28/2 - 2011

Typ nykommen hem från skolan, blir mat om en stund och sen pluggning! Om jag känner mig rätt så kommer pluggandet bli för lyttats pga av tv eller dator.. Men idag då jävlar ska jag försöka att låta bli de och bara plugga, önska mig lycka till! Och självklart glömde jag datorn på skolan så de får bli finslipning på rapporten imorgonkväll :)

Är fortfarande öm i ögonbrynet sen grepen anföll mig igår på jobbet. Först ögonbrynet och sen läppen, vad ha jag gjort mot grepen för att den ska anfalla mig sådär?! Och särskillt då jag höll på att mocka dessutom.. Aaah inte lätt, och sen fick jag bråka med en ny hösilagebal i stallet, dom är fan inte lätt att ha att göra med då dom är på de humöret..

Ne ska ta och hjälpa älski med maten nu (:.

Le och vinka!

28/2 - 2011

Sitter just nu på skolan och har timme till förfogan och ha skrivit lite grann på projektrapprten men blir att fortsätta skriva ikväll då de är lite finslipning kvar sen är den inskickningsklar! :)

Travlektion snart och provet är förflyttas till på fredag, kung. Blir att plugga hela veckan. För det är träningsfysiologi är lite svårt faktiskt men efter en veckas pluggning så ska provet gå lekande lätt eller hur?!

Ska seo m jag ha fått svar från studentklänningen, blev lite bajs, men dom bråkar med fel person om man säger så ;).

Le och vinka!

26/2 - 2011

Väntar på att Micke ska komma och hämta mig för att sen rulla mot Ida, Andreas och Clara då de är födelsedagskalas för Clara :).

Ha suttit och kollat på lite hus bara för skoj skull medans jag väntar och ja ha hittat mitt drömhus istort sett! Bara lite småfix så äre fan drömhuset. Inte allt för dyrt heller faktiskt! Åååååh vad sugen man vart tvär sugen på att skaffa hus nu när jag hitta detta asså. Slippa ljudet av grannar som man hör då dom pissa, man kan ha fest 24/7 utan att de blir ett jävla liv osv! JULIA VILL HA, JULIA SKA HA!

Le och vinka!

26/2 - 2011

Nu är jag hemma hos mor efter meket med zzaaabbben :). Hon känns som en helt ny bil!  Tänk vad ett byte av stötdämpare kan göra så stor skillnad. Fast iofs så va dom gamla inget att hurra för, då dom hade börja läcka och börja va allmänt dåliga. Och så såg vi att de är endel andra saker som måste bytas ut innan besikning då vi väl va där omkring och rota. Nytankad, dunket funkar igen, god luktande och nybilkänsla, fyfan vad nice! (:

Ska designa om mekaroverålen jag ha snott av farsgubben en aning sen, Team Zzaaben ska jag skriva/sy dit, hur fränt är inte de på en skala 1-10?! :D Ochdå jag väl är i farten kan jag kirra pappas också. ;D

Le och vinka!


25/2 - 2011

Just nu äre en liten rast/cooooffiiieeetiiimmmeee i mekandet med zzaabbben. Nya stötdämpare fram ska fixas.

Annars idag så ha kisse fått 4kg mat, ett nytt halsband (fjärde halsbandet men de här bli awesume då de går att justera mindre än dom andra som är påtok för stora) med en guldbricka som är format som ett hjärta med texten Miise och mitt telefonnr (:. Och jag är ett par knähöga stövlar (L) och ett leggings rikare, hihih. Och snart nya dämpare fram på pansarvagnen som sagt, kanonnice. Ticket skötte sig som vanligt bara bra framför vagnen och studentmössan ha kommit. Så nu fattas de egentligen bara en fulltank och en wounderbaum så är dagen helt jävla fucking kanon! Hoppas kan man ju alltid göra (A).

Le och vinka!

23/2 - 2011

Har just nu samhällskunskap och vi ska träna skriva personligt brev och cv och gud vet allt. Och det är inte lätt att komma på vad man ska skriva och jag har inte insperation heller och jag orkar faktiskt inte bry mig just nu, de är snart slut för dan (typ om 40 min), men jag har fått ner några rader iaf. Fyfan, må tacka att jag har en snäll pojke som kan hjälpa mig då de väl är dags att söka jobb! Om jag har tur så kanske jag får anställning på riktigt hos Akseli efter skolan så då slipp jag ju skriva nått.

Ne tillbaka till skrivandet......................

Le och vinka!

22/2 - 2011

Jag säger bara bajskorv för denna dag.

Det ända positiva idag är att Ticket ha fått sig vintertassar tack vare min snälla syster! Så på fredag börjar träningen på riktigt! Kom att tänka på att tränset som skulle med hem för att smörjas hänger fortfarande på Blommans box. Aja de får komma hem till helgen istället!

Le och vinka!

21/2 - 2011

Sen jag ha kommit hem från skolan så ha jag sysselsatt mig med att gå igenom zaaabbbeens musik och halvrensat de från låtar och nya låtar är inlagda. Eftersom jag är som jag (barnsligt busig) så äre aqua som står för dom flesta nya låtarna! :]

Vi slapp iaf travsprovet idag då de inte va istidsvarning kallt idag så då körde vi istället och provet är förflyttat till nästa måndag :D.

Nu ropar min mage efter mat så mot kkkkkkkööööökkkkeeeeetttttt.

Le och vinka!

20/2 - 2011

Vart en liten miss med bilandet till stallet. Så de blir nya tassar för Ticket på tisdag istället då allt är i sin ordning (:. Medans Micke är hos sin farmor och farfar ska jag sysselsätta mig med se klart tvpogrammet jag ser och sen läsa ut travträningsboken som är på hela 50 sidor och sen göra klart dom sista instuderingsfrågorna. Prov imorgon, gah!

Jag ha fått lära mig att skola går före allt, så du ska inte klaga Micke om jag inte ha hunnit med disken innan du ha kommit hem! Mohahahhahaha!!!!!!

Le och vinka!




20/2 - 2011

Jobbade igår och jag ha fått kläm på vad alla hästar heter och ser ut och i vilken box dom bor i! :D Nu äre bara några enstaka som jag är osäker på ;D. Skulle jobba idag med men dom behövde ingen hjälp, så jag ska agera som hovslagare på Ticket idag med Johannas hjälp :). Äntligen! :D

Åt middag i Gräsmyr igår och de va bara travligt att träffa hela familjen Kvarnström igen! :)

Nu blire att laga lite lunch och sen dör framför tvn tills syster ringer (:

Le och vinka!


18/2 - 2011

Det är fan tragiskt att du fortfarande orkar.. Jag skulle ha släppt taget för länge sen.

Medans typ halva klassen ska på krogen ikväll så blire filmmys för mig med Micke för att sen sova, pluggandet får fan vänta tills imorgonkväll asså.. När ni sover som bäst så ska jag upp och göra nytta haha! ;D Men nästa helg, då jävlar brudar är jag med! :D

Le och vinka!

18/2 - 2011

Huvudvärken började släppa mot kvällen och va helt borta imorse :D. Jag och Mickizz verka ha klarat provet, nicebajs! Sovmorgon nu alla måndagar framöver, bara nice :D.

En lektion kvar sen äre ner på stan och hämta glasögonen som ha kommit och sen mot stallet :). Blir en lugn kväll med Emma och Martin som middagsgäster och sen lite plugg inför travprovet som är på måndag och sen sova. Jobb lördag och söndag, kuuung!

Le och vinka!

<3

17/2 - 2011

Vaknade med att de va en jobbig jävel som hammrade på som satan i huvet. Hoppas på att jäveln kan ge sig snart då jag ha haft konstant huvudvärk hela dan. Hoppas på att de kan ge sig innan de är sleeepppiiieeeetiiiiime! Vore jävligt skönt faktiskt :). Dessa tabletter hjälper ju inte heller, ha knaprat och åter knaprat men ingenting händer. Åter till ätandet och film.

Le och vinka!

16/2 - 2011

Nu är den sista resten avklarad! :) Hoppas bara jag och Mickizz klara provet nu, då vore de askalas kung ju! Då är verkligen sista resten för mig bortgjort, fyfan vad skönt :).

Snart svenska och sen äre sammhälls 2h sen är skoldagen slut. Ännu mer nice (:. Blir en sväng på lantmanna med Pålle och sen hem. Köpte 2 lite större lekmöss till kisse igår men hon vart typ rädd för dom.. Aja hon är lite knasig ^^.

Le och vinka!

15/2 - 2011

Fick ett jätte fint silver halsband med tillhörande örhängen av älski i alla hjärtansdags present! Och fattig som jag är så bjöd på pizza som alla hjärtansdagspresent till han :]. Och en annan  anna sak som jag bad far om pengar till, hemlis :]. Nemen han ska få nå fint i efterskott då jag ha pengar!

Sitter just nu och kollar på hästgrejer på hööks på naturkunskapen, hehe. Mkt fint som man vill klicka hem! Schabak annat gisch i massor som man vill ha. Man bli lite ledsen i ögat för allt fint som man vill ha men har ingen användning för de då man inte ha nån häst. Men så småning om ska jag ha en :D. Det jobbiga är att jag vet redan vilken häst jag vill ha - Ticket.

Le och vinka!

14/2 - 2011

Ha en fortsatt bra alla <3s dag allihop! :)

Ha just krypigt ner under duntäcket med en kurrande bollkisse på magen efter att vi ha lekt tafatt och de va hon som sprang och jagade mig, söt missekatt! Så de är en aning svårt att skriva men de går :]. Ska snart he på ett avsnitt av Desperate medans jag väntar på att älski ska komma hem (:.

Och bilen till pansarvagn startade såklart i morse utan motorvärmare och allt, vilken fantastisk underbar bil man ha asså! :D Lovar dig zzzaaabben, från och med nu ska du få ha motorvärmare :].

Le och vinka!


12/2 - 2011

Misseliten är typ en vaktkatt eller nått. Hon morrar då de är nån vid dörren utan att dom går in, hon sover på min skönaste kudde brevid mig, när jag går upp på natten följer hon med mig och lägger sig igen då jag lägger mig. Söt kissemisse!

Micke är iaf påväg till Motala nu med Emma och Martin och han kommer hem på måndag nån gång. Tur jag ha Misseliten som sysselsättning! Imorgon bär de av till Bureå med pappsen för att hälsa på och hämta en bild som faster ha målat (:.

Nu blire att he på en film sen slepppiiiieeetiiimmmmeee!

Le och vinka!

12/2 - 2011

Bättre än bäst kan nog inte gårdagen beskrivas med! Men jag tycker nästan ändå att 5ive är lite bättre än Corona ändå, jag må va knas men aaah, alla är vi olika! (:

Lyssnar just nu på Kickass med Mika och då kommer massa minnen från praktiken i Frankrike med Nathalie, så jag bjuder på bilder på hästarna som vi hjälpte till att ta hand om. Har ju lovat er de och nu när låten kom upp så kom jag ju på att göra de ;]. Såg nu att jag inte hade lyckats ta kort på alla hästar. Tur att Nathalie hade gjort de, ska be henne skicka dom nån dag framöver då del 2 blir komplett! :) Så nu blire ett par bilder på dom jag ha. Bättre de än inget ju! :)

Saknar ändå france lite grann. Träningsmöjligheterna som finns för hästarna är ju kung! Tänk om de fanns på Umåker?! Fyfan, göra om Umåker till ett travsammhälle, hur fränt vore inte de?! ;D Vet inte om jag nämnde de i del 1 att jag lyckades glömma kameran hemma så de blev mobilen som fick gå varm, så bilderna är inte helt 100 bra.  

Del 2 - Hästarna, fortsättning kommer så småning om då sabbat, Saxo, Santiago och Lost without you saknas :).


Tarik. Lillhästen, minns tyvärr inte hela hans namn och hittar tyvärr inte
de på travsport.se heller men han är fransk så ni kan ju säkert lista ut att
de va nå krångligt ;)


Hilda C.D. Min favorit och hon kom från Sverige, så hon kunde
man prata svenska med ;) Julia gilla (Y)


Sun Red. Också en lite och söt krabat, min andra Favvo! Och han försökte
döda mig genom att bita fast i min luva på tröjan och tvär drog
upp så det blev en hängningsliknande syn och upplevelse.


Tornade de Kacy :)


Sponsor :)


Quip och nånting mer ^^, cp häst som inte tycker om andra hästar.


Tempo d Algot, cp häst då man red, höll på att kasta av mig
bland alla skolungdomar i ridhuset :P


Rubis de Padd, tigerkakan :D Riktig snygg häst!
Den fulaste och mest failade bilden men han är fin!


Tombola du Loisir, Nathalies favvo :)


Reelock. :)


Tsar de Bruzeau kanske inte den bäst bilden men, in action ;D


11/2 - 2011

Presenten är kirrad och jag ha nyss kommit hem från stallet :). Utgång ikväll, nu taggar vi flickor!

Ska ta och hoppa in i duschen nu och sen fundera över att kanske ta och städa ur bilen lite och kanske till och med tvätta av hon! Måste va ren och fin då de är förfest i gobiln! ;)

Le och vinka!




10/2 - 2011

Sitter på skolan och har hästskötardiplom. Grovfoder som vi ha fått skriva vad de är och sen hygienisk kommentar och sen hur näringen va. Lite små knepigt faktiskt ^^. Men aah rätt viktigt att veta!

Blidde en max till lunch, mumma! Och äntligen ha jag bestämt mig vilka bågar de blir så ner på stan sen efter skolan! Blev dom mindre pilotisarna iaf :). Fick hjälp av Marie, Pålle och Linis också så nu är beslutet fattat, skönt! :D

Åter till lektionen om foderspjälkningen.

Le och vinka!

9/2 - 2011

Pappsen fyll ju år idag så grattis på han!

Ha varit på synundersökning och de blir nya brillor. Hatar mina gamla då dom är så fruktanstvärt fula. Dom är mer till läsning så då man kör bil ser jag bra på nära håll men en längre bit fram äre bara en smörja. Inte de lättaste. Aja blir bra med nya :D.

Ha tagit hem 4 st bågar för provning men då äre 2 st som jag ha fallit för.. Antingen pilotisarna med lite större glas eller dom andra pilotisarna som är lite mindre glas på.. Helt olika märken men priset äre inte så stor skillnad på. Åååh jag är så velig. Micke tycker dom med lite mindre glas iaf men och jag vet inte vilket par jag vill ha, åååh vad jobbigt! Blir att ha ett par i taget flr att se vilka som jag faller lite extra för.

Le och vinka!

9/2 - 2011

Det gick som inte så bra att plugga religion då jag hade tappat bort skrivpapperet. Men som tur va fick vi flytta fram provet till nästa vecka, kuuuung! Fick låna Rebeccas häfte så nu blire att plugga stenhårt varje kväll så man klarar provet! Sista grejen sen är allt skolarbete jag ha halkat efter med kirrat!

Ondsdag och synundersökning och jag glömde förstår persentkortet hemma så de blir en sväng hem och hämta de.. Aja blir nog bra ändå ^^. Sen lät det som om de skulle bli stan med Linis! :D

Rapportskrivning om projektet nu!

Le och vinka!

-

Jag orkar inte med det här längre, varför kan det inte va som de va förr? Allt va frid och fröjd och ingenting var ivägen och inget kunde förstörde allt braigt. Nu äre ständigt bajs och jag är inte säker om jag orkar mer. Men jag vill inte tänka tanken/slutföra tanken som finns grubblande i mitt huvud. Det vet jag att jag blir mindre lycklig av. Men vad kan man göra?

  


8/2 - 2011

For iaf på bajsbajs lektionen som va studiebesök på dova, så när de va slut så pallrade jag mig till stallet som är alldeles inärheten då de ändå va projekt som lektion sen, perfekt dag alltså! När jag kom hem så såg jag två avsnitt desperate housewifes och sen tog jag en powernap fram tills Micke kom hem ^^. Fyfan vad skönt de va!  

Ne man ska kanske ta och sticka iväg en liten stund.. Och sen plugga lite religion, omprov troligast imorgon. Haha ser väl hur de går (Y).

Le och vinka!

7/2 - 2011

Jag tycker att min studentklänning ska ta och komma i min brevlåda snart, eftersom de va ETT tag sen jag betällde den. Men ne, måste vänta tills den 15:e mars innan den dyker ner där! Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, äre inte så man brukar säga?...

Le och vinka! 


7/2 - 2011

Äntligen är praktikbetygen från France skickade, eller ska skickas imorgon. Om du inte gav oss bra omdömen så tar jag de tidigaste planet dit och ser till att mina och Nathalies mordtankar bli sanna..!

Ska man fara på bajsbajs lektion imorgon..?

Le och vinka!


