31/5 - 2012

Va och klippte mig idag och typ allt hår är gone, borta med vinden.. :( Kan just och pass sätta upp de, haha ovant nanting med kort! Nemen denna "makeover" behövdes verkligen! Minns inte sist jag klippte mig, illa illa. Så de blev de slitna + lite till för att byta lite tränder + en raklugg ^^. Sommarfräscht :). De första frisören sa va: -Här har de vuxit vilt. Haha de är fan sant. Att ingen ha sagt att jag ha haft en jävla vildbuske på skallen..! Nemen de va risit najävulst och de va faktiskt första gången nån "klagade" på mitt hår. De brukar gå långt mellan klippningarna (lathet), men dom brukar bli förvånade över konditionen på håret trots dom långa uppehållen. Fast iofs så har de aldrig varit så här illa.. Uppsatt hår 24h om dygnet 7 dagar i veckan + länge sen man klippte sig + några misslyckande färgningar gör sitt. SKÄRPNING!

Annars har Bella och Kitty badat i älven efter jobbet, så Bellson borde somna ovaggat så mkt som hon simmade :). Bamse följde med på jobbet och de va kulit tyckte han och äta hästbajs va de bästa! Rocky ha suttit i hundgården nu ikväll då han badade och simmade igår :). Kan ju erkänna att jag låg på - sidan för han hela kvällen efter äventyret igår, haha! Bada är de värsta han vet typ. Och sopar.

Dags att sova då de är fullrulle imorgon.

Hääj dåå!



30/5 2012

Ha inte gjort någon större nytta sen jag kom hem, inte bra inte bra. Men snart, måste bara samla lite till med energi. Bättre sent än aldrig (A).

Micke och typ 10 andra är på väg på den årliga tallinresan och vi tjejer få stanna hemma. Ha bett/hotat han att han ska köpa nån överaskning till mig för annars få han inte åka nästa år ;). Så jag hoppas för hans egna bästa att han kommer hem med nått spännande, hehe.

Annars så ha jag hunnit prata med nisselassen från travet och jag ha fått klart för mig vad som behövs göras. Är iaf taggad till tusen! Och nu hoppas jag på att få de svar jag vill ha så en av punkterna som ska slutföras check! Vore som asum asså.

Hääj dåå!


30/5 - 2012

De är fan tragiskt att vuxna människor beter sig som en trotsig tonåring. Då vet man på vilken nivå ni är på, och tro mig jag kan bete mig minst llika "vuxet" som ni om inte värre. Ne men de är jävligt tragiskt. Bli både förbannad och en gnutta ledsen faktiskt.

For den långa vägen in till travet (är ledig idag, jiho!) för att prata med en nisselasse på seckris angående licensen, men självklart va han på möte. Ha jag tur så hinner han ringa innan han går hem för dagen :). Som jag verkligen hoppas för imorgon är jag okontaktbar då jag jobbar i ingemanslandet itan nån täckning. Då jag liks va på travet blev de en sväng på shoppen men snåltarmen dök upp så de blev bara ett läder balsam som följde med hem ^^.

Ge Bamsus lunch sen man ska göra nån nytta här hemma.

Häjj dåå!


27/5 - 2012

Kom nyss på att de ha gått 20 långa dagar sen kissemisssseeemjaomjao stack iväg på äventyr.. Tidigare idag ha jag städat bort hennes grejer i hopp om att hon ska komma tillbaka <3. Då hon inte ha valt att göra de då grejerna ha varit kvar. Saknar dig Miise! Tror till och med Micke gör de.., då äre illa.

Hääj dåå!

 

 


27/5 - 2012

Han värmer mitt hjärta, han är min bäbis, han är min cirkushund, han är min svarta hypermotherfuckercrszymonster hund, osvosv men framför allt han gör mig förbannat stolt. Första bästa hane med cert och sen BIR idag igen! <3

Hääj dåå!


