27/9- 2010

Förra inlägget va lite damp jag vet, men de är skönt att få de ur vägen. Även om man inte ska ta sånt på sin blogg men det är inte ens lönt att ens försöka säga detta irl. Inte att leka med!

Dagen annars ha varit en händelserik dag då vi i travgruppen skulle iväg på travet för att köra. Men då hade Abello tappat en baksko så Ulf fick lov att slå fast den. Därefter va hästarna lastade och allt va klart men då va de typ slut soppa i minibussen och lite luft i transportens ena däck, for till preem för att tanka och sen pumpa däcket. När de väl va klart så skulle vi ju som rulla vidare till travet, men då dog bilen typ mitt i vägen på väg från preem och Ulf klev ur och va inte på sitt gladaste humör. De visade sig att han hade tankat bensin i minibussen som är en diesel och man kommer inte så långt på de xD. Men de löste sig tillslut iaf och de blev att lasta ur hästarna brevid vännäsvägen och hästarna va cool lugna, skönt! Skulle ju inte sitta fel om man hade tappat dom där. Vi klarade av en lite svårare situation utan att skada oss så de är bara att le och vinka ;)! Ulf hade gärna skitit i att kliva upp i morse och jag förstår inte varför ;].

Foderstatsberäkningsprovet är avklarat och jag hoppas på ett g iaf och de blir nog inte mer än de. Och så ska jag och Nääädalie fara till frankrike på praktik efter höstlovet i 4 v.! :D Spännande spännande!

Pappa är en friman från sjukhuset nu och jag är bortskämd, tralala.

Läxa nästa!

Le och vinka!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo