19/9 - 2013

Hundarna mår mkt bättre idag! Redan igår vare en betydligt förbättring på lurvarna, men Pocken va fortfarande lite spak, men samtidigt mkt piggare. Jag skulle kunna säga att dom är helt friska nu, må tacka ris och välling! Den som ha mått sämst va ändå Rocky, som ha både spytt och haft räserbajs och bara varit slö :/. Han som aldrig är slö (om han ens vet vad slö innebär) inte ens efter ett maratonlopp. Men nu är han tillbaka till sitt vanliga hypertemperament vilket känns super för mattehjärtat! Nu är skiten som spökade i deras magar eller vad de nu va bort, kanon! Nu kan jag äntligen släppa de.
 
Annars så fick hästarna komma in för iår idag :). Dom flyttade ut i maj och in idag, rätt bra ändå! Skönt att slippa mockning hela sommaren utöver enstaka bajsar/nätter nån ha varit inne för start. Men nu äre dags igen, kommer ta nån vecka eller två att komma in i mockningsspeeden igen ;).
 
Hemmafru som jag är så ska jag ta och ta en dans med dammsugaren och sen baka lite. Ååh juste, sen ska jag ta min röda söta bil och tanka den (fyfan vad jag älskar att tanka min bil, rymmer 45 liter och tar mig mer än 60 mil på den och fulltank kostar typ 500kr (Y) ) och sen passa på att köpa lite karra, mumma! Trots att de är torsdag, fördelen med att va gravid ibland :D.
 
Hääj dåå!
 

17/9 - 2013

Den nya bloggappen kan ju gå och ta sig nånstan, ha försökt blogga via den i flera dagar i rad men de går inte att publicera. Så jag ha varit på gång att blogga lite smått igen faktiskt (kankse) men de ha som inte gått. Aja.
 
Igår vare måndag och arbetsveckan och arbetsdagen kunde inte börja bättre! Fick köra min favoritmärr i första turen - Klot! Sen blev de inte bättre då jag fick veta att jag skulle få va ledig idag (jobbar hela helgen då är jag ju ledig en dag samma vecka som den helgen och en dag veckan efter) :D. Sen vare trav på umåker igår kväll och vi hade med oss fyra kusar dit men bara två hem. En premiehäst som skulle hem om han klarade de och de gjorde han och sen så vare en rackare som ha blivit såld som skulle vidare till sitt nya hem :(. Men men så äre i denna bransch. Men Myselden kutade till en 3:e placering i sitt lopp och va hur bra som helst! Lurven blev näst sist men han startade i 2640 m lopp som inte är hans favvodistans men han gjorde sitt så vi är mer än nöjda iaf! :)
 
Vad har jag gjort än så länge på moin lediga dag då? Jo skulle ringa barnmorskan imorse men telefontiden va slut då jag ringde få ringa imorgon istället :). Sen ha våra tre fyrbentabäbisar ont i magen/dålig i magen av nån anledning :/. Så jag sysselsätter mig med att rasta dom var och varanan minut mellan städning här inne, sanering i hundgården (check) och tvätta, jag har vad jag gör iaf ;). Men de är bäst jag fortsätter med mina projekt så jag bli klar nån gång.
 
Hääj dåå!
 
 
 
 

10/9 - 2013

Äntligen har höstvädret börja komma på riktigt! Och jag bara älskar hösten! Färgerna på löven, luften, siffran på termometern är super, inte lika varm och äcklig sol och sen börja de bli mörk på kvällarna så man kan börja tända lampor i fönstren och ljus för mysigheten :). Ne jag föredrar hösten trots regn och gråa och trista dagar än sommar och värme, just för att konstig som jag är inte gillar värme. Och sen va i ständig rörelse i 30 graders värme (jobbet) är inte så jävla kul faktiskt. Haha ska inte snacka skit om sommaren då den är bra på sitt sätt men aah, jag är ingen sommar människa med andra ord ^^.
 
Annars så lever och mår jag som vanligt. Parasiten som jag har i magen ha börja växa sakta men säkert så nu ser man nästan gravid ut med kläder på och ser inte bara lönnfet, haha!
 
De måste va hösten som är på gång som ha gett mig inspiration till att skriva ett par rader men framför allt komma ihåg att jag ha en blogg ;D.
 
Hääj dåå!
 
 
 

RSS 2.0