26/5 - 2012

Va inte lika jobbigt att kliva upp imorse som jag trodde (Y). Kroppen måste ha vant sig nu och de är inte helt fel må jag säga! Fick prova på och va chef på jobbet idag då dom riktiga va på äventyr, och de gick ändå bra och kändes ändå nice att bestämma, hehe. Men jag tror inte jag är någon "chefmänniska" mer än hemma ;). Sen måste jag bara säga att, även om de bli sena kvällar då de är kvällstrav och tidiga mornar dagen efter/lite sömn beror på hur man vill säga, slitsamt och bokstavligt talat skitgöra så älskar jag ändå mitt jobb! Älskar arbetsplatsen, kingliga kollegor och kanonsnälla hästar på alla sätt och vis. Kunde inte få bättre jobb. Sen mina "projekt" jag ha fått, gå bara bra! Lurven kan fatta båda galopperna nu kunde nästan bara ta vänster tidigare. Om man hade riktigt tur blev de en höger på fyra intervaller. Dunex kan gå rakt med hela kroppen och va följsam i "dressyren". Han ha blivit som en ny häst att rida och köra för den delen asså (inte för att skryta). Jag och Dunex ha en lång bit kvar till att bli helt perfekt men vi ha kommit en bra jävla bit på trappan. Jag trodde inte att de skulle gå så fort som de ha gått för oss, att ta oss dit vi är nu då de knappt gick att få han att gå rakt eller på en volt för den delen i början. Ne, vi ha kämpat på bättre än bra och han bli ba bättre och bättre för varje gång!

Till gårdagens två lopp i skellefteå slutade med att Piraten blev först utan pengar och Haja blev 4:a! :) Sen min svarta fara till hund for till södra sverige igår för två utställningar och idag blev han första bästa hane med cert och BIR! Spännande och höra hur de går imorgon!

Åter till städandet (Y).

Hääj dåå!


25/5 - 2012

Är på skelleftetravet med Hajabusa och Guli Pirat :). Sitter just nu mot stallbäggen i solen och chillar och väntar på att klockan ska slå selavärmning :). Piraten startar i lopp 6 och Haja i lopp 10 så de bli halv sen hemkomst men tur de inte är så långt! Sova och drömma sött i bilen på väg hem (Y). Bli jobb imorgon också, tur äre att vi ha Frida som praktikant så henne kan jag köra lite med imorgon så kan jag take it easy, hehe ;). Skämt i sido, de ska nog gå fin fint imorgon då helger är lugna :). Ska passa på att "lära upp" Frida imorgon så hon kan allt på helger så kan hon ta söndag själv, saavvveeennn ju! Kanske så jag kan dirigera så bra att jag kan dra hem lite tidigare, hihi ;D.

Åter till chillandet innan allvaret börjar.

Hääj dåå!


24/5 - 2012


Agility nästa?


Kanonkula mot målet!


Inte mot agility kanske? ^^


24/5 - 2012

Sköööönt att sova från jag skrev inlägget igår fram tills klockan ringde imorse (05.30) ^^. känner nu att de behövdes verkligen och den irreterande och gnagande smärtan ha blivit en aning mindre! :D Micke sa även att jag sov hårt så nog uppskattade alla delar av min kropp den långa sömnen (Y).

Hääj dåå!


23/5 - 2012

Va kanske inte de smartaste att fara och jobba idag.. Irreterande gnagande smärta hela dagen, och ett lugnare anfall efter fikat. Så de blev inte många knop från min sida. Allt som skulle göras idag blev gjort så jag är halv stolt över mig själv faktiskt ^^. Och sen fick jag sluta tidigare för att hinna ta ut mirakelmedicinen så jag är fit for fight för resterande av veckan, tack snälla!

Nu ska jag bokstavligt talat dö i soffan.

Hääj dåå!


22/5 - 2012

Njursten gör för jävla ont. Ha aldrig någonsin haft så här jävla fucking crazy ont nån gång. Spydde vid fyra tillfällen och tre ggr vid varje tillfälle pga av smärtan. Då göre jävligt ont om jag spyr pga smärta. Är ändå ganska "tuff" av mig (eller vad man ska säga)
då de gäller onthet biter ihop och försöker låssas som om inte smärtan finns men idag va jag inte så "tuff" längre. SATAN vad ont de gjorde. Men tur lassa har resurser med smärtlidring (Y).

Är hemma sen en timme tillbaka ungefär och nu hade jag tänkt sova så jag orka pallra mig på jobbet imorgon bitti :).

Hääj då!


21/5 - 2012

Ha ju glömt att meddela hur de gick för Rocky i Pite på utställningen! Utan matte så kammade han hem cert och blev BIR! Så 3 till rosetter på triumfsnörerna ha kommit på plats och även en BIR pokal på blivande  :). Min älskade Monsterhund <3. Nu till helgen far han till södra sverige och jag hoppas på en likadan prestation på dom två utställningar han ska på då ;). Haha, är inte alls "vinstgalen" (A).

Hääj dåå!


