30/4 - 2012

Lome Prins - 3:a, Junifaksen - 7:a, Hajabusa - diskad och Källsjölurven - 4:a!

Hyffsat bra travkväll tyck jag! :) Snart ska jag lägg omkull mig i bussen! Fick som va ledig imorgon istället för på onsdag, vilken lyx asså.

Hääj dåå!


30/4 - 2012

Söt Junifaksen!


30/4 - 2012

Mooot Boden!

Ska försöka slumra lite nu så man ha lagrad energi inför utselningarna och kvällen. På hemresan blire godnatt och sov gott efter jag ha avslöjat resultaten (Y).

Hääj dåå!


27/4 - 2012

Missade som V75 år igen då de va workingtaaajjjmm för mig. Men vad gör de då jag ha de bästaste jobbet?! Inte mkt faktiskt, kommer nästa år igen ju ;). Sa iofs de förra året också, för då va jag och Nattis på väg till sala för praktik :P. Men tjii fick jag eller nått.

Imorgon äre fyra startande hästar i boden så jag följer med dit och är utselare ^^. Tur Mirell följer med så ha vi två var att koncentrera oss på :). Kommer väl hem 4-5 på natten och sen upp och jobba igen.. Men tur hästarna kommer starta "två och två". Lopp 1 - Lome Prins och Junifaksen och sen lopp 9 - Hajabusa och Källsjölurven. Så lyllo er som är lediga och som festar och ligger och sover då jag gör rätt för mig! Borde få plus i kanten asså. Blir som att inhandla NÅGRA monster ikväll så man kan hälla i sig några sånna till frukost på tisdag! (Y)

Hääj dåå!



26/4 - 2012

Min dator är istorsätt i två delar och desutom skev. Varför den är så är och förblir osagt. Men trots att den ha bytt form så funkar den ändå (Y). Asumness fan.

Håller på att flytta över allt innehåll från den till en bärbarhårddisk utifall att den inte vill starta igen efter att jag ha stängt av den för kvällen. Vore som mindre kul om allt innehåll skulle försvinna då hela mitt liv är typ på den. Men snart finns de backup om de skulle va åt the bad håll imorgon! FANTASTISKT må jag säga. Ha väldigt få ljusa stunder per år men då dom väl kommer så är dom bra, hehe.

Nemen en ny dator på inköpslistan då nästa lön kommer, oyeeaaah! Kommer bli saaavvveeen!

Hääj fucking dåå!


-

Min svarta monster fara. Min stjärna. Min stolthet. Limebrook´s Blackpool Rock At Noon, förstås ♥




25/4 - 2012

Idag va de städardag i stallet efter att vi hade kört klart den första och sista turen för dagen :). Efter lunch for cheferna till stan för att va nåldyna och jag stannade hemma med alla odjursris :). Allahann få kärlek innan dan va över så tummen upp! :) Hoppas dom förstod att jag hade gett fyrbenta vännerna eftermiddagsmat innan jag for hem. Hoppas på de iaf! :)

Hade tänkt va hurtig idag igen och springa men då jag hade alla hästar själv blev de ett par gå vändor fram och tillbaka till hagarna osv så jag ha fått mig mer motion än vanligt på en dag :P. ASUM!

Sen måste jag tyvärr leta ny stallplats då de kommer några fler hästar inom en snart framtid och de kommer bli knöka fullt, eller rättare sagt översvämning av hästar :P. Så om de är nån som vet om de finns nån plats i vännäs eller i närheten få gärna höra av sig! :)

Hääj dåå!


24/4 - 2012

Haha systeryster hade en poäng angående förra inlägget :P. Men för tillfället va han lite trötter men nu ha han laddad batterierna igen ^^.

Hääj dåå!


Bättre sent än aldrig, bild på tatton som är färdig läkt.
För den som är intresserad. Bubblorna till seahorse
få bli nån annan gång, kanske.


24/4 - 2012

Blev en tidig kväll igår och de behövdes! :D Hade till och med energi kvar efter jobbet så jag tog på mig mina älskade easy tone skor och tog Rocky som sällskap och va ute och (tro de eller ej) sprang 40 min! Hurtigt värre må jag säga. Orkade längre än vad jag trodde faktiskt, happyface eller nått. Måste va all ridning på jobbet som ha gjort susen asså (Y). Hoppas bara på att svarta faran blev en aning tröttare, då han ha varit som ett yrväder och allmänt dryg hur länge som helst nu så detta skadade han inte :). Fast han lär va som vanligt imorgon, suuck.. ;P

Efter maten så ha jg hunnit ta en dans med damsugaren och tagit hand om torra tvätten som bara ha väntat och väntat på att få komma upp från tvättstugan till byråerna, haha illa.

Om inte Rocky somnar ovaggat ikväll så kommer jag göra de ;).

Hääj dåå!


23/4 - 2012

Trodde de skulle bli en billig fylla infredags men icket! :P Kanon kväll med kanonsällskap!

Men då igår va jag trötter naaaa jääävulst asså, fanns inga ord. Hann slumra en timme i fikarummet hos Stefan efter jag va klar med mockningen och en lång promenad med svarta faran innan insläppet av dom fyrbenta djuren. Då jag kom hem hann jag ta en dusch och sen dog jag i soffan och sov från 4 till typ 7 x). Sen vare godnatt och sov gott kl 9! Men fyfan vad skönt de va! Va nästan helt utvilad då klockan ringde imorse :). Bli en tidig kväll ikväll så borde jag va helt fit for fight för morgondagens jobb ;D. FANTASTISKT bra ide.

Nu kallar matlagning, jappjapp!

Hääj dåå!


20/4 - 2012

Va hemma i huset bra precis kl 2 inatt så 4h sömn innan man skulle upp och iväg igen! Men många koppar kaffe gjorde susen! Får se hur de går ikväll då de bli krogen med Linn, Marie och Jessica! Lär ju bli en billig fylla om inte annat och de gillas då jag ha börja tro de eller ej bli nalta snål :P. Och morgondagen blir en sova/vilodag då jag ska göra rätt för mig på söndag hos Stefan (Y).

Hääj dåå!


19/4 - 2012

Linn va duktigt och gav mig en puttig kommentar som jag bad om, bra gjort Linis! Så jaaaaaaa, då ska jag avslöja "hemligheten". Fick ha Ticketmannen hos storchifen under sommaren (från typ mitten av maj till typ ibörjan av augusti)! ;D Värre än så vare inte x). Im busig and i know it!

Myselden och Guli Pirat sprang i samma lopp nu ikväll och Myselden vann, såg finfin ut! Ledde från start till mål typ. Piraten blev tyvärr diskad då han hopplahoppla på upploppet :/. Sånt som händer och de är ba att ta nya tag :).

Nu är vi på rullande fot hem igen. I skellefteå blire att förflytta sig från framsätet till sovplatsen, oooyeeah!

Häääj dåå!


19/4 - 2012

Snus, godis och cola är inhandlat i skellefteå så jag borde klara mig ett tag! Nu är vi på rullande fot mot boden med odjursrisen, Myselden och Guli Pirat :). Hemma i stallet kring 12-1 tiden inatt och ska upp och jobba i vanlig tid igen sen. Men dom säger att man få va slö dagen efter och de må jag tycka är väldigt snällt! ;)

Hade fått ett hedersuppdrag på lördag, köra ner Stjärnmaggen till solänget för ett montélopp, men de blev förfå anmälda så de blidde inget, fick som va ledig istället, man tackar man tackar!

Häääj då!


18/4 - 2012

Avslöjar inget (angående förra inlägget) fören jag åtminstonde få en puttig liten kommentar av nån snäll och vänlig och kanske lite nyfiken själ bakom dataskärmen/mobilskärmen, så det så! Mohahaha.

Le och vinka!


18/4 - 2012

Yeeeeeeeeeeeesssssss!!!!!!!!!!!!!!!! Blir att klura lite på de hela och sen återkommer jag med vad de hela handlar om! Mohahahhahahahahahahahahhahahahahhahahahahha.

Sen så ska jag ta ut min licens och bli lärling hos Mats så snart som möjligt :). Blir att knopa ihop en dresskiss typ snart då! Imorgon bär de av med två hästar till dit solen aldrig går upp - BODEN. Så de bli en sen hemkomst meeeeeeeenn vilken tur man har som få sova i bussen både dit och hem (Y).

Le och vinka!

18/4 - 2012


Pinnar på i ringen


Kritiken:
Maskulint och väldigt vackert huvud, nacke, rygglinje och svansfäste.
Väldigt bra front och bakben. Bra temperament.

(de va på engelska så jag ha översatt de hela så gott jag kunnat ;))


Vann juniorklassen med CK :)


Andra bästa hane


Med Cert! :D


17/4 - 2012

Nu ha våran lilla bäbis flyttat hem till oss ! <3

Bilderna från sundsvall kommer imorgon då jag mobilbloggar nu.

Godnatt och hääj dåå!



16/4 - 2012

Rocky blev andra bästa hane och fick sitt första cert i sundsvall igår! :) Ska börja ställa han själv på inoffar så jag lär mig hur man gör/principen, han kan ju detta så de är han som få lära mig :]. Och de är för att jag ska kunna ställa Bamseliten på bästa sätt sen :D. Kommer bli nalta svårt för Emma att ställa två hundar samtidigt då Bamse och Elvis (hanen dom ska behålla) kommer gå i samma klass :P. Nu jävlar börja jag bli taggad! Och apråpå Bamse så flyttar han hem till oss imorgon kväll låter de som :]. 

Hade som tänkt ladda upp några bilder sen igår men de vill inte laddas upp några av nån konstig anledning så de få bli senare ikvll kanske eller imorgon.

Le och vinka!


14/4 - 2012

Micke är chaufför ikväll typ, men vi hann se en halv film tillsammans innan folket behövde han :P. Jag skulle ändå inte va nått att hänga i julgranen då jag ska sova nu, gärna för bra nog länge sen då klockan ringer tidigt imorgon.. In till stan imorgonbitti och bli upplockad där av Annika (hon som har Rockys kullsyster Mimmi och hon som tipsade mig om jobbet hos Mats) sen rulla vi mot utställningen i sundsvall!

Kom just på att jag egentligen skulle ha packat Rockys grejer så allt va klappat och klart och dubbelcheckat och trippelcheckat innan jag la mig till rätta i sängen (där jag befinner mig just nu), aja minnet är bra men kort! :P Nemen de få bli snabbpackning imorgon efter frukostgröten :). Kan ju inte sluta dåligt då hjärnan ha fått lite näring (Y). Vilken FANTASTISK ide från min sida må jag säga.



 


14/4 - 2012

Nemen oj vad kul med lite kommentarer! :D Happyface på mig kan jag lova. Få så sällan de så då jag väl få de äre värt hur mkt som helst typ, haha! Fortsätt i denna riktning ;D.

Hade som inte rätta tillfället att fråga chiiifen idag så de få bli i veckan istället :). Nattis och Emma som kommenterade hade gissat rätt ^^. Va kanske inte så svårt att gissa vad de handlade om, hehe. Vore asum om de funka, annars få jag leta stallplats i närheten :). Vilket inte verka va så lätt faktiskt.. 

Nu duschen innan Micke bli tokig på mig för jag lukta baaaaajs (häst är de rätta ordet men han säger baajs).

Häääj dåå.

Le och vinka! 


13/4 - 2012

Nu funka föresten bloggappen (efter 73746261 år och försök att få den att funk) på denna blogg! :D Jiho! Ha annars bara funkat på Rockys av nån anledning..? Aja nu funkare på den "vanliga" bloggen iaf :). Men nu jag försöka sova.. Ha som sagt mina vakter så de borde inte va nå problem, jag mena, jag är som gjord för bus, äta och sova (Y)

Godnatt!


13/4 - 2012

Ursch vad hemskt, precis vid oss.. Tur man ha både vakthundar och en vaktkatt som vaktar oss!


13/4 - 2012

Jobba imorgon och på söndag blire färd till sundsvall då de är hundutställning som gäller! Upp tidigt hela helgen men vad gör de, då jag ha världens bästa jobb och inte för att skryta världens bästa hund? ;D Haha helt klart värt att offra sig denna helg och ta tidiga kvällar resten av veckan :).

