30/10 - 2011

Det här va första gången jag såg Rocky. Och det var just det här som gjorde att jag fasnade för han (som jag ha nämnt tidigare), då han somna vid mina fötter efter massa busigheter med syskonen, eller vare pga av min tåbira mån tro? ^^




30/10 - 2011

Ha missat dom två sista ggr man skulle ställa om klockan och de ha alltid varit då jag ha jobbat på travet, så ha varit på jobbet en gång en timme för tidigt och sen sist en timme för sent, lite smått pinsamt faktiskt. Tur att man hade printat in att man skulle ställa om klockan inatt, man brukar lära sig av sina misstag ;). Sen så ha man ha en modern mobil nu som ställer om sig automatiskt så jag behöver faktiskt inte oroa mig där om man ha ställt väckning, blir ju rätt hur som helst (Y).

Annars håller jag på att brottas med trappan i perioder mellan döläge i soffan. Hostan ha blivit värre så kan knappt gör nått utan att hosa upp lungorna typ. Ha bestämt att jag ska bli bättre så man orka med att va bästa skötare åt Ticket imorgon som startar i skellefte :). Så de blir nog att lägga ner arbetet på trappan för idag och fortsätta i veckan. För nu vill jag få den klar! Va mer arbete på den än väntat. Jävla trappjävel. 

Le och vinka!


29/10 - 2011

Min röst ha bytt ljudläge mot ett stycke mörkare och en aning krasslig med tonläge på mkt, jätte vacker, noooot. Så dag blire inte många knop från min sida då kroppen inte orka göra nått. Och just nu äre döläge i soffan som gäller med en kopp te o högsta hugg med massa honung i. Måste kurera mig inför måndag då Ticket startar och jag är första skötare så jag måste bli frisk innan måndag! Eller iaf bli bättre ^^. För med ska jag, så äre bara!

Inte för att va nån skrytmåns, men Rocky ha bockat av gå runt tricket.

Le och vinka!

28/10 - 2011

Nu ha jag hittat fyra trick som jag vat sugen på att lära Rocky :). Får väl se om vi lär oss alla eller om de bara blir några av dom, får helt enkelt se hur de går :). Ett i taget är iaf målet så ser vi väl hur de går med resten liksom. Men iaf så hade jag tänkt mig dessa.
Snurra/gå runt - Han ska snurra/gå runt i en cirkel i tex. högervarv. Kanske inte så kul men nått nytt äre iaf :).
Buga - han ska stå på baktassarna och framtassarna ska ligga ner.
Är du blyg - Han ska sätta tassen över nosen. Vi ha testat det här tidigare men han fattade inte riktigt poängen eller vad man ska säga, men varför inte testa igen? :) Gåre så gåre och gåre inte så gåre inte.
Hämta kopplet - ganska lätt att förstå vad de innebär ;).

Le och vinka!

28/10 - 2011

Ikväll kommer jag bädda ner mig i soffan och tycka synd om mig själv/dö och se en film. Ha lyckats blivit sjuk och nu är förskylningen på topp, hostar som ett jag inte vet vad och kan knappt andas pga massa snor, för den som ville veta, haha! ;D Men till saken iaf så ska jag tycka synd om mig själv medans Micke är på en obligatorisk boysnight med grabbarna :). Nu äre faktiskt hans tur att få göra nått kul då jag ha varit på ganska många girlsnight på slutet :). Och sen så passa de perfekt, om man få säga så, då jag liks är sjuk och inte orka göra nått.

For iaf till stallet idag, kan ju inte låta bli trots att man är sjuk och red ett uppmjukande dressyrpass inför starten på måndag, gick bara bra iaf :).

Nu blire att leta lite nya trick jag kan lära Rocky innan jag tar dödläge på soffan på allvar. Spela död och dansa på bakbenen är dom nya han kan och de tog inte mer än en dag och lära, och de är så roligt att lära han nya saker då han fattar de så pass fort, och sen tror jag faktiskt han tycker de är ganska kul han med! ^^ 

Le och vinka!

Monsterhund! <3

26/10 - 2011

Bara för att jag inte ha nå vettigt att säga, så drar jag en ny fem saker om mig :).

1. Jag hatar/ha fobi för disktrasor, haha! Då dom är blöta är dom slemigt och äckligt konstistens med massa bakterier på/i sig -ursha! Byter ut dom kanske lite för ofta men aah. Och sen måste jag alltid tvätta händerna efter att jag ha hållt i en.

2. Saknar skolan. Alltså inte proven osv utan att ha dessa fasta rutiner. Och sen så saknar jag dampklassen. Vi va kanske inte världens bästa klass med massa tjafs osv men jag saknar den iaf.

3. Klantig som jag är, så tappade jag bort min förlovningsring då jag sommarjobbade på fabriken i somras. Brukade ta av mig den i förebyggande syfte varje morgon i skåpet eller bilen, men då vare färstås en dag jag glömde att ta av den. Och vi skulle pillra med nån sak så vi blev tillsagda att ta av oss ev. smycken. Tog av mig ringen och va noga att lägga den i byxfickan med karborre och den va stängd efter. Gick på dass då pillrandet va klart (för den som ville veta ;)) och tänkte att den är nog i bäst förvar på fingret än i fickan nu då jag faktiskt inte orkade gå ner till källaren till skåpet och lämna den. Men då fanns de ingen ring i fickan. Kollade igenom alla fickor, men nada ring. Så nånstans på fabrikens ytor i obbola ligger de en liten och hemlös guldring. Skäms fortfarande för detta

4. Pratar ganska mkt för mig själv, man får bäst svar då, haha! ;) Nemen de gör faktiskt och varför vet jag inte. Folk tror ibland att jag ha en eller två skruvar lösa.

5. Jag är inte lätt att ha att gör med då jag lägger den sidan till, vilket är kanske lite väl ofta. Och de är så att jag kan knappt ha med mig själv att göra då, lite små illa jag vet.

25/10 - 2011

Jag och Micke ha pratat om lite förnyelseprojekt i huset, och jag är så taggad! Men först ska trappan bli klar och som egentligen inte ha så mkt kvar på, ska bara köpa en ny värmepistol då våran dog och därefter ska sovrummet få sig en dans. Och sen så är köket mitt projekt, iiih! :D Julias lek och måleri kommer att va i farten. Aah som sagt är hur taggad som helst! Blir ju som mkt roligare att bo här om väggar osv är lite mer modernt och inte typ 40-tals aktigt som de är nu ^^. Sen så vore de nice att kunna få sig ett jobb snart också så man kan hjälpa till att investera de som behövs till alla förnyelser :).

Och för den som inte vet så ha min bil börja dampa igen, men hon är inte platt för de. Men efter att vi ha bytt relärna som vi tror är felet just nu och hon mot förmodan fortsätter dampa så kirrar jag plattheten själv. Haha! ;D

Le och vinka!


23/10 -2011

Nu jävlar blire att åka av! MOHAHAHAHAHA! Haha, de är bus Julia som smider planer och de kan sluta hur som helst.................. Mer än så säg jag inte! ;D

Le och vinka!

23/10 - 2011

En dag med massa bus hos syster för både mig och Rocky :). Rocky ha busat med Sixten hela dan så han är en klubbad säl och jag lär somna ovaggat efter massa bus med Alfred! :) Byggt lego, lekt med bilar och fått order av han att cyklat på hans trehjuling och han ha kört runt med sin "sparkbil" runt i deras hus :). Haha, tror faktiskt jag hade roligare än han, tror jag ska kidnappa han nåndag! Sen så tackar kag och Micke för den goda maten! :)

Le och vinka!

20/10 - 2011

Kom och fundera på när alla odjur i huset sover och jag är ensam nattuggla och går igenom alla bilder på datorn och ser alla valp bilder på Rocky om hur de gick till att jag blev med Rocky. Kanske inte är så många som bryr sig men för att fördriva tiden så drar jag "historian" snabbt.

Jag va inne på att lura pappsen på en skoter men i samma veva som jag nästan hade lurat pappsen, så köpte Emma och Martin Hugo och jag bytte bana rätt fort från skoter till att vilja med valp jag med (som jag skulle betala själv ;)). Emmas mamma hade en kull och hon drog med mig dit för att kika på kullen och då va dom små korvar med ben, så söta! Och väl framme så tog hon upp den svarta hanen och sa att denna svarta korv va hunden för mig. Och tankarna börja snurra på riktigt efter att ha sett dessa små korvar till hundar -varför inte? Men då han somnade vid mina fötter efter än massa bus med syskonen utanför valphagen va jag fast, han skulle jag bara ha! Dock vet jag inte om han somna för att han va utmattad eller för min tåbira men jag vill tro på utmattning, haha! Och den 28/3 så blev jag hundägare till min monsterhund <3.

Och tänk hur det kan gå ibland. Jag mena, skoter och hund är ganska så olika saker. Och tänk om jag hade hållit fast vid skoteriden jag hade? Haha vill inte ens tänka den tanken.

Le och vinka!


Då, ca 2 veckor efter jag hade hämtat han


Nu, ca 2 veckor sen


Dag 15 - Alla hästar i stallet


Exact Tic Tac "Ticket".
Varmblods valack, född: 1999 


Speedy Sandy " Sandy"
Varmblods valack, född: 1987


Kimmi Kana "Kimmen"
Varmblods sto, född: 1995


Dag 14 - Mitt mål med ridning

Mitt mål med min ridningen är att ha kul med hästen jag rider, i detta fall äre Ticket :). Rida de som både jag och han tycker är kul och vara mjuk och följsam i ridpasset, vad de nu än kan va för dagen, så som dressyrpass som skogsridning som intervaller osv, ja ni fattar får jag hoppas. Men även att lära mig mer så man blir ännu bättre ryttare. Alltså mer kunskap och tips är aldrig fel. Och med de mena jag att man är aldrig fullärd på de/vad man sysslar med :).

Le och vinka!

17/10 - 2011

Jag skrattar fortfarande åt "jävla kruk jävel!" Som sas i söndagsnatt, och ha börja fundera på hur många ggr den roliga nisselassen verkligen sa de.. Många iaf :p. Lika kul alla ggr iaf! Men nu blire att städa bilen då samma fulla nisselasse hittade allt möjligt i min bil, dags att städa då kanske? Haha skulle tro de! :p Och sen så får den jävla trasiga kruk jäveln ett nytt hem, soptunnan!

Och sen kommer jag att sakna dig Carro! De va iaf jätte kul på avskedsfesten och du få ha de så kul där borta och lova att komma hem igen!



Ne ut till bilen och börja städa, hare gött så länge!



Le och vinka!

-

Fyfan, fyfan asså!

15/10 - 2011

Fyfan, känner hur träningsvärken i varenda muskel börja komma smygandes redan nu.. Vill inte veta hur morgondagen kommer kännas :P. Själva loppet va inte lika jobbigt som jag hade förväntat mig, men självklart vare mer än jobbigt. Ingen dans på rosor lätt inte. Så nu blire hårdträning för mig inför nästa provlopp som blir framöver nån gång, bättre att ligga steget före (Y). Men Ticket skötte sig bara bra som alltid, trots med lite värmning för han.. 

Då loppet va klart så va jag röd som en jävla brandbil i fejjan och en travgubbe i stallet ba: -"Det ser ut som om du ha solat i solariumet för länge imorse!" HAHAHA! Kanske inte låter så kul men i irl så vare askalaskul och de gjorde fan dagen asså. Sen så hann jag ju träffa saknade och bästaste Nathalie snabbt också :). Inte igår man sågs direkt. Men jag occh Micke ska ta och komma och hälsa på snart, ha jag bestämt! :D

Sen så skulle inte en monster eller två sitta fel, ska försöka se söt så kanske man kan lura Micke så man får sig en, hehe :].

Le och vinka! 

14/10 - 2011

Sådär ja nu är vintertassarna på zaaabbben och de måste va personbästa i snabbhet :D. Så här snabbt ha de aldrig gått för mig att byta, kiiing!

Ticket skötte sig bara bra idag iaf :). Nu hoppas vi på att de går bra på provloppet också, med andra ord så hoppas jag på att mina ben orka vara med hela vägen. Det återstår och se, haha! ^^ Vi har iaf spår 9 för den som undrar. Sen så såg jag att Nattis ska köra Ulfs häst, Bada Bing :). Va som länge sen vi sågs! 

Kommer knoppa hos mammie och självklart ska Rocky sova med mig :]. 

Men nu blire en sist pink för svarta faran så att vi kan kryp i säng och sova!

Le och vinka!  

14/10 - 2011

Ha ringt och anmält mig och Ticket till provlopp för inte allt för länge sen :). Fyfan vad jag hatar att ringa, huvva! Men de börja bli allt lättare och lättare att ringa till folk. Och jag vet att folk inte bits via telefonen men man vet aldrig..

