29/9 - 2010

Idag då jag red Ticket så tror jag fan att de va han som va ute med mig istället för tvärtom x). Men oj oj vad fin han kändes idag pigg och framåt! Och framför allt bortåt! *Happy* Och hemmåt vare bara att le och vinka och hålla i sig och följa med i de stora hela. Nemen han kändes sjukt fin idag och hoppas han fortsätter så!

Talet idag gick bättre än förväntat faktiskt så jag är nöjd där med! Och beaverarbetets betyg blev bättre än förväntat också. Skola är fan roligt då de går bra! Jag ska kanske ta tag i min fundering som jag har haft sen skolstarten, bli mvgbarn? Som man brukar säga: Bättre sent än aldrig? ;)

Och fick höra att Puttemannen kanske ska gå vidare :/. Älsklings Puttischmannisch pojken!

Le och vinka!

28/9 - 2010

Händelserik dag idag också, Pålsson i bagageutrymmet, stått ut med predikarns damp, första gången och köra hästsläp, jag klädde av mig, Annie blindad, provlopp, händerna frös fast och mercan vart hissad upp i luften. För mer info - fråga.

Hur som haver så dog inga hästar eller människor då jag körde, härligt! Och Ulf va nöjd över min körning, roligt att höra! Annie va jätte snäll och duktig, Julia nöjd! Va inte ens nervös, måste fan va ponnyloppen som ha satt mina nerver på plats efter 3-4 år (Y). Och tack Näädalieee för de moraliskastödet och hjälpen ikväll!

Ne nu blire att skriva klart talet som ska hållas imorgon.

Le och vinka!

28/9 - 2010

Ska köra mitt första provlopp ikväll så nu blire kasta i sig mat, byta om och sen vidare mot skolan igen för att packa osv. Tack för förvarningen Ulf, lite tidgare nästa gång kanske? ;)

Le och vinka!

27/9- 2010

Förra inlägget va lite damp jag vet, men de är skönt att få de ur vägen. Även om man inte ska ta sånt på sin blogg men det är inte ens lönt att ens försöka säga detta irl. Inte att leka med!

Dagen annars ha varit en händelserik dag då vi i travgruppen skulle iväg på travet för att köra. Men då hade Abello tappat en baksko så Ulf fick lov att slå fast den. Därefter va hästarna lastade och allt va klart men då va de typ slut soppa i minibussen och lite luft i transportens ena däck, for till preem för att tanka och sen pumpa däcket. När de väl va klart så skulle vi ju som rulla vidare till travet, men då dog bilen typ mitt i vägen på väg från preem och Ulf klev ur och va inte på sitt gladaste humör. De visade sig att han hade tankat bensin i minibussen som är en diesel och man kommer inte så långt på de xD. Men de löste sig tillslut iaf och de blev att lasta ur hästarna brevid vännäsvägen och hästarna va cool lugna, skönt! Skulle ju inte sitta fel om man hade tappat dom där. Vi klarade av en lite svårare situation utan att skada oss så de är bara att le och vinka ;)! Ulf hade gärna skitit i att kliva upp i morse och jag förstår inte varför ;].

Foderstatsberäkningsprovet är avklarat och jag hoppas på ett g iaf och de blir nog inte mer än de. Och så ska jag och Nääädalie fara till frankrike på praktik efter höstlovet i 4 v.! :D Spännande spännande!

Pappa är en friman från sjukhuset nu och jag är bortskämd, tralala.

Läxa nästa!

Le och vinka!



27/9 - 2010

Vissa ska bara sitta stilla och hålla käften och sluta va så jävla otrevlig hela tiden. Jag syftar på en viss person, men om fel person känner sig träffad så skiter jag fullefan i de för jag är så satans less! Ville bara få de ur mig, känns redan mkt bättre men det finns mer att säga men då blire ett jävla liv så detta får duga och lite är iaf sagt.

Le och vinka så länge!

25/9 - 2010

Partey igår då! Vi började med förfest hemma hos Andre och sen vart de five. Och de va en grymt lyckad kväll måste jag säga! :) Tack så mkt för kvällen flickor! Lite fyllekäk på shell med Linis och Pållebus (:.

Har pratta lite med pappa igår då han ringde, och han trivs där då de är så mkt fruntimmer omkring han x). Kanske är därför han gör illa sig hela tiden? ;) Jag och älski ska väl ta och hälsa på han typ imorgon eller så, eller iaf jag :). Och han sa även att han skulle få komma hem om ett par dagar typ. Gamgubben då!

