19/9 - 2013

Hundarna mår mkt bättre idag! Redan igår vare en betydligt förbättring på lurvarna, men Pocken va fortfarande lite spak, men samtidigt mkt piggare. Jag skulle kunna säga att dom är helt friska nu, må tacka ris och välling! Den som ha mått sämst va ändå Rocky, som ha både spytt och haft räserbajs och bara varit slö :/. Han som aldrig är slö (om han ens vet vad slö innebär) inte ens efter ett maratonlopp. Men nu är han tillbaka till sitt vanliga hypertemperament vilket känns super för mattehjärtat! Nu är skiten som spökade i deras magar eller vad de nu va bort, kanon! Nu kan jag äntligen släppa de.
 
Annars så fick hästarna komma in för iår idag :). Dom flyttade ut i maj och in idag, rätt bra ändå! Skönt att slippa mockning hela sommaren utöver enstaka bajsar/nätter nån ha varit inne för start. Men nu äre dags igen, kommer ta nån vecka eller två att komma in i mockningsspeeden igen ;).
 
Hemmafru som jag är så ska jag ta och ta en dans med dammsugaren och sen baka lite. Ååh juste, sen ska jag ta min röda söta bil och tanka den (fyfan vad jag älskar att tanka min bil, rymmer 45 liter och tar mig mer än 60 mil på den och fulltank kostar typ 500kr (Y) ) och sen passa på att köpa lite karra, mumma! Trots att de är torsdag, fördelen med att va gravid ibland :D.
 
Hääj dåå!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo