28/8 - 2012

Cheferna for på travet med 4 st fyrbenta vänner så jag hade stallet för mig själv. Rätt skönt faktiskt! Gilla som att va ensam på nå vis. Körde Mo, red Lurven galoppinervaller och Tröjan red jag i backe upp och ner alla skötte sig mer eller mindre super. Lurven va lite småt busig och ville inte galoppera idag och så tror jag han gjorde nått som skulle likna bocksprång, men de kändes som nå helt galet., haha söt häst. Alla hästar som for in till banan va också jättefina sa dom så tummen upp för denna dag! Om jag förstog dom rätt så va dom mest nöjd över Klot, kulit! Ha som pillrat och haft mig med henne då hon är min favvo, så de är kul att höra att de ha hjälp eller vad man ska säga! :) På tisdag ska hon debutera och alla inblandade är lika taggade.
 
Imorgon äre min sista dag innan jag tar långhelg ;D. Utställning för hundgossarna i gävle i helgen ju!
 
Men nu hitta nått att käka innan jag tar den svarta faran till hund underarmen och ta en cykeltur.
 
Hääj dåå!
 

27/8 - 2012

Mina två hjärnceller ha arbetat hårt med att fantisera ihop nått som skulle likna en header men de slutade med ingenting. Blev less och tvärkastade ihop denna (tryck f5 om ni inte ser) och fel anpassad osv men vafan ids inte bråka mer, så få den se ut tills jag lyckas få hjärncellerna att arbeta åt rätt håll igen.
 
Hääj dåå!

27/8 - 2012

Vilket äckligt och farmför allt blött väder idag! Hade tur och slapp köra idag, hehe. Men vart lika blöt som arbetsgivarna likförbannat, men vet gör de då jag ha världens bästa jobb?! :D Mats och Annika skulle beställa arbetskläder och fråga om jag ville beställa nått då dom liks skulle de och de ville jag! Älska att spendera pengar, hehe. Så ett underställ och en fleecejacka rikare kommer jag bli :). Fleecen blir att ha här hemma då jag ha letat hur länge som helst efter "the one" och se på fan den fanns på Itab!
 
Ska nu försöka fantisera och knopa ihop en ny header då den jag har är 100 år gammal. Önska mig lycka till, eller nått.
 
Hääj dåå!
 

26/8 - 2012

Först och främst måste jag gratulera mig själv, då jag ha haft körkortet i 2 år konstant idag :). HÄÄÄJ DÅÅÅ FUCKING PRÖVOTID!
 
Jobbade idag istället för igår (ordinarie jobbarhelg är lördag) och ha dressyrat en brun jävel och han blev så avslappnad så att öronen höll på att ramla av nästan. Såg ut som om man hade snålat med tejpen då man hade tejpat fast dom, haha söt Mooooo! Sen blev de att dressyra en svart jävel också och han va jätte duktigt! Så roligt att känna hästarnas utvecklingen inom ridningen! :) Efter att hästarna va klara så tvättade och smorde jag träningsselarna då dom va sandig efter rakbananen i fredags, vattenkopparna är rengjorda, städat och skurat fikarummet och tävlingsrummet :). Mkt fint blev de om man få va lite självgo.
 
Då jag kom hem så hade världens bästa sambo byggt en "hästwalkin" med värme i garaget så jag inte ska frysa ihjäl då jag byter om nu i höst och vinter <3. Byter om i garaget då Micke är anti hästlukt, lukta baaaajs. Ha varit arg som ett bi ett bra jävla tag att jag måste byta om där ute, men nu när han ha gjort detta åt mig så är jag inte ett bi längre :D.
 
Hääj dåå!
 
 

24/8 - 2012

Gratis lerinpackning - CHECK!
Varit lika blöt som en dränkt katt - CHECK!
Mats ha äntligen (enligt han) lyckas ta kort på mig till hemsidan - CHECK!
Duschat - CHECK!
Matat magen - CHECK!
Tar Rocky underarmen och drar till moder - SNART check!

23/8 - 2012

Min plan va att måla klart ribborna och sen gå halltaket där uppe då man ha sett nu efter all rivning a den dystra gröna masoniten att de är flammigt (målades förra året) som man inte märkte tidigare. Men planen sprack då Micke och Ingvar slipar spackel i hallen. Även om jag håller till med ribborna i vardagsrummet så kommer de lik förbannat in damm.. Men då ha jag nått att göra imorgon och i helgen efter jobbet, kanoners! :D
 
Min vanliga garderob ha krympt i antal plagg och stallgarderoben lite rikare ;). Återvinning fan! Iofs borde jag gå igenom den sist nämnda garderoben också då de är mkt som börja ha sett sina sista dagar i livet som kläder ^^. De projektet blir av senare tror jag, för nu ska jag unna mig lite läsning!
 
Hääj dåå!
 
 

22/8 - 2012

Snart är allt måleri göra klart! Tog en liten paus med det där då de blev en aning mkt måleri där ett tag. Nalta less blev man med andra ord, men nu är jag på banan igen och är snart klar med de sista pinnarna till trappräcket :). Känns sssssaaaavveeeenn! Då äre bara några dörrjävlar kvar men ha dom otur få dom kanske vänta tills hallen är klar. Fast å andra sidan kanske dom bli klar innan dess då jag ha ilet att måla igen. Aah få helt enkelt se ^^.
 
Jag och surfplattan går inte riktigt ihop än, tog 1000 år att skriva detta fett ovärda inlägg.
 
Häjj dåå!

20/8 - 2012

Ha jag införskaffat mig en ullig och gullig surfplatta från Jula för en billig peng :). Nu få Micke ha sin mobil och dator ifred ;). Jag förväntar mig inte att den ska hålla allt för länge osv då den va så pass billig, men den tillgodogör mitt internetberoende tills den bestämmer att ge upp, så tummen upp än så länge!
 
Klickade hem en bok då jag kom hem från jobbet. Hejhej till nya Julia, Julia läslus! Hela 950 sidor är boken så jag ha vad jag gör ;). Passar bra som avslutning av dagen innan nattinatt och ta med sig då de bli långresor (bodenresor) med jobbet (Y).
 
Hääj dåå!

20/8 - 2012

Utställningsdags i lördags som sagt och vi kom hem med fin fina resultat må jag säga! :) Bamse först ut och blev andra bästa hane, efter kullbrorsan Elvis :). Fick fin fin kritik och även fin "bedömning/ efter snack" efter att domaren hade placerat oss alla och berättade varför hon placerade oss så som hon gjorde :). Och Bamse skötte sig utmärkt!! Vi är riktigt stolta över gröngölingens prestation <3.
 
 
Rocky tävlade i västerbottensmästaren. Mötta alla olika raser som ha fått, Cert, BIR eller BIM eller alltihop. Så han mötte alltså toppklassade hundar och placerade sig som Västerbottensmästare placerad 2:a av 50-70 anmälda! Han slutar aldrig förvåna oss. Fyfan, vilken hund asså. De åskade och dundrade som satan och många hundar presterade inte på topp, men den svarta lilla jäveln brydde sig ingenting alls utan showade på som vanligt. Som sagt, han slutar aldrig förvåna oss.
 
 
Nu hoppas jag på att han kan prestera lika bra då jag håller i kopplet i Gävle som han ha gjort med Emma och Susanne hittills! ;D
 
Hääj dåå!
 
 
   

15/8 - 2012

Ha spenderat lite pengar idag så nu är "måste spendera pengar" rösten i mitt huvud tystnad fram tills nästa månad, haha! Nemen typ iaf ;P. Skjorta och kavaj blev inköpt till mig och utställningskoppel åt Bamse så nu är vi redo för utställning!
 
For förbi hjoggmark för att hämta mina ridstövlar och blev kvar där ett tag då hästtandläkaren va där och va även fullt hus (läs stall ;)) så blev kvar där en stund då sånt där facinerar mig och pratade lite med Emma då de va ett tag sen sist, trevligt trevligt! Innan jag och Bamse drog vidare på andra äventyr :).
 
Hääj dåå!
 
 

14/8 - 2012

Igår lyckades jag få ett jävligt snyggt blåöga. Kan avslöja att de va en planka som är boven, mer än så säger jag inte så då få ni fantisera ihop händelseförloppet själv, moahhah. Idag ha de blivit allt blåare och större. Hmm skiiit sniiiickt att gå på stan med de imorgon, lär ju ha blivi ännu blåare under natten.
 
Jobbade i lördags - ledig imorgon och då bär den blåa kosan med Bamse bak i bilen mot stan för att kika på folk :). Och sen även införskaffa sig en kavaj då de är officiell utställning i slutet av denna månad! Måste se "proffig" ut då ju. Så de är ett måste. Jag och Bamse debuterar redan i helgen på en inoff i gumboda, omg omg säger jag bara. 
 
Hääj dåå!
 
Va tror ni, är han en vinnande hund i helgen? ;)
 

13/8 - 2012

Livet flyter på som aldrig förr, allt är mer än frid och fröjd! Men då äre en sak som jävlas hele tin, så drygt. Men en sak av hur mkt som helst jävlas, så jag ska egentligen inte "klaga" då de kunde ha varit tvärtom. Men jag gör de iaf, för mig själv (och här) varför? Vet som inte. Vill inte va så här, en förlorare, siste man (kvinna) osv osv med det här, men de verka som om de bli så iaf. What to do, what to do, man kan inte va bäst på allt och va bäst jämnt. 
 
 

10/8 - 2012

Jobb i helgen så de bli lugna puckar ikväll, men får väl se hur de slutas, brukar aldrig bli lugnt då jag ha planerat de :P. Typ som att man tar på sig regnkläder för att de se ut som om de ska bli regn men de bli inget, och om man chansar och inte tar på sig så regnar de? Aaah de är i den nivån :P.
 
Ha nyss gjort nudlar, alá Julia (är som kungen på nudlar!) och ser på tv. Ska slurpa i mig de och låta "maten" fara ner i magen innan jag fortsätter och ta bort ogräs mellan plattorna! :)
 
Hääj dåå!

9/8 - 2012

Liten bildbomb på PockenRocken!
 
 
 

9/8 - 2012

Min älskade aaajjjfjjåååån ha gått sönder, kommer inte få den lagad eller ingen ny pga att den va mer än ett år gammal så fick istället 1400 kr tillbaka för den (man få tillbaka halvapriset på telefonen och sen dras självrisken på de också)... Jaha ha som bytt ut datorn mot mobilen, så startade upp kräket till dator för att kolla fejjan osv, nemen då säger fanskapet till dator att den ha virus. Hur fan kan den ha fått de då jag inte minns när jag startade den senaste?! Och då vare för att fixa bilder över bilderna från kameran. Är noga med att uppdatera och ha ett fungerande och bra virusprogram, men ändå lyckas den jäveln få sig en sjukdom, jävla skit.. Känner att turen inte är på topp med teknikprylar. Gah!
 
Lönen som kommer inrullandes denna månad kommer gå till annat skit så få nöja mig med denna lilla och plastiga goding ett tag framöver - 198 kr billig på media markt! Men den är ändå små charmig, kunde som ha lila bakrundstema (Y). 
 
Hääj dåå!
 

7/8 - 2012

3 fucking månader sen Miisseliten försvann.. Nu äre fani mig dags att pallra sig hem! Eller åtminstånde visa sig så jag vet att du är vid liv, då är jag nöjd. Men att inte veta gnager sönder mig inombords. Visst de är bara en kattjävel, men hon va/är lite speciell, lite grann som jag. Så kom hem eller ta en snabb visit Miise ♥


5/8 - 2012

Torsdags: Skellefteå med Brutus, Guli Pirat och Källsjö Lurven. Ingen direkt lyckad kväll utöver Piratens 4:e placering som han spurtade till sig på upploppet. Brutus först utan pengar och Lurven galoppa bort sig, men de är bara att ta nya tag!
 
Fredags: Seg dag på jobbet pga lite sömn, men fick köra favvo märr´n, - Klot! Finfin travare det där asså. Väl hemma hade batterierna laddads och satte igång med lite måleri med Micke, Magnus och Ingvar byggde på altan som blev färdig! (Y)

Lördags: For till stan en snabbis. Sen på kvällskvisten for vi och fiska 5-0 mot abborrarna! Hjortron lycka och kanarell lycka på de också. Och avslutade kvällen med näckbad :].

Idag: Hjortronlycka på hög nivå
 
och man få tacka Rocky lite då han hjälpe oss att hitta lite ställen som vi inte hade sett att de fanns gula/oranga pluppar till bär! Åååh han är ju för underbar ibland <3.
 
Hääj dåå!
 
 

4/7 - 2012

I finally found it!


1/8 - 2012

Fyfan vad de regna, åskade och blixtrade ute i innergård idag! Hann iaf "dressyra" tre svarta hästar och en brun än jävel innan ovädret kom så tummen upp! Både jag och Annika höll på att skita ner oss medans Mats skratta åt oss :(. Tror nästan Annika va närmast på att skita ner sig av oss två. Hon skrek och hade sig och vandrade (läs sprang) mellan huset och bilen då de va som värst, haha. Sen va vi strömlösa typ en timme, sisådär passande kring lunch och jag hade mat som behövde micras men snäll som dom är så fick jag lunch av dom :). Nu sova för att vila upp batterierna inför en skellefteresa med tre kusar imorgon :).


RSS 2.0