27/9 - 2014

Nu vare ett litet tag sen jag kikade in här. Men ha iaf överlevt min första arbetsvecka på Ica! 7-16. Blev bestämt två veckor dagtid då Micke kunde va pappaledig de, så med andra ord äre en vecka kvar innan jag ska va där två dagar i veckan kvällstid istället. Som blev måndagar och onsdagar fram tills i november nångång :).
 
Hur har de varit då? Jo lite trött ha man väl varit på kvällarna då man ha kommit hem då de va ett tag sen man jobba, all info, nya intryck och allt liv och rörelse. Men annars hare gått super ändå tyck jag. Visst man ha väl gjort bort sig/förstått fel/gjort fel dom första dagarna (ingenting märkvärdigt men jag ha tyckt de ha varit pinsamt) men de är väl mänskligt att göra sånna misstag innan man ha lärt sig allt.. :) Nu ha jag bättre koll på vad som gäller. Och då äre mkt roligare att jobba. Känner mig dessutom som en frågmaja men dom sa att de va ba att fråga om jag hade nån fundering.
 
Och ska jag va ärlig ha jag haft träningsväk hela veckan i låren.. :P Efter allt böjande upp och ner då man fyller på varor, samt mina handleder ha fått lite stryk men de är ba att bita ihop och hoppas de går över. Gjorde ju de hos Mats och de försvann ju efter ett par månader, så då borde de göra nu också. Ha även fått suttit i kassan 4 dagar av dessa 5 nån timme också. Skit skoj, lite svårt att komma ihåg alla siffror osv men de kommer även de. Ha fått en lista som jag kan plugga på, kanon! Ha faktiskt redan lärt mig bananer, kravbananer och lökens knappnr! ;D Rånöjd tjej. Dock äre 98347893465873465 st till jag ska lära mig. Men de kommer hoppas jag, Rom byggdes inte på en dag ha jag hört. Sen brukar inte praktikanterna få sitta i kassan såhär tidigt. Känner mig som värsta bästa coolingen. För att knyta ihop säcken så trivs jag där jättebra nu när man ga lite mer kött på benen om hur dagarna ser ut och jag hoppas dom trivs med mig!
 
Hur har de gått för Micke och Wille då? Ja avkomman ha märkt att jag är borta så han ha testat Mickes tålamod genom att va en aning grinigare än vanligt, matvägrat lite grann och inte velat sova riktigt som vanligt men dom ha fått ihop dagarna iaf och haft skojit där emellan vilket är huvudsaken. Tur att de bara är en vecka till ;). Sen äre ba några timmar i veckan ;). Jag är så glad att dom kunde göra detta undantag för mig (dagtid två veckor resten kvällstid under ca 3 månader), de underlättar för oss här hemma så grymt mkt, tack Åsa och Kenneth (cheferna) på Ica!
 
Hääj dåå!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo