20/10 - 2011

Kom och fundera på när alla odjur i huset sover och jag är ensam nattuggla och går igenom alla bilder på datorn och ser alla valp bilder på Rocky om hur de gick till att jag blev med Rocky. Kanske inte är så många som bryr sig men för att fördriva tiden så drar jag "historian" snabbt.

Jag va inne på att lura pappsen på en skoter men i samma veva som jag nästan hade lurat pappsen, så köpte Emma och Martin Hugo och jag bytte bana rätt fort från skoter till att vilja med valp jag med (som jag skulle betala själv ;)). Emmas mamma hade en kull och hon drog med mig dit för att kika på kullen och då va dom små korvar med ben, så söta! Och väl framme så tog hon upp den svarta hanen och sa att denna svarta korv va hunden för mig. Och tankarna börja snurra på riktigt efter att ha sett dessa små korvar till hundar -varför inte? Men då han somnade vid mina fötter efter än massa bus med syskonen utanför valphagen va jag fast, han skulle jag bara ha! Dock vet jag inte om han somna för att han va utmattad eller för min tåbira men jag vill tro på utmattning, haha! Och den 28/3 så blev jag hundägare till min monsterhund <3.

Och tänk hur det kan gå ibland. Jag mena, skoter och hund är ganska så olika saker. Och tänk om jag hade hållit fast vid skoteriden jag hade? Haha vill inte ens tänka den tanken.

Le och vinka!


Då, ca 2 veckor efter jag hade hämtat han


Nu, ca 2 veckor sen


Kommentarer
Postat av: emma

hah,naw:]

2011-10-22 @ 12:33:14 / URL: http://ponnytravarnas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo