26/8 - 2012

Först och främst måste jag gratulera mig själv, då jag ha haft körkortet i 2 år konstant idag :). HÄÄÄJ DÅÅÅ FUCKING PRÖVOTID!
 
Jobbade idag istället för igår (ordinarie jobbarhelg är lördag) och ha dressyrat en brun jävel och han blev så avslappnad så att öronen höll på att ramla av nästan. Såg ut som om man hade snålat med tejpen då man hade tejpat fast dom, haha söt Mooooo! Sen blev de att dressyra en svart jävel också och han va jätte duktigt! Så roligt att känna hästarnas utvecklingen inom ridningen! :) Efter att hästarna va klara så tvättade och smorde jag träningsselarna då dom va sandig efter rakbananen i fredags, vattenkopparna är rengjorda, städat och skurat fikarummet och tävlingsrummet :). Mkt fint blev de om man få va lite självgo.
 
Då jag kom hem så hade världens bästa sambo byggt en "hästwalkin" med värme i garaget så jag inte ska frysa ihjäl då jag byter om nu i höst och vinter <3. Byter om i garaget då Micke är anti hästlukt, lukta baaaajs. Ha varit arg som ett bi ett bra jävla tag att jag måste byta om där ute, men nu när han ha gjort detta åt mig så är jag inte ett bi längre :D.
 
Hääj dåå!
 
 

Kommentarer
Postat av: Frida O

sv; Va bra :) nice så nu ska du bara vara lärling i ca tre år sedan kan du ta proffstänar licens efter visst många lopp (Om jag inte har fel?!) :) hur är de med Mojerker och Lome liten? :D

2012-08-27 @ 12:37:33 / URL: http://trothorses.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo