31/1 - 2011

Blir bara så less. Varför göra det så jävla invecklat? Aja, det nalkas mat så jag hoppas lessheten försvinner då, en hungrig Julia är ingen rolig Julia.

Le och vinka!

30/1 - 2011

Kom och tänka på att man får studiebidrag imorgon så då blire en vända på stan för att köpa lite gött och finnnnnnn saker! Hoppas bara tröjan jag vill ha finns kvar.........

Minns ni att jag skulle spara all lön jag får i en burk som man ingte kan nalla ur med markering BALKLÄNNING? Aaah men hur som helst så skippar jag nog balen, om man inte får ha med sig respektive blire ju dötråkigt! Så min nya brilljanta idé är samma burk med en ny markering. Och ni får inte veta vad de är för markering förren pengarna räcker till den saken :]. Nu är jag allt busig va?! HIHIHIHIHIHIHIHIHHIHIH!

Le och vinka!



30/1 - 2011

Jobb idag igen, något trött man är i kroppen nu efter en busigkväll igår, men ikväll blire en tidigkväll! Då man jobbar med de man tycker är roligt så glömmer man bort hur trött man egetnligen är, de rullar på som vanligt, men så fort man kommer hem kommer tröttheten och träningsvärken smygandes.. Alltid lika kul. Ha faktiskt börja lära mig vad alla hästar heter och i vilken box dom bor i (Y).

Gårkvällen spenderades med Linn, Pålle, Marie och Nääädsddaaallliiieee! Först fika och present öppning, 2 wunderbaum till pansarvagnen och ett halsband :), tack! Sen vart de musik och fototagning. Sen bar de av till stallet där Marie ha sin häst för att släppa in hästarna och sen bowling och kvällen avslutades perfekt med max! Bara mys! Måste göras om!

Jag låter bilderna tala för sig själv.



Orkar inte lägga upp fler, och snart kommer fler frankrike bilder, har ju som internet nu (Y)

29/1 - 2011

De är inte alla som ha suttit på kanten av bagageutrymmet i en volvo s40 på en fodersäck utan foder i, samtidigt hållit i en skottkärra med en grep i och sen åkt på stallbacken från nya stallet till de gamla vid kliniken. Snacka om att stallbacken fick sig ett gott skratt, om inte så fick iaf jag och Samo de! Men vad gör man inte för att slippa gå? ;D Haha. Dessa finnar, vad får dom allt ifrån?

Det är inte alla som väntar på att bli våldgästad om ett tag.

Le och vinka!

Trååååk

Vad har du för färg på dina ridbyxor? Mörkblå jeansfärgade typ, ett par blå som jag inte får på mig och ett par bruna, eller har dom fått komma till soptunan? Hmmm....
Har du ridstövlar eller ridskor? Ridstövlar
Vad är din favorithäst för ras? Varmblod ofc! :] 
Anväder du chaps? Ne, ridtövlar <3
Vad har du för storklek på din hjälmen? 57
Hur högt har du hoppat? Hmm 110 tror jag, då man va ung och dum, då inget var farligt osv.
Hur bra tycker du ditt stall är från1-10? Inget eget men jag tar Emma som rår om Ticket, helt klart en 10:a! ;)
Är hästar ditt liv? Men typ
Inne på ditt rum, syns det att du gillar hästar? Hos mamma, ja i vännäs syns det väl lite grann
Har du ridit en häst som är över 160 cm i mankhöjd? Ja
Har du ridit en hel svart häst/ponny? Hmm typ
Har du ridit en fjordning? Yesbox
Har du ridit en shettis? Haha, ja
Har du ridit en travare? Jaaaaaa :]
Du anväder alltid hjälm när du rider? Oja
Du kan stallreglerna? Yes
Du är istallet mer än 7 gånger i veckan? Ne
Du rider mer än 4 gånger i veckan? Är hos Ticket 2 ggr i veckan är i travstallet på skolan minst 2 ggr i veckan, så om man plusar ihop dom så ja, men vet som iinte om de gills
Du bor nära ett eller flera stall? Ja
Du går på ridskola? Nepp
Du brukar rida i ridhus eller paddock? Paddock/skogen
Har du haft sommarhäst? Ja, världens bästa Lillebror <3
Har du ridit mer än 1 år på ridskola? Vet inte hur länge jag red på ridskola, men nog vare över ett år
Tycker du om att hoppa? Yes
Tycker du om att rida dressyr?
Med rätt häst äre mer än kanonkul! Med en mindre rätt häst äre självklart också kul, men äre rätt så äre som lite roligare, aah ni fattar
Har du ridit in en häst/ponny? Japp 
Vad är det högsta du har hoppat med ponny? 110, b-ponny hahah galet rolig sommar för 293487349 år sen!
Vad är det högsta du har hoppat med häst? Hmm typ 1 m
Vilken färg tycker du mest om på hästar? Fux, ljusbrun, brun och mörkbrun
Hur många hästar har du haft? Teoretiskt, ingen men enligt mig 2 och en ½ (Bella, Lillan och Putte) 
Rider du för någon privattränare? Ne
Hur länge har du ridit? Istort sätt så länge jag kan minnas, så i stora hela 19 år
Vad fick dig att börja rida? Systeryster
Har du tävlat? Inte i ridning
Isf, hur höga klasser? Pass
Vilken gren gillar du mest? Dressyr med rätt häst, Ticket och Putte 
Isf, vad har du för sadlar? Allround
Vad har du för Träns? Ett svart pullarträns och ett brunt vanligt
Hur många täcken har du? Ett fleece täcke från pollux :]
Hur många benskydd har du? Hmm om jag minns rätt ha jag sålt mina senskydd och bakstrykkappor, så inga 
Hur många vojlockar/schabrak har du? Typ 3
Hur många grimmor har du? 2 typ 
Hur många spön har du? 1 körspö, ett är ett dressyr använder till trav så de kanske är 2 st körspön jag har då, eller? Och ett x antal allround

28/1 - 2011

Man ha ju en sån snäll syster som ringde nyss och sa att hon kunde ta in hästarna då hon ändå ska ut med Sixtenpixten :). Så de blir en chill kväll med förhoppningsvis lite plugg och sen upp imorgon för att göra lite nytta! Me like!! Och imorgon blir jag våldgästad av några ur klassen, mysigt!

Micke är ju så söt ibland! Då jag ändå är i stan så äre bara att han hitta på vad vill, kan som inte tvinga han att sitta i ett hörn och mögla direkt, vill som inte låsa in med andra ord :).  

Le och vinka!


28/1 - 2011

Ska ta inhästarna ikväll och ska jobba imorgon så de blir att sova hos mor :). Provlopp också imorgon, kanon! Eller vi ska träna starter då de är de som är svårt, för vem som helst kan ju köra runt och runt på banan. Hoppas bara att de går bra för Samo att jag är inaktiv nån/några timmar bara! Men förhoppningsvis gåre bra.

Och R.I.P mitt rosa penntroll.. Bella åt upp han. Eller pennan är borta och själva trollet är inte så fin längre :(. Hur ska de gå nu då? De ha ju gått som en dans att skriva med den ju... Måste köpa en ny! Och självklart ska den va rosa!

Le och vinka!

26/1 - 2011

Just nu är jag inne på mitt mobla bredband och de går fanimig snabbt! :) Kuuuunnnnngggg! Tack pappieee! Blir att skicka en del av min projektrapport till Håkan och sen plugga lite hästmaterial då de är några små prov imorgon.. 

Köpte ett nytt blingbling halsband till kisse idag :]. Så söt! Och nu ser jag att hon ha blivit jätte stor! Känns som om ba Puff så blev hon stor. Helt galet vad lätt man blir hemmablind asså. Men hon är och förkommer bli misseliten! Och så får jag aldrig va ifred, ska jag äta nudlar, så ska hon hjälpa till att äta, då jag ha framme kolpapper lägger hon sig på dom, då jag skriver med de rosa penntrollet ska hon äta på trollet.. eller så attarkerar hon än..

Middag hos Martin ikväll så de känns nice, slippa diska haha, alltid nice ^^. Sen så blire nog att klicka hem lite saker :D

Le och vinka!


25/1 - 2011

Självklart ska det bara bajsa för mig nu med både fantasi och dator och nedladdning av headern, så nu ger jag upp, mot duschen och sen ska john blund hälsa på!

Le och vinka!

25/1 - 2011

Nu är hästarna nattade och efter att jag är klar med Tickets bloggsheader (om inte fantasin ger upp) blire en dusch och sen sleeeppppiiiieeeeettttiiiimmmmeee för mig med!

Le och vinka!

25/1 - 2011

Första dan man är 19 år då. Känns väl som vanligt ^^. Vad fick jag då? Jo av mamma fick jag tennisbollar och ett duntäcke (tennisbollarna är då till då jag ska tvätta täcket :P) av älski ska jag få beställa vad jag vill förutom skor buhu... från vart jag vill för 1500 :-, pappsen fick jag mobiltbredband, en liten ledficklampa, bra att ha i pansarvagnen!, presentkort på synoptik och tankning :).

