19/5 - 2014

Ha kommit underfund med att sälja iväg lite hästgrejer då jag inte sköter nån eller jobbar med de längre och framför allt inte har nån häst själv. Och den dag jag väl skaffar häst så kommer jag troligast att köpa nytt hur som helst, hehe. sagt och gjort la ut en annons på Hästnet och Blocket för nån vecka sen och idag åkte två grejer och fick 70 kr! Säljer iväg grejerna för en billig peng (tycker jag) bara för att få iväg de, så skönt! Sen ha jag en ev två saker till som ska till en ny ägare. Härligt! 
 
Idag äre en fin dag som igår men något kvavare luft och de tycker jag inte riktigt om. Men de är ba att gilla läget. Tycker dessutom att de är svårt att klä gullefjunet till son nr de är sånt väder. Man lär väl sig efter tiden :).
 
Hääj dåå!
 

18/5 - 2014

Tidig morgon igår som sagt. Men de vare värt! Piteå levererade för hela Lionbrook's gänget och Emma och Martins import tik Tess och inköpta hane Rambo. Några andra valpköpare från Emma va också med och fick i fina placeringar! Men Bamse den luringen vann först championklassen och sen vann bästa hane (Rambo 17 månader 2:a bästa hane med sitt första cert och finska championhanen över 2år 3:e bästa hane fick reserv certet) och gick därefter till BIR och BIM och blev BIR! :D <3 Sen vare bara den oändliga och berömda långa väntan till finalerna. Väl där blev vi avtackade som 6:a i BIG-finalen av typ 16 st så de va ju skoj att få va med där så länge liksom! Och sen få man ju inte glöma och nämna att min och Mickes sockerkaramel till son va hur lätt som helst att ha med sig <3.
 
De enda dåliga som hände igår utöver lite sömn va att ena framhjulet på Willes rollsroyce lossna.. Blev en tur till stan och lämna in chassit på babyproffen och fick låna ett chassi tills vårat är fixat, men saknar redan vårat som är lite lättare (härdat aluminium) och ha svängbara hjul fram. Men snart så är ordningen återställd!
 
Senare i sommar ska Bamse visst på en dejt med Calla (Bella och Kittys uppfödares tik), kommer nog bli fina ochrekorderliga puppisar. Som jag ha fått info äre en från Kanada och en från USA som är sugen på den kombon, skoj att få Bamses blod utåt!
 
Hääj dåå!
 
 
 
 
 

17/5 - 2014

Idag bär de av till Pite med Bamseman! Vi debuterar i championklass, känns spännande! Som de ser ut nu på förhand så äre en finskchampion i samma klass, ändå skoj! Allt är annars packat och klart så nu väntar vi bara på bättre tider. Kanske att lilleman vill ha en liten slurk innan. Ne, nu börjar nervöstarmen gå igång lite smått.
 
Hääj dåå!

13/5 - 2014

Tänkte dra 5 snabba saker som ni inte visste om mig! Va som länge sen. 

1: Jag sov med/ hade i sängen två gossedjur, eller rättare sagt slamsor av gossedjuren jag hade sen småbarnsben ända fram tills jag träffa Micke (va 16 år). Gömde dom då jag fick besök för att jag "skämdes". Erkände de för honom inte allt för länge sen faktiskt. 

2: Tog ett halvår innan jag vågade bajsa hemma hos Micke i gräsmyr. Jag höll mig alltså från fredag till söndag, och de första jag gjorde då jag kom hem va att sätta sig på dass. Sen då jag hörde att dom hade bra ventilition på toa så gick de bra att bajsa där. Ja jag vet jag är en underlig människa. Ha lite svårt att bajsa borta.

3: För den som ha missat de så älskar jag ugglor i alla dess former. Och färgen lila.

4: 2012 fick jag njursten, men innan dom konstatera att de va njursten så fick jag göra alla möjliga olika tester, bla en gynundersökning för att se så att de inte va nått "galet" inombords som orsakade smärtan. Dom upptäckte att jag hade blåsor på äggstockarna som innebar att jag kunde ha svårt att få barn.

5: Jag gillar att tvätta och lukten av nytvättat är ju som gödans. Dock tycker jag de är drygt att hänga, sortera, vika och stoppa den i sina lådor. 





9/5 - 2014

För nån vecka sen övergick jag från att ha vanliga slitna, ojämna och fula naglar till rosa lite längre och snygga naglar, och idag övergick jag från rosa till turkosblåa men ack lika snygga, tack så mkt Emma! 
 
Man känner sig så snygg och kvinnlig med snygga naglar asså. Ha som inte kunnat haft fina naglar då man ha haft fel arbete men nu då man "jobbar" hemma så gåre :). Ganska skönt att känna sig snygg även nu då man är mamma faktiskt. Trodde inte man kunde bli beroende av detta och så snabbt dessutom. Är redan fast ;D.
 
Tack än en gång Emma!
 
Hääj dåå!
 

 
 

5/5 - 2014

Femte maj idag, vilket innebär att min älskade sambo, min älskling, far till min son och min blivande man fyller år idag! Av mig fick han ett par jeans och en tröja och av hundarna och Wille fick han kallingar (hör och häpna William ha räjt på stan med hundarna helt själv! :o ;)) Och ne vi tycker inte alls att hans garderob behövde förnyas lite, hehe.

Annars ha jag och Wille vandrat på stan och shoppat lite till honom med presentkort vi ha fått :). Oj vad han är lätt att ha med sig på stan asså! Sen vandrade vi till min mor för mat för oss båda och blöjbytepaus till lilleman innan vi sen styrde EmmaljungaRollsRoycen till dragonenshälsocentral för föräldraträff :). En timme senare styrde jag kosan mot mamma igen och därefter tog vi bilen hem till Micke :).

Aah juste grattis älskling!

Hääjdåå! 

1/5 - 2014

Första maj idag, vilket betyder att min älskadesnuttegubbebäbis blev 2 månader! Gud vad tiden går fort! Kanske snäppet för fort.
 
 

RSS 2.0