Ska ta och kika på kissemisseungar hos Carro typ nu (:.

Jag förstår inte vad jag har gjort för att du ska tycka så illa om mig.
Le och vinka!

24/9 - 2010

Tog ledigt från skolan, hade bara en lektion så men de kändes lite surt då de va trav, men jag okrade inte ;/. Har inte hört nått från daddiie än.

Ticket skötte sig bara bra idag då vi tog en sväng i skogen, skönt att nått går bra iaf och man kan ha ett leende på läpparna. Krogen ikväll med bästaste Linis, Marie och Issa. Hoppas de blir en lyckad kväll som alltid! Jag vet inte vad jag ska ha för kläder än, panik! Men jag kan lova att de blir att rensa garderoben sen efter nått som passar till mina underbara svarta nelly skor! Äntligen kan jag ha festskorna på en fest! :D

Jag ska ta och göra mig iordning för att göra lite rackartyg med syster!

Le och vinka!

23/4 - 2010

Hur lyckas du med allt gamgubb? Äre inte de ena så äre det andra som man brukar säga. Och jag måste bara ställa frågan igen: Hur lyckas du?

Man blir nästan lite ledsen i ögat då du inte meddelar sånna här allvarliga saker till dina barn i förtsa hand, utan man får reda på saker och ting i efterhand av andra som vill berätta för oss. Det är minst lika lätt att säga till oss först än att säga till någon annan först.







22/9 - 2010

Har nyss kommit in efter en prommis med pöjkarna, Micke, Martin, Magnus och Rufus :). Riktigt skönt faktiskt. Och nog va de bra också då vi hade idrott första timmen - intervaller.. Så förhoppningsvis så kommer jag inte ha allt för mkt träningsvärk imorgon :).

Ticket klarade kvalet och jag hann dit och se på han! :D Gud vad kul de är att va med på tävlingsdagar och hjälpa till med dittan och dattan igen asså! Känner att jag har saknat de :).

Mys med bästaste älski nu <3.

- Att du ids, fyfan vad less jag skulle va..
Le och vinka!

21/9 - 2010

Sitter i pappas skruvarplats i stöcksjö och chillar här vid datorn medans han håll på med en bil. Nice då jag får göra datagrejer medans jag väntar på att han ska bli klar :). Är som chaufför åt han. Och så sover jag hemma i stan så jag får osm lite sovmorgon också :D.

Har troligast tingat ett katträd och lite andra grejer åt kissemissen redan nu, skönt att ha de bort stöckat :). Jag tycker att missen ska bli nog gammal att kunna flytta hem till mig och älski snart, men de är som ett par veckor bort, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, äre inte så man brukar säga? ;)

Ticket skötte sig bara bra idag och så fin han kändes idag så borde han klara av kvalet imorgon! Han låg på som aldrig förr så jag hoppas! Och så hoppas jag att jag hinner dit och kika på han. Ska kolla schemat och se om jag hinner :).

Le och vinka!

20/9 - 2010

Vart som bilen idag till skolan ändå, vart för lat och för bekväm för att ta cykeln ner på vasaplan (A). Men de är nice.

Körde intervaller med P.O idag igen (happy!) på travlektionen och han är ju så jäkla fin att köra!! MUMMA säger jag bara! Och klockningen börjar arta sig :D. Efter lunch vare dags för att räkna foderstartberäkningar och nu börjar saker och ting falla på plats då man fick lite starthjälp såhär efter helgen :). Prov i de nästa vecka, hoppas de går vägen. Känns som så iaf :).

Ska rida Ticket lite lungt imorgon då han ska kvala på onsdag :) (tror jag att de skulle va). Har fan fortfarande lite träningsvärk efter dressyrpasset med han i fredags x).

Jag kan inte, jag vill inte och de går inte.
Le och vinka!



19/9 - 2010

Nu är man fan vuxen på riktigt då man får rösta. Gick och rösta med mamma och sen fick jag va chaufför åt henne och pappa :). Jag fick hem lite små prylar och en tankad bil så jag ska bara va nöjd! ;D.

Första gången sen skolan började så ska jag åka buss imorgon. Vi ser väl om jag kom ihåg hur man gör! x) Nu blire en prommis med älski och sen en dusch :).

Le och vinka!

17/9 - 2010

Ticket skötte sig jätte bra trots att ridbanan va blöt och lite små halkig på vissa ställen. Han hade de lite svårt att slappna av ordentligt i traven men de kan man ju ändå förstå men han va så duktig så! Red volter och serpentiner för att mjuka upp honom.

