27/7 - 2015

Blivande mannen är och fiskar, stor bebisen sover, en tvätt är igång och jag ligg i soffan som en soffpotatis. Medans golvet behöver dammsugas och skuras, sängen behöver renbäddas och disken behöver diskas. Men innan jag rör mig så ska jag ligga här en stund till, hihih.
 
Hur som haver så börjar den stora dagen som innebär att jag byter efternamn närma sig med stormsteg. Det sista små kraffset är inhandlat idag och lite är beställt i fredags. Borde ha de hemma idagarna! :) Hoppas bara underkläderna (hihi OFC så måste man ha fina!) hinner komma innan dagen D då de va lite längre leverans på just varorna jag absolut skulle ha. Festprogrammen är äntligen klara efter 2 veckor intensiv planering och ihop pyssling, underbart! Kyrkoprogrammen får dock vänta en liten stund då vi inte träfar prästen fören nästa vecka. Ha iaf småbörjat på dom så de är ba att fylla i de som saknas :). Så de känns skönt faktiskt då jag gärna vill ligga lite före. Kommer vi verkligen hinna med allt kraffs som är runt omkring?! Haha ja de är en bra fråga.
 
Ja och då jag liks är här och härjar och gillar att spendera pengar (lönen försvann lika fort som den kom in på kontot typ) så kan jag erkänna att då jag liks va i farten att beställa bröllopsgrejer så blev de lite annan spontan hemklickning, hihi! Med blandat innehåll. Och faktiskt med Mickes "godkännande" :). Känns säkert och bra att gifta mig med en man som kan dethär med ekonomi, då jag inte kan de ;) (Y).
 
Hare hooj!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo