30/4 - 2011 - If you do that di dili di for me, I do that di dili do for you and we di dili do doldli do all night together

Just nu är jag och Nathalie utanför Iggesund tror jag de hette :). Snacka om full bil, tur att vi fick låna Nathalies föräldras ssaaaaaabb som både är större och drar en aning mindre än våra bilar :). Just nu poppar vi gammusik, bara mysigt! :D Och Puppe ha i stort sätt bara legat och sovit i buren :]. Dock ha han dödat plastpåsen jag hade vattenflaskan och hans skålar i.. Monsterhund.

Ja vad mer kan man berätta? Ja ju mer neråt vi ha kommit desto grönare är gräset och björkarna ha börja slå ut. Helt galet hur mkt det kan skilja i naturens utveckling i vårat avlånga land.

Dags att bli social med Nathalie igen, ha de bra allihop så får vi se när jag uppdaterar igen :).

Upside down
Bouncing off the ceiling
Inside out
Stranger to this feeling
Got no clue what I should do
But I'll go crazy if I can't get next to you

A-teens! ;D

Le och vinka!


Dag 3 – Min favorit årstid och varför.

Det är hösten, från början till mitten :). För att det är så fina färger och perfekt temperatur ute då jag inte gillar värmer så speciellt mkt.. Och då det är lagomt varmt ute så äre roligare och lättare att göra något än att bara bli stekt och svettas som en jävla jag vet inte vad :).

Le och vinka!

Dag 2 – En person jag vill träffa just nu och varför.

Hmm en person jag vill träffa just nu, de måste nog va Micke då han är någonstans och inte här hemma för tillfället. Ja varför jag vill träffa han då? Ja för jag vill krama och pussa och mysa med han så mkt som möjligt innan det blir allt för sent och John Blund kommer på besök. 2 låååånga veckor utan han. Men då ha jag ju iofs Nathalie som får vara min älskling :].

Le och vinka!


29/4 - 2011

Jag och Natalie börja rulla neråt redan imorgon bitti, då vi ska fira valborg med nåra släktingar till henne (eller något liknande) :). Puppe ska få följa med och hoppas vi kan sköta deras "hundregler" så både han och jag får stanna kvar :).

Fick studentklänningen jag beställde i januari (den som jag ha väntat så länge) på igår. Blev ett missförstånd då dom skickade iväg den trots att jag hade avbeställt den. Va ändå tvungen att testa den och se om den va lika underbar som jag hade trott. Men så va de inte, den va som för mkt "söt" och inte min stil heller och så var jag kanske en liten aning för fet för den och hade en aning för stora bröst.. Men tur att Nelly har snabb leverans och deras storlekar är kanon! Är och förbli alltid Nelly!

Ska nog fara och köpa nå gott så jag och Micke kan tjocka oss ordentligt innan jag far, ttror att det kommer bli en hel del godisätning på väg ner :P. Men lite extra tjock gör nog inte så mkt, man lev ju bara en gång (;.

Jag kommer troligast inte att kunna blogga så mkt där nere om jag inte lyckas ladda mitt mobila bredband och ta med mig. 25 dagars fakta kommer bli lite si så där uppdaterade men ska göra så gott jag kan :).

Linis fyller 19 år idag så grattis på henne! :D

Saknar mina långörade vänner.. </3

Le och vinka!

28/4 - 2011

Puppe/kisse ha fått sig en bädd nu, den är iaf till puppe men den kan lika gärna bli kisses, vi får se helt enkelt. Men just nu verka Puppe gilla den då han ligg och sov som en boll i den just nu :). Känns kul eller vad man ska säga. Kisse tyckte ju inte om den jag köpte till henne då hon kidnappade Sixtens hela tiden då han va här på julbesök, tacksam katt? Nja..

Jag må va 19 år men jag har gråtit floder sen Micke for iväg med mina långörade bäbisar till Gräsmyr för att, ja ni kan nog lista ut de själva. Just nu känner mig hur barnslig som helst som gråter för nå kaniner. Men dom ha varit mina bäbisar, mina långörade bäbisar..  Gah bäst att sluta skriva innan jag ger Mickes dator fuktskador..

