22/2 - 2014

Jag vet att man lätt hamnar i en så kallad "bebisbubbla" då den ha kommit, men ingen har sagt att man faktiskt kan komma i en "före bebis bubbla". Eller iofs så vet jag inte om kan de, men jag har de iaf. Allt som har med bebissaker att göra är jag helt förälskade i, alla dessa små bodys, byxor, sockar ja gud vet allt! Jag vill ha allt! Smälter varje gång jag ser nått litet och gulligt.
 
Hur som helst så följde jag och Micke med Ida och Anders på barnloppisen på nolia idag och kom hem med ett typ oanvänt babygym (jätte fint!) för en billig päng samt en pyjamas, två par byxor en tant hade sytt själv, en body och en dreggelhaklapp i samma färg och mönster som ett av byxorna, även den va sydd av henne :). Kläder hade vi inte tänkt köpa då vi ha så vi klarar oss en stund men som sagt före bebis bubblan kom in! Och ja, gravid och galen som man är så ha inte min karl nått att säga till om mer än att ba le och vinka och låta mig få som jag vill, hehe ;D. Puss älskar dig! Dock va vi ute efter en skötbädd och ett babygym, skötbäddar vare dåligt om så de blir att köpa en i nyskick :). Men de går ju också då man fick babygymmet för lite och ingenting :).
 
Ne nu vill jag att bebisen ska komma, övervänt.se!
 
Hääj dåå!
 

20/2 - 2014

Känner mig som en klubbab säl efter dagens påhitt. Först två timmars promenad med hundarna (brukar ta Bamse ensam och Bella och Rocky tillsammans så en timme promenad per tur), lite lunch och tv-tittande efter de, lite plugg hann jag också med innan jag tog bilen och brummade mot stan till barnmorskebesöket :). 

Väl där va mina prover bra som vanligt (oj så skrytsamt det där lät) samt gått upp samanlagt 16 kg sen inskrivningen nu och "hen" hade fint hjärtljud samt fixerat sig på riktigt, alltså huvet i rätt riktning neråt och till och med sjunkit ner i "kanalen". Hokuspokustjofräs akupunturen verka funka! Coolt det där. Iris tyckte magen hade sjunkit sen sist och att bebben låg så som den gör nu äre inte så jätte långt bort till storken anländer! Jag kanske få som jag vill, en bäbis lite tidigare än beräknat, vore inte helt fel (Y) <3

Efter besöket for vi till Lotta för middag och jag åt som en häst och är fortfarande mätt! Och just nu ligger jag i sängen och är typ helt slut, orka inte röra en fena i onödan. Imorgon får nog hundarna en liten aning kortare promenad. Är ju trots allt höggravid och kanske testa på att tagga ner och chilla lite smått och ba va lite mer? Ne, de tror jag inte kommer gå men jag ska försöka!

Hääj dåå!






19/2 - 2014

Blev lite ändrade planer igår, sopstation får vänta tills på torsdag istället. Men hyllorna lyckades jag lura Micke till att sätta upp så nu äre kanoners där inne! :D En hylla för kläder och en hylla för förvaring istället för att stuva allt på golvet (Y).
 
Imorgon äre barnmoskebesök igen, alltid lika kul att träffa BM Iris! Ska bli spännande och se vad hon säger om magen, om den har sjunkit nått sen sist vi va där eller vad hon tyck :). Ha varit på två akupunkturbesök samt satt in dom där stiften sen sist vi va hos BM, för att få ner magen som i sin tur ska påskynda "hens" ankomst lite :). Man blir lätt hemmablind, men bara efter dessa två senaste besök hos Widings tycker jag magen har börja slutta en aning iaf, de tyckte även Kerstin så de är nog inte bara en önskedröm! Idag kunde jag inte ställa en kaffekopp på magen som jag kunde gången före, citerat av henne själv ;). Då kanske de är på gång nån gång :D. Nu är man övervänt, kom ut nu lillskit! <3 Man få väl tycka att akupunktur är lite hokuspokus men de är hokuspokus som funkar! Förjävla häftigt äre om inte annat.
 
Hääj dåå!

18/2 - 2014

Sådär nu ska jag chilla en liten stund innan hundarna ska få sig en tvärrastning innan jag börjar med middagen :).Typ ett parti eller två av petrescue, hehe.
 
Sen måste jag få skryta på våra fyrbenta vänner! Imorse skötte sig alla tre galant, inge rackartyg som dom kan ha för sig. Iofs inga "stora" sånna men hormonstinn som man är så allt som inte går lekande lätt är ba bajs och allt där emellan är jobbigt typ :P. Men då idag gjorde dom nada! Gjorde allt dom blev till sagt till att göra (gå fot, kom direkt man ropa, hoppalekabusa på mitt villkor osv) och kan säga att jag fortfarande är i "chock". Massa karra fick dom då vi kom in! <3 Haha ja, man få väl leva på det här idag och imorgon äre väl som vanligt, busiga och galna  skulle jag tro ;).
 
Ha jag pluggat lite smått och hoppas på att jag orkar öppna boken en liten stund till efter sopstationen ikväll. Hade även tänkt lura Micke att hänga upp två hyllor i bebbens leksakswalkin nu när den är färdigmålad och allt! :) Iofs kan jag hänga upp sånt själv men de blir alltid bäst och lugnast med Mickes hjälp :*.
 
Sen äre 14 dagar kvar till BF idag! :O
 
Hääj dåå!

17/2 - 2014

Vi va inte klara med städningen fören efter middagen igår. Som vi städa och hade oss. Fortfarande ont i ryggen, men värt äre! En hel bil till returstation blev de :). Sen blire sopstation på tisdag med rent skräp från källaren :). Ne nu äre fint i vårt hus! And me like it. Samt orkade jag måla faktiskt måla bebbens "walkinen" ett varv igår också kom jag ju på. Nästa varv blir nog imorgon.
 
Idag blire nog de gamla vanliga, ut med hundarna, dock lite kortare promenad pga ryggen, dansa med damsugaren en liten sväng, och sen blire nog att plugga fram tills jag ska börja med maten då de inte blev nått plugg ihelgen. Låter asum tycker jag, lugn och fin dag med andra ord! :)
 
Hääj dåå!
 
 
 

16/2 - 2014

Idag ha jag och Micke tänkt ha en liten städdag i både källaren (Mickes places) och på alla småvindar (my place) vi har. Och jag kan säga att de känns jätte skönt bara de lilla jag ha gå igenom medans Micke ha varit på busigheter hos Martin :). Det är så skönt att få slänga saker på återvinningen samt lämna lite saker även på returmarknaden :). endel grejer ha som förföljt oss sen vi flyttade ihop och de va ju som sånna nödlösningar på allt typ, tre glas av en sort och ett glas av ett annat osv. Även om det är ställen man inte är i så ofta så äre skönt att bli av med en del eller vad man ska säga. Man kommer hinna samla på sig nog mkt genom åren ändå skulle jag tro ;). Lika bra att rensa innan man ha en liten rackare vill hjälpa till sen liksom. Och sen om jag har orken kvar blire nog att måla bebisen "walkin". Bara frescha till den lite. Just nu är den äckel gul som min walkin va men nu skare bli vitt och fräscht! :) OM jag hittar en pensel så att säga, är som en fördel att ha de då man ska måla?
 
I skrivande stund slaffsar jag i mig lite nudlar dock inte mitt favoritmärke (ja alla märken smakar olika! Och nudelfinsmakare som man är äre stor skillnad på märken till märken) men what to do då magen ropar efter mat snabbt? 

Hääj dåå!

13/2 - 2014



Snart är du här din lilla rackarunge! <3 

10/2 - 2014

Inlägget igår kväll va ett sånt där kvällsfunderingsinlägg/tänka massa galet innan man ska somna inlägg. Men jag kan inte säga att jag inte tycker så idag och i skrivande stund, för då ljuger jag. Men "hen" behöver inte komma på en gång liksom, men gärna på nån vecka om man får bestämma. För som jag sa igår så är det ganska så tungt nu, allt är som extra jobbigt att göra. Visst, jag visste att de är inte en dans på rosor att va gravid, då alla har olika graviditeter, men jag tycker i överlag ha jag haft en bra graviditet, så jag ska väl egentligen bara hålla käften. Då "hen" är ute är dom här sista veckorna ett minne blott skulle jag tro! <3 Då äre andra "problem" som dyker upp - typ för lite sömn ;). Men de tar vi då så att säga, haha.
 
Från ett ämne till ett annat, råkade spärra mitt internetkonto på min a-kassa då min gravidhjärna hade glömde bort lösenordet dit och efter nog många misslyckade försök spärras kontot.. Ringde dit i ren panik och tur fick jag prata med en mkt snäll och trevlig och kanske den gladaste människan jag någonsin ha pratat med i en kundtjänst! Så inom några dagar har jag ett nytt lösenord i brevlådan, skönt! Och tack! Med kravet att INTE testa logga in igen med mitt gamla lösenord, för då spärras de på nytt och måste göra om proceduren, hehe. Och tur att det hände idag och inte senare, för då hade jag inte hunnit lämna in de sista kassakortet för denna månad, vilket resulterar i att de hade blivit en mindre ersättning denna månad och jag har redan en sån liten ersättning.. Så de va tur i oturen att de hände just idag.
 
Gud vad jag är bortskämd asså. Va som sugen på fruksallad (nån ny dille typ) och vad gör inte min älskade sambo? Jo han far och köper frukt (och ingredienser för veckans matsedel) så att jag får mig en fruktsallad! <3 Och bortskämd som jag är som sagt så köper han krav och ekologiska frukter för de är både godare men även bättre för gravida, åååh vad jag älskar min blivande man!
 
Hääj dåå!

9/2 - 2014

Nu tycker jag att de är dags för min lilla inneboende i magen att traska sig ut snart! Inte för att jag är less på allt vad de innebär att va gravid då de har sin charm osv, utan de är ganska så tungt nu och de skulle va skönt att få va/bli "normal" stor om magen igen och "normal" tung. Samt håller man på att längta ihjäl sig lite (läs mkt!) efter den lilla som är där inne och härjar vardag. 
 
Bäst för dig att du kommer på beräknad dag eller före för nu vill jag ha ut dig din lilla rackare! <3
 
Hääj dåå!
 
 



8/2 - 2014

Va hos barnmoskan igår och Liten ligger fortfarande med huvet neråt! Så skönt, slapp behöva traglas med vändning på den. Nemen de är kulit att Liten ligger tillrätta samt ha gjort det ett bra tag :). Allt såg bara bra ut annars. Magen har till och med sjunkit lite grann så de händer lite grejor nu! Och snart är "hen" här. Ne svårt att förstå men samtidigt så jäkla spännande. 
 
Efter BM for vi förbi mor min för middag och Micke fick arbeta lite, haha snäll svärmor han har. Men middag för "besväret" funkar alltid ;D. Trevligt trevligt, länge sen man såg henne och bäst man passa på att visa upp sig innan Liten får för sig att titta ut! Inatt va jag nästan lur på att "hen" hade tänkt komma ut men he va falsk alarm som tur va!
 
Igår kväll fick jag ett mejl att mitt uppdrag va rättat och nyfiken som man är så kunde man inte låta de va otittat tills idag. Och ja, jag fick iaf godkänt på de! Känns skönt. Och de va mitt mål med just detta kapitel. Är ingen direkt kemimänniska så.. Godkänd är jag nöjd med! Och labbrapporten fick jag kommentaren "Här har du lagt ner ett gediget arbete med denna laboration" Och bla bla. Vilket också känns super då jag ha lagt ner x-antal timmar och svordommar på den. Fick lite tips på hur jag kunde få den ännu bättre eller vad man ska säga, känns skoj! Och nästa kapitel handlar om cellen och kroppen - alltså typ biologi, och de är så skoj så de kommer gå som smort. Och kanske till och med bättre betyg på uppdraget då de är så jäkla kul och intressant! (Y) 
 
Hääj dåå!
 

5/2 - 2014

Oj oj ha lite smått ångest nu, ha alldeles nyss lämnat in det första uppdraget. Ne hoppas på ett G eller bokstaven som representerar G nu. Labbrapporten vart 7 sidor lång och tog väl ungefär lika lång tid idag som igår, men började i rätt tid iaf. Ont i magen är bara förnamnet. Inom 48 h ska jag få veta hur de gick. GAH!
 
Hääj dåå!

4/2 - 2014

Oj oj vad duktig jag har varit! Har suttit med en labbrapport nu i 3h! Dock är bara halva klar men resten tar jag imorgon för nu är hjärnan totalt slut. Men jag förtjänar en eller två klappar på huvet tyck jag. En väldigt jobbig jävel till rapport äre då jag ha gjort 100 olika labbar/expriment (känns det som men rätt svar är 9 st små), men det är ju en del i pluggandet som ska skickas in så de är ba att le och vinka och göra de liksom. Men förhoppningsvis gåre lite snabbare imorgon! :) Sen ska jag även göra uppdraget/provet imorgon hade jag tänkt. Får se hur mkt jag hinner helt enkelt.
 
Men nog om skrytigheterna av mig själv och till vad jag har gjort idag kanske? Klev upp och såg Våra bästa år (som vanligt) och åt frukost. Ida ringer och frågar om ett recept på en kaka som hon älskar. Går ut med hundarna efter att ha surrat lite med henne och sen vare bara att byta om och dra mot Innergård för planerad fikastund :). Surrade massor och fick låna deras knodd, Robin som han heter för att träna lite ;). En mkt glad och tyst skit det där! Fick lite kläder av dom till våran knodd, tack så mkt! Samt fick jag med mig en julklapp av en hästägare som jag inte har hämtat innan och två julklappar av Mats och Annika :). Tackar så mkt! Får ju dåligt samvete då jag varken kom ihåg fikat jag hade tänkt ta med mig eller nån present till dom.. :/ Men men, få bli nån annan gång! (Y)
 
Sen fick jag bota hästabstinensen för en stund iaf :), då vi gick ut i stallet efter ett tag och jag fick pussa, sniffa och borsta på Klotet! <3 Och sen några andra lurviga busar också :). Vips så va 4h borta och man va tvungen att dra sig hemåt, men tur jag vet vart dom bor ;D.
 
Ååh vad jag saknar hästlivet asså. Ne blir att köpa häst efter mammaledigheten och några månaders jobb, helt klart!
 
Hääj dåå!
 
<3
 
 

3/2 - 2014

Igår vare 30 dagar kvar till BF! Det vill säga så äre 29 dagar kvar idag, OMGOMG. Snart är "hen" här! Även om jag vet att det är en bebis i min mage, ser magen växa, känner den sparka och ha sig varjedag osv, så äre det svårt att förstå att vi 2 ska bli 3 snart. Och den 3:e personen är då våran bebis liksom. Ne, asså de är svårt att förstå ändå. Och svårt att förklara hur jag menar med det där för dom som inte är/ha varit i samma sits. Men hur som haver så firade vi 30 dagar kvar med att fara till Ikea med Ida och Clara för att spendera lite pengar! ;D Så nu är vi helt redo för bebbens ankomst, eller aah de är bara en skötbädd som ska införskaffas men de tror jag är de enda :). Och de är ju lätt fixat! Men sen slinker de ju ALLTID ner mer än planerat då man är på Ikea vare sig man vill eller inte, hehe. Men jag får tacka älskling för gårdagen! <3 Är så jävulst bortskämd just nu asså får saker hit och dit, inte för att jag klagar men ändå. Borde kanske va gravid oftare kanske? ;)
 
Har precis sett arbetslöshetsprogramet/serie våra bästa år så nu ska hundarna få sig en promenad innan jag beger mig in i kemins värld och ska labba lite grann!
 
Hääj dåå!
 
 

RSS 2.0