31/7 - 2014

Julimånad har varit en utsällningsfri månad, ganska skönt om man få säga så, även skönt för Bamseman vill jag tro! Om inte annat kanske han presterar från sin hurtigare sida då de inte ha varit nån på ett tag :). Men på lördag äre slut på vilan då det är dags igen i Östersund :). Då vi liks är inne på utställningssnack så ha jag även anmält han till specialen i Gimo och skk's utställning som också är i Gimo den 13 och 14 september :). Tur man fick en extra utbetalning denna månad, hehe ;). Nemen de ska bli spännande!
 
Iförrgår klippte vi klorna och trimmade tasshåren på Bamsingen och idag/ikväll fick han bada/doppa sig i älven och väl hemma väntade en föning. Och nu är han Mc Fluffy! Även om han ha fällt en aning. Nemen hoppas domaren ha lite överseende :). OM han inte hade fällt hade han nog varit en dubbel Mc Fluffy. Men iaf så är han redo inför lördag, kanske en liten dusch med pälsglans på fredag så är han perfa klar (Y).
 
Hääj dåå!
 
 
 
 

27/7 - 2014

Det här med hormoner, för lite sömn och va mamma är inte alltid bra kombinationer. Jag vet att de bara är hormoner som svävar för fullt i min kropp och jävlas och kanske en gnutta sömnbrist på de också men känner mig som en urusel mamma åt min son vissa dagar. Varför kan man ju fråga sig? Ja jag vet som inte eller ja kanske för allt. Tex när han gråter för inget eller är lite grinig för en stund (även bäbisar ha ju bättre och sämre dagar/stunder) vill jag bara sätta mig ner och gråta själv nästan, och känner mig som en dålig mamma för att han är ledsen, eller äter han inte som han ska vill jag göra samma sak. Sen kommer dom klassiska hjärnspökerna och hälsar på, älskar han mig lika mkt som jag älskar han?, är jag en bra mamma?, varför gör han si och inte så osv osv. Sen grädden på moset så ha han börja bli mindre intresserad av att äta från mina boobisnsom han inte ha velat lämna på nästan 5 månader. De är väl därför spökhormonerna är och härjar. Eller iaf på dagarna ha han mindre intresse av dom. Måste va en blandning av värmen, intresse av vad vi äter och nyfiken på allt nytt, tandbissingar som är på gång, eller jag vill tro de iaf. Men då på kvällen/nattningen så ligger han mer än gärna nära och myssnuttar tills han somnar <3. Det här med att va mamma är inte en dans på rosor allt jämnt.
 
Eftersom att jag känner mig såhär så tog jag mig friheten och internetshoppa lite åt hela familjen, jämnlikt mkt till oss alla. Kan ju tillägga att de drabbar ingen fattig då jag ha fått högre ersättning från och med april och fick en klumpsumma iförrgår från dom månader de inte ha blivit nån skillnad på ersättningen (3 månader) så jag ha ju ändå legat på +! Och känner att ibland behövs de bara lite sånna guldkorn för att må så mkt bättre en stunf. Ibland måste man få unna sig själv lite grann. Eller?
 
Hääj dåå!
 

25/7 - 2014

Fick veta något så fruktansvärt tråkigt igår så jag får ont i magen av att bara tänka på de. Men man kan som ändå inte låta bli att inte göra de hur som liksom.. En salig blandning av både arghet och ledsamhet. Men en sak är iaf säker och de är många ledsna kamrater som du ha lämnat efter dig. De jag vill ha sagt borti detta och knyta ihop säcken en aning är att jag är jävligt glad, tacksam och lyckligt lottad att jag ha så underbara vänner som jag faktiskt har. Både ni som man är uppe i hela tiden samt dom "avlägsna" som de va år sen man träffa sist och alla andra vuxna människor man har runt sig. Vill att ni ska veta de utan att de ska behöva sluta på samma tråkigt sätt igen.
 
Nog om de. Vad ha hänt sen sist då man hördes måntro? Ja utöver de vanliga, William är döpt, så nu kan han inte bli tagen av demoner (mkt gammalt varför man döpte barn förr i tiden och jag tror ju på allt jag läser och ser) och vi tackar för alla som kom samt alla presenter han fick! Puss på er vänner ännu en gång! Sen ha de varit så jävla varmt ute så man kan knappt vistas ute och jag tycker så synd om Wille :/. Han är inget fan av värme lik sin far och mor där! Samt ha vi varit förbi mormor (alltså hans gammelmormor) på 97 bast och hälsat på och visat upp lilleman, trevligt! Och en snabb sväng förbi där mamma är uppvuxen och där jag tillbringade många av mina sommrar i yngre dar (gud vad gammal jag lät va x)). Ha pratat så mkt om stället för Micke och äntligen ha han fått sig en bild på platsen ;). Och sen kanske man till och med ha fått jobb :).
 
Hoppas du fått den frid du ville ha, R.I.P
 
Hääj dåå!
 
 

2/7 - 2014

Måste bara säga att Blocket levererar ännu en gång! Fyndat massa kläder till lilleman :D. Och de bästa/roligast av allt, de va ju en kändis (en jag kände, alltså ingen "kändiskändis") som sålde så de va lite kulit tycker jag. Hade tänkt smsa och fråga om nått av klädespaketen fanns kvar, och då jag tog fram telefonnummret på annonsen så kändes de bekant på nå vis. Sen då såg jag kollade på förnamnet som skulle sälja blev man lite "kan de va hon?" så slog nummret i mobilen och de visade sig vara Emma, hon som rår om Ticket! :) Det vill säga jag hade "rätt" ;D. Haha världen är bra allt liten. Nemen snart kommer William ha massvis med kläder, och då äre i stortsätt bara loppis och blocketfynd, bra för plånkan!
 
Ne nu blire och göra en mackjärnsmacka (toast) då jag blev tvär sugen på de i skrivande stund.
 
Hääj dåå!
 

2/7 - 2014

Tack så mkt för hjälpen igår Ida med dopkorten! :) Gillar ju som sagt ugglor så ni kan nog gissa "temat" på korten, hihih. Nemen de är skojit att klippa och klistra! Sen vill jag och Micke tacka för middagssällskapet också. Skojit och gott!
 
Igår fyllde ju lilleman 4 månader och de firades med smaka på mosad banan idag och de verka va gott :). Gud, nu är han inte en liten bebis längre.
 
hääj dåå!

1/7 - 2014

Grattis älskade bäbis på 4 månadersdagen! <3
 
 

RSS 2.0