Ha käkat middag hos mammie med älski, systeryster, Danne och Affebaffe :). Slank ner endel godis i magen också, hihi. Sen så ska jag gör allt för att min dröm ska bli sann. Ska snacka lite med storchiifen imorgon om jag haffa han, annars få de bli i veckan om jag kommer ihåg. Nån som kan lista ut vad de kan va? Fast iofs äre typ ingen som läser eller kommenterar för den delen. De är väl bara jag som tycker de är roligt att skriva hemligheter och sen tror att de är nån som är nyfiken på vad de kan va tills jag själv avslöjar vad de är, haha! För jag hoppas (och vill) att de är nån stackars läsare som är LITE nyfiken iaf ^^.
  
Le och vinka!


12/4 - 2012

Två st från stallet (Lurven och Mojerker) for till östersund för att tävla och än så länge äre en vinst! :) Mojerker som dom haft i träning i ca två veckor går/springer och vinner första starten, hur asum är inte de? Han ha varit där i träning tidigare men for till en annan tränare ett tag och kom nu tillbaka för två veckor sen som sagt :). Nu hoppas vi på att Lurven gör en likadan som Mo! Få återkomma med hans resultat helt enkelt :). "Tyvärr" blev de inget tårtkalas sen Prinsens prestation, utan de blev bullar och muffins kalas istället. Men de är inte dåligt de heller, de slank ner utan problem iaf ;).

Nu ska jag ta på mig kockmössan och se vad som finns inom matväg. Är ju inte en stjärnkock men nått ätbart borde jag ju kunna koka ihop tyck jag (Y).

Le och vinka!


11/4 - 2012

Provloppen blev visst inställda så jag kunde ligga lågt idag sa Annika, och de tackar man inte nej till! :) 

Nu blire att göra gröt till frukost och sleva i mig och ska sen traska till Ica och hämta ut ett hemligt paket som väntar innan jag startar med hemmafixandet :). Tanken är sen att hundarna ska få varsin långpromenad idag också, kanoners!

Och nu säger jag häääääääj dåååååå.

Le och vinka!

10/4 - 2012

Är som ledig till halv 3 imorgon så de bli en hemmafixa dag imorgon :). Passa på att tvätta lite hästkläa medans Micke jobba (A). De är våran hemlighet, okej?! :] Om han inte får för sig att läsa min blogg det vill säga, men den risken är ganska liten ^^. Haha, nemen skulle egentligen va ledig hela dagen imorgon då jag jobbar på lördag istället, men dom frågade så snällt om jag kunde hjälpa till då Mats ska köra provlopp imorgonkväll, och självklart kunde jag de då jag inte hade nå speciellt planerat :).

Två startande från stallet igår i skellefte och de blev en 7:e placering för Hajabusa och sen en seger i debuten för Lome Prins! :D Så himla kul asså! Sen så rycktes de om att de typ bli tårta i veckan av hästägarna till Prinsen och inte tackar man nej till tårta! ;D

Le och vinka! 

6/4 - 2012

Sådär ja, äntligen hemma efter en fullspäckad arbetsdag! :) Ha nyss duschat och min lila sparkdräktkompis är självklart på och i bakrunden (utöver tvn) så har jag som sällskap en höglöpande galen kissekatt då Micke är på annat äventyr. För den som inte visste så vare trav ikväll, där av den sena hemkomsten. Fyra hästar till start och de gick bara bra! Självklart kunde de ha gått bättre men varmblodet Ivan Express - 4:a, kallbloden Mys Elden - 2:a, Pila Trö - 5:a och Brutus antingen 5:a eller 6:a :). Minns tyvärr inte den rätta placeringen och lathunden travsport.se ha inte hunnit uppdatera så.. Men ändå fina prestationer tyck jag som min första "följa med på tävling dag". Hade mästerMirell som hjälp/lärare då kallblod ha en aning mer krimskrams och udda grejjer på sig än varmblod ha/jag är van vid, haha ^^. Sen så gör/vill alla tränare på/ha olika sätt, men jag är under upplärning om hur Mats hare och Mirell är en kanonlärare :). Men sumering av kvällen så gick de kinglit. Jag är iaf nöjd och de verka chefen med!

Nu blire dega framför tvn en liten stund till innan jag kilar upp till den goa sängen och sova tills jag ha fått nog av att sova (Y).

Le och vinka!


   

5/4 - 2012

Ha kommit tillbaka från promenaden för en liten stund sen :). Skönt att få röra på fläsket lite! Även om jag gör de varje dag då jag jobbar men lite extra sådär känns alltid king ju.