6/2 - 2011

Nyss kommit hem från travet :). Va själv i stallet från halv 7 till strax över 11. Rätt skönt att va själv ibland ^^. Kan filiosofera ifred medans man skottar skit ;D. Jag som alltid ha sagt att jag inte vill jobba med hästar, vill ha dom som hobby men de är fan nice ändå! Eller äre folket där som gör att man trivs så bra? Aaah vettefan, men trivs de gör jag då spelar resten ingen roll :). Och jag får ju inte glömma, jag och Micke ha fått en personlig sexrådgivare nu x).

Duschen kallar!

Le och vinka!

5/2 - 2011

Ticket fick röra på fläsket lite grann idag :). Vart en barbackatur med långa tyglar, bara mysigt! åååh vad jag älskar denna häst asså. Blir att fara och köpa skor och sulor till han då de va jag som gjorde så att han trampade av sig en sko. Lite dåligt samvete, men nu jävlar ska jag ta mig i kragen och gott göra de! :)

Blir att mysa lite med misse innan jag gör lite mat :). Älski far till stan för att äta kinamat med Martin och Gustav typ och jag vill ba dö ett tag då hemkörningen tog på krafterna, snart onsdag och synundersökning!

Le och vinka!

5/2 - 2011

Nu är städningen klar och lägenheten skiner typ :). Jag tycker om då de är städat och fint och undan plockat, får typ en glädjekick av de ^^. Jag ha kommit fram till att jag skulle passa perfekt som hemmafru! Haha, min dröm är fan att bli de x), då äre bara att hoppas på att Micke kan få sig en rejäl löneförhöjning ;D. Hahahahah!

Ne, man ska kanske ta och rulla mot stallet för att förbereda allt inför höhämtningen. Kanske skulle ta en skrittur med Ticket efter höhämtningen då jag ändå ha tagit mitt stora feta och lata arsel dit?:)

Le och vinka!

5/2 - 2011

Första helgesdagen på typ 3 veckor (om inte längre) ha jag fått sovit ut! :) Riktigt skönt! Jag känner redan hur latmasken kommer krypandes inför imorgon, upp och jobba. Funderar på att köpa en påse blomjord för att sen lägga den under madrassen så att självaste masken kanske kryper ner och stannar i jorden. De va faktiskt Jörgen Westholm som gav mig och Nathalie den iden! Och man vet ju inte om saker och ting fungerar fören man ha testat! Men jag tror att ha ett äpple i fikan är något lättare än jordiden.

Nu blire att börja små städa lite snart för att sen fara till stallet och hjäpa dom med höhämtning :). <Får se om jag hinner städa och bråka med bilen idag också annars får jag stjuta upp de tills nästa helg.

Le och vinka!


3/2 - 2011

Jag ha en mysig kurrande misse just nu, hon försöker göra allt för att lägga sig på min mage, vilket är ganska svårt då jag sitter, söt kisse!

På lördag blire en städdag. Ha märkt att de är kletiga fläcker på golvet sen alla spillningarna från i lördags ^^ och de börja va dags att dammtorka också, typ 2 veckor sen sist. Ja jag vet, jag är pedantisk, men där jag bor skare va rent och fint (Y), och bilen behöver städas ur och tvättas. Sen ska piljudet bort! Äre så att jag måste använda våld för att ta ta bort de och de går sönder saker så får de bli så, för ljudet ska bort!

Senare ikväll blire en promenad me nu blire att göra kostdata...........

Le och vinka!

2/2 - 2011

Så här vill jag också göra på mitt bröllop! Ja jag vet att den är gammal men ändå, så klockren!


http://www.youtube.com/watch?v=Vqiw-Kqtlr0

 


1/2 - 2011

Nu ha jag köpt mig ett penntroll igen och de trollet sdka stanna i skolan så att den inte råkar lika illa ut som den förra! Dock är den gul då de inte fanns nån rosa kvar.. Men nog ska den va lika bra som rosa alltid! Jag och de gulapenntrollet mot studierna! Först vart de en fika på NK med Linis och Pålis :). 

Ticket gick helt fucking jävla awesume idag asså!

Nu klippa klossaklorna på Misse och sen ett sista pluggryck inför växt och djurliv provet som jag ha väntat på att få göra sen i 1:an. Haha bättre sent än aldrig! ;)

Le och vinka!

RSS 2.0