31/1 - 2013

Igår red jag 4 hästar och idag blev de 3 st ^^. Visst vare ett travstall jag jobbade i, ibland undrar man? ;) ;P. Nemen jag älskar att både rida och köra, roligt att få göra lite annat nu och då men även roligt för hästarna att få varierad träning :).
 
Ha glömt att säga att vi/jag håller på att rida in 3-åringarna nu och de går bara bra! :) Lotta ha jag ridit på 3 gånger, senast va idag. Alla 3 gånger ha hon varit jätte snäll! Lite läskigt än med upp och ner kravlingen men de går över lika fort :). Vi lämnade gården för första gången idag och de gick bara fint, lite vinglit bara men är man en gröngöling som ridhäst så kan man inte begära att allt ska gå fläckfritt :). Alla är vi nybörare från början ju! Fakse satt jag på för första gången idag och han brydde sig verkligen ingenting om att ha mig på sin rygg då jag kravlade mig upp. Rörde vänster örat lite grann bara. Eftersom de gick så bra så passade vi på att bara gå runt på gården själva och de gick hur bra som helst! Kändes som om han redan va inriden. Snäll som en tomte. Nerkravlingen - ingen som helst bryddhet. Riktig nöjd över gröngölingarna idag!
 
Men nu ska jag börja göra mina "bli smal och slank" övningar innan jag glömmer bort de och sen blire en promenix, så man kanske bli de nån gång innan sommaren ;).
 
Hääj dåå!
 

29/1 - 2013

Jobbade i lördags och då åkte även Dune till sitt nya hem :(. Visste att de skulle bli jobbigt då han va en av dom jag ha hållit på med mest och haft som ridprojekt, men så jobbigt som de va trodde jag faktiskt inte de skulle bli. Kan erkänna att jag fällde några tårar då jag körde en häst. Men han kommer få de bra som ridhäst och familjen som köpte han verka hur kanon som hälst så de kan inte låta bli att ha mungiporna uppe nu då "jobbigheten" ha lagt sig :).
 
I söndags kom mammie, systeryster, Danne och mosterpojke Alfred på fika! :) De mesta va egen bakat och dom verka tycka de va gott (Y). Fick ett trevåningskakfat av mamma, en lila diskmedelspump och en lila tvålpump av Johanna, Danne och Alfred! :) Dom passa perfekt till den lila diskborsten ;D. Ett litet lila hörn i köket - me löööv. Sen fick jag också tre blommor av Alfred som han själv hade valt ut, jättefina!!
 
Igår va tandläkaren hos oss på jobbet och alla kusar fick tänderna raspade och tvååringarna fick även vargtänderna uttagna :). Är som intresserad av såntdär så jag stog mest som ett fån och kolla på, hehe. Per är så duktig på att förklara vad han gör så de blev bara ännu roligare! Fick till och med känna på några hästars vassa tandkanter och sen känna då han hade fixat till de, samt tvärkika på hur en hästhals ser ut innuti :). Ne en mkt givande dag igår! Längtar redan till nästa år!
 
Bäst att mätta magen som ropar på mat. Men nu fick ni en liten uppdatering på dom senaste dagarna iaf. och hoppas på att komma ihåg och komma på nått att uppdatera lite oftare. Men vi höres då vi höres igen helt enkelt (Y).
 
Hääj dåå!
 
Lånade en bild från hemsidan (hoppas de gick bra), jag (den blåa jäveln) på Lome Liten
och Annika på Ivan Express :). - 27 vare den dagen och vi va inte mesar, 4 st ridningar var (Y).
 
 

25/1 - 2013

Fyllde år igår. 21 bast är jag nu. Kan inte mer än att säga - Fyfan vad gammal jag är.
 

16/1 - 2013

Ja huvvaligen, nu är man fattig efter alla dessa räkningar. Men what to do liksom? De är ba att le och vinka och betala. Så i febuari blire (förhoppningsvis) list uppsättning! :D Haha älskar våran nakna hall asså. Men snart så är den klar, de är ba att hålla ut (Y).
 
Trav igår på umåker och de va Brutus och Haja som kutade och mot varandra för den delen. Blev en 4:e plats av Haja och en 6:e plats av Brutus :). Slumpmässigt lottad blev de Haja som skulle göra dopingprov och ja de gick ju inte snabbt för henne och kissa. Men till slut så! Sen for jag och Bamseman hem till mamma i stan och sov över då jag va ledig :). Och ja Bamse följde med till jobbet och travet igår ^^. Va lite taxi åt mamma och vi hittade lite fynd, happyface :D.
 
Nu film och glasstårta med älski!
 
Hääj dåå!

12/1 - 2013

 

Pansartaksen "Pansar", "Pääänsssööör" eller "Den vite"
Född: 2010
E: Tangen Scott
U: Veikle Kari
 
Fakse R.B "Fakse" eller "Den svarte"
Född: 2010
E: Järvsöfaks
U: Lobelia R.B
 
Guli Balder "Balder" eller "Balderboooy"
Född: 2009
E: Järvsöviking
U: Troll Riga
 
Nu ha jag äntligen knäppt kort på dom sista jävlarna och dom är inlagda ^^. Sen jag började med att lägga in bilder på dom fyrbenta vännerna så ha Max, Tröjjan, Mojerker (hann aldrig lägga in han), Tindar (hann aldrig lägga in han heller) åkt hem till sig igen, så lite felaktigt äre, men what to do då jag är för lat för att ta bort dom? :P Men då vare bara dom 6 nyblivna 2-åringar kvar, men dom kommer så småningom :).
 
 
 
 
 

11/1 - 2012

Bli han inte såld, så köp jag han!


10/1 - 2013

Lyckades glömma och ställa min väckarklocka igårkväll så vaknade av Mickes istället.. Som ringer 1h senare än min (de är jag som är morgonpigg och tar hand om hundarna på mornarna) som i sin tur blir en halvtimme innan jag börjar jobbet, men de jag brukar göra på en timme hann jag med på en kvart och ändå bara komma 5 min sent (Y). Trots den dryga starten av denna dag gick den kanon :). Två ridningar, en skritt i snön och en fick galoppintervaller och sen blev de tre körturer och en av dom va finaste Klot! <3 En superdag så att säga!
 
Men idag tar jag en ledigdag från hurtigheten då jag är helt slut just nu, men jag tar igen de imorgon! Och dubblar morgondagens motion, i pråååååååmmmmiiiiisss.
 
Hääj dåå!

9/1 - 2013

Vi ha utvecklats mkt tillsammans Dune, och vill gärna fortsätta! La upp de lite smått och försiktigt, kanske lite inlindat sådär fint också för Micke och han sa inte så mkt innan jag snabbt bytte samtalsämne, hehe. Nemen de bli och höra sig för lite smått så få jag se hur de hela slutar! Vore som trevligt och kul om de slutar bra :).

Hääj dåå!


9/1 - 2013

Ha varit ledig idag så dagen ha spenderas genom att städat (som vanligt x) ), två tvättar, renbäddat sängen, och bakat :). Hemmafru nästa kanske? ;D
 
Och tro de eller ej men "hurtigheten" håller i sig än faktiskt! De är typ rekord, hahah. Nemen typ iaf :P. Ja vad mer ska jag få ner då jag liks är igång då? Vet som inte, så roligare än då här blev de inte.
 
Hääj dåå!
 
 
 
 
 
 

7/1 - 2013

8 månader sen Miiiseliiiiten for iväg på äventyr... </3 Saknar dig ganska så jätte mkt!
 

2/1 - 2013

10 sanningar om mig. Vissa kanske redan är nerskriva tidigare men de få isåfall va.
 
1. Trots att jag inte kan eller ha kunnat sjunga så ha jag gått i kyrkokör då jag va liten, typ i 3:an.
2. Älskar färgen lila.
3. Gillar att baka.
4. I 9:an gick jag med i luciatåget för att slippa lektioner trots att jag inte kan sjunga som sagt, men jag tycker de är ganska kul.
5. Ha blivit ett kallblodsfan.
6. Har städmani.
7. Är en tjurigjävel.
8. När jag gick i gymnasiet ville jag inte jobba med hästar då jag va rädd att bli "less" och tappa mitt intresse men oj så fel jag hade, då de är hästar jag ska jobba med!
9. Kan inte spara pengar utan måste spendera dom.
10. Är något bortskämt sladdbarn.
 

2/1 - 2013

Första arbetsdagen för detta år blev tre ridningar och en körning, kunde inte börja bättre! :) Hela dagen bara flög iväg och vips så va dagen slut. Helt underbart eller nått.
 
Nu ska jag och Rocky en gång för alla komma igång med att motionera så man kan säga hejhej till beach 2013 och va på beachen utan att skämas! Eller aaah Rocky behöver väl inte riktigt tänka på de då han inte är fet som jag är, men han få lov att va min motionskompis ;D. Tror ärligt talat inte han misstycker. Får se hur länge "hurtigheten" varar denna gång men hoppas den varar hela vägen! Om inte annat längre än dom misslyckade försöken ^^. 
 
Hääj dåå!

1/1 - 2013

Sådär ja, nu äre ett nytt år och de känns lite konstigt/ovant att skriva 2013 i rubriken. Men hade en bra nyår iaf! :) Och nu ska julen dansas ut då jag liks är ledig! Sen äre väl lika bra att dra en storstädning då jag redan är igång. Skulle behövas om man säg så.
 
Nytt år med nya möjligheter som man brukar säga, så nu ska köksluckorna få sig en ny kulör, kommer bli asum! Och nya handtag, dubbelasum!
 
Hääjdåå!
   

RSS 2.0