30/11 - 2013

Sådär, hemma efter en heldag på stan! Eller stan och stan, Ersboda rättare sagt ^^. Inhandlat lite julklappar iaf, resten hoppas jag bli klara på måndag :). Ja, jag diggar som att köpa julklappar i tid just för att slippa stressen och alla tokiga folk som finns, men idag vare ingen lek att fynda julklappar asså. Fyfan folk överallt och ja, ne kaos vare! Men några är iaf bortgjorda även om jag tyckte att vi skulle vända hem direkt vi kom på första butiken och såg alla bilar. Skönt att dom flesta är inköpta. Less va förnamnet efter nog många ställen med galet folk så vi drog ut till pappsen en sväng och surra lite istället. De va mkt smart drag tyck jag!
 
Va förbi Innergård i onsdags som sagt med fikaburken och surra lite :). Passade på att dämpa hästabstinensen lite också genom att gå in i stallet och ta ett stort andetag. Oj vad gott de va att få andas hästlukt igen! Givetvis pussade och kramade jag Klotet! :* Hon verka känna igen mig iaf. Va även förbi igår (dock utan fikaburk) och till och med krattade (borstade ;)) lite på Klotet och några till bara för att jag inte kunde låta bli, hihi.
 
Imorgon äre första december för den som ha missat de och första advent till och med, bäst att ta fram julgrejerna kanske? Och på fredag drar vi söder ut med de vanliga gänget för lite hundutställning, ojoj nu äre mkt som händer. Tror hela nästa vecka är fullbordad med saker, me like!
 
Häjjdåå!
 

25/11 - 2013

Huvvaligen, långt sen jag kika in här igen, då äre som vanligt med andra ord, haha! Nemen mkt ha hänt (typ eller kanske inte) men förvirrad som man är så ha jag glömt bort hälften samt så skulle de bli en tråkig läsning för er stackare till läsare som kikar in fortfarande ^^. Men kan dela med mig lite grann iaf.
 
Hästabstinensen börja bli ganska jobbig kan jag säga! Men på onsdag ska jag förbi Mats och Annika på en fika så då blir helt klart att sniffa på dom fyrbenta vännerna! Och klappa och sniffa extra mkt på Klotet förståss <3. Annars så kaklas de för fullt i ett av rummen nere i källaren av Micke. Och sakta men säkert så börja de tas form till ett fint badrum! :D Tänk vad lite kakel kan göra åt en tråkig bertongvägg/golv asså. Medans Micke sysslar med de så målar jag de blivande bebisrummet, hihih. Snart färdigmålat, lite finlir kvar samt lister ska upp och några schabloner, sen äre bara att "inreda". Och om 4 månader är h*n här och kommer terrorisera oss i 18 år, hahah!
 
Sen ha jag äntligen bestämt mig för vad jag vill göra med mitt liv, och de blir att börja plugga till hösten i 1,5 år till de, väldigt spännande! Trotsade min rädsla idag, tog tag i (hör och häpna!) telefonen och ringde till en studievägledare för att kunna få hjälp med att komplitera en kurs på lättaste och snabbaste sätt :). Känner mig ganska nöjd över mig själv faktiskt. Så efter stora stockholmutställningen (och ja, jag ska springa runt med en 28 veckors stor mage för att visa upp guldgossen ;D) blire ett möte med henne för att prata upplägget. Nu blire lunch för att fira detta! Ett steg närmare mitt mål. 
 
Hääj dåå!
 
En liten smygkik på hur badrummet kommer se ut
 
Hest er best
 
 

1/11 - 2013

Ärenderna för dagen är klara, skönt! Bara lite äventyr kvar men de gillas, mer om de sen. Va hos barnmorskan idag och allt såg bra ut även denna gång och de är så härlig att få höra! Behövde inte få järntabletter än så måste äta bra mat då? Eller inte vi äter typ samma sak varje vecka, men de verka ju funka bra de med? ^^ Va lite komiskt då hon skulle ta blodprovet i fingret så va hon tvungen att ta tre olika nålar för att få ut blod och det vill säga vassare och vassare, haha jävla arbetshänder man ha ;). Vi skrattade gott iaf. Sen hade jag gått upp från 65 sen inskrivningen till 71 nu (v.23), haha!
 
Nu väntar vi på lite bättre tider innan vi ska dra vidare till syster för lite käk och ge styckningskunskaper (Micke) som även är äventyret som är kvar och ja catching up lite :). Jobb imorgon, näst sista dan så bäst man är pigg och alert då och hoppas man inte bli för sen hem.
 
Hooj!

RSS 2.0