Le och vinka!


Dixie </3


Jajjebus </3


Dag 1 - En bild på mig + 10 fakta om mig




1. Pengabortskämd av min far. Behöver jag pengar så ringar jag han och har pengar på kortet inom 30 min.

2. Jag har tvångstankar inom siffror. Tex då jag lyssnar på musik och ändrar volymen så måste slut siffran vara jämn. 2,4,6,8 eller 0. Men av någon anledning går 3 och 5 också bra. Två exempel exempel 25 eller 38.

3. Jag är en slags ensamvarg, tycker om att vara ensam.

4. En aning mörkrädd.

5. Jag tycker att varmblod är den ända rätta hästrasen.

6. Är ett städfreak, måste ha det städat och fint och ordning och reda.

7. Ett slags planeringsfreak, tycker om att ha ha mina dagar planerade så att jag ej har glömt nått.

8. Datanörd. Måste kolla datorn/facebook MINST 5 ggr innan det är sängdags.

9. Har ett jävla humör om jag inte ha sovit, ätit och haft sex tillräckligt. Har iofs ett hett humör hur som helst, blir lätt sur för ingen ting. Men om något av de jag ha nämnt tidigare är dåligt så äre ännu värre aggressioner.

10. Måste ha något att göra hela tiden annars klättrar jag på vägarna.

Le och vinka!

25 dagars fakta

Jag hade tänkt göra en sånhär 25 dagars fakta lisat om mig för en rolig grej ^^. Och efter nog lång letning efter en rolig lista så ha jag hittat den till slut, tack teamnorrlandsryttarna.blogg.se ;D.

Dag 1
– En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu och varför.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 5 miljoner.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – En bild på mig för ett år sen.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – Det här får mig att må bättre.
Dag 15 – Det här får mig att börja gråta.
Dag 16 – Något jag längtar efter.
Dag 17 – Fem saker jag inte klarar mig utan en dag.
Dag 18 – Min favoritglass
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.

28/4 - 2011

Nu är Puppeliten vaccinerad och de gick bara bra. Han ska även troligast följa med mig och Nathalie söder ut då vi ska på praktik :). Hihihihih.

Första lektion vare prov och jag hade förståss inte pluggat men jag svarade på alla frågor och det va ett prov med 3 svarsalternativ så det är ju ganska lätt att få rätt om man tar första bästa svar :P. Och nu äre sammhälls men orkar inte lyssna.

Le och vinka!

26/4 - 2011

Första skoldagen efter påskledighet är avklarad varv av att det va en lektion, motionerat Ticket, Puppes klor är klippta och han är badad, kaninerna ha fått mat, vatten och morotar (jag vet att det heter och stavas morötter men de är roligare att att säga och skriva morotar), Bella och jag ha nyss kommit in efter att ha sprungit en sväng och nu väntas en dusch för min del.

Le och vinka!


25/4 - 2011

Nyss kommit in efter en lång promenad med Micke, Martin, Emma, Rocky, Bella, Kitty och Hugo :). Vi ttränade på att gå i koppel, utan koppel och inkallning och i överlag så gick det bra! :) Visst man måste va lite av en gnällkärring men de hör ju som till i valpisåldern :]. Annars är han väldigt lätt lärd så de är riktigt kul! Dock är ju rumsrenheten ett annat kapitel men de går sakta men säkert framåt vilket är huvudsaken :).

Tror att både jag Rocky kommer sova gäääänska så gott i natt (Y).

Le och vinka!

25/4 - 2011

Ha varit hos mamma och ätit mat. Jag, Micke, Johanna, Danne, Affe och dom 3 pälsiga barnbarnen (hundarna) :). Fullt hus. Vi ha även kommit fram till att hon har 9 barnbarn varv av att 8 är pälsiga ^^, intedåligt ;). Hur som haver så vare gott och nu är man mätt så de het duga. Alla ha farit utan jag och Puppe då mina hårtoppar behövde hjälp snarast. Nu är det åtgårdat och håret känns redan mkt bättre, tack mammsen!

Blir väl att rulla hem nu/snart så Puppe få mat då och Miiisse får sig lite kärlek :).

Le och vinka!

24/4 - 2011

Blev över tid med 1h idag då de inte gick så fort då man är ensam men de gick :). Alla hästar har hö och vatten vilket som är huvudsaken även om de tog sig en stund. Fick köra Herald idag och sen fick jag skritt rida DBT idag igen och han va lika snäll som igår :). Lyckades få kontroll på båda tyglarna idag, stolt! Sen så körde jag stallets mat och vatten bil för hästarna som skulle stå ute inatt haha helt galet vad folk kom på asså! Söt liten rackare till bil ^^ Det ingen vet mår ingen dåligt av.

Hade tänkt att vara snäll och att diska men de glömde jag och sen hade jag ställt fram tomma fodersäckar som va tomma som jag skulle slänga men de glömde jag ju också, dåligt samvete.. :( Måste typ fara dit igen och åtgärda mina fel.. Men dom borde väl inte bli sur för de, eller? Jag rengjorde alla krubbor och vatten koppar då jag hade dötid så de borde väga upp glömskheterna tycker jag :]. Sen får jag ju inte glömma att nämna att Linis och Jessika kom på besök också en liten sväng, trevligt trevligt (: Och så hade jag lyckats glömma bort puppe då jag vattnade hästarna, vilken tur att dom kom och frågade vart jag hade han, hade nog farit hem utan han annars..

Diska här hemma för att sen gå ut med puppevalpen.

Le och vinka!

23/4 - 2011

Grillen är tänd och blir gogrillat till middag, mummmmmsss!

Jobb idag som sagt och dom ha fått några fler hästar och två bebisar, jätte söta! Julia är kär :]. Förutom att skottahästbajs osv fick jag skrittrida Don´t blink twice runt LS och han va fruktanstvärt snäll för att vara hingst :). Hade iofs både bomull och tungband på han så de kan väl vara därför, haha. Två tyglar också så de va lite svårt att hålla reda på då man är travmänniska och är van med en sak i handen, men de funka (:. Jag tror ni ridmänniskor skulle slå mig på fingrarna om ni såg hur jag hade löst den gåtan men aah alla sätt är bra förutom dom dåliga :D. I övrigt hade vi det väldigt lugnt idag då dom flesta hästarna va ute under natten så jag filiosoferade med att smörja allt som jag kom åt som va i läder, sydes dock inte att jag hade varit duktig då lädret slörpade i sig fettet snabbt. Haha länges en det smordes, en aning ja.

Imorgon ska jag få köra också och sen vid 12 så ha jag stallet för mig själv då Samu far till Dannero (:. Och imorgon blire att ta med sig shorts. Höll på att svettas bort idag med mjukisar.

Le och vinka!

22/4 - 2011

Bolibompa är slut för länge sen så de är väl dags att krypa i säng så man laddar batterierna inför jobb imorgon :). Men först kvälls pinkning för Rocky innan jag ska krypa ner i den ensama sängen. Micke är i stan med folket. Att folket alltid ska hitta på skosigheter då jag ska jobba.. Aja medans dom sover som små barn så gör jag rätt för mig så de känns ändå lite bra ;D.

Le och vinka!


19/4 - 2011

Sådär ja, nu är stolen klar och perfekt. Lite bus styling vart det såklart. Benen fick sig lite gula svängar och ryggstödet och sitt platsen fick sig gula blommor. Det ska iaf föreställa blommor, men det ser inte ut som de utan något annat, men aah busit värre! :D Baksidan på ryggstödet står det förstås Julia´s lek och måleri, så om nån tycker att konstverk va fint så ser dom vem som ha gjort de, tur man är smart ;D.

Och så ha jag kommit fram till att Julia´s lek och måleri målar inte bara grejer, utan sig själv också. Samma culör som stolen, skitsnyggt ^^.

Le och vinka!

19/4 - 2011

Havremoppen gick kanon idag, kul kul! :) Just nu ha Julias lek och måleri målat en stol åt pappa som ska ha ett till varv innan jag rullar hem till vännäs :). Blir att lägga in bilderna jag ha tagit idag också, gah jag kidnappar pappas kamera for ever tror jag!

Jobb i helgen, kung och nu ska Lillebror få sig mototarna jag ha lovat han sen jag börja jobba :].

Efter lovet är det en veckas skola sen praktik 2 veckor med Nathalie hos Jörgen, fast den här gången här i sverige, i sala :), och sen är nästan skolan slut. Tiden bara flyger iväg.

Le och vinka!

19/4 - 2011

Blir att göra en frukostluch innan jag drar mig mot havremoppen! :) Får se vad jag hittar på utöver lite dressyr. Han ska troligast in på banan imorgon också, iiih :D.

Le och vinka!

18/4 - 2011


Julia VILL ha, Julia SKA ha.
Då jag blir stor och framför allt bli rik ska jag importera.
Men frågan är bara då jag blir rik?.. Trisslott nästa?


18/4 - 2011

Misse ha fått sig ett nytt halsband (har massor men alla ha fått egna ben och gått sin väg) och en ny pipmus. Och jag köpt mig ett par nya skor, hihih.

Besikningen va visst senare än vad jag hade fått för mig att det va så de blir att käka här hos mamma och fördriva tiden en liten stund till här innan jag rullar vidare mot nya äventyr (:.

Le och vinka!

18/4 - 2011

Är nu hos mammie och väntar på bättre tider. Blir en storstädning i bilen idag och sen en tvättning utvändigt :). Mercan? och släpet ska besiktas vid 1 har jag för mig så de blir att rulla mot garaget kring halv 2 :).

Annars idag ha jag köpt mat och tuggben till Rocky, sen vart de en sväng på öb och köpte en hårsspray, billigt och bra, och sen en doft grej som lukta mumma och rengörningsspay. Rocky envisas fortfarande att göra sina behov inne trots att man är ute stup i kvarten. Men träning ger färdighet som man brukar säga, men det känns som en evighet tills han lär sig. Så fort man ha kommit in då jävlar gör han de ena eller det andra, man blir ba så less. Men han är ju bara en puppevalp fortfarande så de är ba att le och vinka och torka upp. Skitbajskisshund (:. 

Le och vinka! 


18/4 - 2011 - Tidsfördriv

Hur började det:
1. På vilken klubb började du rida?: Vännäsby ridklubb
2. Vem gjorde dig till den ryttare du är idag?: Systeryster, ridläraren på ridkolan och sen Emma :) 
3. Vilken häst har lärt dig mest?: Putte och Diana tror jag
4. När började du tävla högre än klubbtävlingar?: Aldrig tävlat
5. Vilken häst har du mest placeringar med?: Inom ridning ingen, inom ponnytrav, Lillebror <3

Dressyr:

1. Vem är den mest välridna häst du ridit?: Nån på hippo eller Linns Pokis :]
2. Vilken häst har du din högsta dressyr placering med?: Pass
3. Vad är det svåraste program du ridit?: Pass
4. Vad tävlar du för klasser?: Pass
5. Vad har du tagit för placeringar i år?: Pass

Hoppning:
1. Vilken häst har du hoppat högsta enkelhindret med, vilken höjd?: Diana, 110 och säkert Havanna också
2. Vilken häst har du hoppat högsta banan med, vilken höjd?: Jag och Emma hade låssas tävlingar då vi va mindre och då låg väl bommarna/grenarna på 70-90 cm :]
3. Vad tävlar du för klasser?: Pass
4. Vad har du tagit för placeringar i år?: Pass
5. Vilken klubb föredra du att tävla hos?: Pass

Häst:

1. Vem är den hetaste hästen du ridit?: Måste nog va Putte 
2. Vem är den starkaste hästen du ridit?: Putte
3. Vem är den minsta hästen du ridit?: Aldur typ :P
4. Vem är den största hästen du ridit?: En shirehäst
5. Vem är den häst du tog grönakortet på?: Pass
6. Vem är den häst du tävlade först i dressyr?: Pass
7. Vem är den häst du tävlade först i hoppning?: Pass 
8. Vem är den häst du tog din första placering med?: Pass
9. Vem är den häst du tog din senaste placering med?: Inom ridning, ingen. Inom ponnytrav, Lillebror för några år sedan :)
10. Vilka hästar har du tävlat i lag med?: Pass

Antingen eller:
Häst - ponny - Men ponnytiderna är något man aldrig glömmer <3
Dressyr - Hoppning
Utomhus tävling - Inomhus tävling
Satsa för seger - Fis rida 
Vitt schabrak - Personlig färg
Ridstövlar - Chaps
Spilta - Box
Spån - Halm
Räcke - Oxer
Kompisar i hagen -
Ensam - om det går annars så ska dom ha kompisar runt omkring :)

16/4 - 2011 Alla odjur på bild

Limebrook´s Blackpool Rock At Noon "Rocky"
Fin fina selen ;)


Christmas Bell "Bella"
Uppfödarnamnet ha jag glömt bort :]


Skrållan "Miisen"


Dixie Fly "Dixie"
Gott med snoooooooorrrrr.

Jajjebus "Jajje"

16/4 - 2011

Jag kom och tänka på en sak, många tror säker att jag och Micke ha köpt hus bara för att vi väntar på att en bulle ska gräddas färdigt, men så äre inte, vi väntar ett tag till med de. Då är den funderingan/konstateringen ur vägen för alla.

Utan vi har köpt hus för att vi har tre odjur och är två pers i en tvåa och de är lite trångt då Bella räknas som en person nästan, det kommer bli en billigare månadskostnad än här där vi bor nu, större utrymme till oss alla, slippa höra grannarna pissa, höra vad dom pratar om och allt där emellan. Det bästa av allt, man kan göra vafan man vill utan att nån ska klaga, ha fest 24/7 om det är så, slippa få "böter" för att man ha gjort hål i väggen pga en taveluppsättning, tapesera hur man vill, ha tv:n/sterion på högsta volym osv. Orkar inte skriva allt men nu vet ni varför.

Le och vinka!

16/4 - 2011

Två st har kollat på lägenheten idag så det blev städning och undan plockat igår. Riktigt fint blev de :D. Hoppas bara på att det kan va såhär fint ett tag till, eller iofs så har jag ju lov så de gör inget, har ju nått att göra då ju ;D. Hahah. Stallet 3ggr nästa vecka kuung och så ska jag även få in en toppklippning hos mamma och sen storstädning av bilen. Det borde jag hinna på en vecka tyck jag (:.

Igår fick Puppe sig en blå valp sele av Emma och Martin, tack! Perfekt till koppelträning då han inte når att bita i kopplet ;). Han är så söt i den! Dock gillar han den inte riktigt, utan gnäller och har sig och sätter sig och vägra gå då han har på sig den.. Men träning ger färdighet, äre inte så man säger? Han har även fått en större "bil bur" av dom, vi tackar så mkt!

Ne man ska kanske ta med sig det lilla odjuret till kaninerna så dom får sig lite käk och vatten och kanske ta några kort också, har ju kidnappat pappas kung kamera. Funderar faktiskt på att kidnappa den för evigt. Moahhahahahhaha!

Le och vinka!

14/4 - 2011



Le och vinka!

14/4 - 2011

Nu är nationella i svenska B uppsats avklarat! Jihooooo! Snart lunch väntar bara på Nathalie. Sen bär de av hemmåt och tvätta.

