28/9 - 2014

Några få vet. Men nu kommer de hända grejer, saker ska fixas och donas! Mer än så säger jag inte för tillfället. Moahhahahaha! Mer om de senare! Och äre nån som undrar/är nyfiken får ni väl höra av er på något vis så KANSKE jag ger nån ledtråd. Eller ja jag kan väl va snäll och göra de då. Vi säger så så länge. Annars få ni allt vänta så snällt tills jag nämner de här. Hihihih ojoj vad kul detta är.
 
Hääj dåå!
 
 

27/9 - 2014

Nu vare ett litet tag sen jag kikade in här. Men ha iaf överlevt min första arbetsvecka på Ica! 7-16. Blev bestämt två veckor dagtid då Micke kunde va pappaledig de, så med andra ord äre en vecka kvar innan jag ska va där två dagar i veckan kvällstid istället. Som blev måndagar och onsdagar fram tills i november nångång :).
 
Hur har de varit då? Jo lite trött ha man väl varit på kvällarna då man ha kommit hem då de va ett tag sen man jobba, all info, nya intryck och allt liv och rörelse. Men annars hare gått super ändå tyck jag. Visst man ha väl gjort bort sig/förstått fel/gjort fel dom första dagarna (ingenting märkvärdigt men jag ha tyckt de ha varit pinsamt) men de är väl mänskligt att göra sånna misstag innan man ha lärt sig allt.. :) Nu ha jag bättre koll på vad som gäller. Och då äre mkt roligare att jobba. Känner mig dessutom som en frågmaja men dom sa att de va ba att fråga om jag hade nån fundering.
 
Och ska jag va ärlig ha jag haft träningsväk hela veckan i låren.. :P Efter allt böjande upp och ner då man fyller på varor, samt mina handleder ha fått lite stryk men de är ba att bita ihop och hoppas de går över. Gjorde ju de hos Mats och de försvann ju efter ett par månader, så då borde de göra nu också. Ha även fått suttit i kassan 4 dagar av dessa 5 nån timme också. Skit skoj, lite svårt att komma ihåg alla siffror osv men de kommer även de. Ha fått en lista som jag kan plugga på, kanon! Ha faktiskt redan lärt mig bananer, kravbananer och lökens knappnr! ;D Rånöjd tjej. Dock äre 98347893465873465 st till jag ska lära mig. Men de kommer hoppas jag, Rom byggdes inte på en dag ha jag hört. Sen brukar inte praktikanterna få sitta i kassan såhär tidigt. Känner mig som värsta bästa coolingen. För att knyta ihop säcken så trivs jag där jättebra nu när man ga lite mer kött på benen om hur dagarna ser ut och jag hoppas dom trivs med mig!
 
Hur har de gått för Micke och Wille då? Ja avkomman ha märkt att jag är borta så han ha testat Mickes tålamod genom att va en aning grinigare än vanligt, matvägrat lite grann och inte velat sova riktigt som vanligt men dom ha fått ihop dagarna iaf och haft skojit där emellan vilket är huvudsaken. Tur att de bara är en vecka till ;). Sen äre ba några timmar i veckan ;). Jag är så glad att dom kunde göra detta undantag för mig (dagtid två veckor resten kvällstid under ca 3 månader), de underlättar för oss här hemma så grymt mkt, tack Åsa och Kenneth (cheferna) på Ica!
 
Hääj dåå!
 
 

15/9 - 2014

Betalat lite räkningar imorse, dock väntar jag på två st till som ska dyka ner i brevlådan.. Och anmält Bamse till specialen i sundsvall som är i oktober :). Efter de storhandlat med hjälp av Micke nu när han är ledig en extra dag :). 
 
Blir ingen gaddning denna månad då jag är så farligt bra på att klicka hem saker.. :( Men de få bli nästa månad som tidigast! :) Hade tänkt klicka hem ugglekläder till Wille också men de blir inte av, han faktiskt har kläder så de het duga! Han ha faktiskt inte hunnit använda allt om jag ska va ärlig, hehe. En tripp trapp stol med bygel ska han faktiskt få, ska införskaffas redan ikväll härifrån Vännäs ett stenkast från oss, blocket levererar ännu en gång :D. Ha jag sagt att jag älskar blocket? Om inte annat äre sagt nu!
 
Sen på måndag börjar jag praktisera, omg omg.
 
Hääj dåå!

14/9 - 2014

Då har man äntligen kommit hem och kommit till rätta här hemma. Borta bra men hemma bäst! Morgondagen lär vi ha vad vi gör då man ska fuxa allt med oackningen som man istort sätt bara ha slitit upp så de ser ut som ett bomb nerslag här hemma! De gillas egentligen inte i min värld, men orkar ärligt talat inte ta hand om allt ikväll. Men två tvättmaskiner ha hunnit gått :). Både jag och Micke tackr så mkt Magnus att du tog hand om humle och dumle som va kvar här hemma!

William ha varit lätt att ha med sig, visst han ha protesterat lite grann ibland men han är ju ba en bäbis! <3 Inte lätt alla gånger. Han fick världens sötaste mössa och finfina sockar av tant Emma och farbror Martin i fredags då vi stanna på Birsta i sundsvall på väg neråt i riket, tack så mkt!

Resultatet från utställningarna ha varit fina! På specialen i lördags blev han placerad som 3:a i championklassen med excellent och ck :), tyvärr oplacerad i bästa hane. Han va yngst i klassen, pjuklarven på 2år och 7månader slogs mot 4-5 åringar. Dom är ju "klara" i utvecklingen så vi är ändå nöjda! De roliga va att de va en rätt stor uppfödare som kom och sa till Emma att hon tyckte att Bamse skulle ha vunnit klassen då hon tyckte han va bäst, skoj!! Bamse är ju finast! :* Åsså idag blev han 3:a i klassen med excellent och ck och placerad som 3:e bästa hane! :D 

Givetvis blev de en sväng på Ikea på väg hem. Och ska inte ljuga, Micke blev ca 500kr fattigare. Tack älski!! :* Btw Williams första runda där utanför magen! 

Hääj dåå! 





11/9 - 2014

Bamse är badad och fixad inför helgensutställningar! Då äre bara packning och badning av oss tvåbenta kvar, men de hinna nog med också innan dagen är slut.

Sen ha Williams overall kommit! Så söt och fin!! Kan knappt berga mig att testa den på han men han sover just nu så jag få lov att vänta.. ;) Men de ser iaf ut som om han kan ha den även till våren, hoppas! :) 

Hääj dåå!





10/9 - 2014

Idag ha jag varit på min första jobbintervlju (ha annars bara provjobbat och fått jobbet direkt, lite annars det där hästeriet) och de gick ba fint! Enligt chefen verka jag passa in så kommer troligvis bli att jag börjar där! Praktik till att börja med så få vi se sen om de bli lite timmar :). Ska egentligen bara prata lite med Micke då han kan va pappaledig, då hon (chefen) tyckte att jag skulle va en hel vecka dagtid för att få den bästa introduktionen och sen skulle dom pussla ihop de så att jag kunde va där på kvällarna istället då Micke liks är "ledig", super! Nemen det där blir nog bra! Även om jag gärna vill va hemma ett tag till om jag ska va ärlig.. :) Men samtidigt vill jag komma ut på arbetsmarknan igen :). Svårt det där ;).
 
Hääj dåå!

8/9 - 2014

För ett tag sen nämnde jag att jag kanske hade fått jobb, minns ni? Aaah men hur som haver så blev de inte av, kanske lika bra de om man få säga så. Ha fått höra att de inte va nå bra ställe att jobba på. I torsdags va jag på möte på arbetsförmedlingen (uppföljning av jobbsök) och fick då förfrågan om att ev börja praktisera på Ica. Och ja man svarar ju ja på de! Och idag då jag precis kommer hem från Ica (små handling) ringer chefen därifrån och frågar om jag kan komma på typ som en intervju för att se vem jag är och prata lite :). Så på onsdag ska jag och Wille pallra oss dit och prata! :D Vore ju super om man fick de! Då äre praktik till att börja med och om de går bra kan de bli lite timvik! Nu är man taggad.
 
Hääj dåå!
 
 

7/9 - 2014

Tredje natten i rad William sover en hel natt! :D Och mamman ifråga blir mer och mer utvilad, gillas (Y). Vi ha även fått ordning på mat och sovrutiner på dagarna också! Visst de kan diffa nån halv timme hit eller dit och då man är borta kan han va lite tjinkig med maten men vi brukar få de att funka iaf.
 
