31/7 - 2015

Är i vecka 20 nu (19+5) och ha haft en väldigt lätt graviditet tyck jag. Om inte annat en lättare än den förra och den va rätt lätt ändå, men de är inte fören nu jag känner av gravidkrämporna denna graviditet. Eller okej mådde jäääääävligt dåligt i ca en vecka i början, spytt lite mer än med William och humöret är ju inte att leka med, men de har de visserligen aldrig varit tidigare heller (hehe). Men nu eller för några veckor sen ha fogarna börja sig påmind igen och göra nå jäkulst ont nu, eller iaf "mittenfogen" gör förbannat ont. Inte ofta jag tar alvedon pga av smärta men jag kan erkänna att jag ha svalt ett antal dom senaste 3 veckorna och dom flesta ha åkt ner denna vecka. Men de är för jävla häftigt ändå att man bär på ett barn och som sakta men säkert ska flytta ut till en. I slutändan äre värt de men just för tillfället äre inge kul. 

Tur jag kan köpa mig lite lycka för stunden så ett par snygga och sköna gravidjeansleggings och trosor! Samt två innemössor till lillbääzen i magen vald av storebror William <3. 

Hooj!



30/7 - 2015

I löööve att spendera pengar och göra fynd. Jag är seriöst shoppingberoende. Får som "kickar" av att handla/ göra fynd. Jag skojar inte. Men iaf, jag ha jagat ett klädespaket till W på tradera jag vet inte hur länge i storlek 92. Jag ha visserligen bunkrat lite sakta men säkert och fått av folk men de fattas lite fortfarande för att vara en garderob av de hela. Och särkilt nu när han ska börja på dagis så behövs de lite mer kläder tex. Blev snuvad sekunderna innan auktionen gick ut på ett stort och jättefint paket tidigare i veckan så nu är jag ute på revanchjakt. Ha nu hittat ett annat jättefint (kanske lite finare än de tidigare) som jag BARA ska ha! Så nu äre jag som ska snuva folk. Så när auktionen börjar dra ihop sig ska jag sitta klistrad framför datorn för att försäkra mig om att jag kammar hem paketet! :D Satt vid mobilen med paketet jag tappade och den är inte lika bra att vakta på annonser man absolut vill ha lärde jag mig då.. Så dator blire denna gång!
 
Och idag hittade jag en fin vinteroverall till han också som jag BARA ska ha till honom! Kosta vad de kosta vill typ. Haha! Skämt i sido. Eller ja kanske inte ändå. Och jag som alltid klagar på att lönen alltid tar slut så fort.. Men en overall behöver han då han faktiskt inte ha nån. Så det så! ;)
 
Det här med att va gravid har sina för och nackdelar.. :P Ha alltid gillat att köpa saker men de ha som blivit ännu lite värre nu.. Som sagt de är tur jag gifter mig med en som kan det här med ekonomi.   
 
Hare hooj!
 
Favorit bild i repris.
 

28/7 - 2015

OMG William börjar snart på dagis! Några dagar efter bröllopet äre inskolning. Hade ju som sagt spenderar byxorna på mig igår så passade på att inhandla ett regnställ åt han också. Lagomt grön och fin kommer han va! Premiärtur med de då vi kom hem och de fick fullt godkänt av mig och jag tror även William gav de mer än godkänt! Lekte både i lekstugan och sandlådan. Så kul att se han hålla på och leka och prata på sitt spåk och ha sig ♥. Stora killen!
 
Mer "måste ha" dagiskläder ska inhandlas då vi veckan efter bröllopet drar till Sundsvall två nätter som man och fru på en liten semestertripp :). Ha iaf jag bestämt ;), får se om de går igenom hos Micke ;).

27/7 - 2015

Blivande mannen är och fiskar, stor bebisen sover, en tvätt är igång och jag ligg i soffan som en soffpotatis. Medans golvet behöver dammsugas och skuras, sängen behöver renbäddas och disken behöver diskas. Men innan jag rör mig så ska jag ligga här en stund till, hihih.
 
Hur som haver så börjar den stora dagen som innebär att jag byter efternamn närma sig med stormsteg. Det sista små kraffset är inhandlat idag och lite är beställt i fredags. Borde ha de hemma idagarna! :) Hoppas bara underkläderna (hihi OFC så måste man ha fina!) hinner komma innan dagen D då de va lite längre leverans på just varorna jag absolut skulle ha. Festprogrammen är äntligen klara efter 2 veckor intensiv planering och ihop pyssling, underbart! Kyrkoprogrammen får dock vänta en liten stund då vi inte träfar prästen fören nästa vecka. Ha iaf småbörjat på dom så de är ba att fylla i de som saknas :). Så de känns skönt faktiskt då jag gärna vill ligga lite före. Kommer vi verkligen hinna med allt kraffs som är runt omkring?! Haha ja de är en bra fråga.
 
Ja och då jag liks är här och härjar och gillar att spendera pengar (lönen försvann lika fort som den kom in på kontot typ) så kan jag erkänna att då jag liks va i farten att beställa bröllopsgrejer så blev de lite annan spontan hemklickning, hihi! Med blandat innehåll. Och faktiskt med Mickes "godkännande" :). Känns säkert och bra att gifta mig med en man som kan dethär med ekonomi, då jag inte kan de ;) (Y).
 
Hare hooj!
 
 
 

5/7 - 2015

Den som går i väntans tider, inte bara barn.
 
« Ledig helg, snart över visserligen
« Jobb imorgon
« Frisören inför bröllopet ska ringa i veckan och vi ska boka en provuppsättning
« Ultraljud på tisdag
« Vännäsdagarna i helgen
« Jobbar i helgen
« Två veckor kvar till semester
« Om 1 månad och 3 dagar är vi herr och fru Kvarnström
« Byte av kök efter bröllopet
 
Och ska jag vara ärlig så ha jag börja få lite panik angående bröllopet. Inte cold feet panik utan är allt verkligen klappat och klart? Asså kommer allt hinnas med innan de är dags? Jag mena snart äre ju dags! De är väl de jag mest ha panik över, de börja ju som dra ihop sig och ÄR allt verkligen klart utöver lite små pyssel? Och tänk, jag går på semester som Julia Bergström på schemat men kommer tillbaka som Julia Kvarnström. Ska bli spännande och se hur många som kommer reflektera över de ;).

Hooj!
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0