Kaninerna fick klippta klor och ett äpple och en morot var så nu ska dom va nöjda tycker jag :). Tycker att dom ska få flytta till mig snart så jag kan gosa med dom oftare!

Nu hoppa in i duschen och sen va taxi åt mammsen :).

Le och vinka!

17/9 - 2010

Är hos mammie nu och ska bara byta om och sen bär de av mot stallet! :D Ska rida dressyr med Ticket för att mjuka upp han lite, då han ska kvala på onsdag. Hoppas jag hinner dit och kan kika på han!

Bara för att man har sovmorgon ska man självklart vakna tidigt. Alltid lika nice.

Le och vinka!


16/9 - 2010

Nu har kissemjaouungarna anlänt till världen, iiih! Blir att fara till Carro och kolla på dom om några veckor :). Sen blire att inhandla massa saker :D. Julia gilla!

Igår vart de en blötpromenad med Ticket då de regna, men mysigt va de. Han gick provlopp i tisdag och jag va ju på licensgrejen så då bytte vi dag :). Köpte ett par skor igår också och de är underbara! Lite krångliga att köra bil i men men ;D. Kilklack och ja, helt underbara mer än så kan jag inte säga. Och idag vart de en sjal inhandlad :).

Tvättning hos mammmie ikväll då de va fullbokat i tvättstugan i vännäs. Men då får mamma rå om mig en litenstund också :). Är som ledig imorgon så de blir att sooooova och sen fara till Ticket och sen vänta tills älski slutar :).

Le och vinka!


14/9 - 2010

Pansarvagnen till bil är nu tvättad och städad :). Pappa va visst på haga så då vågade jag rulla dit (A). Ridstövlarna är också tvättade och smorda.

Nu blire göra mat sen hämta Nadaliiiiie och sen mot travet! Hoppas de inte blir allt för sent så jag kan fara hem till vännäs och va med älski <3.

Le och vinka!

14/9 - 2010

Då va denna skoldag också över, skönt! Ska va på travet kl 18 då de är kursstart för licensen :). Måste ta och hitta på nått att göra innan jag klättrar på väggarna av rastlöshet. Städa bilen är ett måste men vågar inte fara till pappa då de nya ägarna är där med massa byggnisselassar och håller på med renoveringen av huset. Höll på att skita ner mig igår så jag vill inte va med om samma sak igen, så den tanken skippar jag just nu och får ta och fundera lite på vad man kan hitta på att göra, har nått att göra för stunden iaf ;D.

Le och vinka!

13/9 - 2010

Fick nyss veta av Micke att han har kirrat internet  i lägenheten, kuuung! Inge mer abstinensbesvär till fejjan osv ;D. En glad Julia!

Efter många om och men och massa dittan och dattan hit och dit så har jag bestämt mig, de blir att testa och se om storhästlicensen är nått för mig :). Uppgradering från ponnykusar till storkusar. Kursstart redan imorgon och man kanske ser nån skymt av Ticket då han ska gå provlopp :). Vore kul att se han in action!

Le och vinka!


Lillebror <3


13/9 - 2010

Frånvaron härifrån beror på att jag ha varit i lägenheten i vännäs och vi har inget internet än, men de ska komma så småningom :). Vet som inte vad jag ska skriva om vad som har hänt i helgen, men i de stora hela har vi/jag varit hundvakt och hjälp pappa med att flytta till kallförrådet :P.

Sitter just nu nere i datasalen som den gamla goa tiden. Va som ett tag sen nu ju! Trav första timmen och jag fick köra P.O, favvohästen, en sån häst vill jag ha! Vi fick träna på att volta och sen körde vi intervaller. Riktigt kul men att klocka intervallerna i rätt tid osv är inte riktigt min grej men vi är ju här för att lära oss så :). Blir allt bättre och bättre.

Storhästlicenskursen börjar imorgon och jag vet inte än om jag ska gå den eller inte! Ååååh jag hatar att va så velig. Men man kan ju iaf börja och se om de är nått för än eller inte :). Det är ju bättre att ge de en chans än att låta bli och ångra sig i slutändan?

Le och vinka!



9/9 - 2010

Bäbis kom hem igår! Äntligen :].

Nu letar jag fakta om bävern och de går bara prima, snart klar med arbetet :). Och Meta har blivit kär! Nu sitter hon och kollar på bäverungar haha, hon är ju bara så söööööt!

Juste jag skulle leta fakta och inte sitta här, så tillbaka till letandet.

Le och vinka!

 

Jobbigt läge liksom..


7/9 - 2010

Red Sandy en liten runda efter skolan då Ticket skulle in på banan och därefter hjälpt pappa med lasta släpen med last och kört till hans nya lägenhet :). Imorgon blire att lämna ett lass i vännäs med mina och Mickes grejer - äntligen :). 

Kom hem nu älskling!

Duschen ropar på mig och sen blire fan i mig sängen!

Le och vinka!


6/9 - 2010

Har kört pappa typ överallt och varit smakråd :). Kom hem med lite mer smått och gott till lägenheten, jag och min köpmani asså.. Några av saker fick vi av pappa och vi tackar så mkt! Och så får jag inte glömma och nämna att jag körde faktiskt med släp för första gången idag, och de gick bara prima må jag säga och de tyckte pappiie med, kul kul!

Tack Linis för stjusen imorse! Trav första timmen idag och de är så underbart att få köra häst igen. Funderar på att köra Ticket en sväng på fredag och se hur han funkar, vore grymt kul :).

Bäbis kommer kanske hem redan på onsdag då han har skuttit 2 älgar! Wiiho jag får hem han tidigt och med goköttet! Kan inte bli bättre!

Nu blire läsa och sen sova. Puss älskar dig bäbis! <3

Le och vinka!

5/9 - 2010

Lite mer smått och gott är inköpt till lägenheten och så börjar saker och ting komma på plats :). Så nu saknas bara kissemjaouen som jag väntar så ivrigt på :D. Mamma fick iaf va smakråd då Micke ska dissa mig i en vecka då han far på älgjakt. Bajs på dig om du inte kom hem med nå älgkött! Mest av allt vill jag att du ska komma hem exakt precis just nu <3. PUSS på dig! Denna vecka kommer gå så lååångsamt.

Skola imorgon, känns inte taggande men då jag såg vad vi hade första timmen vart de mkt mer taggande - trav! Efter lunch äre arbete med häst - foderstatsberäkning och jag börjar förstå mig på vad alla siffror vill mig och de känns kanoners!

Le och vinka!


4/9 - 2010

Skola en lördag är alltid lika lockande då de är naturbruksdan. Men inge slavgöra iår som de andra år utan vi fick visa voltstart med dress och allt :). Vi såg ut som riktiga proffs enligt Ulf ;D. Och de gick bara kanoners tills Linns häst fick damp men båda klarade sig utan skador så de va bra :). Är som sagt hur sugen som hälst på att ta storhästlicensen! Och så skulle vi även sko döhovar. Helt okej dag tyck då jag. Slutade tidigt också så de ägde :D.

Ticket skötte sig som vanligt igår :). Älskar den hästen asså! Och kaninerna fick kärlek, Dixie hade svårt att va kvar i sin bur men hon är ju som hon är :). Ska snart vara taxi åt pappa till jobbet och sen blire hem till vännäs och fixa och dona där :D.

Le och vinka!


3/9 - 2010

Första natten i lägenheten är avklarad, riktigt mysigt faktiskt :). Och all disk är diskad. Skönt! Blir att pyssla osv sen ikväll :).

Förberedelser inför naturbruksdan idag och vi hast 3:or fick köra häst medans resten fick slavgöra ^^. Skönt att få slippa de sista året! Och så tränade vi voltstart som vi ska visa upp. Gick bara kanoners så hoppas de går lika bra imorgon. Jag kan lova att jag vart ruskigt sugen på att ta storhästlicensen nu! :)

Ska fara och rida Ticket om en liten stund så vi höres!

Le och vinka!

2/9 - 2010

Snart bär de av mot vännäs för att börja fixa och trixa osv i lägenheten :). Och diska är ett stort behov då vi har så jäkulst mkt porslin, snälla föräldrar och syskon kallas de!

Drygdag hål i 4 h sen etologi i 3h. Först läxförhör, oups gick som inge bra :P och därefter fick vi info om en inlämningsuppgift. Vi ska forska om varsit djur (ingen får ha samma djur) och då äre inte högstadieforskning, att djuret blir 45 cm lång osv utan mer utförligt om deras beteende och allt det där. Jag valde iaf bävern :). Och helgen kommer att spenderas framför papper och dator för att kunna börja lite smått då de ska va klart efter nästa veckas lektion :).

Vännäs väntar! Tanka bilen sen brumma dit :).

Le och vinka!


RSS 2.0