23/3 - 2013

Ojoj, öppethus och hästägarmiddag på jobbet idag och jag säger bara en sak - jag kommer sleep like a baby! Mkt liv och rörelse, och nu är energin slut. Inte kroppsligt men hjärn-ligt. Att både se och vara glad, samt svara på allt som folk frågar är jobbigare än vad man tror.. :P x) Haha!
 
Jobb imorgon igen så bli en tidigkväll och de ser jag faktiskt fram emot ^^. Men först en dusch och lite tv-tittande innan jag dejtar självaste John Blund (Y). Längtar redan efter sistnämnda. Hihi.
 
(ovärt inlägg som vanligt men ibland måste man slänga in ett bara för att liksom)
 
Hääj dåå!

14/3 - 2013

Hunden är badad och människan med. Nu äre en godispåse i högsta hugg och en kall monster i andra hugg, med ögonen på vampire diaries i soffan i min lila onepiece som gäller!


14/3 - 2013

Kom en ny häst idag på jobbet idag! :) Ett varmblods sto, Adena Ås heter hon och verka jätte snäll :). Stor öron hade hon, hihi. Nemen hon såg snäll och go ut iaf :). Tror de bli min passhäst ;D. Så nu ha vi hela 3 st varmblod och 18 kallblod, haha! 
 
Annars så äre utställningsdags för Pocken ihelgen, en special i Eskilstuna så imorgon bitti bär vi av! Så vare sig han vill eller inte så ska han baddummas ikväll. Men även jag för den delen, hehe. Sen är ju Micke på firmafest i kittelfjäll så jag ha huset för mig själv. Tanken är att fara ENDA till godishuset för att ha nått att göra men framför allt (hehe) och köpa godis och dricka för att kunna gotta mig ikväll framför massa tv-tittande nu när jag ska va själv och allt ;). Och de som bli över bli att ha med mig under resan imorgon (Y). Låter som en bra plan tycker jag.
 
Men nu packning och sen rullar jag mot staden!
 
Hääj dåå!
 

11/3 - 2013

Nu förstår jag varför hästar bli en aning rabiata då dom ha fått vila nån dag extra!

Hääj dåå!


9/3 - 2013

Tänkte slänga in ett inlägg så ni som bryr er vet att jag lever, eller nått :P. Ha jobbat och slitit hela veckan. Ha även lyckats dra på mig en liten förkylning.. Lämpligt efter då jag hade intalade mig själv -"Det är typ ett år sen jag va sjuk senast!" Morgonen efter vaknade man med en tät i näsa och rosslig röst, tummen upp, noooot. Ska aldrig mer tänka så.
 
Jobbat idag så ha inte legat i lopplådan och haft mysit inte. Upp före tuppen och sen brummat iväg till jobbet med min lilla och söta räääässsssser bil (Y). I juuuuussssttt lööööv it för den som undrar. Förra gången jag jobbade helg, blev de både personlig, stallpersonal och chefsrekord (mata hästarna, ut med hästarna och skotta hästbajs) 1h och 20 min! På vardagarna tar de 1h plussminusnoll 10 min, och då är vi ändå två pers ;). Haha, nog med skrytigheterna, va inte i närheten av rekordet idag, men man kan inte va på topp jämnt ju ;) Hur som haver. Red dressyr med oxen Mumse - lika fin som vanligt! Sen fick Fakse sig en liten skogstur (5:e - 6:e gången han ha ryttare) - snäll som tidigare :). 2 års varmblodet fick sig en joggingtur framför vagn och oj vad snäll han ha blivit! Tänk vad en kastrering kan göra för nått. Underverk är faktpiskt de rätta ordet. Och de får avsluta detta inlägg.
 
Hääj dåå!
 
     

2/3 - 2013

Igår startade Lome Liten på umåker :). Årsdebut för Liten men även årsdebut för utselning för mig faktiskt. Mats far själv då de bara är en som ska starta, men Liten behöver en extra människa då han är lite explosiv. Men till saken, han vann! Trots att de blev punkas på ett hjul. Segern firas i veckan (Y). Mumma!
 
Från ett ämne till ett helt annat. Minns ni "uppdraget", hemligheten eller vad man ska säga de va, som jag ha sugit på och skulle avslöja? Är att jag ha blivit med bil! :D En röd söt liten opel corsa. Drar lite och ingenting! Me like! Hihihi. Inte den nyaste åket, utan den har några år på nacken men huvudsaken för mig är att bilen startar, rullar och är billig :).
 
Amen de va de typ.
 
Hääj dåå!
 
 

RSS 2.0