31/12 - 2010

Helt sjuk det är fan sista dagen på detta år. Vilket resulterar i att imorgon äre en ny dag, nytt år med nya och härligta/busiga/tråkiga möjligheter!

Gott nytt år vafan! :)

Le och vinka! 

30/12- 2010

Äta klart sen ta på sig hästkläa och sen kasta in hunden + hans grejer i bilen och sen vidare mot stallet till favoriten på 4 ben :).

<3

26/12 - 2010

Nu är all lesshet försvunnen för ett tag iaf, efter att ha gjort travet osäkert ett tag. Vi spelade och vi vann tyvärr inget, 1 rätt fick vi iaf ^^, men hur som haver så vare helt underbart att umgås igen! Emma och Julia måste rulla mot nya busiga äventyr fler gånger, helt klart! Precis som på den gamla goatiden!

Ner till pansarvagnen och brumma hem till vännäs.

Le och vinka!


26/12 - 2010

Nu är bädden inköpt iaf :]. Jag hoppas hon tycker om den lika mkt som Sixtens ^^.

ÄR BARA SÅ JÄVLA LESS PÅ ALLT JUST NU. ÄRE INTE DET ENA SÅ ÄRE DE ANDRA OCH VISSA KAN BARA INTE HÅLLA SIN JÄVLA FETA KÄFT STÄNGD OCH TÄNKA EFTER FÖRE MAN SÄGER NÅTT. Fast de med att hålla käften stängd ha jag vetat ett bra tag, men nu när de är annat bajs i vägen så blossar all irritation upp och allt vill bara ut. Tur att jag ska spendera pengar snart så jag blir lugn igen. På gång till att bli en Shopaholic? Nedå.....

Le och vinka!


26/12 - 2010

SItter just nu hos mammie och käkar max, hehhe. Kom just på att jag ha glömt att köpa de jag for in till stan för, bädden till kisse! :O Hur kan man glömma de liksom och bara köpa grejer till sig själv, hmm... Aja, efter maten blire en vända till biltema och köpa en bädd till Skrållan som hon faktiskt heter :).

Ni ha väl hört reklamen för media markt? Aah jag säger verkligen som dom säger på reklamen - Sverige är i chock tillstånd! För att dom ha 20% rabatt på alla deras varor. Helt jävla crazymotherfuckingbajs mkt folk där och helt galna är dom också! Men jag hittade nätt och jämnt de jag skulle ha. Jag som trodde att jag hade lärt mig att sansa mig bland mkt galna folk efter frankrike asså, men de ha jag verkligen inte gjort. Svenskar är fan värre än nå jävla fransmän, hur kan de gå ihop? Och samma sak gäller folket på stan.

Bus med Emma ikväll!!!!!!!!!!

Le och vinka!


25/12 - 2010

Det finns fan inget bättre efter en dusch än att ta på sig ett par björnborg trosor, ett par mjukisbyxor med tillhörande tröja + duntoffler asså.

Nu ska jag som sagt ta och dö ett tag framför tvn medans jag väntar på älski ska komma hem, vet dock inte när han kommer hem, och jag tror inte heller han vet, men de är fett nice!

Bjuder på en liten matförslag konversation från dagen.

Robert: - Jag hade tänkt fara och köpa mat åt oss , du äter väl hamburgare?
Jag: - Jo de gör jag, äter typ allt då jag inte är speciellt kräsen av mig.
Robert: - Aha okej, ne jag tänkte de finns ju dom som inte äter de då folk är vegetarianer, veganer.... och hulliganer nu för tiden.

Le och vinka!

25/12 - 2010

Har nyss kommit hem från att ha jobbat och nu blire en långpromenad för Sixten som ha varit i bilen i stortsätt hela dan och sen blire fanimig en lång dusch och efter de blire nog dega framför tvn. KOmmer garra somna men de är nice! :)

Köpte mig ett par täckisar åt mig själv i julklapp från travshoppen i förskott och jag hade föväntat mig att dom skulle va varma och de sa dom i kassan att dom va och igår då de va så jävla kallt fick jag allt känna på deras värme minssan. Höll seriöst på att dö av värmeslag då jag mocka och idag då jag körde frös jag inte nånting om benen! Vilka kaoon byxor asså! Dock är dom inte samma blåfärg eller märke som stalljacka.. :P Men vafan dom håller måttet för värme så va gör färgen och märket då lixom? ;D

Julafton igår va bara nice, va hos Mickes päron och hade de bara trevligt! :) Och julklapparna jag fick i år va helt asum! Orkar faktiskt inte skriva allt jag fick tyvärr :P. Hur som haver fick jag i stortsätt allt jag hade önskat mig av mor och far :). Tekniska saker av far och mjuka och behändiga saker av mor :). Min älskling ha en väldigt bra smak på underkläder till mig, fick en asfin och askön bh med matchande trosa till :). Du som sa att de va din syster som undrade storlekarna medans jag va i frankrike ;P. Puss på dig!

Le och vinka!

24/12 - 2010

Blir att klä på sig nu och sen en liten prommis med Sixten innan man ska dra sig mot travet för att jobba ett par timmar! God jul allihop! :D

Le och vinka!


21/12 - 2010

Chaufför för mammie nu och sen drar jag vidare mot Tickäääätttttbbbbbuuuuussss! Och så har jag och Micke blivit med hund nu under jul ;D. Och så kommer jag göra rätt för mig på julafton och juldagen, jag ska fanimig jobba! Julafton blire fram till lunch typ och juldagen tror jag de blir en +-0 heldag (:.

Le och vinka!

-

I am moderately disappointed actually..


20/12 - 2010

Ha varit hos mina långörade vänner och dom ha fått mat. Nu är dom 2 tjockisar! Men fett behövs då de är kallt :]. Och dom ha definitivt fått tillbaka hullet sen jag va på praktik och ha kommit hem. För Micke hade glömt mata dom ett par ggr men dom lever och må bra nu så de är huvudsaken! :) Och så fick dom lite julstämning då jag ha julpimpat deras burar lite grann ;]

Just nu ligger jag i sängen med en kurrande kisse på mitt bröst och myser och vi ska fortsätta och mysa med ett eller ett antal avsnitt av vampire diaries!

Jag avslutar detta inlägg med ett vanligt: Le och vinka!



Se så fint ;]


20/12 - 2010

Gud vad tiden går fort asså, de är endast 4 dagar kvar till jul! Och jag är fortfarande sjuk, alltid lika kul. Jag tror jag ska dö ett tag framför tvn och läsa lite, men de är efter att jag ha varit hos kaninerna :). Känns faktiskt som en riktigt bra ide!

Gårdagen va helt klart en kanonkväll! Tack Linis för en bra husvärd för pyjamaspartyt och tack för en trevligkväll allihop! Lite tråkigt att Micke skulle jobba idag så vi va tvungna att dra titdigare.. Tror ändå att de va en bra ide, då 2 partyn på 3 dagar inte hjälper direkt mkt att bli frisk, men man måste ju få ha kul trots att man är sjuk! :)

Jag älskar min kisse just nu. Hon gör allt för att jag va med henne inte på hålla på med datorn. Först äter hon upp maten jag inte åt upp (gräddstuvad pyttipanna), följer mig vart jag än går i lägenheten och då jag äntligen ha lagt mig till rätta i sängen med datorn i högsta hugg så kommer hon i fullfräs från vardagsrummet och hoppar upp i sängen och lägger sig självfallet på tangentbortet. Puss på min kisse! 

Le och vinka!


18/12 - 2010

Smakprov på frankrike bilder, Del 1 hur vi bodde :).


Sängplats
Jag rasmlade ur/av sängen 1 gång och de va nära 2 ggr..


Dörren vid sängen så va höloftet ^^


Tvn mittemot sängen men tyvärr fanns de
inga kanaler då kortert hade gott ut.
Så vi underhöll oss med att läsa, bokmalar va vi!


Och lilla kokvrån, men som sagt vi använde den inte så ofta x)


Och sist men inte minst, lilla toan :) utbucklingen mittimot sängen.


Tvätten måste ju torkas, vårat fina mästerverk och
fullfräs med värme på elementet.


Denna bil satt vid toastolen och man vart fan rädd då man
satt där och såg han, så han fick sig en gardin då vi hade tvättat.


18/12 - 2010

Glömde bort att de va lördag - innebandy för grabbsen.. Så jag är inte på glatt humör, men de ska ordnas medl ite godis :]. Men jag ska sysselsätta mig med att gå igenom massa låtar för att sen dö en stund med en bok i högsta hugg. Va ju party hos Martin igår och jag blev då inte friskare tack vare de om man säger så ^^ och så ha jag städat hela dan också så de hjälpte nog inte heller till att bli frisk :P. Pyjamasparty hos Linis imorgon så man måste ju vila upp sig lite också ju ;D. Sen blire en dödvecka för mig tror jag ^^.

Fick jullov igår och de avslutades med travlektion, nicebajs! Förutom att Abello va drygare än drygast, nu är han med i Annies grupp, apangruppen, apanAnnie och apanAbello. Sen började lovet med att jag körde fast hos mammie. Hann få lite damp osv och mkt snö i skorna men så vare en mkt snälltraktor chaufför som skottade hos mamma som drog loss oss, tack så mkt!!! Nice att va tjej ibland ;D Och jag trodde Ticket skulle va som en bajskorv då de gick så dåligt för mig men han va hur fin som hälst! Helt otroligt vad fin och arbetsvillig han ha blivit på två veckor! Riktigt roligt! :) Och nu under lovet kommer jag ha han 3 ggr i veckan, kanon! :D Och säkert nån extra dag då jag känner att jag ha lite att göra här hemma (:. Kan inte bli bättre än bäst ju! :)

Le och vinka!


14/12 - 2010

Julbord på skolan idag! MUMS! Dock äter jag bara köttbullar, röbetsallad, halva ägg med nå gisch på, tunnbrömacka med julskinka och mimosasallad :]. Hihi. Och så kom vi överens om pyjamasparty hos Linn i helgen (typ), kanonmysigt ju :].

Tickets arbetsmyra ha kommit tillbaka till kroppen och de känns väldigt kul faktiskt! Som sagt läs mer på exactictac.blogg.se :).

Snart mat och sen blire nog lite skolarbete tror jag..

Le och vinka!

Tösen :]

13/12 - 2010

Självklart skulle inte usbminnet va här hos mammie heller. En envis rackare det där! Blir att önska sig ett nytt. Jag undrar så förbaskat vart tusan jag kan ha drält bort den asså. Jag ha för mig att jag inte tog ut minnet ur bilen innan jag for på praktik, men man vet aldrig med mig så, så troligast gjorde jag väl de och nu är den.... borta. Kanon kul. Men den ligger säkert i bilen nånstans och gömmer sig för mig, och om han gör de så hoppas verkligen att han fryser!  

Och hade bara en lektion, den sista på också kanon kul!.. Men jag gjorde iaf lite grann :). Och utvecklingsamtalet gick bara bra.

Nästa: mot bilen - mot vännäs!

Le och vinka!

12/12 - 2010

Ha varit på julshowen på hippo med Emma och jag kan lova att stall 10b va ju helt klart bäst!!! Och fick se älskade Lillebror <3. Saknar han så..

Och så är usbminnet fortfarande på frifot. Blir att vända mitt rum hos mor upp och ner imorgon. Om den inte är där så vet jag fan inte vad jag ska göra, mer än att bryta ihop. Liksom vad är oddsen att två usb minnen med samma storlek och med en intervall på ett år ska få egna ben och rymma?! Jag blir fan deprimerad..

Le och vinka!

11/12 - 2010

Nu är zzzaaabbbennn i mina händer igen! :D Norrlandskråme är borta, massa gömda rosthål är borta, 99% rostfri, handbromsen är fixad, nytt tanklock, låter som en traktor då jag backar (pipljud) så då hör folk då jag backar och kan flytta på sig (Y) :), massa mer smågrejer som jag ha glömt är fixade, fulltankad och alldeles underbar <3. Tack pappie!

Nu blire leta zzaabbeeennns musikusbminne. Minnet ha fått egna ben förstår ni och ha troligast gått från bilen helt själv och gömt sig nånstans här i världen men ska ska börja med att vända lägenheten upp och ner. Sen blire nog mys framför tvn med kisse och pälski och fundera vart den kan ha gått nånstans om jag inte hittar den efter att ha vänt upp och ner på lägenheten.

Le och vinka!

11/12 - 2010

Va hos Ticket igår och han ser fan ut som en vandrande pälsboll just nu! Läs om ridpasset på exactictac.blogg.se :).

Kisse är på bushumör så hon busar med allt hon hittar just nu, helt galen! Men hon är så fruktanstvärt söt så man vill fan bara äta upp henne! Haha.

Snart bär de av mot Ida för att fika och kvällen vet jag inte vad som kommer att hända men de verkade som om de skulle va innebandy för grabbsen.......................... Och jag hatar de mer än pesten själv typ. Jag tycker att pälski ska va hemma med mig med tanke på att jag kom hem i måndags, men ne bandyn är viktigare än mig.. De ska jag allt komma ihåg kan jag lova!

Le och vinka!

9/12 - 2010

Ja nu när jag ska sist kolla alla sidor inför kvällen så ska internet förstås funka som vanligt igen! Jag vet att jag lovade att jag skulle bju på bilder då de funkade igen, men de är som en del bilder sen praktiken så de får bli en annan dag faktiskt, orkar inte nu :], men en bild på LillTösn kan ni få se iaf (:.

Läsa och sen äre fan sleeeppppiiieeeetime asså!

Le och vinka!


9/12 - 2010

Hade tänkt bjuda på lite frankrike bilder men då vill inte internet som jag vill, seg och jävligt.. Men så fort internet är på min sida igen så kommer de bilder, jag lovar! :)

Och så får jag inte glömma och nämna att vi ha hämtat kissemissen idag :). Just nu är på upptäcksfärd här hemma :]. Ni som undrar vad hon ska heta så kallar vi henne för LillTösn tills vidare (:. Fast vem vet, hon kanske får heta så i slutändan? ;]

Le och vinka!

8/12 - 2010

Tänkte bara meddela att de kommer bli ett ohlala inlägg. Och måste bara säga att de är Damiens fel att jag ha börja säga ohlala..!

Men först så måste jag bara säga att första skoldagen är avklarad och de va fanimig en ovärd dag att gå på må jag säga, men mjukstarter sägs ju vara bra efter ett tags uppehåll, eller hur? Sen vart de stan med bästaste Linis!

Som sagt första skoldagen är avklarad, ohlala! Hämtar kissemissemjaoumjaou imorgon, ohlala! Ska till Ticket på fredag, ohlala! Jag säger bara OOOOHHHLLLAAALLLAAA för denna vecka!

Le och vinka!


7/12 - 2010

Gud vad skönt att få va hemma igen! Vet ni hur de va att kliva ur planet och känna umeluften igen? Känna den rätta kylan? Komma hem till älskling igen? Komma hem till folk som inte glor? Komma hem till mindre trafik? Komma hem till tvn och datorn?

4 veckor utan tv ha varit okej men utan dator ha fan varit jobbigt.. Men tur vi ha jobbat så mkt (ca 12 h om dagen) så man ha inte hunnit tänka på så mkt annat än att äta och sova. Vi ha varit lediga 1 och en halv dag på 4 veckor, lite snålt men bättre de än inget ju! Så lite shopping och sevärdigheter ha vi hunnit med :). Triumfbågen - helt okej :), Notredam - kan inte säga mer än mäktigbyggnad! Blir att se disneys ringaren i notredam i kväll :]. Och Eiffeltornet - jag visste att det skulle vara stort, men så gigantiskt som de va trodde jag fan inte att de va! Vi for inte upp i de då kön va 4095 m lång, men att bara titta på de räckte gott och väl!

Frankrike har mer utrustning på hästarna än vad vi har, kanske för att dom har saker som är förbjudna i sverige. Vissa förstår jag helt klart är förbjudna! Som tex en huvudstång med taggar på, men vissa förstår jag verkligen inte varför dom är de.. Men men. Jag har då häldre ett så kallat lasso i munnen än ett skarpt bett som man bara sitter och drar och sågar hästen i munnen för att den är för het. Och så ha de andra vinstbelopp, Hilda tex kom på 3:e plats och fick 50.000 medans här i sverige är typ första pris 50.000, riktigt kul att se sådan skillnad! Samt banan va annorlunda, aah den va ju rund som här i sverige men ett annat banmaterial, längre bana och så har dom lite andra banregler :). Vet som inte vad jag ska skriva mer än så då de mesta va likt "vårat" trav :) Bilder kommer sen :), dock är de inte bra bilder då jag glömde kameran hemma så mobilen fick ställa upp.

Har saknat mina långörade vänner och tydligen har dom varit på upptäcksfärd några ggr medans jag ha varit borta. Och senare i veckan blire hämta kissemissemjaoumjaou :D. Och så ska jag få tillbaka zzaabbben. Tydligen så är hon inte den bil som jag lämnade för 4 veckor sen.. Pappa som bara skulle fixa handbromsen och kolla vätskorna ska ha tydligen gjort massa mer på henne. Spännande spännande!

Le och vinka!

6/12 - 2010

Sitter pa flygplatsen i frankrike och snart are hemfard till sverige igen! :) 4 veckor har gatt fort men anda sa javla langsamt, men som sagt snart hemma!

Ni far beratta vad vi ha missat, och jag hoppas ni ha sparat allt bus tills vi ar tillbaka! ;D

Le och vinka!


RSS 2.0