Nemen nu efter lite klippa och klistra, knep och knop, ändringar hit och dit på designen så fick jag inte till det så som jag vill ha den, så de blir att ta tillbaka den jag hade tidigare x). Trots att jag nyss sa att de va bra att ändra/göra nytt osv, men som sagt fick jag inte till den. Men jag gillade den gamlas upplägg osv så tillbaka till den gamla nu med lite nyfräsch färg inom en snar framtid är tanken ;D. Och ja, jag vet att jag är omständig och allmänt knäpp, men de är så jag är. Både bra och dåligt på sitt sätt. Och nu blire att kanske knopa ihop en ny header så de blir nånting nytt iaf!

Le och vinka!   
 


5/4 - 2012

Ska med Rocky på en långpromenad och självklart ska reebook easytone skorna på tassarna! ;D Försöker ha dom så mkt som möjligt men än så länge ha de bara blivit små promenader men de känns iaf som om dom funkar så de är ju bra! ;D Men då vet jag inte om de bara är att man tror att de händer nått eller om de verkligen är så, men de är väl bara att vänta och se.

Då jag kommer tillbaka blire knep och knop, klippa och klistra på bloggen så den bli fin igen! Vore inte helt fel faktiskt. Bli som tråkigt i längden om den se likadan ut hela tiden, så lite nytt skadar aldrig tyck jag :).  

Ne ut med svarta faran innan jag fasnar här allt förlänge och bli för lat, hare så länge!

Le och vinka!

4/4 - 2012

Håller på att fixa lite på bloggen men den ser för täääskig ut nu i knooow, men orkar inte bråka nå mer med den ikväll. Ska bli mer imorgon! De ska bli lite små justeringar och ska dit med mer lila (ofc) på designen. Me lööööv lila. Och sen om jag ha fantasi blire en ny header också, men inget jag kan lova. Så den få lov och se bajsig, äcklig, ful, konstig, halvklar ja you name it tills imorgon kväll tyvärr, men what to do?

Le och vinka!

4/4 - 2012

Ha ju som sagt provanställning/praktik hos "M.G" nu och de går bara bra! Trivs som fisken i vattnet :). Hade som tänkt knäcka nöten om vem de är för dom som inte ha lyckas knäcka den själv ^^. Ha gett en liten ledtråd då jag sa att extraknäcket hos Akseli ha öppnat många dörrar inom denna branch, så "M.G" äääääärrrrr...................


Denna filur, Mats Gällerstedt ;)

Ååh vad jag är busig asså som inte avslöjade vem de va från början, och jag gillare! Men nu ska jag tro de eller ej ta fram kockmössan och laga middag. Så jag säger:

Le och vinka!


3/4 - 2012

Haha kikade på statistiken nyss och såg att den höjdes redligt (besökrekord) första april men nu två dagar senare ha den sjunkit till den "normala" besökarstatistik igen, hmm undra varför? ;) Kan de ha att göra med aprilskämtet måntro? ;) Ne tror jag väl inte, hihih. Älskar att va busit, är som gjord för de.

Nemen, till de mer seriösa. Nu blire att glo på tv en stund till innan jag drar mig upp mot sängen för att dejta Johnblund, trött naaaaa jävulst. Ovärt inlägg iknooooooowwwww. 

Le och vinka!
   


Bamse! <3


2/4 - 2012

Haha, så roligt att så många gick på de jag och Micke hade kokat ihop och skrivit här som självklart va ett aprilapril skämt! ;D Men Linn och Nattis va snäppet vassare och överskodade oss :P. Men en sak är sant faktiskt de är att vi ska bli med HUNDvalp ;).

Ne mer hinner jg inte, byta om till jobbkläa och börja rulla mot jobbet! Ha en bra dag allihopa!



Le och vinka!

1/4 - 2012

Grillning nyss med Emma och Martin och efterrätt på de! Gödans värre! Sen så ska jag och Micke bli med 2 bäbisar, en leonberger från Emma och Martin och sen blir vi 3 människor i huset om ... månader, hihih.

Lugn kväll ikväll med massa chips och tv tittande med älski! Och hoppas på en kurrande miise på magen :].

Le och vinka! 


RSS 2.0