31/3 - 2011

Det blev ett till avsnitt. Men nu äre dags att bädda sängen och vänta på john blund!

Le och vinka!

31/3 - 2011

Nathalie kom och våldgästade mig och de va bara trevligt! Pluggade på b-tränarprovet som är imorgon. Hoppas på
det bästa, att vi klarar de! :) Vore grymt nice. Då äre bara en häst som fattas för min del. Kanske kan ta över Ticket då, heheh. Önska man ju alltid göra (:.

Blev inte lika många tvättar som jag hade trott så de va också nicebajs. Hundarna är nu rasade för i kväll och det blev en "lång" promenad för Rocky så han borde sova gott inatt ^^. Bella ska få sig en långpromenad imorgon även om jag knappt kan andas tack vare allt snor i näsan. Ha ju lyckts blivi sjuk, suger bajs! Frågan är bara hur jag ska göra med Puppeliten, om han ska följa med gående en liten bit och sen snål åka i en väska eller stanna hemma. Blir en funderare tills imorgon.

Nu blire att se klart avsnittet av vampire diaries jag började se och sen bädda sängen och sen sleeepppytime!

Le och vinka!

31/3 - 2011

Nu är första tvätten igång, är väl bara 9579 st kvar. Blir en snabb promenad med Bella nu medans jag väntar på tvätten. Puppeliten får nog stanna hemma medans storvovven och jag är ute, undra hur de kommer gå. Stackars grannarna som bor över oss som kommer få lyssna på Rockys skrikande. Men vafan dom lev ju om så nå jag vet inte vad hela tiden, så lite puppieskrik får dom allt tåla!

Micke är/på väg till Kittelfjäll just nu så jag är ensam hemma med två hundar och en katt. Lät som om Nathalie skulle våldgästa mig, vore askalaskul!

Har mejlat till dom som har hand om klänningen så nu är de ur vägen, skönt!

Le och vinka!

31/3 - 2011

Rocky vill inte ha mig som ägare längre, han vill va hos Jocke istället. Jävla Jocke! :O Hahaha.

Blir att mejla till dom som jag ha beställt min studentklänning snart och säga att jag är less på att vänta och ska leta efter en annan. Blir typ stan med Linis och Nathlie i helgen och leta? :) Annars så ha jag en på nelly som jag är ruskigt sugen på att klicka hem! :) Bra att ha en reservplan ^^.

Åter till samhällskunskapen kanske?

Le och vinka!

Vill på sätt och vis tillbaka.



30/3 - 2011

Ska fan leta efter en ny studentklänning. Är så less på att vänta. Klänningen skulle skickas till sverige den 26:e vilket var i lördags och dom skulle meddela då den va på väg till mig men nu äre torsdag den 30:e och inte fått något mejl. NÅDLIGT LESS! Ha fan väntat snart 4 månader på den förbaskade klänningen, dags att leta efter en ny då? JA.

Annars idag så ha jag, Linn, Pålle och Rebecca haft egen lektion på idrotten och det gick bra tycker jag :). Bästa musiken ju (Y). Och man ha ju mvg på Metas lektioner, tack vare Rocky ;). Tur man har en söt puppevalp ^^. Linn Tycker han är en Rune, Marie tycker han är en Rolf och Nääädddaallliiie tycker han är en Rutger. Men han är och förblir Rocky :D. Limebrooks Blackpool Rock at Noon är hela hans namn om någon undrar :).

Le och vinka!

29/3 - 2011

Hemtade hem lilole puppevalpen Rocky igår! :D Och han är en kaxig liten sak då han går på Miisen hela tiden och jävlas och har sig.

Naturkunskap just nu och jag håller på att hungra ihjäl. Känns mindre taggande då de är en låååång lektion. Gah!

Om det är som jag tror så håll bara käften tack.
Le och vinka!

27/3 - 2011

Ska snart rulla hem till vännäs till min älski + pälsdjuren. Ha varit taxi åt mamma och bärhjälp. Innan de så vare jobb på travet.

Dagen började med att jag kom 1h för sent till jobbet då jag missade att de va dags för sommartid, det är VERKLIGEN inte bra att flytta hemifrån. Men tur att de inte gjorde nått (får jag hoppas). Jag borde ha lärt mig att kolla upp då de är dags för tidsändringar då jag även missade vintertidsbytet. Hur som haver 12 startande hästar idag och de va lite kaos från början med allt med premieloppet, kval värmningar osv, men vi kirrade biffen! De tre som kvalade blev alla godkända, premiet vare fyra som va ute men en klarade de inte. Annars vart de 1:a plats en 3:e plats, en nolla och tyvärr en diskad. Trots häktandet och springet hit och dit så vare en lyckad dag!

Nu känner jag hur trött kroppen är, så då jag kom hem blire ett bad (Y). Imorse hade jag så mkt träningsvärk sen igår att jag knappt kunde vrida på ratten x). Och jag vill inte ens tänka tanken på hur mkt jag kommer ha imorgon...

Igår vare också jobb och även provlopp. Fick köra Gojjan skolans nya häst och han va jätte fin! Dean Goj heter han på riktigt iaf. Då jag va klar med provloppet och återgott till jobbet fick jag köra Indyana Kidd och Ray Lloyd :).   

Le och vinka!

25/3 - 2011

Sitter hos syster nu och vi ha haft en date angående min projektplan. Och den ha bara blivit bättre, tack! Blir väl att rulla he mtill Micke snart och sen sleppytime för de är jobb imorgon + provlopp så de är bra om man är utvilad och glad. Ska ta och köpa nån matbit på väg hem också (:.

Le och vinka!

Rockypuppe :]


24/3 - 2011

OMG puppievalpen kommer hem till mig och Micke redan på måndag kväll typ, måste bara säga OMG igen. Tiden går så fort! Då ha Misse nån i sin egna storlek att leka med, haha :]. OMG måste köpa massa grejer och mat till puppe, klänningen kommer och ska betalas, andra räkningar ska betalas, bilen ska tankas och har en ny hemlighet som jag ha tänkt göra som kommer också självklart ska kosta pengar. Pengarna kommer inte kunna bo länge på mitt kort innan de ska flytta till affärerna. Men spendera pengar är kul och jag är duktig på de (Y).

Vad sa gumman då hon sket i vasken? - Det löser sig.
Vad sa gumman då gubben sket i sängen? - Det där lägger jag mig inte i.

Le och vinka!

24/3 - 2011

Sitter just nu och har sammhälls och ser på nån film som är lite små rolig. Men mina ögon är mest på nellys sida på skor (självfallet) och jag sitter och bara dregglar över vilka fina skor som ha kommit in och jag vill bara klicka hem. Det är jobbigt då plånboken ekar. Jag har ju trots allt redan flera fina skor som står och väntar på bättre väder för att kunna användas :). Haha, jag kan faktiskt låta bli att köpa skor ibland, då jag tänker på mina älsklingar som står hemma och bara väntar :].

Det är nice med dunkadunka igen, känns super att de funkar. Och sockerkakan igår vart awesume kung! NOMNOMMMM. Man är ju mästerbakaren.

Le och vinka!


Misseliten kan faktiskt vara
framför kameran på ett
lagomt avstånd ^^


23/3 - 2011

Nu är zzaaabbben partyzzaaabbbenn igen! Olalah! Tack älskipälskido! Min baslåda är under operation just nu för att se vad som är fel. Mickes bas är i zzaaabbben nu och kommer förmodligen bo där ett tag. Kuung. Ha saknat dunkadunka en aning.

Kvällen kommer att bjudas på att baka sockerkaka för att sen njutas med kall mjölk och se på smallville. Vi ha avverkat första säsongen för ett tag sen och är nu på mitten av andra (:. De är fan bra ändå.

Lite väl buskonstig skrivning idag men jag är på buskonstigt humör så ja de smittas av i fingrarna.

Sockerkakan bakas inte av sig själv, så vi får höras!

Le och vinka!


22/3 - 2011

Har nyss kommit hem till mamma efter att hela dagen ha bestått av att kolla på alla projektredovisningar. Riktigt intressant faktiskt och få veta vad alla 3:or ha gjort och hur dom kom på iden osv :). Efter lunch for vi med full lite väl bil och köpte massa godis på öb. Känner nu att jag ha tryckt i för mkt för magen säger ajaj men förhoppningsvis släpper ontet då jag far till stallet :).

Byta om och mot stallet!

Le och vinka!


