29/10 - 2013

Då ha den sista veckan som hästskötare börjat och de känns lite både och faktiskt :/. Sen måste jag korrigera min sista dag är den 3:e november då jag glömde att räkna med "helgtjänstgöringen". Fredag lät de som att jag skulle få va ledig för att jag jobbar både lör och sön :). Passade som perfekt då jag ändå ska till barnmorskan då. Men innan de blire massa andra ärenden att utföra :). Kanske hinner med nån tvätt och nån liten städning också, kan som inte låta bli ^^.
 
Annars har jag foglossningar som heter duga, fyfan. Nu äre inte kul att va gravid längre, haha! Vill ligga ner men när man väl ligger tar man sig inte upp utan att gå av typ. Och inte hjälper alvedon nått, ne tror att det blir ett snack med barnmorskan på fredag.
 
Maten kallar!
 
Hääj dåå!

23/10 - 2013

Tänkte att de va dags för en liten uppdatering sen senast! :)
 
Hästarna ha varit snälla att mocka åt i stortsätt hela tiden sen dom flyttade in fram tills några dagar sen, men man få va nöjd så länge de varade ;). Eller aaah de handlar väl mest om vad dom är på för humör för dagen/natten då de inte är alla dagar dom ha haft maraton i boxen :). 
 
Annars så flyter allting på som vanligt, jobbar och står i, både rider och kör och allt där i mellan än (dock lägger skorna som hästskötare på hyllan den 1 nov och tar på mig skorna som hemmafru istället) och idag gick jag in i graviditets vecka 22! Vi ha hunnit varit på två ultraljud då de första besöket flyttade fram BF datumet med mer än 10 (?) dagar och då vill barnmorskan boka in ett till bara för att se så allting fortfarande är ok och för att kunna se de hon ska kolla på ännu bättre/lättare :). Och inte tackar man nej till att få kolla på odjuret man har i magen två ggr liksom! Båda besöken visade en mkt frisk och välmående bäbis, härligt! De enda barnmorskan sa va att h*n hade ett lite mindre huvud men va proportionerlig hur som haver. De med och inte klagar jag på att h*n är lite mindre om skallen då den ska ut ;). De sa även barnmorksan, haha! Den 4:e mars 2014 är plutten beräknad att komma, och ska jag vara ärlig äre en skräckblandad förtjusning!
 
Som ni kanske ha listat ut/redan vet så ha vi inte kollat upp vad de är för nån rackare som är på jäsning i min mage utan låter de va en överaskning :). Jag tror de är en flicka som jäser (trott från början) och kommer komma två dagar före BF medans Micke ha gått från en pojke till att tro på en flicka nu dom senare veckorna och kommer gå över tiden med 5-7 dagar. Spännande och se vem som är närmast ;). Den som väntar på något gott..
 
Mkt snack om bäbis men de är liksom de som rör sig i mitt huvud just nu, mer kommer garanterat sen! Tänker låta än massa bilder säga ett och annat. På återseende!
 
Häjj dåå!
 
Balder tävlingsklar och han verkar digga de?
 
V.13
 
Finaste!
 
Tiggarn!
 
V.14
 
Lila prinssesan redo för värmning på skelleftetravet i sommras
 
V.15
 
Fakse gillade (eller inte) det rosa schabraket
 
<3
 
Busfröet, händerna för ansiktet och fötterna rakt upp i taket!
 
Klad heeest
 
Klar för Boden
 
Även Fakse är klar för Boden
 
Boden levererade, Fakse vann sitt lopp och Klot blev 2:a i sitt!
 
Upptäcksförd på Klot <3
 
Andra ultra ljudet (14 dagar efter första) och även denna gång hade
h*n två armar, två ben och två fötter <3
 
v.21
 
 

RSS 2.0