Sommartassar på zzaabbben igår och en snabb tvättning då hon såg ut som en rullande skithög. Underlov veckan blire stor städning innuti och sen en finfin utsida tvättning ;D.

Le och vinka!

13/4 - 2011

Nu är det förbannade satans jävla talet avklarat! OHLALALALALALALAL! Imorgon äre uppsats hela dagen så de blir att ladda upp med massa godis och dricka, mohahahah.

Le och vinka!

13/4 - 2011

Nu är man på skolan och det börja göra ont i magen tack vare det här jävla talet. Jag kommer att prata om tatueringar. Gah nu börja man må illa... 

Efter skolan blire en sväng till pappa då de är dags för sommartassar till zzzaaabbbeeennn och sen kidnappa pappas kamera en vecka, moahhahha. Och det luckta gott i bilen nu tack vare en ny wonderbaoum, persika :] Hihihihihih.

Le och vinka!

12/4 - 2011

Efter många Julia cepedamp, ihopknölade papper, suddningar, omskrivningar och Mickes hjälp så är svenska talet äntligen klart. Hoppas på ett g. Vet inte ens om jag har gjort rätt, men ett PM är klart och själva talet. Det borde väl räcka för ett g tyck jag, eller har kag missat nått? Aja.

Min katt kan inte va normal, hon gillar likör 43, nudlar och majs (Y).

Nemen bolibompa är slut för länge sen så, bäst att kryp i säng nu asså.

Le och vinka!


12/4 - 2011

Nu ha jag redovisat mitt projekt och de va 3 pers, inkulusive Håkan våran lärare. Lätt som en plätt och lite folk, kuuung!

Nu äre bara svenska talet inför nationella som ska skrivas och redovisas imorgon.. Blir också att redovisa för få personer, hihih :).

Nu mmmmmmmoooooottttttt stallet!

Le och vinka!


12/4 - 2011

Provloppet i lördags gick suveränt! P.O va stark som satan och träningvärken varade tills igår. Han ville inte ha kvar mig i sulkyn heller då han slog då vi klar men ingen skad skedd som tur var :). ApanAbello gick också finfint såf fin ut osv, det måste nog va skobytet som jag gjorde ;).

Idag är det en ovärd dag men tur man är pluggis och kommer till skolan iaf. Blir att sitta framför i 2h på naturkunskapen och sen bara sitta och dryga på skolan fram tills 10 över 1 och ha redovisning i projekt. Skönt att få det bort gjort. Och ännu bättre äre ju då ingen i klassen typ är här ;). Bara hästklassen som skulle redovisa så det här blir kingelingkling! :D

Le och vinka!


9/4 - 2011

Händelserik kväll men mysigt vare innan allt blev, typ kaos? Aja hur som haver, nu blire ett stor glas vatten och sen säger jag hejhej sängen! Upp tidigt för att köra provlopp, jippie! Eller?

Miniapplåd och Happyface!

Le och vinka!

7/4 - 2011

Måste bara få säga att jag klarade B-tränarprovet! Hör och häpna med margial till och med! HAPPYFACE minst sagt asså. Miniapplåd för mig också asså. Får stå som tränare på travhästar, mäktigt! Nu blire fan leta häst, mahahahahahah (A). 

Krogen imorgon med brudarna och karlarna också, nicebajs!

Nu poppar vi massa partymusik här i klassrummet med lärarnas datakanon, heter de så? Aja en såndär sak som lärarna kopplar in sin dator för att visa film osv på aah en sån iaf om nu fatta min braiga beskrivning ;D. Bara mysigt.

Le och vinka!


6/4 - 2011

Ha haft friluftsdag idag, jag och Nääddaallliie va på våran valda sak badminton på motionhuset i typ 2h? och sen for vi till skolan för att käka och sen joinade Jocke oss då vi gick för att kolla på tjejerna i klassen somgjorde/gör hästskötarexamen. Hoppas att ni klara de nu! Får ju inte glömma att nämna att Jocke ha ju skillsen på att rida! Iaf på en trähäst.

Vem tror ni fick hämta ut sin studentkläning idag? Jo, faktiskt jag! Beställde igår och fick leverans redan idag, jag säger ju de, Nelly är det ända rätta. Den förra ha jag fan väntat 4 månader på, så de är och förblir Nelly då jag ska beställa från internet helt klart! Och självklart passade den också kuuuung. Miniapplåd och HAPPYFACE!

Invänta mammie nu då vi ska leta kort till student plakatet. Hon är typ taggad eller nått. Sen bär de av hemåt med tokhunden.

-Det här ska du få för.

Le och vinka!

               

               


5/4 - 2011

Chill travlektion igår. Vi fick pyssla runt och tvätta vagnar som vi skulle ha tills på lördag då det är provlopp, autostart, spännande spännande! Måste hitta Ulf idag och fråga om man klarade b-tränarprovet, vore askalas om man gjorde de!

Sen vart de prov i hästskötarexamen och hoppas på ett g. Glömt att plugga. Hästens skelett och anatomi och massa annat som man vet och närvar och hur man ska göra i irl men när man får prov då står de bara still. Bara jobbigt. Sen vart det en sväng på stan med bästaste flickorna, sålde mina fonder till handpänningen till huset, juste jag och Micke ha ju köpt hus moahahhah! Rocky fick sig en namnbricka som är en anning stor. Han går typ på den men han kommer växa i den :D.

Beställt en ny studentklänning, från älskade Nelly! Snabb leverans bra kundservice osv! Behöver inte säga mer än att Nelly är bäst.

Le och vinka!

3/4 - 2011

Jdfffghuytuyasjdhsjahdsjhkfhldfhlajfjsjgjö gah! Juste så äre och då vet ni. LIte damp idag med mohahahahaha.

Le och vinka!

3/4 - 2011

Behövde inte hämta Micke då han fstjus ända hem. Så de blir att va här hos mamma ett tag till. Vågar fan inte ta pansarvagen och fara hem. Blir att vänta här hos mamma tills Micke kommer till stan med Martin och Emma som ska handla vid typ 4 eller senare. Vad ska jag göra så länge?! Aaah blir en riktig funderare asså. Stackars hamstern som bor i huvet, hjulet kommer gå varmt.

Le och vinka!


3/4 - 2011

Storapplåd och HAPPYFACE för gårdagen. Bara mys med Nathalie, Jocke, Nikita, Marie, Isabell och Pålle :) + 3 hundar. Frågan är bara då man vågar sätta sig i bilen för att rulla hem och tycka synd om sig själv en stund innan man ska hämta älski? Ska nog terrorisera mamma en stund till innan jag beger mig till Nääädalie för att hämta pansarvagnen.

Vi kom även på ett namn till Rocky då alla kallar han olika. Rolf (från marie) Rune (från Linn), Rutger (från Nathalie) Rocky (från mig) Bergström (från mig) Linell (från Jocke) då Rocky eller jag mena Rolf Rune Rutger Rocky vill vara med Jocke istället för med mig. Sad face :(.

Le och vinka!


3/4 - 2011

Miniapplåd och sad face (Y).

MAHAHAHAHAHAH CEPE!

Le och vinka!

1/4 - 2011

Fyfan inte kul att va sjuk. Orkar fan ingenting och man har en Puppeliten som är över aktiv. Hur som haver är b-tränarprovet är avklarat och det känns som om jag klara de. Men då de känns som om jag har klarat ett prov äre alltid åt andra hållet. Hoppas kan man ju alltid göra! :).

Puppe lever rövare i soffan (så jag har koll på han) medans vi väntar på att hans mat ska svälla men de borde nog vara klart snart, tror lillkrabaten är en aning hungrig! Då han ha fått mat äre dags för min mage att få mat och sen en promenad med båda odjuren. Ingen långpromenad som va planerat då jag ha feber och allmänt död i kroppen. Blir att dega framför tvn och tycka synd om mig själv resten av kvällen tror jag.

Le och vinka!


RSS 2.0