22/3 - 2011

Jag tackar Anna som hjälpte mig med att ta in hästar då Samu inte gjorde många knop i söndags :P. Hade stallet själv fram tills typ 11 och alla hästar skötte sig :). Och massmockningen gav mig massa träningsvärk så jag knappt tog mig upp ur sängen igår. Men idag så är den borta, nice!

Fick sko på travlektionen igår, eller ta av skorna, göra sulor till dom nya skorna medans Ulf verkade och sen fick vi sätta dit dom nya. Ha vågat göra en sak till inom skoningen, har bara vågat göra tappsko tidigare på levande hästar, (ta av skor och sen sätta dit dom igen i samma sömhål), så de känns ändå nice. Göra nya sömhål ha varit mkt läskigt, men nu äre inte läskigt längre. Nu äre bara verkningen kvar jag ska våga göra ^^. Kanske kan våga sko min egna häst sen då jag skaffar en, spara päääninga (Y).

Nyss haft prov som jag inteara  ha pluggat på då läraren hade skrivit på vårat provschema att vi skulle ha de imorgon. Men svarade på alla frågor men då är bara frågan om de va rätt, om jag mot förmodan skulle få g så äre fan ett under.

Le och vinka!



19/3 - 2011

Va på travet igår med travgruppen och jag fick vara chef, kan sammanfatta att jag är nog inte är menad till att va chef. Blev övertid för mina "anstälda". Men man kan ju inte vara bäst på allt ju ;).

Jobb idag och jag ha haft hjärtat i halsgropen för många gånger idag, först jävla Robert, man får inte komma smygandes och säga hej då man är i sin egna lilla värld, och dessa satans jävla cepe hästar, stegra och har sig, går dit dom vill även om man sliter av allt man har, dom går sönder/skadar sig minst en gång i sitt liv och dom kosta massa päääninga men man kan ändå inte låta bli att älska dessa stora fyrbentna vänner iaf! Konstigt det där..

Pansarvagnen till bil gick igenom besikningen utan problem idag, iiiih! ;D

Le och vinka!

16/3 - 2011

Ha fått mejl av leverantörerna angående min studentklänning och den ska vara klar och skickad till sverige den 26:e. Några dagar efter de borde den dyka upp! Iiiih, bra nog på tiden att den kommer, ha fan väntat en månad eller äre upp till två nu? Aaah ingenaning men bra nog länge tyck jag. Men denna klänning ska jag ha så jag fårlov att vänta, den som väntar på ngt gott, väntar aldrig för länge som man brukar säga.

Studiebesök imorgon på naturkunskapen och de är en dubbel timme så jag säger bara: Dra åt helvete med de och HEJ HEJ TILL SOVMORGON! Mohahahaha.

Missliten ha bränt sig på högerfarmtass, äre inte så att hon ha vält en blomkruka på sig så ska hon upp på spisen och bränna sig :(. Och dessa olycker ha hänt då jag ha varit hemma hos mamma, ska nog inte sova där nå mer..? Men hon busar och har sig som vanligt, så hon håller inte på att dö, de är iaf skönt! Bara öm i lilltassen. Smörjer och ha mig så de borde bli bra snart! :)

Tillbaka till Smallville tittandet ;D.
Le och vinka!

15/3 - 2011

Tur man ha fantasi så de räcker och behövs då man ska göra en ny header, noooooooot. Aja får ta och klura lite och se vad man kan koka ihop för nått bus sen. Känner att de behövs ett nytt koncept, ha fan gjort likedana hele jävla tiden nu. Börja bli lite tråkigt, men ha man ingen fantasi så får man skylla sig själv. Men fågeln är och för blir vara kvar på ett eller annat sätt (Y).

Gick förresten fortsatt bra att vara barnvakt, han pysslade med sina saker i stort sätt hela tiden så de va nice! :) Inge sura eller ledsna miner, härligt :). 

Nu blire att bädda sängen för att sen läsa några gamla minhäst tidningar innan de är nattinatti ;]. Sover hos mor= sovmorgon :D.

Le och vinka!

15/3 - 2011

Ticket är färdig för idag, duktigheeeest som vanligt (:. Lastbilarna gick bara super! Tummen upp.

Sitter just nu hos systeryster och är barnvakt till Affebaffebus och han pysslar och ha sig med sina leksaker, så jag passar på att slänga in ett inlägg (;. Det har gått bara bra hittils iaf, ha iofs inte varit här mer än 30 min än men hoppas på att de fortsätter att gå lika bra som de gör nu :).

Le och vinka!

15/3 - 2011

Väntar bara på att jag ska få prata om min projektplan/rapportskrivning sen bär de av mot stallet för att rida (:. Ridbanan är ju plogad så de blir träna instensivt skänkelvikning och sen lite volter osv innan vi far ut i "skogen" för att trava en sväng (:. Sen ska jag till syster för att va barnvakt till Affebaffebus! Önska mig lycka till.

Dagen annars ha varit dryg och långtråkig, förutom maxbesöket ;D. Känner att jag vill till stallet exakt just nu.

Le och vinka!



Söt liten puppe :]



14/3 - 2011

Kläderna som man beställde i samma veva som mössan ha kommit (Y). Dom kläderna ska självklart vara på imorgon ;D. Mössan kom ju innan lovet, så de är massa nice! Nu fattas bara min klänning, sen är nästan allt inför studenten klart! :D Nå smycken fattas också men de är lätt kirrat :). Blir att att ta några skor från min samling, väntar bara på klänningen ska komma så man kan testa och se vilka som passar bäst (:. Den borde komma i veckan då leveransen ska vara imorgon. Men de är bara att vänta och se då man får ett mejl att den rä på väg (:. Annars blire ännu ett till argt mejl till dom, hehe.

Vi ska typ få veta travprovet på fredag och då blire även troligast snabbjobb för skolkusarna. Körde favvo hesten idag, P.O och det gick bara bra, ska få köra han i provlopp typ (:, hoppas bara på att armarna håller. Fia fick sig en snövandring idag då ApanAbello blev rädd för en avstängd och stilla traktor och hoppade ut i djupsnön och spang en bit ut. Ingen skadad människa eller häst så tummen upp!

Nu är iaf g-frågorna finslipade för hästskötardiplomet och ska försöka mig på vg och mvg nu (:.

Le och vinka!


14/3 - 2011

Jaha, då är man på skolan igen. Sitter just nu i klassrummet alone som en mupp och finslipar på en inlämningsuppgift då de är timme till förfogan :). Orkar nämligen inte förflytta mig mot Gunne, hahah. Jag som skulle vattna blommorna också men då ha självklart städtanterna tagit den stora colaflaskan jag lämnade innan lovet, så blommorna får fan vänta på att få vatten tills imorgon. 

Trav nästa lektion och hoppas man får veta provresultatet. Vore asnice om man klarade provet.

Tillbaka till jobbandet kanske.

Le och vinka!

13/3 - 2011

Oyeah, ha typ lyckats få Micke att behålla Misse om vi skaffa puppiiievalp! ;D Tur man är envis och aldrig ger sig, skam den som ger sig ^^ MOAHAHHAHAHAH! Vi ha "byggt ut" katträdet lite grann, så hon ha en plattform uppe i taket , får ta och visa en bild på utbygget sen (;. Hon verka gilla de iaf, så de känns askalas :).

Äppelpaj hos Emma och Martin nu, och sen blire att dra sig hemåt för att se några smallvilleavsnitt innan de är nattinatt då de är dags för skola imorgon då lovet är slut............ Tiden bara flyger iväg. Snart äre fan studenten!

Le och vinka!



-

Is this the real life, or Is this just fantasy? In other words, life is a mystery. No escape from reality anymore. I open my eyes and I see up to the skies and feel were the wind blows and I hope that the wind blows to the right direction I should go. Or should I wait until you call my name and go there?

I wish i could turn the clock back to the old good time and living the good time again.



11/3 - 2011

Jahapp då va detta lov snart slut. Fyfan vad dagarna bara ja flygit iväg! Vet knappt vad jag ha lyckats gjort i en vecka, ingenting värt ha jag konstaterat iaf.

Inge jobb i helgen, bajskorv! Men få man förhinder så får man.. Aja hoppas på nästa vecka iaf :).

Sommarjobbansökan är inlämnad igår och nu äre bara att hoppas på de bästa, vore jävligt nice med att få sommarjobb där, ett ordentligt klirrljud i börsen då :). Även zzzaaaben vart klar igår, kollade på pluttpuppiiieeesar hos Emma, så jävla underbart söta små korvar med en svans och 4 tandpetare till ben! :] Julia är kär, helt klart. Och jag blev även kär i huset som jag, Micke, Martin och Emma kollade på igår. Jag säger bara MMMMMMMMMMMMMMMMMM.

Le och vinka!

 


9/3 - 2011

Mekaroverålen är på och zaabbben står med nosen uppe i vädret just nu, och jag ha gjort det mesta själv med pappas hjälp på sidan av :). Lite "små" fix som ska fixas så hon kan besiktas inom en snar framtid (innan mars månad är slut). Nytt framhjulslager och bärarm ska bytas :). Vi såg att dom grejerna va lite små taskiga då vi bytte stötdämpare sist. Lite jobbigt att vi måste göra om istort sätt samma sak en gång till men aah, de måste ju åtgärdas de med.

Ha även fått köra Audin som pappa har och ska fixa, jävla pansarvagn det där! Zaaabbben ligger fan i lä jämnfört med Åjdon asså! Blir att kidnappa den då de är klar, hihih! :D Hej hej fyrhjulsdrift! Perfekt då de är dags för transport med häst till och från tävlingar ;D.

Tillbaka till arbetet.

Le och vinka!

9/3 - 2011

Världens bästa häst gick självklart hur bra som helst idag! :) Ska snart dra mig mot pappas jobb för att hämta han och sen rullar vi mot garaget för att pappabildoktor och hans medhjälpare (jag) ska meka i zzzaaabbben :). Får se hur sent de blir, ska även hämta Peter på flyget vid halv 10.

Imorgon lutar de mot att kolla på puppiiieeevalpar hos Emma! :) Puppievalpen som Emmas mamma ha planerat att jag ska ta på foder kanske kommer inspringandes in i mitt hjärta och kanske kommer med hem om ett par veckor :D. Ska först försöka lura Micke att ha kvar Miisen! Någon smart människa som kan hjälpa mig med ett bra argument med att ha kvar henne?

Le och vinka!

9/3 - 2011

Är hos mammsen nu och ska byta om till ridkläa och sen en snabb sväng på macedonken för att köpa en cheeseburgare och sen rullar jag med Mercan till stallet, till världens bästa häst!

Le och vinka!

8/3 - 2011

Jag vill ha en heeler puppiiiieeeeeeeevalp! Men Micke ha sagt sitt, jag måste jag ta bort/sälja/adoptera bort Miisen om jag ska ha en puppiiiee, men de händer bara inte, kisse stannar! Men då är frågan bara hur fan lyckas jag göra så han går med på att ha kvar sötaste och bästaste Miiiiiissseeeellliiiitttteeeennnn?

Le och vinka!

8/3 - 2011

Då va lägenheten städad och fin, hunden är rastad + borstad, kaninerna ha äntligen fått tillbaka sina vattenflaskor och kisse ha fått vind i pälsen :). Det är ju finfint väder och jag sitter inne och ha inget att göra. Vill vara ute i de fina vädret men då kommer följande fråga: Vafan kan man hitta på för nått bus?

Le och vinka!

Finaste bästastevän!


8/3 - 2011

Började kurra en aning högt i magen så bäst man gör som magen säger. Så nu äre lunch som gäller och sen fortsätter jag med städningen. De är bara skurningen och diskningen kvar sen är lägenheten kanonfin! :D

Tar Ticket imorgon istället för idag, bättre tajming då (:.

Le och vinka!

7/3 - 2011

Jag och Micke ha kommit in i nå jävla superhjältetema nu asså. Först ha vi sätt Spiderman ska se den sista om en stund (måste fara och köpa lite snarra innan :D) och sen på listan kommer alla säsonger av Smallville. Självaste Läderlappen lär väl också säkert komma in på nå hörn då vi ha betat av alla Smallville!

Blev bara tvättning idag, blev som fast vid Spiderman! Men imorgon äre städning som gäller.

Mot ICA OCH GODIS KÖP.

Le och vinka!


6/3 - 2011

Sitter och ser på 2 and a half men varvat med att se kisse som leker med diverse saker just nu. Ha jobbat idag så jag börja känna mig lite halv sliten/trött för närvarande. Fick köra Guli Troll milslingan idag och de gick bara bra då han va jätte snäll! :) Ev. jobb nästa helg också, kkiiing!

Imorgon äre städning och tvättning som står på schemat!

Le och vinka!



5/3 - 2011

Det gick ändå ganska bra att lura pappsen, behövde bara blinka lite med rådjurögonen ;). Skulle behöva pruta ner ett par tusen sa pappa då skulle han gå med på de, haha. Men jag ha börja fundera på en bra kamera istället, den kan man ju som använda året om ;). Alltid nice med bra bilder (:.

Grillning nu hos Emma och Martin och de luktar mumma!

Le och vinka!


5/3 - 2011

Emma och Martin har ju hämtat sin lilla leonberger puppiie, han är så gullig!!! Jag vill också ha en puppiiieeeevalp. Micke säger om jag he iväg kisse så får jag ha en Emma valpis men Misse är ju min bäbis så de kommer inte på fråga! Men jag funderar på att sno Emmas nyckel hem till stöcksjö och sen kidnappa en puppie och sen skriva en lapp: -Jag ha kidnappat en puppie, men säg inget till Micke/ Julia.

Nu blire att leta skoter på blcoket. Ha också fått för mig att jag vill ha en skoter, ska försöka lura pappsen på en, får se hur de går.. ;).

Le och vinka!

4/3 - 2011

Blev inget provlopp imorgon då dom håller på att göra om banan och inget jobb förren på söndag så de blir en härlig och efter längtad sovmorgon imorgon! :D

SPORTLOV!!!!!!!!!!

Le och vinka!

4/3 - 2011

Travprovet är bort gjort, gick väl sisådär, hoppas på ett g! Svarade på alla frågor men då äre en anna femma om de va rätt svar. Sen ha jag och Ellinor packat inför provlopp imorgon. Förhoppningsvis blire inte provlopp hehe, är inte sugen på att köra. Jobbet ha inte hört av sig än, så de kanske inte blir jobb, så jag saktar på en fin sovmorgon imorgon!

Lunch och sen en lektion sen lov! :D Blir nog en körsväng med Ticketmannen i det fina vädret :).

Nu blire att leta reda på ridfolket!

Le och vinka!

2/3 - 2011

Ne nu ha jag fan pluggat färdig för ikväll tyck jag. Kände att de börja lukta lite bränt efter ett tag, så jag tar de som ett teckan att de ha blivit för mkt för spring i hjulet för den lilla hamster i huvet. Vore ju mindre bra om hjulet gick sönder. Imorgon blire att läsa hela boken igen och plugga lite på mina anteckningar från boken och instuderingsfrågorna :).

Sover hos mammie så de blir en liten sovmorgon (:. Nu blire dator för hela slanten!

Le och vinka!


2/3 - 2011

På resursen idag på skolan ha hunnit göra bort energibalanstjofräset, skrivit ut träningsdagboken och lämnat in, skrivit ut projektrapporten och även den är inlämnad och gjort klart b-tränarlicensövningsprovet :). Tror att vårkänslorna ha börja komma igång på riktigt nu! :)

Somnade i soffan framför tvn igår också, alltid lika nice :]. Vaknade av att Micke petade på mig då filmen va slut och vi la oss i sängen. Jag minns knappt att jag vandrade till sängen. Vaknade iaf i sängen med världens mag ont vid 4 och de va nära att middagen skulle komma upp, men den stannade kvar som tur var. Somnade vid 5 igen då krampen hade gett med sig. Men imorse va jag fit for fight så de va bara att klavra sig upp och göra sig i ordning för skolan. Jag har inte tid för magsjuka eller bli sjuk just nu så förhoppningsvis var de bara nått jävulskap för tillfället :).

Nu blire plugg inför travprovet och sen MAT!

Le och vinka!

1/3 - 2011

Tror ni att jag pluggade nått igår? Ne de va tven som tog kommandot och sen somnade jag i soffan. Lyckat.

Aja idag ha jag skrivit på projektrapporten så den är i stort sätt inskickningsbar tror jag, snart klar med energibalans inlämningsuppgiften, en sväng på stan, tankat bilen, hämtat ut nellypaketet, ridit Ticket i de fina vädret, rensat garderoben och pluggat på travprovet. Fyfan, man är nästan duktig! Måste vara vårkänslorna som ha börja komma fram tror jag! (:

De vart en liten paus från pluggandet, skönt att låta huvet vila. Ska göra klart energibalansbajset innanj ag återgår till pluggandet.. Får se om jag hinner/orkar göra klart övningsfrågorna för b-tränarlicensen också, annars gör jag de på resursen imorgon :).

Le och vinka!


RSS 2.0