28/6 - 2012

Rocky blev hämtad för ett tag sen av Susanne, utställningsdags på lördag och denna gång äre i Gällivare! Hoppas på ett likadant resultat som dom fem senaste ;).

Från ett ämne till ett HELT annat. Är sugen på att tatuera mig igen, hehe. Tredje och sista isåfall! De är fan beroendeframkallande.. Ha man gjort en vill man ha en till osv osv. Så de lär nog bli fler än tre innan jag ramla av pinnen (A). Ha en ide redan nu faktiskt. OM de bli, så blire till hösten så jag lär hinna ändra motivet och plats ett antal gånger ^^. Fast man vet aldrig, är ju lite som en klurig männisch (Y). Få la se vad hösten bjuder på helt enkelt :D.

Hääj dåå!

28/6 - 2012

Oj så roligt att höra! :D Förgyllde min dag asså, är som en sol fortfarande!

Ska få va lärling hos Mats så de är väl dag att ta tummen ur röven och boka tid för friskintyg och få de bortgjort på onsdag då jag liks är ledig. Skulle sitta finfint! Sen då allt papperstjofräs är klart så blire att brumma till travshoppen (pegasus) och hoppas på att dom har ett svart hjälmskydd/hjälmöverdrag, så är allt klappart och klart. Fyfan vad skönt de vore. Aah juste hade ju som lovat en bild på dressen, men de få bli senare, för lat för att fixa och dona med de nu.

Hääj dåå!

25/6 - 2012

Rockenpocken lär somna ovaggat ikväll. Först en cykeltur på ca 20 min (mesta dels "trav" och en liten bit "galopp") sen hoppat lite hinder och små tränat lite trix här hemma innan Micke, Martin och Emma kom på att vi skulle fara och bada med hundarna så jag tog min svartafara till hund under armen följde med. Väl där simma han som tusan och sen busat i vattnet och uppe på land :). 
 
Hääj dåå!
 
 
 
 

25/6 - 2012

Är fortfarande i värsta målarilet och målar just nu lite överallt, hehe. Nemen köket ha fått sig vit färg runt luckorna sÅ de känns lite fräschare iaf! :) Luckorna ska ska få sig en omgång lite senare då dom andra målar projekten ska bli klara först ;).

Ha lyckas bränna mig som satan idag på axlarna, kommer bli super snniiiiiiiiiiig brottarbränna då rödheten ha lagt sig.

Hääj dåå!

21/6 - 2012

Som alla andra rödadagar, då alla andra ligg på sofflocket så kliv jag upp och för rätt för mig! :) Kan som inte va ledig (vila om man pratar "hästspråk"), går i taket då. Man bli som man umgås och jag umgås mest med hästar ;). HAHA! Nemen de är skojsit att jobba och tjääna pääning.

Ska ba räkna, pussla lite och lite småprat med lite inblandande folk så kanske jag ha en överraskning att bjuda på sen! ;D Nu vart ni lite nyfikna va? Vill iaf tro de. men blire nå vajsing på vägen så avslöjas inget, mohahaha!

Hääj dåå!

20/6 - 2012

4 fucking år fan! <3


18/6 - 2012

You made a choice, a very good choice! Jag är glad för din skull och huvudsaken är att du är nöjd över valet, så är jag också de. Så länge han lev och må så är jag den gladaste av oss alla ♥.

 

18/6 - 2012

Bonnebrännan är borta men en fin brottarbränna ha uppkommit. Man tackar man tackar att även den inte är så synbar (än). Nemen fyfan vilket fint väder de va idag asså! Men jag som hatar sol och värme tyckte de va nalta för varmt. Tur man jobba i travstall så de fläktar skönt då man sitt bak i hästen (Y). Hihihi. Ne ursch och fy för värme, kanske borde flytta till Antarktis? De låter som en perfekt ide asså, ajjumenajjumen.

Hääj dåå!


17/6 - 2012

Ha ju glömt avslöja att Pocken ställdes igår här på hemmaplan - vännäs! Han vann klassen med ck och sen första bästa hane med cert och sen BIR! Like always ;). Haha nemen femte raka certet nu och inte gråt man blod för de. Mimmi (hans kullsyster) blev BIM och även hon tog cert igår, kul kul! Så idag skämde jag bort min svarta fara lite med ett nytt halsband, brunt läderstryp med matchande brunt läderkoppel, en leksak och en pläd han verka älska då han ligg utslagen på den nu :). Då han dissa bädden katten fick ta över då han blev förstor för den men vägra inse de :P. Men nu är pääningarna slut för denna månad, suck..

Sixten ställdes idag och även han fick cert och blev BIR, grattis systeryster!

Ny arbetsvecka imorgon så de är väl dags att dejta John Blund nu så man orka jobba och sen måla lite här hemma då man kom hem :).

Hääj dåå!

14/6 - 2012

Ha lyckas fått en fin men som tur är liten bonnebränna idag, mkt vackert.... Dags att börja använda linne istället för t-shirt, ajjumenajjumen.

Kl 6 imorgonbitti rullar vi med två hästar (Mo och Tröjjan) till fucking BODEN! Hästägarna som följer med få lösa hur dom ska sova (om dom nu hade tänkt de) då jag ha paxat sovplatsen i bussen, hehe. Ha med mig en monster om jag skulle bli kris trött ;D. Klockan ringer snortidigt så de är väl dags att dejta herr John Blund nu.

Siiii jaaaaa tomoooorrrrwwwww i thhhhiiiinnnkkk.

Hääj dåå!

13/6 - 2012

Dressen uthämtad - CHECK! Något taggad på att öppna och testa den! Men de blir ikväll då jag och Mats just nu är på väg med tre hästar till banan :). Imorgon blire nog ringa och boka tid för friskintyg, iiih!

Annars idag ha jag ridit en flock hästar, två st gick galoppintervaller och tre st fick sträcka och luftade sig lite, något skön dag :). Lär sova lilke a baby inatt.

Hääj dåå!


12/6 - 2012

Jag är inte mer än en människa. Är ingen seriefigur som kan göra allt och lite till och samtidigt göra allting rätt. Man måste göra fel också för att kunna utvecklas och bli en bättre människa. Man kan inte va bäst jämt, tyvärr. Även om jag önskar att jag vore en häftigfigur ibland, så äre ganska skönt att va en helt vanlig svensson människa. Kunna göra fel utan att världen går under för snesteget man tog.


12/6 - 2012

Ligger och degar hos mammie och dricker cola. Röntga njurarna idag för att se om stenjävlarna ha pallra sig ut och då måste blåsan va fylld för att få en rättvis bild tydligen, men tur jag älskar cola då! :D Sen va en hurtigjävel och cykla dit (Y).

Va en nisselasse från posten som ringde och sa att han hade ett paket till mig som innehöll en travdress :D. Den ha alltså kommit! Imorgon efter jobbet blire en sväng förbi där då jag inte hinner hämta den idag, iiiiih taggad! Ännu ett steg närmare utplocket av licensen - CHECK! Bäst att boka tid hos en läkare för friskintyg snarast då ^^. Friskintyg, prata lite med mats och sen köpa/sy ett svart hjälmskydd så är allt klappat och klart och jag kan säga hejhej till tävlingsbanan!

Hääj dåå!


11/6 - 2012

Är som i ett målaril just nu så den äckelgula färgen i trappen ner till källaren är målad vit. För jävla fräsch blev de och är som nöjd över resultatet om man få va självgo ;D. Sen ha "lillhallen" fått sig ett varv med vit färg och fler ska de bli, då den äckliga rödgul randiga tapen syns igenom, men redan efter första varvet känns de asum! Så då de är heltäckande borde de bli pöörfekt. Kan knapp bärga mig inför slut resultatet asså. Efter lillhallen ha jag lite andra målarprojekt och även de kan jag knappt bärga mig till! :D Kanske ska byta branch, från hästskötare till att starta Julias lek och måleri, som jag ha haft i tankarna många år? ;) HAHA!

Ingen dress ha kommit än :(. Men förhoppningsvis är den här snarast. Vore skönt att få hem den så jag checka av den från listan så jag kan påbörja nästa grej! Lättare och enklare att hålla reda på allt om man få klart en grej i taget istället för att ha alla grejer pågående samtidigt :). Hoppas hoppas jag få ett brev i postlådan från posten imorgon som säger att jag ha ett paket att hämta ut!

Hääj dåå!


10/6 - 2012

Prinsen blev 3:a på en ny tid och alla fyra kvalhästar klarade kvalet! :D Hur kinglig dag som helst må jag tycka!

Nu blire att ladda upp batterierna inför en ny arbetsvecka :).

Hääj dåå!


10/6 - 2012

Fullttjå idag, Prinsen startar och sen ska Dunex, Stormen, Klot och Balder kvala :). Tvättade upp dom och dränkte man och svans i pälsglans igår så de borde gå ganska fort att fixa iordning dom ;D. Fick lite sovmorgon idag då jag jobba igår, man tackar man tackar!

Swedbank kan ju ta sig i röven, kommer inte in på intrnetbanken........ Typ spärrat dosan utan att "förvarna" är inte okej. Och vad ha jag gjort för ont för att dom ska göra de? Vet som inte. Aja ska allt hälsa på dom på tisdag och skrämma dom så pass mkt att dom inte kommer våga sova utan att kolla under sängen och i garderoben innan.

Hääj dåå!


7/6 - 2012

En hel och lång månad sen Misse stack ut på äventyr.. :( Saknar dig Miise och de är dags att du kommer hem typ snart, eller gärna nu på en gång!

Dressen är iaf skickad till mig så den borde komma vilken dag som helst :D Köpte den av en privatperson via hästnet, blev en aning billigare (typ 5000:- billigare) och sen slippa använda sina egna geniknölarna och knopa ihop en själv - Julia glad! Och ja den ÄR lila ;). Haha hade värsta turen ju! Bjuder på en bild då den är i min ägo. Inte mkt som ska fixas nu innan man kan använda licensen (Y).

Men nu åter till städningen.

Hääj dåå!


6/6 - 2012

Angrytant asså. Nån jävel ha snott baslådan och batteriet ur zzaaabbbeeeennn. + Jävlats lite under motorhuven. Så jävla, omoget eller vad man ska säga, hittar inte rätt ord, är för mkt uppe i gasen nu så de är otroligt att de inte börja komma rök ur öronen. Ne då jag få tag i den som ha gjort de ska få höra ett och annat! Ska passa på att inte ha ätit och sovit på en vecka, då jävlar är jag farlig för allmänheten.

KJaskhsajhskjdchfskjfshkjh bläääääääääääääääääääääääääääääääääääää.

Hääj dåå!

5/6 - 2012

Om en vecka äre ett besök på sjukan och röntga njurarna för att se om dom jävla stenarna är borta med vinden. Ha inte haft nå känningar sen två dagar efter anfallet så dom ha nog pallrat sig ut! :)

Medans alla andra är lediga imorgon och ligg på sofflocket så kliver jag upp i vanlig tid och ska göra rätt för mig. Och de känns saaavveeennn! Nemen inga hästar ska köras eller ridas så de bli en städardag :). Och packning till söndagens två startande och fyra kval :). Så dr är jobb mån - sön denna vecka (Y). Inte gråter jag blod för de!

Ne bäst man pallra sig till ica för att köpa snus innan nikotinmonsterna börja bli angry på riktigt.

Hääj dåå!


4/6 - 2012

Tänkte bara säga att jag lev och mår. Ha inte dött eller liknande utan ha bara inte haft nån blogglust, typ. Men jag fick mig allt en fin överaskning av Micke då han kom hem från tallin så han få fara nästa år igen ;).

Och nu jävlar är jag ett steg närmare licensutplocket. Dress - CHECK! Då äre bara två saker som ska fixas innan jag få va ute på banan och tävla :D. Äre nån som vågar/ids gissa vilken färg de blev?

Hääj dåå!


RSS 2.0