Jag kidnappat pappas kamera tills på fredag typ, så de blir att fota allt som finns hos mammie och imorgon Kisse, Bella och långöronen :). Mkt roligare att fota då man ha en superkamera! 

Annars ikväll så ska jag ta in hästarna då Emma som rår om Ticket fick sig en pojk igår! :) Och då blire att sova hos mammie, sovmorgon, mmmmmmmmmmeeeeeeeeeeee lllliiikkkee!

Nu blire att boka tid för synundersökning!

Le och vinka!


24/1 - 2011

Tack för den fina sången i matsalen idag mina älskade och sötaste vänner! Väldigt fint vare :].

Ja då va man 1 år äldre, fyfan vad gammal man börja bli asså... Ett år kvar till systemet! (Y)


23/1 - 2011

Fick dra hem några timmar då de inte fanns något mer att göra förns vid 3 så vd 2 rullar jag dit igen för att små pyssla lite innan hästarna som ska vara ute under natten ska ut :). Så nu blire att käka hos kära mor och hjälpa henne med lite handling :). Lutar mot en tidig kväll :]

Konstigt nog ha jag ingen träningsvärk än, men imorgon kommer de säkert en härlig värk...

Le och vinka!


22/1 - 2011

Har nyss klämt i mig ett maxmål och är inne på en lyxshake nu ^^. Kom fram till att jag kunde ta ett maxbesök idag utan större problem då jag hoppade över lunchen, dom sista 2 timmarna så ha jag tagit in hästar och sedan nya skulle ut. Snacka om träningvärk jag kommer ha imorgon! Fick även köra idag, dessutom själv, Indyana Kidd, en söt svart sak på 3 år och hur snäll som helst :). Och då unghästarna skulle ut för natten så klappade jag min lilla favorit, Love de luxe :]. Snällare 2 åring får man leta efter! Och sötare för den delen!

När jag kom hem och ropade Missemissssee (som jag brukar göra då jag kommer hem) så kom misse i fullfart! Undra om hon ha saknat mig lika mkt som jag ha saknat henne? ;] Nu ligger hon och kurrar brevid mig <3. Eftersom jag åt gomat så fick hon sig lite burkmat så nu är hon sprängd rund om magen :].

Jag säger hej till duschen, hej till soffan och se en film, hej sängen för att sova, hej träningsvärk, hej zzaaabbben som ska rulla mig mot travet imorgon, hej alla hästarna. Här vare hemskt mkt hej!

Le och vinka!

Unforgettable horse times


Saknar Putte så grymt mkt <3 Så mkt minnen man har
med denna häst asså. Många år, många minnen med
världens bästa häst! Det va nog de jobbigaste på länge då 
Johanna ringde och skulle berätta att han skulle leasas
ut. (16 october 2009) Jag tror alla som jag och Micke
 va med trodde jag va dum i huvet då jag stog och böla som
en jag inte vet vad, men när dom hörde vad de va så
tror jag faktiskt att dom förstod på riktigt varför, då dom vet
att jag är en hästmänniska och och så vare hästen
man ha varit med i flera år..

Saknar denna tid så jävulst mkt. Tävlingar och bus med
Lillebror och familjen Forsner!




Då vi hade Lillan så va hon"min". Tyvärr gick de inte så
som vi ville utan de slutade med att vi sålde henne. Men
de va bästa för oss alla. 
Hämtad 21/10 - 06
Såld 13/6 - 08


Exact Tic Tac. Går inte att skriva mer än underbar!
Ser fram emot fler busigheter med han!
 
4 oförglömliga somrar med denna underbara ponny!
Inte vilken vanlig liten grå ponny, en ponny med en
underbar personlighet som man bara älskar!, En bästa
vän i alla lägen, Karismas Lillebror <3
Jag ha svikit dig, jag vet och jag mår så dåligt över de..
Men en vacker dag så ska du stå på min gård!


21/1 - 2011

Kom nyss hem från stallet :). Idag vart de en körtur med Ticket och han fick minsann trava fram och tillbaka till "ödehuset" som straff då han inte ville in från hagen.. Men han verkade inte tycka de va dåligt ^^. Pigg som.. jag vet inte vad. Men han är så söt! Puss på han! <3 Exactictac.blogg.se

Rädd som jag är för att ringa folk så skickade jag nyss ett sms till Dunder angående vilket stall jag ska komma till imorgon bitti :]. Haha måste lära mig att folk inte bits via telefon.. Sover hos mammie ikväll då jag både får sova längre och spar lite bränsle :). Ganska skönt att va hemma hos mor :), men saknar misseliten redan.. :(


Le och vinka!


20/1 - 2011

Ligger i soffan och myser med litenmisse och ser på tv :). Borde ta tag i mitt liv och börja jobba lite på skolarbeten som bara ligger och väntar på att bli färdiga. Självklart så ska det rosa penntrollet hjälpa mig med de så att de går lekande lätt! Men jag ska bara ligga och dega i soffan med en kurrande kisse på magen en liten stund till...

Le och vinka!

19/1 - 2011

Asså de rosa penntrollet har hjälp mig mkt nu i allt skriftligt, har gjort bort två grejer på nolltid! Känns om om de går mkt bättre och lättare med allt! Asså att en penna kan göra så mkt..

Och GRATTIS MICKIZZ TILL KÖRKORTET!! :D :D :D :D

Le och vinka!

18/1 - 2011

Kisse/Misse/Skrållan/Ferrari (ett kärt barn ha många namn ;))har just nu ett rosa halsband med 3 rosa blommor och en blingbling i mitten av blommorna :]. Och så ser hon ut som en surikat (likadant djur som Timon i lejonkungen) då hon står på bakbenen för att kika vad de är för bus som pågår. Så söt! Måste lyckas ta kort på de nån gång! Hon är en underlig 4 blandning må jag säga, hund då hon kommer då man säger kom då missemissemisse, barn då hon klättrar på en om man inte tar upp henne då hon vill, och gör allt i sin väg för att få uppmärksamhet då hon vill ha de, katt för att hon är en katt och surikat som jag sa tidigare. Men de är fruktanstvärt gulligt!

Och så ha jag bestämt att jag och Micke ska se Disneys Trassel på bio då den kommer ut :}.


18/1 - 2011

Tacksyster för att du hejar på mig inför beach 2011! ;D

Hur som haver så ska penntrollet hjälpa mig med att fixa studierna! Men jag ha börja fundera, hur jävla skönt kan de va att ja en penna uppstucken i röven?.. Med tanke på deras storlek..

Jag och det rosa penntrollet, mot studierna!

A question

What's your fucking problem?!...........
.............................................................

16/1 - 2011

Studentklänning är beställd sen förra veckan så jag hoppas den kommer snart! Nu äre bara att börja leta skor till klänningen samt balklänning och skor till den.

För en gångs skull så vet hur jag vill ha de. (Veligare person/spelar ingen roll person än jag får man leta efter!) Men som jag sa, vet hur jag vill ha de nu, vet exakt vilken modell jag vill att klänningen ska ha :). Men då ska man bara hitta den "rätta" och i rätt prisklass. Om man hade en börs som de växer pengar i så vore de en sak.. Dom är väldigt sälsynta ha jag också hört..

Från och med nu ska alla jobbpengar ner i en burk som man inte kan nalla ur och ska märkas: TILL BALKLÄNNING. Jag ha mina ljusa stunder ibland!

Le och vinka!

16/1 - 2011

Nu är zzzaaben ren och fin! Eller aah snöig igen men hon va iaf fin innan jag for och köpte en wunderbaum. Nu luktar hon man parfym ^^. Haha nemen nu är hon iaf finare än vad hon va! Tog de värsta dammet i bilen också, men en tvättsvamp äre lite svårt att komma åt överallt, men hyffsat bra :). Och då jag höll på att svampa hon såg jag att regplåten fram är i två delar, mste ha tuchat stolpen. Men tur man har har en snäll pappie som beställer en ny :]. Hihi.

Nu blire att städa lägenheten medans Micke är och visa Bella för sina farföräldrar :). Och om jag hinner, en promenad,  satsar på beach 2011 nu!

Le och vinka!

Statiol hade bara den här.. Men den lukta
faktiskt helt okej, om man gilla killparfym ^^


15/1 - 2011

Självklart vare bara skicklighet att jag missade stolpen med milimeter! Varför köpte jag inte en trisslott sen? Aja! Ha även fått höra att handbromsen är väldigt bra att använda på zzzaaaabbb om de bara bär framåt. Ska testa de nästa gång! Men självklart blire inte en nästa gång (Y).

Le och vinka!

14/1 - 2011

Sitter och väntar på att nästa lektion ska börja. Lät som om de skulle bli film, nice!

Första lektionen va trav och jag trodde att jag skulle få va själv men Ellinor kom efter ett tag. Ulf hade planerat att vi skulle ha träningsfysologi men eftersom de bara va vi två så fick vi först sömma om Abello fram :). Snacka om att man ha tappat snabbhet och muskler, hej hej till träningvärk imorgon! Sen fick vi köra intervaller och de gick bara bra. Ulf bryr sig väldigt mkt om oss, vi inte får köra så mkt längre än att man blir röd i ansiktet och är de att tag då måste vi köra in pga att man kan få köldskador. Så gullig! Jag har ändå kört mkt häst i kalla väder osv men aldrig förfrysit något. Men han vill väl inte riskera att vi får de, så söt! Han vet vem Ticket är, skojsigt! (:

Efter skolan blire att dra till Ticket och hitta på nå bus med han :). Blir att premiär använda ridhjälmen jag ska köpa av Mickizz! :) Ha ju som sagt tappat bort min.. Samt 2 usbminnen och mkt annat, undra när jag ska tappa bort mig själv asså.

Le och vinka!


Älskade vän!

12/1 - 2011

Sover hos mammie ikväll. Ganska skönt att slippa köra hem till vännäs i denna knepiga blåst och jag spar lite bensin men de bästa, en sovmorgon (Y).

Le och vinka!

11/1 - 2011

Nu väntar en promenix och där efter ett bad!

Le och vinka!

11/1 - 2011

Första skoldagen för året är avklarad och man dog inte på kuppen. För så jobbigt vare egentligen inte, de jobbigaste va väl att stiga upp om man säger så.. Efter skolan vart de bus på lantmanna med Pålis och Linis :). Köpte en ny leksak till kissemissen :), och sen mat med busarna också, sen bar de mot stallet och rida Ticket :).

Kisse älskar iaf sin nya leksak och de känns super. Och så ha hon kortat avståndet otroligt mkt från Bella nu och de känns också väldigt kul! :) Dom är så nära att de kan busa när som helst! :)

Mitt projekt i helgen blir att städa och tvätta pansarvagnen. Hon ser ju ut som en smutsigsnöhög som rullar på 4 hjul, och invändigt äre fan som en soptunna, inte okej nånstans!!...

Le och vinka!


10/1 - 2011

Japp nu är jag och Micke hundägare också ^^. Nu saknas bara en häst, hus, en kombi (volvo) och barn sen så är ungdomsdrömmen/svenssonliv avklarat! ;D Haha, nemen de vore inte fel att ha en häst nu ockå, jag mena nu när vi nästan ha ett zoo hemme varför inte skaffa en häst då?

Vad ha jag gjort sista lov dan då? Ja, stryckigt gardiner, plockat bort julen och städat (Y). Hemmafru nästa?

Le och vinka!

8/1 - 2011

Ikväll (vet ej vilken tid) blire en roadtrip på 90 mil och sen tillbaka med Micke, Martin och Robin? Aaah juste hihihi resten är en hemlis, finns på mobilen ;D.

Le och vinka!


4/1 - 2011

20 dagar kvar tills jag fyller ett år äldre, 19 år. Vart fan tar timmarna/dagarna/månaderna/åren vägen?! Tiden går så jävla fort, för fort nästan. Antingen så har jag ha jag bara kul (tiden går fort då man ha roligt) eller så går tiden helt enkelt bara fort. Men jag tror på de första alternativet ;).

Ticket fick trava idag och slapp arbeta och de tyckte han väldigt mkt om, får se vad vi hittar på för bus imorgon :).

Jag tror att kisse är en hund blandat med ett barn. Hon kommer då man säger: -Missemissemisse kom då! Tar man inte upp hon då hon sitter och ser söt ut vid fötterna börjar hon sträcka på sig så att man ska ta upp henne, om man inte gör de så börjar klättra på en upp för byxbenet, så att man måste ta upp henne. Puss på kissemisse <3.

Le och vinka!

ZZzzzZZZZzzzzzzzZZZZZzzzzzz

3/1 - 2011

Nytt år nya möjligheter som man brukar säga! Nyår va helt kanon faktiskt! Mkt folk hos TB men de vart riktigt lyckat! :) Och trevligt! Jag filmade lite grann och bilder lär synas på facebook.

Idag ha städat lite grann, lyckades halka (sånt som bara händer på film) och skurmoppen gick av då den inte va med på min fina halkning.. Fail på mig :] Och resterande av dagen så ha jag legat istortsätt och degat framför tvn med massa avsnitt av desperata hemmafruar. Har inte gjort så många knop idag men vafan, äre lov så äre lov!?

Och så får jag inte glömma och nämna att min gigantiska spegel äntligen är hos mig och den är uppsatt och jag bara älska den!

Åter till tvtittandet! ;D

Le och vinka!

RSS 2.0