Ska ta och kratta ihop de sista på gården nu sen så blire att fara till stallet och rida lite dressyr med Ticketmannen, då de va länge sen vi red ett riktigt pass och för att mjuka upp han lite inför morgondagen :). Sen gå igenom hästgrejerna jag ha där för atts e om de är nått som vill flytta hemifrån, skönt att ev. bli av med nått. Man hinner ju samla på sig jävligt mkt, trots att man inte ha nån egen häst x). Sen blire att byta till vintertassar på zaaabbben, då de inte blev av sist. Och nu är de på tiden att de blir av, fan frost ute nu! Och nu längtar jag som satan till snön :D.

Le och vinka!


13/10 - 2011

Fick ett dampryck och börja baka chokladbollar nu ikväll. Haha! Blev så grymt sugen på dessa godsaker från ingenstans och kunde inte låta bli att knoda ihop en deg. Dom är fan barnsligt goda! Och just nu i skrivande stund så sitt jag och smaskar på en, mohahah! Erkänn att de vore gott och ni gärna vill byta plats med mig? ;D Jag vill iaf tro så, hihih. 

Åter till tv-tittandet.

Le och vinka!


Dag 13 - En häst jag saknar

Det är inte bara en häst jag saknar, utan de är tre. Kan inte välja vem av dom jag sakna mest.



Karismas Lillebror, "Lillebror eller Pluttis"


Python, "Putte"




Debora Egilina, "Lillan"


12/10 - 2011

Blir att ta sig en längre promenix med svarta faran nu och sen så hade jag tänkt att han skulle få hjälpa mig att kratta klart gården :). Inte för att han hjälper till så mkt utan mer tvärtom då han gilla att springa igenom lövhögarna så de bara flyger löv. Haha han är som små söt :).

På lördag blire att rida ett provlopp med Ticket, lite smått nervös redan nu faktiskt. Ringde och hörde om Ulf skulle va där så han ev. kan godkänna de och de skulle han :). Kiing! Vore som nice att komplitera travlicensen med monté också! Kanske ska ta och använda geniknölarna och klura på en dress igen och fixa allt som behövs för att ta ut den :). Fast de får nog vänta ett tag till, vill ha en häst först ;).

Le och vinka!

11/10 - 2011


<3


Dag 12 - Hoppning eller dressyr?

Kan inte riktigt välja då jag tycker båda är lika kul fast på olika sätt, kan inte riktigt förklara hur jag menar med de men de ha mkt med att göra med vilken häst man har liksom. Aaah de är nog de bästa sättet jag kan förklara de på ^^. Men generellt tycker jag att dressyr är roligare :). Så de är dressyr som tar hem första platsen.

 
Le och vinka!

Tidsfördriv

VEM

Vem är i rummet med dig? - Rocky, Bella och Miisen!

Vem fick du senaste sms av? - Älski

Vem tänker du på nu? - Micke typ ^^

Vem pratade du senast i telefon med? - Syyysteryyysssttteeerrr

Vems hus var du senast i? - Är i mitt och Mickes? Om inte de räknas så vare Johanna och Dannes

Vem önskar du var med dig nu? - Asså vet som inte, Micke typ?

Vem är din favoritsläkting? - Vettefan

 

VAR

Var är din mobiltelefon? - Nog nära för att se, höra och knappra på den

Var handlar du mest? - Vet inte, typ Nelly.com x)

Var fick du tag på tröjan du har på dig? - Köpte den i göteborg men minns inte vilken affär

Var åkte du senast bil? - Från syster

 

VAD

Vad åt du senast? - Pasta och pastasås, mumma!

Vad drack du senast? - Saft

Vad är det för färg på dina byxor? - Svarta

Vad är den närmaste saken som är blå? - Min tröja

Vad har du på fötterna? - Svarta sockar

Vad är din favorit färg? - Blå och lila typ

Vilken film såg du senast? - Ööööm,

Vad hör du just nu? - Tvn

 

HAR DU NÅGONSIN

Sovit i någon annans säng? - Jao

Hånglat på en bio? - Hehe ja

Hånglat i skogen? - Haha ja

Tyckt att din kusin är het? - Naaaaeeee

Sovit naken? - Hihih ja

Kört över hastighetengränsen? - Kan ha hänt 

Målat om ditt rum? - Inte målat men tapeserat

Dansat framför en spegel? - Busig som jag är, ajjumen!

Fått hicka? - Mjeeees

Stulit pengar från en kompis? - Ne

Hoppat i en bil med folk du just har träffat? - Haha ha hänt ^^

Varit i slagsmål? - Nope

Smugit ur ditt hus? - Då man va mindre och bodde hemma xD

Haft känslor för någon som inte känt desamma? - Mjo

Hånglat med en främling? - Man va som busig då man va mindre, hihih 

Älskar eller saknar någon nu? - Båda




Dag 11 - En bild som gör dig lycklig

Ha faktiskt två st, så jag tar dom :).


Rocky BIS 4 placerad på Ransäters tredagars <3


Exact Tic Tac <3
Vilken bild som helst på han gör mig lycklig.


10/10 - 2011

Slängde på Ticket hackamoret och red en liten stund på ridbanan för att känna igenom han lite då de va ett tag sen vi va där. Trodde de skulle bli lite knackigt osv men så va inte fallet, utan ojoj vad fin han va i volten! Mjuk och fin, formen va super och han lyssnade pöörfekt! Gick som en klocka! Blev iaf mest voltarbete i skritt men kunde inte låta bli och ta lite i trav också bara för att liksom och även då va han den fina klockan. Efter ridbana succén så begav vi oss på andra äventyr i skogen som belöning eller vad man ska säga :).

Hälsade på syster en sväng då jag va klar i stallet :). Hundarna fick leka ett tag och nu är Rocky en klubbad säl :]. Så skönt att ha han så ibland faktiskt :P. Han ligg i bädden och vägrar gå därifrån, söthund! <3   

Le och vinka!

10/10 - 2011

Nu blire att dra sig mot stallet! :) Får se vad vi hitt på för bus, ska höra med Emma om hon ha nå önskemål :). Annars angående ägget så hade dom de ganska lugnt just nu, men om de behövdes nån extra så skulle dom ringa mig, kiiing! Så de lite bra nyheter där ifrån, typ ^^. Men ska även försöka flirta in mig på Ica här i vännäs, vore som kanon då jag ha typ 500 m dit ;D. Får se hur de går och när de blir att ta sig i kragen och fråga dom. 

Ne nu kasta på sig nå hästkläa och kast in de svartamonstret i bilen och börja rulla mot stallet. Hare gööötttt så länge!

Le och vinka!


9/10 - 2011

Imorgon blire att ringa ägget. Klarar inte av att pilla navelludd längre mellan rastning av hundarna, söka jobb och städa, så nu blire att ta sig i kragen och ringa dit och hoppas på att dom ha nån plats att erbjuda till mig :). Vore kingeling att få in lite caaasch liksom(Y)! Efter samtalet och hoppas på goda nyheter där, så bär de av till stallet till världens bästa brunaspringare. Och därefter blire att byta till vintertassar på fanstyget till bil. Hörde rykten att de ska snöa nästa vecka. Kiiing! Är en aning avis på Nattis då hon sa att de snöa hos henne.. För jag vill också ha snö! Vet att jag typ är konstig, men snö är liksom the thing efter sommaren :).  

Le och vinka!


Saknar dig!


Dag 10 - Varför får hästar och ridning mig att må bra?

Stallet är min "fristad" eller vad man ska säga. Där kan jag släppa allt annat man tänk på och bara tänka på nuet och på de man älskar mest - hästarna. Men även lugnet kommer in till kroppen av att bara kliva ut ur bilen och in i stallet och jag kan koppla av, då jag mesta dels är stressad av olika orsaker, vet knappt själv varför men de är så de är.

Mina fyrbenta vänner är mer än bara hästar, de är som en riktig vän, finns alltid där då man måste lätta på hjärtat, då de är bra lyssnare, säger inget till nån, de ifråga sätter inget (eller aah dom tyck kanske man saknar en och en annan skruv ibland då man pratar med dom) och framför allt dom prata inte än massa skit osvosv. Kan babbla på hur mkt som helst men då blir detta inlägg för långt och tråkigt ^^. Och ridning eller körningen mår jag alltid bra av. Men visst, ha hästen en dålig dag och allt bara jävlas så känns allt som en katastrof och man vill bara gräva ner sig. Så äre alltid, man kan inte alltid ha medgång utan man måste ha lite motgång också för att kunna lyckas och utvecklas. 

Så länge man ha kul, så vill man ge mer och man mår bra. Tycker iaf jag :).

Le och vinka!

9/10 - 2011

Lite bloggning på slutet då jag inte ha idats skriva nått, men fick lite abstinens nu, haha! Nemen allt ha flytit på som vanligt. Alltså inget direkt spännande ha hänt. Blir som tråkigt i längden (om de inte redan är de) att läsa vad jag gör i min ensamhet här hemma på dagarna, med de tre odjuren, fyra om man räknar med Micke, fliiiiiiin.

Men i måndags blev de en tripp till bygde för mig till Linis och de blev som fest där med henne, Pålle och Marie, bara trevligt! :) Man va liiite smått sliten efter att gått all in lite för tidigt och la sig maaybeee lite för sent, hehe. Och detta måste göras om, tycker iaf jag :).



Och idag eller rättare sagt igår så for jag, Micke och pappsen på äventyr till klabböle med båten (inte min utan pappies) och grilla och satt på ljugar bänken :). Bara mysit må jag säga! Jag mena, så länge de är mat av nå slag med i bilden så är jag nöjd, hehe. och apråpå båt så blev målningen till ställningen till mitt kadaver till båt klart i veckan (y).



Le och vinka!

Dag 9 - Min högsta dröm

Är att kunna köpa/importera min röda dröm pärla! Röd fordmustang fastback -60 tal. MUMMA! <3 Sen även att både jag och Micke ska va friska och må prima tills vi ligg med näsan upp mot kistlocket. Och även att jag hittar min drömhäst och att den kan hålla sig frisk hela livet ut den med :).

Titta och njut, dreggeldreggel!

Le och vinka!


Dag 8 - Min favoritgren

Ja de är inte så svårt att gissa för dom som känner mig, hehe. Men till dom som inte känner mig eller redan ha listat ut vad jag håller på med ´för nån hästsport, så äre iaf trav ;).

Le och vinka!


Dag 7 - En låt som påminner om en häst du älskar

Tråkig som jag är så ha jag ingen speciell låt till nån häst som jag älskar.

Fast nu när jag tänker efter, så äre faktiskt en låt som påminner mig om en häst jag verkligen älskar. Hade låten som väckarklocka första sommaren jag hade den bästa och underbaraste ponnyn i världen - Lillebror. Som jag aldrig kommer att sluta älska. Han är och förblir oersättlig i mitt hjärta. Hej hej fjortis Julia men så äre, han ha verkligen en speciell plats där. Och varje gång låten går på radio (inte alltför ofta dock, då de är en gammal "lugn" sommarplåga om jag inte minns helt fel) så bli hjärtat en aning varmare.

Men självklart ska jag inte komma ihåg vad låten heter eller vem som vaartisten.. Ska fan gå igenom all gammusik man ha och se om man hitta igen den.

Le och vinka!

Karismas Lillebror <3


Dag 6 - Min största rädsla inom ridsporten

Största rädslan inom ridsporten, hmm.. De måste va om man skulle ramla av och skada mig riktigt illa eller liknande så att jag inte får/kan rida/köra mer, eller de värsta av allt, att inte få hålla på med dom fyrbenta vännerna mer pga av en skada tex. Ja, de är min största rädsla, att inte kunna få hålla på med de jag älskar mest.

Le och vinka!



2/10 - 2011

Fyfan, redan andra oktober! Snart äre fan jul igen och man börja närma sig 30. Även om de är ett x antal år kvar till dess men de känns som iaf, haha! Tiden går för fort må jag tycka.

Hur som haver så är man typ ledig från måleriet imorgon då de sägs att de ska bli regn. Men iaf, så är dom drygaste rören färdig målade och nu äre bara dom runda rören kvar och de kommer att gå snabbt som satan att kirra den biffen, och ljuset i tunneln börja bli allt starkare (y). Och sen så blev de kanon efter lite snickeri med bockarna, perfekt höjd nu, kiing! Och Rocky är älskad av alla på båtklubben och pappsen pratar bara gott om han om alla vinster inom utställningen. De vårdar bara gott om att kanske tigga sig en resa av han till världens största hundutställning i england, man kan iaf hoppas! ;)



Är pigg som en pelikan, så de verka inte bättre än att spela tiny zoo på mobilen tills jag bli nalta trötter.



Le och vinka!

RSS 2.0