1/11 - 2011

Idag ha hundarna fått sig en lite längre promenad. Tog Rocky på en promenad där de är lite mer liv och rörelse för träning men även där vi aldrig ha gått förutoch han skötte sig bara bra! Dock så skulle han lukta på alla gräsplättar han hitta. Han hade inte heller tid att pinka fören vi va på "känd" mark igen, haha söt hund! Sen ha jga även märkt att han gillar att söka saker, inget som jag ha lärt han utan de nått han ha kommit på själv. Behöver bara säga söka tex bollen så söker han tills han hitta den :). 

Annars idag så ha jag brottats med trappan ett tag men va tvungen att ta en lite paus, man blir typ sinnessjuk av att jobba på den då de känns som om man aldrig kommer nån vart. De går som ni kanske ha förstått, sakta men säkert framåt och dom som känner mig vet att jag inte ha det bästa tålamådet, hehe. Men nu ser man iaf att de händer nått, även om de inte känns som så. Ha även räddat kisse från garagetaket då hon smet ut på balkongen då jag vädra (lukten från värmepistolen och limmets bladning är inte så mysig) och hade gått på balkongräcket och vidare mot garagetaket i stuprännorna (gargaget sitter som ihop med huset) och slutingen fasnat där då taket slutta neråt och hon tog sig inte tillbaka då klorna inte fasnade i takplåten. Haha, hon lär nog inte utforska så mkt mer via balkongen hedanefter ^^. Och i skrivande stund så ligger hon brevid mig och kurrar, hennes sätt och tacka för hjälpen kanske? För "hennes" plats som hon brukar ocupera är på armstödet längst bort och hon spenderar mkt tid där även om jag och Micke ligg och fläska oss i andra ändan av soffan.  

Och Ticketmannen tog sista pengen igår på skelleftetravet! Banan såg inge vidare mysig ut och då han kom av banan såg han ut som en gående lerinpakning.

Le och vinka!




Detta är hennes plats och jag och Micke fläskar
oss ungefär där lampan är


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo