31/1 - 2014

Allting flyter på som vanligt. Ha sovit superbra tre nätter i rad, men nu inatt halv bra.. Stora magens fel. Men som tur är äre inte länge kvar och de är helt klart värt förlorad sovtid <3. Och som sagt jag blir inte mindre, utan större för var dag, nu kan jag inte ens böja mig framåt utan att behöva bräsa jävel på bena samt böja mig framåt snabbt, de studsar som tillbaka, haha! ;D Gick in i vecka 36 i onsdags, snart är dagen D här, OMG OMG. Men om jag får bestämma få den komma v.38, EFTER att jag ha fått dit stiften ("fasta" akupunkturnålar som sätts fast med ett plåster lite överallt på kroppen för smärtlindring) från Widings :).
 
Sen är jag ju värsta bortskämd, ha ju velat ha ett växthus som jag kan odla lite gurkor, tomater, morotar osv. Och vad tror ni Micke klickade hem i förrgår? Jo ett fucking växthus! Tack! <3 Leveranstid i april, super! Hoppas mina ogröna fingrar lyckas få till nånting som växer iaf. Känns ju pinsamt annars. 
 
Hääj dåå!
 
 
 

27/1 - 2014

Fullspäkad helg, men mkt trevlig!
 
Fredag:
 
Fyllde år, vanliga sysslorna + bakade 2 sortes kakor. Fick en blomma av älsk då han kom hem från jobbet! <3 Go middag här hemma made by me, hehe. Spaghetti och kötfärssås. Stog självklart på bordet klart då han kom hem också. Jag åt så jag sprack typ. Sen invänta Lotta, Ingvar, Ida, Anders, Emma och Martin som skulle komma på fika. Öppna lite paket och surr. Mkt fina presenter! Sen fick jag Rockys Svenskvinnare diplom från stockholm också!
 
Lördag:
 
Sovmorgon deluxe och en redig frukost! Nyfiken på vad Micke hade för planer då de va bara han och jag denna dag (trodde jag då han hade sagt att de bara skulle va han och jag) hade lite små aningar att de va nå bus på gång, men efterr många om och men så vare en överrasknings babyshower hos Emma som va planerad av min fina vänner! Gipsmage och massa roliga saker, babymagetårta och presentöppning, man tackar så mkt!
 
Söndag:
 
For in till stan en sväng, köpte lite saker till Liten och sen behövliga saker till hemmet. Johanna, Danne och Alfred bjöd in sig själva på middag med krav att få fika, mkt trevligt! Mat och prat sen pinka och go och lägga sig.
 
Idag:
 
Vanliga sysslor, pluggat lite lite grann (inte pluggat sen i torsdags) innan jag drog in till stan till Ida för att rulla vidare till Widings för lite avkoppling. Köpte blommor till Micke på väg hem därifrån bara för att överraska och kom hem till färdig mat <3. Ha pluggat nu typ 1h och hjärnan är trött. Mer plugg imorgon! Nu byta om för en kvälls promenix med fyrbenta vännerna. 
 
Hääj dåå!

24/1 - 2014

Om jag inte har allt för dåligt minne så vare exakt 22 år sedan jag plockades ut ur min mammas mage nu! Kan va om en halv timme också (alltså kring 10) men kring 9 känns bekant på nå vis, så de va nog då. Så jag får väl säga grattis till mig själv då.
 
Lite tv-tittande, ut med hundarna och fara och handla och sen kanske hinna slänga in en plåt i ugnen innan jag och Emma busar till de lite med en promenad med hundarna!
 
Hääj dåå!
 
 

23/1 - 2014

Huvva sov inge bra inatt, vaknade oroligt typ varje gång jag skulle vända mig och de va ju förstås väldigt ofta. Men gårkvällen på mekka va bara trevlig! :) Gofika med trevliga och goa gravida kvinnor :). 

Idag vare en dejt med syster och moster pojke på stan! Mkt trevligt då vi träffas allt för sällan.. Men då man väl träffas ha man skoj så man få väl se de så istället!? ;D 

Sen att stan är så pass förändrad sen sist jag va där (vääääldigt länge sen med andra ord!) är ju bara kul även om jag inte tycker om förändringar så mkt ;). Men iaf kom jag hem med en mätt mage, två ugglekoppar (likadana som jag fick i julklapp av mor) och en uggleljuslykta från lagerhouse :D. Me löööv ugglor som sagt. Hittade massa andra fina ugglesaker på andra affärer men snåltarmen kom fram, lika bra de! *klapp på huvudet* Sen blev de en t-shirt och tjocktröja till min älski bara för att jag är en snäll flickvän/fästmö/blivande fru <3. 

Jag fyller ju tydligen år imorgon. Så morgondagen kommer bestå av dom vanliga sysslorna och sen bakning så de finns fika för fikasugna jävlar :).

Hääjdåå!





22/1 - 2014

Helt underbart att va hos Widings igen. Hon tyckte att en till omgång behövdes, så nästa vecka på måndag och samma tid äre dags igen. Inte helt fel faktiskt. Ha unnat min kropp alldeles för lite (typ aldrig) så nu kör jag på hårt!
 
Ikväll/efter middagen bär de av mot stan och möta upp Ida och fara på en gravidträff på Mekka :). Vet inte vad som kommer att ske där, men om inte annat äre alltid trevligt att träffa andra gravida! Iofs då man liks är där kan man väl kanske ta en kopp te och en godbit? ;).
 
Imorgon blire en dejt med syster och Alfred inne i stan! Länge sen jag va i själva centrum, pinsamt länge sen kan jag säga.. Och tänker då inte säga sist jag va där och vandra, skäms ju. Blir ju pörfekt då jag få päning och dagen före min födelsedag så man kanske kan hitta sig en present till sig själv. Jag har siktat in mig på lagerhouse och på deras uggle sortement, hihih. Blir en tidig uppstigning så de blir tyvärr inge våra bästa år tittande, men de få väl gå för denna gång ;).
 
Men nu måste jag förbereda maten - pastagratäng, mumma! Så man hinner med att käka denna goding innan de är dags att bege sig till stan :).
 
Hääj dåå!
 
 

20/1 - 2014

Efter en hektisk morgon så taggar jag på att få fara in till stan och möta upp Ida och fara till Widingsakupunktur igen (tack ännu en gång älskling! <3 Ibland har man de för bra då man är gravid ;)) och få slappna av och känna lugnet med hjälp av nålar och till knäckningar (Y).
 
Igår blev de inge plugg, tänkte att ärthjärnan måste få total vila nån dag också. Och nu känner jag mig inte för att plugga då jag ska ska dra iväg men ikväll ha jag inget annat val.. 
 
Men nu blire nått parti av pet rescue innan jag gör mig iordning!
 
Hääj dåå!
 
Fina fina Ticket, som man saknar!

17/1 - 2014

Varit på barnmoskebesök idag och de såg bara bra ut! :) Hjärtljuden va liiiiiiiiite lägre än vad de ha varit tidigare men hon sa att liten hade nog sovstund <3. Hon sa även att de lät super så de får man väl gå efter liksom! Och sen äre tredje eller till och med fjärde besöket som hen ha legat med huvudet neråt :). Ofta brukar dom lägga sig tillrätta nu (v.34). Känns skönt att hen ha lagt sig till rätta redan "tidigt" på nå vis. Gick in i vecka 34 i onsdags och nedräkningen har bara börjat ;). Och innan besöket va jag på informationsmöte om foglossningar och gick därifrån med lite mer kött på benen.
 
Blir tacos till middag, mums! Men först ska jag plugga lite medans Micke ska gymma med Martin. Pluggade jävel i onsdags och lagomt igår, så ikväll blire lite små slappt. De är ju trots allt fredag så lite freedom måste jag få ha va?!
 
Hääj dåå!

15/1 - 2014

Nyss kommit tillbaka från familjecenter :). Nu är papperna påskriva, alltså att Micke är pappa till barnet. Fått lite info och sen fick han en fin ros! Tydligen så får dom blivande papprona de, trevligt! :) Haha nemen dom va så trevliga, undra om dom inte vågade nå annat? ;)

A-kassan hade fått mitt brev, kanon! Nu blire lite te drickande i min söta ugglekopp (som jag fick av mamma i julklapp, hon tog mitt uggleintresse tillfullo) innan jag öppnar boken och fördjupar mig i tillverkning av råjärn!

Hääj dåå!


14/1 - 2014

Skulle få en tid hemskickat i början av januari från familjecenter om att få skriva på faderskapspapper (att Micke är pappan till barnet) då dom hade så mkt att göra i december då vi besökte dom, vilket va helt förstående. Men ha inte fått nått brev än. Att man (läs Micke) måste bli förbannad för att saker och ting ska hända ÄR inte okej. Men efter att han hade ringt och tydligen lämnat ett mindre snällt meddelande idag så ska vi skriva redan imorgon! ;D Dom hade glömt att skicka brevet. Visst man kan glömma men efter nog många "oj vi har glömt" från olika viktiga ställen under väldigt lång tid nu, så blir man less och ett stackars ställe råkade få all irriteration, som idag råkade va familjecenter :P. Men tydligen så måste bli arg för att saker och ting ska hända, vilket är himla tråkigt. Så arbetsförmedlingen, får jag ett till brev hem om att jag har missat nått, som jag inte har fått information om, får ni Micke att göra med och då är han inte nå speciellt glad eller snäll kan jag lova. Då ni redan har retat oss en gång. Och de va en liten grej som ni råkade glömma och säga, som kunde resulterat i att jag INTE skulle få fortsatt ersättning från min a-kassa. Apråpå a-kassa, måste ringa dom imorgon och se om dom ha fått mitt brev, inte glömma! 
 
Annars så ha dagen varit en sån dag som jag varken vill eller orkar plugga. Ha som bara styrt undan de. Blev först en långpromenad med hundarna (råkade förstås halka så hoppas inte tillknäckningarna igår "hoppa" tillbaka..) gick förbi Emma på tillbaka vägen och drack te, nyponsoppa (ååh måste köpa hem nyponsoppa, mumma!) och käkade en limpa med både ost och skinka! Prat och tv-tittande innan jag gick hem och skulle plugga. Vad gjorde jag istället måntro? Måla lite, duschade, badade en hund, fönat den hunden, städat åt hundarna och tvättat lite partyklänningar, hehe. Men efter allt det där så tvingade jag mig att läsa några sidor och gjorde några anteckningar och sitter nu och glor på en dataskärm. Hoppas på en bättre pluggdag imorgon..
 
Hääj dåå!
 
 
 

13/1 - 2014

Oj oj en mkt bra dag idag!
 
For ju in till stan på akupunktur som sagt för foglossningen, men fick veta att de va inte foglossningar utan va ba sne lite över allt. Och ha då börja få känningar av de nu då jag är gravid då kroppen simmar i hormoner som gör de ena och de andra med kroppen. Efter två timmar med både nålar, sugkoppar och tillrätta knäckningar av bäckenet och ryggen så är jag som en ny människa! På riktigt asså! Hon tyckte att både jag och Ida skulle boka in en ny tid för en till behandling nästa vecka, och så gjorde vi!

Sen så tyckte Micke att jag skulle be om förlängd tid med pluggningen på den längsta tiden istället då han känner mig nog väl och har sett min panik och frustation över de kommande uppdraget och sen en kommande bäbis på de. Så mejlade min studievägledare i lördags och frågade. Fick ett mejl idag av distansskolan att jag hade fått en vikare så blev som nyfiken så loggade in och såg de nya namnet och sen att uppdraget va förflyttat, till i slutet av feb! Så hon kirrade biffen, tack snälla! Vilken lättnad kan jag lova! Nu har jag (nästan) all tid i världen att hinna förstå allt som jag ska förväntas kunna och de känns super!

Som sagt vilken bra dag, är förnyad i kroppen och sen att jag kan plugga typ i min egna takt :). För de jag vill/ska plugga vidare till är minst 2 år bort innan jag ens kan börja typ, så ha då 2 år på mig att klara denna ynka 100 poängskurs, om de är så illa ;).

Hääj dåå!
 
Är lika glad som denna söta säl!

13/1 - 2014

Ha nyss kommit in efter en promenix med hundarna, och de biter lite lagomt i kinderna! Me like!
 
Lite senare idag (typ om en timme) drar jag in till stan för att fara på aktupunktur med Ida :). Hon fick en behandling av oss alla (Micke, jag, Emma, Martin, Magnus, Andes, Clara, Lotta och Ingvar) i present då hon fyllde år :). Fyller ju själv år snart så det här är min present av Micke fast i förskott, det blir så mkt roligare om man kan åka tillsammans med någon! Eller hur? Vi hoppas på att de blir 1-0 till oss mot foglossningarna efter detta. Ska bli spännande att testa på.
 
Ovärt inlägg som vanligt men nu plugga lite grann innan de är dags att göra sig iordning :). På återseende!
 
Hääj dåå!
 

12/1 - 2014

I fredags tänkte jag hoppa av pluggningen, då de va massa bajs som jag inte förstod osv osv. Varken före eller efter Micke hade kommit hem. Men efter väääldigt många om och men och skrik och panik från både mig och Micke då han hade kommit hem så började jag förstå liiiiiiiite smått iaf. Skulle behövt en personlig lärare som är en hejjare på kemi samt en hejjare på att förklara på MIN nivå då jag fasnar på nått. Micke är lite för smart för mig ibland eller kanke ganska ofta. Hur smart kommer vårat barn bli? Hoppas på att h*n ta efter Micke och blir en smartis! 
 
Hur som haver så är jag på rätt rullning igen, känns super! Har läst nu i typ 2h medans Micke ha varit i källaren och murat duschväggen :). När första uppdraget/provet i del 1 av kursen är klart (som är kemi), så äre läsning om kroppen och människan som gäller och de är så roligt tycker jag! Efter mitt utbrott iförrgår loggade jag in på inloggningen och kika vad nästa del bestod av bara för att liksom, och såg att de vad som väntade så blev jag överlycklig! Va väl de som gjorde så att fokusen hamnade rätt igen och hjärnspökerna sa att jag kanske ska försöka förstå lite grann iaf. För det här med kemi kan jag egentligen, vanlig jävla kemi som man höll på med i 7:an-9:an. Fast de ligger bara vääääldigt låååångt bak och långt in i huvet. 
 
Utöver pluggningen som gick bajs i fredags så lagade jag en jättegod pastagratäng! Ojoj säger jag bara. Kanske ska börja öppna kokböckerna lite mer ofta och leta efter nya och spännande recept?
 
Hääj dåå!
 
 

9/1 - 2014

Säger bara blä för det här med pluggningen. Hatar att va för snabb med vissa saker och inte läsa nog noga... Slutade med att jag ha pluggat som en riktig pluggis dessa tre dagar och de visade sig att de jag ha pluggat på va bara en "aptitretare" och inte ingick i själva pluggningen............. Första kapitlet så att säga.. 3 bajsar på mig att inte läsa ordentligt i infon.

Men nu jävlar ska jag läsa RÄTT kapitel och mata in info i hjärnan och hoppas nått fastnar.

Hääj dåå!


9/1 - 2014

Ha kommit igång med pluggningen iaf lite smått, börja redan ha ångest. Haha. Nemen de borde gå bra tyck jag.
 
Barnmorskebesök igår och allt såg bra ut som vanligt :). Ha gått upp 3 kg sen vi va där sist, haha! Och de va typ 3 veckor sen x). Haft en bra jul och nyår verka det som ;D. Nu är jag uppe i sammanlagt 11 kg sen inskrivningen. Jajuste hade med mig Emma som följetagare istället för Micke och dde va ba trevligt!
 
Sen drog vi till Lotta för att käka och sen vidare och hämta upp Ida och ytterligare vidare mot Josefin för att färga ögonbryn och ögonfransar :). Fick brynen lite plockade också! Hur duktig som helst, kändes knapp att hon plockade dom! Så nu är fejjan till snyggad/fått sig en omgång och på måndag äre kroppens tur at få sig omgång - aktupunktur med Ida mot foglossningarna. Nu fattas bara håret så är ju hela kroppen som ny :). Ska kanske höra med Erica om hon inte ha nån klipptid i slutet av Januari..?
 
Hääj dåå!
 
 
 

6/1 - 2014

Idag börjar jag plugga Naturvetenskap B! Ha loggat in och kikat runt lite på hemsidan/inloggningen och fått hjälp med vad som förväntas utav mig med hjälp av Micke då jag inte är så smart av mig alla gånger, och speciellt nu - gravidhjärna. Ska börja med att läsa några kapitel och sen göra testa dig självfrågor/repetitionsfrågor innan jag ska göra uppdraget/provet för dom kapitlerna :). Som i mitt fall är om 20 dagar, alltså den 26:e. Är som smått taggad. De är ganska likt skolgången ändå, fast nu ska jag skriva proven på datorn istället för på ett papper. Hejja mig att jag klarar kursen med minst G! Eller ja, vad för bokstav som ha ersatt G nu.
 
Igår fick jag smaka på förvärkar, ursch och fy! Jag tror jag ångrar mig, vill inte klämma ut nån unge från min WoWo!
 
Hääj dåå!

3/1 - 2014

21 dagar kvar tills jag fyller 22 år och sen äre 60 dagar kvar till bebben är beräknad! :O Vart ha tiden tagit vägen?! I början tyckte jag veckorna gick sååååååå långsamt men nu ha dom bara sprungit iväg känns det som, ne inte okej asså. Och för den som vill veta så ser jag inte mina fötter längre..
 
Ryggen är något bättre idag, kan iaf förflytta mig utan att gå av. Så följde med Micke in till stan för att köpa de sista grejerna inför murningen till glasblocken till duschväggen nere i badrummet. Efter att de va köpt och kvinna som man är så lurade jag in han på skohuset (inget inhandlat där!), sen på rusta och blev tre fotoramar rikare. Samt lurade jag in han på HM för att kolla på bebiskläder (A), oj så mkt fint och sött de finns asså! Fick med oss lite grann :]. Sen gick de inte att lura in han på nå mer affärer :(. Han är för smart ibland.
 
Nu ha jag lite pysselgrejer (fixa bilder till ramarna och förhoppningsvis sätta upp dom) att syssla med medans han murar :). Men först ska jag äta en rostad macka!
 
Hääj dåå!

3/1 - 2014

Hallå alla nattugglor! Ha som blivit en sådan då bebben bestämer sig för att bygga om eller tränar på att kickboxas i de lilla utrymmet i magen på kvällskvisten/natten. Så passar på att kasta in ett inlägg medans "hen" idrottar på. Men oj vad jag städa! Va inte klar fören typ 4 igår. Och de straffades med ryggvärk/foglossning delux. Efter 5 min i soffan så gick de inte ens att ta sig till toan utan att dö av smärta. Aja storstäda i flera timmar i vecka 32 är ingen vidare hitt ha jag lärt mig! ;) Sen ha jag pysslat ihop lite tavlor till bebbens rum. Och självklart äre lite uggletema, hehe. När man gå in dit så äre/skriker de barnrum, precis som de ska va tyck jag. Inte långt kvar tills våra liv förändras och vi blir föräldrar. 
 
Fick mitt drömbadkar av älski! Svartvitt med högre kant i ryggen och även på sidorna med lejontassar! Passar perfekt till vårat svartvita kakel i nya badrummet! Han passade på fixa hem de då han utrymde huset åt städtyrannen. Han kan fortfarande överraska! <3 Vilken bra pappa han kommer bli!
 
Hääj dåå!
 
 
 



 
 

2/1 - 2014

Andra januari idag och jag kände att de va dags att dansa ut julen och passar på att storstädar i samma veva! När Micke hörde mina planer tidigare idag så tog han Bamse in i bilen och utrymde huset x). Jag blir som en tyrann då jag väl ha börjat städa så då passade han på att dra iväg - smart kille! ;D Komma hem till ett nystädat hus är inte så dumt? Men i skrivande stund ha jag nyss käkat en lite sen lunch kanske, och ska alldeles strax fortsätta :). 

Mats och Annika fick sig en till son idag (?) så grattis till er! Han kommer bli en bra stalldräng och kusk ska ni se! 

Hääj dåå!

1/1 - 2014

Ganska ovant med att skriva ett nytt år i rubriken. Som alla andra år med andra ord ;). Tänkte göra som alla andra ha gjort - en snabb årsresume men på första dan på nya året!
 
Januari:

Jag blev ett år äldre. Inridningen av dom forna 3-åringarna va i rullning. Och så fanns de snö och de va för jävla kallt!
 
-27 denna dag
 
Febuari:
 
Fick upp ögonen för serien Pretty little liars. Körde ner i diket med bilen på väg hem från jobbet tack vare en taxibil.. Slutade snusa pga av mitt munsår som vägrade ge med sig - som gjorde de efter att jag slutat snusa. Köpte röda och söta bilen!
 
 
Mars:
 
Hände inte så mkt i marsmånad vad jag kan minnas. Inte mer än att jag årsdebuterade som utselare på Lome Liten och även han gjorde sin årdebut och vann!
 
April:
 
Ida och Anders gifte sig!
 
Maj:
 
Grabbarna for på sin årliga Tallinresa och jag jobbade på som vanligt. Kvällen då dom va borta tog jag och Emma en myskväll med grillat och ett glas vin och myste med valparna! Nån vecka före dom for blev jag gravid utan att veta om de. 
 
 
Juni:

Körde Lykken i unghästserien och blev 3:a! ;D Piraten sparkade mitt knä urled. Jag och Piraten for själva till Solänget, värmde själv och han blev 5:a! Vännäsutställningen va igång och leonberger special. Bamse gick de kanon för på specialen och hyffsat bra på själva vännäsutställningen. Rocky fick VG.. Jag och Micke for till Ikea på min semester och jag passade på att shoppa upp skatteåterbäringen ^^. Firade 5 år tillsammans med Micke! <3 Kraschlanda på Solängets travbana tack vare att jag ledde Lurven.
 
 
 
 
Juli:
 
Husvagnstripp till Gällivare för hundutsällning. Bamse vann klassen, cert, cacib och BIR! Rocky champion!
Pitutställning veckan efter? Bamse cert och reserv cacib. Plussade på stickan. Vi svävade på moln hela resan dit och hem med roliga besked båda vägarna! Även illamåendet börja komma fran, före mat under mat och efter mat.
 
 
 
 
Augusti:
 
Va på ett förtidigt ultraljud (betalade själv) för att se så allt såg bra ut. Jag och Micke for själva till Svenstavik med Bamse och han fick cert, casib och BIR! Plockade lätt 10 liter hallon på rakbanan. Vi gick ut med att de va en bulle i ugnen. Klotet hade blivit snäll att rida igen. Illamåendet börja släppa.
 
V.13
 
 
September:
 
Leonbergerspecial i Gävle och vanlig utställning. Inge bra dag första dan (den vanliga utställningen) men på andra dan gick de super, 3:e bästa hane med reservcert! Bamse hade krypit upp från 16:e plats på guldlejon till 6:e. Körde Lykken i unghästserien igen. Beställde barnvagn.
 
Oktober:
 
Börjar bli lite tjock om magen, jobbade på som vanligt både körde och red. Blev även uppsagd pga ekonomiskaskjäl. Unghästseriefinalen och jag körde Lykken och blev tyvärr diskade pga för snabbkörning.. :( Vi va på rutinultraljud och de va skoj! Allt såg bra ut och jag höll på att somna på britsen, haha! 2 veckor senare ett till rutinultraljud då "den" beräknade att komma den 4:e mars istället för slutet av feb. Lättare att se allt om "den" är större.
 
 
 
November:
 
Skrev in mig som arbetslös på arbetsförmedlingen. Börja kolla efter distansutbildningar för naturvetenskap B eller 2 som de heter nu för att kunna vidareutbilda mig. Hälsade på Mats och Annika två gånger och släkte hästabstinensen <3. Badrummet nere i källaren börja få kakel på sig. Började måla bebberummet och blev klart på några veckor. Ringde en studievägledare på Lilja angående naturvetenskapen.
 
December:
 
Stockholmsutställningen i fullgång. Rocky BIR och svenskvinnare så en ny titel fick han. Bamse blev placerad som 4:a i klassen. Jobbigt att åka bil så länge i vecka 28. Hämtade ut barnvagnen. Papperskrivande angående distansutbildning och kom även "in" på den och börjar plugga den 6:e januari! Dock själva vidareutbildningen blir senare då dom hade ändrat ansökan och de va ett kriterie jag måste uppfylla innan man kunde söka in på den. Hade en trevlig jul och nyår!
 
 
 
Hääj dåå!
 
 

RSS 2.0