31/5 - 2013

Nu vare ett tag sen jag skrev igen hehe. Men aah, nu kommer de ett inlägg iaf!
 
Emma och jag är sambofria fram tills på lördag kväll då samboanerna är på den årliga tallunresan med grabbsen. Men vi hade de bra trots allt igår kväll då vi körde på lite tjejmys! Som på den gamla go tiden. Grillat med ett glas vitt samt cola och karra! Och massa snack, valpmys och for till älven med bröderna bus till hundar.
 
Annars så ha jag varit chef över innergård i 3 dagar, då dom riktiga är på en minisemester och kommer hem ikväll :). Fast iofs så va jag ju chef över mig själv men ändå, de borde räknas också? Men OM de inte räknas så va jag faktiskt chef en dag, Johan hoppade in och jobbade igår. Oj vad jag körde med han! :D Kände mig som en riktig bitch, haha eller inte så värst kanske. Sen diggar (not) jag min bränna efter 3 dagar i konstant sol...
 
Ne gräset klipper inte sig själv, bäst att kravla sig ut efter en gourme middag som bestod av makaroner och köttbullar! Efter de är klart blire att knöla in en tvätt i maskin och även diskmaskinen ska få rulla igång. Sen tar jag min lilla röda söta bil och tankar och sen köpa lite chips och dricka för att sen allmänt tycka synd om mig i soffan framför en film. Fyfan vilken härlig kväll!
 
Hääj dåå!
 
Bildbomb sen igår
 
 
 
Snark
 
Bamse och Elvis, bröderna bus!
 
 

Bamse <3
 

20/5 - 2013

Mkt ha hänt sen sist jag besökte denna blogg, både roliga och mindre roliga grejer ha hänt, eller vad man ska säga. Med andra ord ha de varit jämn jävligt, så som de ha varit innan jag glömde bort bloggen :P. Men jag ser att de är några slitna krigare som ha kikat in trots allt, man tackar! Och ja vad ha hänt sen sist då? Ja, om jag kom ihåg de skulle jag talat om de ^^. Minnet är bra men kort.
 
Nemen livet rullar på som vanligt. Äta, sova, skita, duscha och jobba typ, men inte klagar jag på de!
 
Hääj dåå!

20/5 - 2013



 
Vann klassen med ck och sen andra bästa hane med reserv cert! Älskade älskade Bamseman! <3
 

RSS 2.0