30/11 - 2011

För den som vill veta så ha min axel bytt färg från att va knallblå till knallgul under en natt typ. Nalta scary faktiskt. Nästan lika läskigt som då freekfoten (foten jag stukade) hade bytt färg och form då den va under läkning. Tur att axeln inte ha bytt form iaf! Hahah, då skulle jag bli rädd på riktigt.

Nemen ha som inge värt att säga mer än att jag aldrig trodde att jag skulle säga detta, men jag saknar faktiskt min bajs bil ganska mkt. Samt saknar jag att va i stallet med världens bästa häst! :( Blir att skriva en bil som överst på min önskelista av pappsen.

Men nu, åter till vampire diaries tittandet!

Le och vinka!

26/11 - 2011

Kommer tyvärr inte bli någon avel för Rocky, men vi är inte bitter för de! Men visst, äre lite surt ändå då han är en snygg heeler, men what to do liksom? Sällskapshund till vardags och utställningstjärna till helg. Helt okej må jag tycka faktiskt! <3 Han är och förblir oersättlig!

Le och vinka!

 

25/11 - 2011

Ticket startade igår och jag fick värma han i skogen framför vagn och han va jätte fin och pigg! Men tyvärr blev de ingen placering eller pengar, då de inte va hans slags bana och hårt motstånd. Men gamgubben som han faktiskt är :], gjorde sitt bästa så de är huvudsaken! :) Haha <3.

Sen vare jobb idag på travet från 11 tills vi va klara. Ha även lärt mig koka kaffe (perkulator). Rånöjd tjej? Oja! Robert tyckte de va dags att jag lärde mig de, så då vare bara att lära sig :P. Sen vare en praktikant där, som kom från forslunda. Vi hade några kurser tillsammans så de va lätt pratat vilket kändes mer än nice :). Som övrigt klarade körkortet idag, grattis! Fick luncha alla hästar och så vare en jätte söt häst, men efter att han bet mig i axeln va han inte lika söt längre. Ha fått ett fin fint blåmärke och tandavtryck.. Tack för de hästen. Trots att hästen tackade för maten på sitt egna sätt så längtar jag tills nästa gång jag få jobba där :).

Le och vinka!


Bästa hästen! <3


23/11 - 2011

Fastnade med telefonen i högsta hugg med ett spel kanske lite för länge känner och ser jag.. Men Micket sömnprat gör så att man måste va vaken tills han ha snackat klart, så kul att höra han prata om luddiga saker! Alltid något nytt och roligt som jag kan mobba han för, mohaha! Och i skrivande stund sa han från ingenstans "se du? (Jag fundera på att svara nå luddigt tillbaka men så fortsatte han) Kärringen är gravid. Kärringjäveln är fan gravid!" Och han avslutar meningen med massa mummel som man inte kan förstå vad han säger. Man undra vad han drömde om, haha! Måste fråga han imorgon eller rättare sagt senare idag ^^. Och de är nog bara jag som tyckte de va kul sagt men aah, jag är inte känd för att ha bra humor heller så.
Men nu äre dags att krama kudden och en dejt med john blund. Godnatt!

Le och vinka!

21/11 - 2011

Ticket startar på torsdag och självklart ska jag agera som hästskötare! Och på fredag blire ett par timmars jobb hos Akseli! :) Tur Micke är snäll och lånar ut bilen åt mig dom dagarna :). Måste ta och snacka allvar med pappsen angående att fixa zzaabbben fort som satan eller så får han lov att fixa en bil åt mig, det här går bara inte. Blir ju sinnessjuk av att sitta här hemma och jag är inte nog cool för att va med i coola gänget här i vännäs heller.. :(

Men nu drar jag upp till Emma och Martin för att käka!

Le och vinka!

21/11 - 2011

Ska ta hundarna under armarna och går en långpromenad med dom, för att fördriva lite tid :). Men framför allt motinera mig själv, ha varit lite lat på sistånde så de ha varit knapert om långpromenader för hundarna. Iknoow, de är inte bra. Men nu ska de bli ändring igen! (Y)

Annars så ha jag klätt på mig andra kläder och kammat håret sådär lite extra och gått till hotellet för att lämna ett cv :). Hoppas på napp där då de inte verka ha blivit nå napp på dom andra ställerna här i vännäs som jag ha lämnat in på. Men de börja ju närma sig jul sakta men säkert och julstressen kommer smygandes så vem vet, man kanske måste ta och klona sig kring jul? Men aaah, man kan iaf alltid hoppas ^^.

Seeee yaaa leeeejjjttteeer, eller nått.  

Le och vinka!


-

Jag blir typ mörkrädd.


15/11 - 2011

Stallet imorgon och där efter blire premiären för breaking dawn med älski! Onsdagen är mer än räddad. Dock så är böckerna så mkt bättre än filmerna men man kan som ändå inte låta bli att inte se filmerna ändå av nån konstig anledning, haha!

Sen ha jag även stallet på torsdag, lördag och söndag! :D Så min helg är också räddad! Men där efter kommer de bli knapert om stalldagar då Micke kommer att börja köra sin egna bil till och från jobbet från och med nästa vecka och pappsen är en aning för envis och ska göra ett motorbyte på zzaabben istället för att köpa en "ny" bil. Dessa pappor asså. GAH! Kommer bli sinnessjuk, eller rättare sagt mer sinnessjuk av att bara kunna va här hemma och som sin höjd gå till vännäscentrum och se allmänt cool ut.

Le och vinka!


Söt häst <3


14/11 - 2011

Nu ha jag tagit tummen ur röven och skrivit ut mitt cv och meritförteckning i X-antal ex, slängt på mig andra kläder, kammat håret lite finare och ha lämnat in 3 st här i vännäs på små butikerna :). Imorgon äre icas och konsums tur :). Och senare i veckan blire en vända in till stan typ och lämna lite där också. Jag må ha suttit länge med tummen i röven pga att jag trodde dom bakom disken skulle bitas och gud vet allt vad jag trodde dom skulle göra, men så va icke fallet :). Och jag kan erkänna att de känns ganska skönt i kroppen eller vad man ska säga att ha gjort de.

Och min belöning blir att ta en snus och sitta och glo på tv tills jag är less! ;D Låter ganska asum må jag tycka.

Le och vinka!

13/11- 2011

Före: - Ursäkta för maskinen och en mil lång kabel.





Och efter: Lite små fix kvar bara så den är inte helt
klar men nästan :). Handtaget ska
målas svart också :)






12/11 - 2011

Rockypocky vart 1:a med HP och sen blev han BIR! :) I gruppfinalen vart han avtackad som 5:a och 4:a blir placerade så de va inte illa pinkat ändå! :) Mkt fina hundar i gruppen. Han ha ju gått upp från valpklass till junior nu så nu tävlar han mot dom äldre herrarna :). Men fick iaf finfin kritik! :)

Kritiken: "9 ½ månad, bra proortioner, välformat maskulint huvud, bra uttryck, bra hals och skuldra, något öppna vinklar fram, lite fransysk, utmärkt bröstkorg, stark länd, bra rygg och kors, välburen svans, välvinklad bak, rör sig med bra steg, men har tendens till hadeny? (sekriterarna skriver som nå kråker så de är lite svårt att urskilja bokstäverna, ska prata med Emma och se vad de egentligen heter ^^) fram, bra benstomme päls och tecken, mycket trevligt temperament, välvisad."

Bilder/bild kommer sen då jag ha kidnappat bilderna ;).

Sen så kommer de bilder på trappen snart, sista varvet ska bara få torka så man kan ta bort maskeringstejpen innan bara. Inte för att skryta så vart de för jävla bra. Hihihih!

Le och vinka!


Pussbah!


11/11 - 2011

Glömde förstås svänga förbi pappsen efter stallet och kidnappa tillbaka min kamera för morgondagens äventyr till vindeln, utställningsdags igen :). Men tur Emma och Martin kommer ha med sig sin! Blir att kidnappa bilderna på min svarta fara så fort som de går ;D. Alltid lika kul att ha bilder från Rockys utställningar, tycker iaf jag :). Roligt minne, eller vad man ska säga.

Dags att måla trappen!

Le och vinka! 

11/11 - 2011

Sitter just nu hos mammie och kikar på blocket efter nå bilar. Drömma kan man iaf få göra, eller hur? Ha iaf kört mammsen till sjukgymnasten så jag sitter här ensam. Så min tanke efter detta inlägg är att jag ska ta och plundra hennes kylskåp på mat som tack för att jag körde henne, så hon få sig en trevlig överraskning då hon kom hem, moahhahahha! Snäll dotter, iknoooooooowwww. Efter plundringen och maten ha fått smälta lite så drar jag vidare mot stallet!

See yaaaaaaaah!

Le och vinka!


10/11 - 2011

Pappa ringde igår och sa att jag blir ytan bil ett tag då de saknades komprition (stavning och heter de så?) på alla fyra cylindrar. Och att de skulle ta ett tag för han och komma på hur han skulle göra då det handlar om en prisfråga. Närmaste lösning va att ev. byta motor eller renovera motorn som sitt i. Men jag ska säga mitt, så skulle jag fan inte tillåta han göra de på hon då hon är så pass gammal, årsmodel 94. Men de är ändå pappsen som håll i plånboken så han bestämmer. Men jag mena, de finns bilar (inga direkta skönheter men vafan) på blocket för typ halva priset jämnfört med att byta motor. Men men, får väl se vad pappabildoktor säger för diagnos sen. Då äre iaf tur att jag ha världens bästa älski som lånar ut sin bil ett tag :).

Imorgon blire en sväng till stallet till världens bästa häst och sen fara och kidnappa min kamera av pappsen, då de är dags för utställning för svarta faran på lördag igen, en inoff i vindeln :).

Le och vinka!

 

9/11 - 2011

Nu är de andra varvet av grundfärgen på trappen målat och imorgon ska vi typ börja måla den på "riktigt", iiih! :D Äntligen soms agt, snart är trappjäveln klar! Finns inget som kan förklara hur skönt de kommer bli då den verkligen är klar.

Ha som inte hänt så mkt spännande idag så ni får nöja er med detta som uppdatering, tyvärr.

Le och vinka!

8/11 - 2011

Vid det här laget för ett år sen va jag och Nattis i frankrike, eller iaf snart framme. Och jag kan erkänna att jag saknar la france lite grann faktiskt. Träningsmöjligheterna för hästarna, alla galna och knasiga fransmän som körde häst som man mötte och självklart Paris´s sevärdigheter och affärer osv. Men de jag saknar mest är nog mina och Nattis lässtunder och pratstunder. Men även lite av den "avancerade" maten vi åt, haha mackor och youghurt i 4 veckor. Åååh saknar.

Le och vinka!


8/11 - 2011

Blev ändrade planer. Då Micke kom hem från jobbet så la Micke in snabbväxeln på slipandet så de blev rääääserslipning och första varvet på grundmålningen är klar nu! :D Fyfan vad skönt, snart är den fucking trappa klar! :D Så som vi ha bråkat med den. Men då får vi tacka pappa för lånet av mästerverktyget vi fick låna! :) Gick en aning snabbare med den, än göra allt jävulskap för hand som vi gjorde från början. Därav varför det ha gått så jäääävulst långsamt med trappen. Men även då de inte ha känts att de ha hänt nått så får man ingen direkt motivation att arbeta med den, men nu jävlar så äre inte långt kvar! Och bara för att va jävlig så kommer ni inte få veta hur trappan kommer se ut fören den är helt klar, heheheheheheh!

Le och vinka! 


8/11 - 2011

Pappa är på väg hit för att ta mitt skrälle till bil som fick för sig att dö igen, men nu vare nog lite mitt fel också. Men de ids jag inte ta upp, hehe, då blir jag dumförklarad. Men nån gång kanske jag tar upp de. Kan faktiskt erkänna att en räv ha fått offrat sitt liv. Men de va inte de som orsakade zzaaabbbeeennns fel nu.

Så nu blire att slipa trappan, målning i helgen! :D Snart är den klar!!!!!! ÄNTLIGEN! Självklart kommer före och efterkort då den är helt klar, så får ni se hur icke okej den såg ut.

Le och vinka!

5/11 - 2011

Nu blire att kasta in handuken på riktigt då ögonlocken är tunga som bly efter dagens bravader! :) Jobb, måla, köra häst x2 och sen några avsnitt av Ronny och Ragge med älski, Martin och Emma tar faktiskt på krafterna, tro de eller ej, men så äre. Ett tredje lager på systers tak är planerat imorgon också så man måste va på piggt och glatt humör för att orka med de, eller rättare sagt att Micke orka med mig, hehe.

In med handuken nu och hare gött så länge alla nattugglor! :)


Och avslutar som vanligt med, Le och vinka!

5/11 - 2011

Känns fruktansvärt underbart att få ha gjort rätt för sig ett par timmar efter ca 2 månader arbetslös. Men de va ju förstås bara idag, men ändå, dkönt att bryta trender :). Fick även köra en häst, mkt fin! Smått kär faktiskt. Dom skulle höra av sig om dom behövde min hjälp fler ggr :D. Ha som varit lite tört om de på ett tag, men men. Nu vet dom iaf att de är ba att ringa! :) Trivs så förbannat bra där så de känns kanon att få va där och spring titt som tätt igen!

Väntar nu på att Micke ska komma till syster så vi kan ta och måla andra varvet på taket :). Där efter blire en tur med Ticket :). Som sagt, kanon dag idag! Jobb, måla och sen ut med världens bästa häst, kan som inte bli bättre dag må jag tycka!

Le och vinka!

4/11 - 2011

Började träna bugatricket med monsterhunden igår kväll och de tog inte länge/många försöka innan han och fatta vad jag ville :). Så nu bockar vi av buga, och ska försöka oss med "är du blyg" igen inom en snar framtid. Önska oss lycka till! Eller nått.

Snart blire att kasta in handuken på riktigt och hoppas på en dejt med john blund ganska snabbt.

Le och vinka!

4/11 - 2011

Ny kommen hem från att ha måla första varvet på sovrums taket hos systeryster :). Och jag är inte så färgglad faktiskt ;D. Nästan så att Micke är mer färgglad ^^. Varför vi målar taket är för hon fyll ju tantgammal (hihih!) och de är hennes present från oss iaf :).

Nu blire att käka och sen ut med hundarna innan man börja varva ner för att sen sova, jobb på travet ett par timmar imorgon, JIHO! Och sen vidare till syster för att fortsätta måla, en kanon dag! Kanske så man tar sig en sväng om med Ticket också, beroende på hur mkt klockan blir efter målningen :). Vore som asum! 

Le och vinka!

2/11 - 2011

Väntar bara på att mina mackjärnsmackor ska bli klara i mackjärnet och ska käka dessa godbitar innan jag sätt igång och brottas med trappan. Får se hur länge jag orkar brottas men tanken är lääääänge, men de brukar aldrig bli så länge i slutändan..

Aja önska mig lycka till, för nu äre fani mig inte mkt kvar innan vi kan slipa trappfan!

Le och vinka!

2/11 - 2011


Ibland är han ganska ful faktiskt.


1/11 - 2011

Idag ha hundarna fått sig en lite längre promenad. Tog Rocky på en promenad där de är lite mer liv och rörelse för träning men även där vi aldrig ha gått förutoch han skötte sig bara bra! Dock så skulle han lukta på alla gräsplättar han hitta. Han hade inte heller tid att pinka fören vi va på "känd" mark igen, haha söt hund! Sen ha jga även märkt att han gillar att söka saker, inget som jag ha lärt han utan de nått han ha kommit på själv. Behöver bara säga söka tex bollen så söker han tills han hitta den :). 

Annars idag så ha jag brottats med trappan ett tag men va tvungen att ta en lite paus, man blir typ sinnessjuk av att jobba på den då de känns som om man aldrig kommer nån vart. De går som ni kanske ha förstått, sakta men säkert framåt och dom som känner mig vet att jag inte ha det bästa tålamådet, hehe. Men nu ser man iaf att de händer nått, även om de inte känns som så. Ha även räddat kisse från garagetaket då hon smet ut på balkongen då jag vädra (lukten från värmepistolen och limmets bladning är inte så mysig) och hade gått på balkongräcket och vidare mot garagetaket i stuprännorna (gargaget sitter som ihop med huset) och slutingen fasnat där då taket slutta neråt och hon tog sig inte tillbaka då klorna inte fasnade i takplåten. Haha, hon lär nog inte utforska så mkt mer via balkongen hedanefter ^^. Och i skrivande stund så ligger hon brevid mig och kurrar, hennes sätt och tacka för hjälpen kanske? För "hennes" plats som hon brukar ocupera är på armstödet längst bort och hon spenderar mkt tid där även om jag och Micke ligg och fläska oss i andra ändan av soffan.  

Och Ticketmannen tog sista pengen igår på skelleftetravet! Banan såg inge vidare mysig ut och då han kom av banan såg han ut som en gående lerinpakning.

Le och vinka!




Detta är hennes plats och jag och Micke fläskar
oss ungefär där lampan är


RSS 2.0