16/12 - 2014

Asså jag måste ha nå shoppingberoeende på riktigt.. Ha nu klickat hem min andra beställning denna vecka.. Fast inte utan Micke godkännande givetvis! Min revisor ha godkänt de så jag behöver kanske inte må så dåligt ändå.. ;) Men nu vare färdigt klickat hem sa han och de kan jag väl hålla med om, hehe. Men skor måste vi båda ha då mina vinterskor ha gjort sitt och Micke inte ha några så de måste va ju helt ok att klicka hem! Men de som blev beställt nu är väl inte så viktigt men bra att ha grejer hamnade i varukorgen :). Inklusive tre klappar till :D. Även om vi är klara med klappar sen ett tag tillbaka som sagt, men kunde inte låta bli (Y). Nemen de är ju "tur" att jag få lön nu och inte A-kassa längre.. ;) Så då kan man få unna sig lite på första riktiga lön, eller hur?! :)
 
Hääj dåå!
 
 

15/12 - 2014

I fredags rullade vi neråt för den årliga utställningen i stockholm :). Och i lördags vare dags att vis upp oss, men denna gång vare bara Bamseman som fick de, ganska skönt om jag få säga så! :) För då kunde vi börja rulla hem på söndagmorgon och va hemma i lämplig tid (Y). Han blev iaf 2:a i klassen med excellent och ck, men vi blev tyvärr avtackade i bästa hane. Men han är ju vackrast och finast i våra ögon <3.
 
Hääj dåå!
 
Snygg Bamse! Jag kan kalla mig lady in purple. Ja jag gilla lila.

9/12 - 2014

Denna vecka va jag schemalagd på jobb bara igår men blev inringd tidigare idag för att jobba ikväll också, super (Y). Plånboken lär va nådlit tjock i januari - och lagomt perfekt till min födelsedag ju! Jäääääääääjjj.
 
Hääj dåå!
 
 
 

3/12 - 2014

Tänkte bara kika in och säga att jobbet går som på räls tyck jag. Kassan är inte lika "läskig" längre då jag börja lära mig mer/komma ihåg mer, nu då jag möts av de typ dagligen. Hann ju glömma bort en heldel hur de va med allt i kassan då jag inte satt där nått på slutet av praktiken. Men tack en än gång kollegorna som ha hjälpt mig nu dessa dagar då jag ha mina funderingar, tack! Och sen för att va lite skrytsam så kommer jag ihåg fler och fler PLU koder (Y).
 
Ikväll börjar 18, skönt! Så hinner va med lill bääääsen en stund till! Skulle egentligen bara jobba idag denna vecka men både igår och imorgon och på fredag blev bonus dagar/timmar då jag blev inringd på jobb! :D Klirr i min kassa!
 
Annars ha jag lagat mat åt William i tre dagar nu och är fortfarande inte klar, haha! Storkok gillas!
 
Hääj dåå!

1/12 - 2014

Ha varit värsta husmor idag! Först tagit fram julen på riktigt, dom små tomtefanskapen ha fått kommit fram, gardinerna är nu bytta i alla rum, alla ljusstakar är framme osv. Dock få granen vänta en stund till :). Efter att julen va framplockad ha jag bytt sängkläder åt alla tvåbenta och städat, inte helt klar än med städningen men imorgon bli jag de! Ba nedervåningen kvar så de går fort ;D, tvättat i mängder och sen ha jag gjort storkok åt Wille. Inte heller klar där men imorgon så ;). Morgondagen bjuder på först promenad med fyrbenta vännerna, städ och matlagningen innan jag ska pallra mig iväg och jobba (Y). Ja juste helgens jobb gick kanon! Satt i kassan större delen av tiden och de gick ba fint om man få va lite självgo.
 
Duschen väntar.
 
Hääj dåå!
   
Lite som bilden var de stundvis idag (Y).
 

1/12 - 2014

Idag äre 23 dagar kvar till julafton. Vart tar tiden vägen?! Den går för snabbt. Eftersom de är 23 dagar kvar till jul så äre alltså den 1:a december idag vilket innebär att William fyller 9 månader idag!
Hääj dåå!

RSS 2.0