21/5 - 2012

Lunchtrav idag på Umåker och vi hade med oss Junifaksen som blev 6:a, Coup de vent 7:a, Pila Fröken som kvala, godkänd, Ivan Express monte´ kvala, godkänd, och sen Fakse R.B. Premie, godkänd. Ändå lyckad dag tyck jag :). Dock kunde jag prestera lite bättre känner jag men. Skyller på att de är måndag, hehe. Nemen lite småseg va jag eller vad man ska säga, inte okej.. Men tur Annika va med och sen praktikanten Frida som ska va hos i i 3 veckor! :) Kommer från forsis så man vet som lite halft vem de är :). 

Då jag kom hem från dagens äventyr blev de en dusch och dum som man är tog jag en springtur med Pocky efteråt.. Skulle ha tagit den före, aja tur man jobba i stall så man lukta förjävligt hur som helst ;).

Hääj dåå!

19/5 - 2012

Bjuder på två före och två efter bilder på den förbannat omtalade walkinen, för den som är intresserad ^^.
 

Före, gul, ful och äcklig.


Efter, vit, fin och fräsh. Nästa projekt bli att måla galjarna svarta så dom
passa in till dom svarta detaljerna :). Och organisera upp hängningarna
av "finkläderna" 


Före, gul, ful och äcklig.


Efter, vit, fin och fräsh. Tvbänken som ha blivit skohylla (hehe) ska dit och ska
organisera upp skoställningarna, se ju för täääskit ut. Den översta hyllan ska
va pjållerhylla som på före bilden och inte skohylla :P.

Hääj dåå!


19/5 - 2012

Ha gjort ersboda osäker och handlat lite granna. Mindre än förväntat fick följa med mig i påsen, så tummen upp tyck plånboken! Sen ha jag tagit reda på de sista från mamma som är mitt så nu kommer hon bli kvitt mig för gott, hehe. Eller rättare sagt mina grejer ^^. I stortsätt haj ag flyttat på riktigt nu då hälften av alla grejer jag ha ha varit kvar här hos mammie ;).

Men nu blire att fylla magen med lite kidnappad mat av mamma så jag orkar bära ner allt fanskap till bilen för att sen rulla hemåt :).

Hääj dåå!


17/5 - 2012

Bäst man stänger igen ögonen och hoppas på en dejt med johnblund snarast så man orka kliva upp imorgonbitti och hard worka heladagen lång imorgon! Bamse följer med mig på jobbet då Micke far och kollar och troligast köper bil nere i göteborg imorgon :). Hälsa på hästarna och kanske äta lite hästbajs tror jag Bamse kommer tycka är kungligt! Dock tror jag inte husse tycker om den iden men vad ha han att säga till om då han är där borta? ;) Haha inget, mohahahhahahaha.

Imorgon innan jag kommer hem far Rocky med Emma och Susanne till pite för utställning och kommer hem söndag kväll tror jag :). Hoppas han inte saknar mig för mkt bara, mattekära hund ;). Nemen de borde gå saaavveen! Men jag kommer iaf sakna han dom få dagarna han är och showar loss :].

Godnatt och Hääj dåå!


17/5 - 2012

Medans alla ligg så skönt i sina varma sängar och sover och är/kommer va lediga idag så är jag vaken och ska jobba vanlig tid (7-16), pluss i kanten fan! Köra och rida lite snelahestar är ba näääjs :). Och självklart ingår skottning av bajs och polering på pållarna också men tur jag gilla de då!

Nemen bästa man byt om nu då, siii yaaaaaah läääjter, typ.

Hääj dåå!


16/5 - 2012

Rånöjd tjej asså. En stock kaliber vit 170:- på ÖB! Alltså 17:- dosan OMG OMG billigt! Då jag liks va i farten så blev de två stockar hem (hehe) och förstås lite annat skit :). Billigt är nääääjs. Så nu kommer jag klara mig på snus ETT par dagar ;). Ajjumenajjumen.

Annars idag ha jag ridit en flock hästar, två st "dressyr" eller uppmjukningsövningar är väl de rätta ordet, en skritt efter vägen och en fick sig fyra galoppintervaller :). Kanon dag idag asså, hästarna va asum, fint väder och billig snus, kan ju inte bli bättre ju?! Kommer sova gott inatt iaf (y).

Hääj dåå!

Sötaste Eld Turi "Klot"!


15/5 - 2012

Man ha ju en söt mamma! Ska besöka vårdcentralen nån dag i veckan alt. nästa vecka och hoppas på att få en remiss till mammas handläkare så hon kan ta en titt på mina handleder, ont na jävulst. Knarkar alvedon typ. Apråpå alvedon glömde jag köpa de d å jag va på ica nyss, baaajskorv!

Aja slut gnällt, blev inget pillermåleri igår utan de bli efter detta inlägg istället! Snart snart är den klar :D. IIIIIH! Nemen vet som inte vad mer jag kan avslöja förutom gnäll men de är inte så roligt att läsa ^^. Så jag säger:

Hääj dåå!


14/5 - 2012

Nattis, Jesper och lillemannen Kelian va här på besök från lördag till söndag och de va inte igår man sågs! Va iaf jätte trevligt att dom kom hit och hälsa på :). Hoppas dom tyckte likadant! Men nästa gång kom vi och hälsa på er!

Idag fick man sig 3 gratis lerinpackningar på rakbanan på hemmaplan och sen kände man sig som en drängt katt varje gång man kom tillbaka till stallet. Härligt jobb man har asså ^^. Alltid lika glaciöst med skit under naglarna, lerinpackningar lite nu och då, blöt eller gäggig och skotta skit hör till vardagen. Så bokstavligt talat äre ett skitjobb man har ;).

Snart ska jag ta min svarta fara och leta kissemissemjaoumjaou. Efter de blire en repa i walkinen så den bli klar nån gång ;D.

Hääj dåå!


11/5 - 2012

Ingen kisse ha kommit hem än.. :( Ha till och med gjort en pinsamsak, satt upp lappar att min kissemissemjaoumjou är borta.. Pinsamt pinsamt.

Nu äre bara de bara de drygaste pillergörat kvar på walkinen innan den är färdig målad! :D Då äre bara ett nytt golv som ska in sen är den äntligen klar. Och då kan man bocka av en "renoveringsgrej" på renoverings/fixnings listan, FANTASTISKT!

Morgondagen bjuder iaf på först jobb till 16.00 och sen få vi finbesök av Nattis och the family :D.

Hääj dåå!


9/5 - 2012

Följde med och va utselare på provlopp och gratis lerinpackning fick man på köpet men de sägs ju att huden bli mjuk och ungdomligt så tummen upp för de då! ;D

Nemen en dusch då jag kom hem och sen en snabbvända runt kvateret med Rocky och va ett mongo och kalla på Miise.

Hääj dåå!


8/5 - 2012

Ni missade en stor chans, men så gåre om man väljer de lättaste valet. Jag ha gått vidare med mitt och de borde ni också göra med erat utan några miner och låssas smile. Gick inte som era planer kanske, men enligt mina! Vilket är huvudsaken och ni missade en stor möjlighet, inget jag kan råför då ni valde a istället för b.

Va bara tvungen att skriva av mig lite, men nu äre godnatt och sov gott! UNDERBART.

Hääj dåå!


8/5 - 2012

HAHAHA JAG DÖÖR, ASG! xD

Annars ingen kisse i synhåll :(. Kom hem från dina äventyr nu Miise! Två dagars äventyr täcker gott och väl.


7/5 - 2012

KiiisssseeeMiiiisssseee ha rymt ;(. Ha letat överallt inne och hon svarar inte som hon brukar göra då man ropar hennes namn. Slutsatsen är att hon är ute på äventyr. Vi ha sätt bevis på att hon lever/ha ätit och är i närheten så jag är lite lugn iaf, då hon ha lämnat ett fågel lik på gården. Då kan man ju tycka och tro att de kan va en annan katt men troligast äre hon som ha gjort de då de aldrig legat nått sånt på våran gård tidigare. Men såsmåning om borde hon få hemlängtan och vilja komma in igen tyck jag. För jag saknar min kurrande och pratande kisse

Hääj dåå!


7/5 - 2012

Gick finfint på jobbet idag och finfint väder på de! Så solen hade laddat upp energi så då jag kom hem så blev de på med träningskorna och tog min springkamrat med mig och sprang en sväng. Gick ba fin fin de med! Från och med nu blire hårdträning så man kan säga hejhej till beach 2012 då den kommer utan att skämmas! ;D Bli suuuuvvveeeennn (Y).

Ikväll hade jag tänkt att walkinen ska bli klar med pillergörat :). Syrrans tips funka så nu jävlar blire måla!

Hääj dåå!

6/5 - 2012

En väldigt trött Rockpock efter några timmar på utställning och sen varit i hundgården hela dagen med två bustanter! <3


6/5 - 2012

Ska testa göra så som du sa syrran! :) Redan ikväll blire ett försök och se om de funka :). Skulle va kul/skönt att få den klar så fort som möjligt! :) Bara ett nytt golv som fattas, happyfuckingface! Ajjumenajjumen.

Hääj dåå!



6/5 - 2012





"Unghund av utm typ, vackert maskulint huvud, ut könsprägling, utm
hals och förbröst, utm bröstomfång, utm överlinje, bra benstomme, utm
vinklar utm temperament. Välvisad."




6/5 - 2012

Bästa hane och sen tog Mimmi BIR:et så vi blev BIM :). Jättenöjd då de va våran första utställning tillsmmans! :) och de va skit kul :D. Nu hoppas vi att de gå suveränt för kullsystern!

Hääj dåå!


5/5 - 2012

Jävla skitjävladyrfärgssatan asså, färgen låssa från stället/platsen då jag drog bort maskeringstejpfanskapet. Ne köpa ny och billigskitfärg och börja om med pillergörat och hoppas billiga skiten fäster....... Man tyck ju att man ska få vad man betalar för men icket. Irreterad till tusen.

Nattis with family kommer nästa helg (om jag inte jobbar) istället då vädret sööögbajs. Men då få tagga vi nästa istället! :D

Hääj dåå!


5/5 - 2012

Älskling fyller år idag så grattis på han! <3 Han fick ett duntäcke av mig och alla dom fyrbenta barnen :).

Rocky är badad och huset städat och nu ska jag dega lite innan jag drar igång med sistspurten på walkinen!

Hääj dåå!


4/5 - 2012

Det där med en tidig kväll gick som inte som planerat :P. Kunde inte låta bli och fixa mer än planerat i walkinen, snart är den klar! Upp med dom målade hyllorna och bort med maskeringstejpen så äre ba att sleva in alla mina bäbisar (skorna) och "finkläderna"! :D Då äre bara ett nytt golv som ska in så är den klar! Och golvet ska inköpas då jag få lön troligast, få se hur mkt pääning som bli över då de ska investeras en annan hemlig (hihi!) grej före :). Så max en månad bort så är den klar :D.

Hääj dåå!



4/5 - 2012

Blev något uttittad av alla på ica då jag kom in klampandes med stallkläder och hästlukt med en meter i diameter.. Haha tur man bor i vännäs asså.

Lugn kväll ikväll då bodenresan i måndags fortfarande sitter i. De enda märkvärdiga bli att fixa lite i walkinen så som lite små detaljer sen äre godnatt och sov gott! Tårtätning imorgon då Älski och Martin fyll år och sen under dagen kommer Nattis och hälsa på och stannar en natt! :) På söndag äre utställnings dags igen för Pocken och skönt som attan att de är på hemmaplan - vännäs. Ska ställa han själv så jag hoppas han sköter sig/ hjälper mig så vi kan få vinna en rosett iaf :].

Två startande igår på solänget, Mys Elden och Stjärnmaggen och de blev en andra plats och en femteplats :). Och idag for Pila Trö till bergsåker och fick nyss ett sms av Annika som sa att hon vann lätt! Värsta flytet stallet har!

Hääj dåå!


1/5 - 2012

Nu är walkinen urplockad och städad från golv till tak :). Ska bara skruva ner hyllorna och klähängarstången sen äre ba att börja måla! :D Så småning om skare in ett annat golv då plastmattan som är där nu är från 1842 typ så den är ju inte så grann om man säg så. Dörren ska få bort den fula tapeten som är från samma årgång (samma tapet som va i sovrummet, brun med nå jävla gula blommor på), ska målas vit och sen dit med nå dörrlister så är den så perfekt som den kan bli! Och senare blire även nytt dörrhandtag och kanske en text på dörren :). OJJ vad fin walkinen kommer bli! Från gammalgul ful till vit och frääsch, suuuvveeennn!

Blev som inte av då jag hade tänkt göra de för typ mer än en månad sen, men nu jävlar blire av :D.

Hääj dåå!


1/5 - 2012

Frukostgröten är inslevad och första monstern! Känner mig på topp. Va hemma kring halv 4 imorse och helvete vad jag sov skönt/hårt i bussen asså, helt makalöst. Men då vi stanna i skellefteå för att tanka och lite godisköp, så tänkte jag gå på dass först men då dom bakom kassan måste ha haft lite stt göra då dom låste in mig där. Så de blev inget godisköp där inte! Och aldrig mer toabesök för min del där iaf.

Ne nu ska jag dö ett tag i soffan!

Hääj dåå!


RSS 2.0