I fredags hade de gått bra för Micke iaf :). Och för mig hade de också gått bra, faktiskt så kunde jag släppa "mammalivet" och ba ha trevligt :). Är man en dålig mamma nu? Men så fort jag kom hem så klev jag in som "mammaskorna" igen. William sov, men per automatik gick jag in i hans rum för att kika till han och pussa på han :*. Nemen de va faktiskt skönt och kul att få hitta på nått utan barn för ett par timmar :).
 
Jag ha varit på jakt efter en tunnfleece overall till Wille, en som han kan ha som övergång från hösten (alltså typ nu) till vintern och vinteroverall och sen från vinteroverallen till då de börja nalkas vår :). Har letat och letat, på loppisar, i butiker, internet, blocket men ha inte hittat nån. De ha antingen varit fel modell (noga det där), fel storlek eller för dyra. Ha garanterat letat aktivt i över en månad, men så idag hitta jag en i ren förbitittning på en sida, dock vare ingen fleece men den va "the one"! Tänkte att den där måste jag/Wille ha! Så fråga min framtida man som även är min personliga revisor som ni kanske redan vet och efter många om och men så fick jag klicka hem den! :D Tack älski! Hoppas bara den är lika fin och bra IRL också. När jag ha fått mejlet om att den är påväg så kommer jag att vakta på brevbäraren..
 
Hääj dåå!

5/9 - 2014

Omg, inatt sov William igenom hela natten! Kan säga att jag kände mig som en ny människa (vilket va väldigt länge sen jag kände) då väckarklockan ringde, vilket va yber skönt. Han somna väl vid halv 9 och sov till strax efter 8. Jag somna vid 11 och vakna kl 8. Det är min längsta ihållande sömn på 6 månader och 4 dagar! :D En utvilad och glad mamma! Ne fyfan hoppas de kan bli så fler gånger :). 
 
Visst man bli ju som van med att ha lite sömnbrist, men då man väl få lite längre sömn så äre ba så underbart! Nästan så att kroppen tar till sig den extra sömnen extra mkt och man bli helt uppladdad till tusen. Även om de är många timmar man ligger efter ändå trots allt. Men just nu känns det som att alla timmar är ikapp. Vi ha ändå haft "tur" att han ha sovit på natten och endast vaknat högst 3 ggr (första månaden) på en natt för äta lite, som sen ha blivit till två ggr och sen nu på slutet då han flyttat in till sitt rum bara en gång per natt :).
 
Sen upptäckte jag att en tand ha börja kika ut/spricka upp litelite smått från tandköttet också! Ne vilken bra dag det här va. Bra start på dagen (utvilad) och dagen ska avslutas med lite tjejkväll med sminkvisning och lite vin inblandat ikväll hos Emma. Pappa Micke ska va "barnvakt" här hemma :). Ska bli spännande och höra sen hur de gick :D. Tror de kommer gå galant! De är första gången jag är ifrån/lämnar William en längre stund. Så ska jag va ärlig så tror jag de kommer bli jobbigast för mig..
 
Hääj dåå!
 
 
 

4/9 - 2014

Ojoj vad tiden rullar iväg, vi är redan inne i september månad! Den fullspäckade månaden. Vad har hänt sen senast då? Ja minnet sviker ännu en gång men tre saker kommer jag iaf ihåg, det första är att William ha fyllt 6månader! Vart har tiden tagit vägen? Min lilla bäbis är inte så liten längre, ett halv år har redan gått. Ne snart är han 18år och myndig. Och sen de nandra saken är att Bamse har träffat sitt första pök och han vet what to do liksom. Han är som så lugn och sansad och gör inte så mkt väsen eller rörelser nu under dagarna, haha stackarn! Han är helt slut asså, men de är många dagar kvar "lille" vän ;).. Och den tredje saken är att vi ha förtidsröstat då vi är på hundutställning då de är val. Och jag är nöjd med mitt val tack vare valkompassen!
 
Sen håller vi på med att renovera gästrummet nere sakta men säkert. De ska bli vårat nya sovrum såsmåning om :D. Men de är ett tag bort innan de är helt klart då de kommer göras lite pö om pö :). Apropå renovera/göra om så hade jag tänkt göra en ny header snart, men jag väntar på att mer fantasi ska komma och överdrösa med en hel. Ha nämligen ba fantasi till en halv och reterande halva kommer jag verkligen inte på nått, ha försökt ett par gånger men he händ som inge mer. Men snart borde de sista dyka upp tyck jag! :)
 
Hääj dåå!
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0