1/9 - 2011 Tidsfördriv

1. Vad är ditt mellan-namn? Har två, Anna och Melinda. Ha mitt tilltalsnamn i mitten av dom
2. Vad skulle du vilja heta i förnamn? Nope
3. Är du i ett förhållande nu? Yes
4. Om ja, hur länge har ni varit tillsammans? 3 år och 3 månader typ? :)
5. Vem var du tillsammans med sist? Är tillsammans
6. Får man fråga varför det tog slut? - 
7. Har du haft ett seriöst förhållande? Har ett
8. Vem vet mest om dig? Hästarna
9. Vad gör du på fredagskvällar? Olika men oftast götta mig i soffan med älski!
10. Bästa filmen du någonsin har sett? Finns många
11. Har du haft sex med fler än 5 personer? Nope
12. Har du någonsin varit full? Har aldrig hänt, hehehehehhehehe...........
13. Har du testat droger? Nej
14. Röker du? Händer på fester
15. Snusar du? Ajjumen
16. Saknar du någon just nu? Yes 
17. Hur mår du idag? Jomen bara bra, själv? 
18. Hur många tabletter tar du dagligen? Inga typ
19. Vad gjorde du för exakt ett år sen? Skolan? 
20. Bästa minnet från sommaren? STUDENTEN typ om de räknas. Annars/och Rocky blev BIS 4 i ransäter mot 45 qandra raser
21. Senaste landet du besökte? Avlånga hemlandet, Sverige
22. När var du där? Ja alltid?
23. Är du rasist? Ne
24. Har du helt svenskt ursprung? Typ, är som inte så brydd
25. Om nej, vart kommer du ifrån? Vet som inte, är inte så brydd
26. Föredrar du svenska eller utlänska tjejer? Är som inte lagd åt de hållet tyvärr 
27. Ser du fram emot någonting just nu? Lördag, inoff i vännäs för Rockypock!
28. Sköter du skolan? Gjorde ;D, är som klar med den!
29. Vad hade du för betyg förra terminen? Jag va nöjd iaf
30. Vad är det bästa du fått på ett prov? MVG ;D
31. Vilket ämne var det? Häst ^^ och datakunskap i 1:an ;D 
32. Har du fått ig på ett prov? Mjo
33. Har du spelat/spelar du i ett band? Hahaha ja i barnåldern. Eller tanken va iaf att vi skulle starta ett band och vi spelade några ggr bara, hahahahaha
34. Anser du dig vara intelligent? Jag ha mina ljusa stunder så ja! :D 
35. Vilken har vart den bästa tiden av ditt liv? Stora hela, hela tiden (:
36. Vilken va den värsta tiden då? Högstadiet 7-8, dom som känner mig vet orsaken
37. Har du mått jättedåligt psykiskt? Mjo
38. Har du skurit dig eller gjort dig själv illa på nått sätt? Man va ung och dum en gång i livet
39. Har du haft sömnproblem? Nja
40. Hur ofta gråter du? Ha som inte koll på de
41. Vad gör du när du mår dåligt? Far till stallet
42. Vem vänder du dig för att prata med när du mår dåligt? Hästarna, dom är bra lyssnare och säger inte så mkt heller (Y)
43. Vill du ha tillbaka någon av dina ex? Ne
44. Vilken klass går du i nu? Ha tagit studenten så ingen
45. Vilket gymnasium? Gick på forsluslunda, hästlinjen
46. Har du varit otrogen någon gång? Nej
47. Har någon varit otrogen mot dig? Ne 
48. Är du stolt över dig själv? Ibland så 
49. Vad är det bästa med dig enligt dig själv? Vet som inte
50. Vad får du ofta komplimanger för? ´Vet ej

30/8 - 2011

Blir tyvärr inget provlopp imorgon då travbanan skulle ha öppethus för alla hästägare. Får rida nån annan gång helt enkelt :). For till stallet som planen idag och red lite dressyr och han gick som en klocka! Formen perfekt, volten i högervarv va en volt och inte nått mittimellan en fyrkant och en ovalvolt. Pigg och framåt också, gah vad jag älska den hästen! Sen for vi till huset för att göra nå annat och få ut lite mer av träningen och även då pigg och framåt, nästan för pigg ^^. Bra tecken ;D. Så imorgon blire nån form av intervaller på hemma plan för att "kompromissa" upp provloppet eller vad man ska säga :).

Le och vinka!




29/8 - 2011

Nyss käkat blodpudding hos mammsen och de va gödans värre! Blodpudding är fan underskattat asså. Men då ska de bara ätas nån gång då och då, annars blire som inte lika gott :).

Ha iaf fått tag i Ulf och han skulle va på plats. Kaaaanon! Ska även kidnappa pappas merca också, då den är automat och de är bara att gasa och bromsa ;). Är faktiskt fortfarande lite för feg att köra hästtransport med växellåda.. Tragisk jag vet. Har ju som tänkt att ta BE nån gång framöver också så de är väl lika bra att lära sig. Men varför tar man inte chansen att köra enkelt då man kan liksom? ;)

Le och vinka!

29/8 - 2011

Blir att städa undan allt man bara slängde in igår då man kom hem. Sen ta sig en dusch för att börja rulla in mot stan då mammsen ville ha privat taxi :). Mellan allt ska jag också försöka få tag i Ulf från Forsis och höra om han kan vara på plats på onsdag då de är provlopp. Ska som rida Ticket i ett provlopp då och de vore som nice att ha han där då så han kan godkänna de på en gång (om de är de förstås :P) så man kan få montélicensen också :).

Le och vinka!


28/8 - 2011

Sådär ja, hemma i norrland igen! :) Eller ha varit de ett tag men nu är man hemma i huset med älskling och dom andra odjuren :). Ha även hämtat ut mitt nellypaket och allty passade perfekt! Och skorna va ju mer än älskvärda! :D



BIS och BIM :).

Kritiken va denna:
"Snitsig 7m. hanvalp. Mkt vacker siluett, vackert maskulint huvud. Bra öron,
vackra ögon. Mkt elegant hals, stark rygs. Välansatt svans, lång välformad
bröstkorg. Utm bredd i låret. Bra ben och tassar. Rör sig väl. Bra päls och
färg. Saknar tumfläck.
Bästa hanhund."

Le och vinka!


28/8 - 2011

Jag ha fortfarande inte fattat att Rocky kammade hem BIS valp på specialen. Helt sjukt asså. Inte för att skryta, men jag ha en grym hund. Men till saken iaf så ha de varit jätte kul att se/träffat andra heelers och ägare då jag egentligen bara ha sett Sussies och Annikas hundar :). Och att de ha varit sjuk kul dag med tanke på alla hundars prestationer och placeringar idag och att hundarna skötte sig super med allt! :) (tysta, inga rymmningar/slitningar och inga anfall på andra hundar som man ha sett idag).

Nu blire en snabb sista koll på allt på internet innan jag ska dejta john blund med Rockypock som faktiskt ska få sova i sängen :]. Jag mena, lite bortskämd måste han ju få va efter dagens prestation ju? <3



Le och vinka!


OMFG! Han vann hela skiten! BIS 1 valp på ...

img_6754 (MMS)

OMFG! Han vann hela skiten! BIS 1 valp på specialen av 16 valpar! Och den stora rosetten fick flytta hem till mig! :D


25/8 - 2011

Nu är allt packat, minneskorten till kameran är tömmda, batteriet är fulladad och Rocky är badummad (badad) inför resan till heelerspecialen imorgon :). Ska bli riktigt spännande och se vad domaren säger om monstret på lördag faktiskt! Och de vore inte helt fel att vinna den stora och maffiga BIS 1 valp rosetten heller, hehe (A). Fast de är en del konkurans då de är över 100 heelrar som är anmälda och lite mindre än hälften är valpar, men drömma kan man ju få göra tycker jag :].

Ne man ska ta och kvällspinka monstret innan jag drar igång en film för att sen krypa ner i snarklådan.  

Le och vinka!


<3


24/8 - 2011

Nu är jag hos mammie för en liten matbit innan jag drar vidare mot Ticket :). Jajuste, ha ju klippt och färgat håret idag och håret känns som ett nytt! Mega nice! Efter Ticket blire mer busigheter ;D. Eller ja, de beror på om ett besök hos pappie räknas som bus? Men aah, för mig räknas allt som bus! Och sen hoppas jag på att den här dagen kan ta slut snart.  

Ojuste, drar som till hellerspecialen på fredag ;D. Iiiiih!

Le och vinka!


23/8 - 2011

Ha klipptgräset så de är så kort som de bara går, tvättat och städat hela huset överallt typ. Så nu skiner huset invändigt! :D Dock vare allt som går att göra, men tur att denna vecka ha massa busigheter för sig så de blir inte så mkt dega tider, och de känns asum faktiskt! :D 

Mot nya äventy!

Le och vinka!  


22/8 - 2011

Skit väder idag. Det ha resulterat i att jag bara ha degat mellan att ha varit ute med the dogs, betalat räkningar och klickat hem lite från nelly :). Fick som lön från fabriken idag så va som tvungen att fira de med lite spendering, hehe (a).

Imorgon blire att kliva upp tidigare än vanligt och hoppas på att de finns nå vettigt att göra. Om de inte finns nått att göra lär de bli en till dega dag... Fyfan måste fan ta och hitta ett jobb snart asså, så man kan styra upp livet en aning. Men vill helst tillbaka skolan faktiskt. Håller fan snart på att bryta ihop av rastlöshet, eller ha redan gjort de.



Le och vinka!

-

De är svårt att spola tillbaka tiden och kunna göra om allt och göra de rätt. Önskar att man visste bättre. Fyfan asså. Varför, varför, varför?..

21/8 - 2011

Hemma på riktigt nu :). Här äre en bild sen idag (orkar inte lägga upp fler, haha, hehe, höhö) och sen kritiken :).



"Välskuret bra huvud, mörka ögon, utm öron, korrekt hals, utm ö-linje, bra svans.
Välvinklad. Bra ben, för åldern mkt bra bröstkorg. Bra päls och färg. Utm rörelser!"


Slutade som sagt som BIR valp, BIG 1 och BIS 1! :D Jag ha börja förstå att han är kanske ganska så typ snygg. Och han är min BARA min :D. Fyfan känns kuuungelikung det här!

Tackar ännu en gång Emma för att du visaade han åt mig :). Och jag behöver inte va självisk och bara tänka på mig och Rocky utan grattis till Hugos och Kittys placeringar också :) Hugo blev BIR valp och BIG valp 2 av tre stycken och Kitty blev BIR och BIG 1 av 2 stycken :).

Le och vinka!


21/8 - 2011

Då va man hemma från utställningen eller är hos Emma och Martin och ska snart rulla vidare till gräsmyr för mat :). Men Rocky kammade iaf hem BIR valp framför sin kull syster Mimmi, BIG 1 och han va ensam startande i ringen och sen BIS 1 av 7 valpar! :) Så sammanlagt ha han varit på tre utställningar, BIS 1 valp två ggr på inoffar och sen BIS 4 valp på en officiell. De är ändå mer maffit som sagt med tanke på att de va en "riktig" eller vad man ska säga, och sen vare fler hundar med :).

Han är inte störst men då är han bäst och vackrast. Haha lite små kaxig iknow ;). Kritiken och bilder kommer sen då jag mobilbloggar just nu så aah.



Le och vinka så länge!


20/8 - 2011

Utställning för Rocky imorgon, inoff i Bjurholm :). Ha packat de som går att packa redan nu då de är en tidig morgon imorgon.. Jag hoppas och ber att de blir en värd tidig uppstigning, men varför skare inte bli värt med tanke på att både Emma och Rocky vet hur man gör, och de ha gått super dom 2 utställningar som han redan ha varit på? Hehehe. Nemen nu ska man inte dra förutfattade meningar, får väl se imorgon helt enkelt! :)

Ha även bokat tid för klippning på onsdag, kiiing. Klippte mig senast i maj under praktiken (A). Så de va ett tag sen.. Man kan väl kalla de väl behövligt! Och den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.

Le och vinka!

19/8 - 2011

Jag kör en teamnorrlandsryttarna.blogg.se, fem sanningar om mig ;D.

1. Jag älskar gossedjur fortfarande trots att jag är 19 år. Den dag jag får barn så kommer dom att drukna i dom för då ha jag barnen som alibi för att köpa dom söta, mjuka och underbara sakerna.

2. Jag älskar mat. Men fisk och ärtor är jag inget direkt fan av. Blir jag bjuden på mat hos nån, äter jag de, jag mena man vet aldrig då man får mat nästa gång liksom? Fast dom gröna små äckliga ärtotna skippar jag i vilket fall som helst.

3. Trots att jag älskar mat så kan jag istort sätt bara koka nudlar. Men då är jag kuungen på de förstås! Fast de sitt mest i att jag inte tycker de är kul att laga mat.

4. Jag har ingen som helst koll på mina pengar, äääääälskar att spendera dom.

5. Jag grät som ett barn då min underbara kanin gick vidare till andra sidan för 5 år sen? Vilket va mitt första djur - Nizze, må han leva i frid. Grät även krokodiltårar då jag valde att ta bort mina andra 2 underbara och pälsiga långörade vänner nu i år.

Le och vinka!

17/8 - 2011

Idag ha jag varit en såndär handywomen! Eller nått sånt. Måste ha varit en rolig syn om nån nu såg mig med mina "verktyg" jag hade. För då de inte finns nån skruvmejsel eller ett annat riktigt verktyg då man behöver de så tager man vad man haver, hahah! Men nu äre ju så att skruvarna kom iaf på plats i väggen och tavlona kom upp och sitter än, så tummen upp ju! Tur man är lite halv konstig ibland, annars hade inte grejerna varit upp nu liksom? Hahah! Trappan fick sig en vilodag idag då den där värmepistolen ger mig dåliga vibbar då jag tittar på den så då äre bara att skita i de och hoppas på den ger bra vibbar snart så man kan fortsätta där.

Ja juste, Rockypock får sig en utställning på söndag, en liten genomkörare innan specialen :). Badummas (bada) är inplanerat hos min personliga utställningsanmälare och handler på fredag! :) Och de blir en sväng till den bruna springaren imorgon och på fredag :). Jihhaaaaaa!

Le och vinka!


16/8 - 2010

Nu blire ett sent inlägg igen, onsdag om sisådär plus minus noll 30 min. Men idag ha jag inte gjort så mkt faktiskt. Badat Bella och min hårtork få vila i frid, ha gett ett försök på att fixa trappan men de varade inte så länge, brände mig på värmepistolen.. (hoppas på bättre lycka imorgon) Sen bara chillat i stort sätt och tro det eller ej, de va ganska så jätte skönt! Inte ofta jag säger chill är nice :p. Aah de är typ de jag ha gjort idag ^^.

Mellan allt så ha självklart the dogs fått sig promenader varv av två va lite längre (y). Ha som kommit på att jag ska börja ett nytt liv nu när jag är arbetslös, får hoppas på att jag orka hålla de, brukar bara hålla i typ en vecka sen är man tillbaks på samma gamla bana igen.. Men nu jävlar ska de funka hela vägen! :)



Le och vinka!


15/8 - 2011

Börja som småtagga till heelerspecialen den 26-28 augusti i uppsala med Rockypock! :) Efter dessa två utställningar som han ha varit på så ha de ju bara gått bra på som sagt :). Första va en inofficiell i Nordmaling och kammade hem BIS 1 valp och kritiken va denna: Utm typ o storlek. Trevligt huvud och utryck. Fortfarande mjölktänderna. Lite rakt skuldra fra utm vinklar bak. Bra nake, hals och rygglinje. Utm färg och päls. Rör sig trevligt. Utm temperament. Välvisad! Och andra en officiell i Ransäter och kammade hem Bis 4 valp (mer maffit med tanke på att de va en officiell och att de va fler hundar anmälda) och kritiken va denna (vet att jag redan ha sagt de tidigare): Utm typ valp med härlig stil mkt vackert välformat huvud väl burna öron mörka ögon bra uttryck vacker hals och rygglinje välburen svans bra bröstkorg utm front utm vinklar rör sig och visar sig mkt bra utm päls vacker färg mkt lovande Bästa valp!!

Så de ska bli mer än spännande och se vad vad "heeler domarna" säger. Dom är ju trots allt specialicerade på heeler så ja, spännande!! Och om han går bra så ha jag lovat han en ny, större och skönare bädd ;].

Le och vinka!


15/8 - 2011

Sådär ja nu är gräset är klippt, andra halvan av huset är städat och tvättmaskin är igång, fyfan vilken hemmafru jag är! :D Eller nått. Så nu blire att chilla en stund och sen rasta odjuren en sväng och därefter en efterlängtad och härlig dusch :). Priiiimaskinka!

Jag hatar, jag hatar, jag hatar, jag hatar och jag åter hatar det här. GAAAAAHHH!!!!!!!



Le och vinka!


15/8 - 2011

Ha klippt lite mer än hälften av gräsmattan nu (med gräsklippare, sax kändes för utmanande) och är tvungen att ta en liten paus. Fyfan vad tjock gräset är eller hur man ska beskriva de. Jag vägra att gå två ggr så klipparen är inställd på ganska lågt och de är tungt som satan. Får som skylla mig själv ^^. Dricka upp saften, ta en snus och åter gå till klippandet för att sen gå över till att städa :).

Le och vinka!


14/8 - 2011

Jahapp måndag om sisådär bra percis 30 min typ. Ha städat halva huset idag så andra halvan får bli imorgon. Men efter de har jag ingen jävla aning om vad jag ska hitta på.. Kanske ska klippa gräset med sax? Jag mena de är så miljövänligt de kan bli och jag är sysselsatt ett ANTAL timmar. De blir kaaaanoooon! Eller får se hur länge jag orkar, tålamådet är inte de bästa..

Le och vinka


13/ 8 - 2011

Ha varit hemma en stund nu med ett stort jävla sadface. Nu vet iaf personalnisselassen att jag gärna jobbar om de finns nå jobb framöver, hihih!

Lite tidsfördriv

Smeknamn: Julis, Bulia
Födelsedag: 24 Januari
Bor: Vääääääännnäääässss
Arbete: Inget för tillfället


FAVORIT…

Färg: Typ svart? 
Plats: Hmm..
Drog: Cola!
Fordon: Heeeeest
Film: Hmm..
Djur: heeesssst är beeesssst och hoooond e beeesssst
Affär: Måste nog va gina, hm och bikbok.
Serie: Vampire diaries!!!!
Café: Där de finns gott fika
Skor: Ha för många favvisar för att kunna välja ett par :(


BRUKAR DU…

Titta på dig själv i spegeln: Öööhh jao
Gnälla: Bäst på de
Skrika: Haha!! Ja ibland
Sova: Löööövvveee iiiit!
Drömma mardrömmar: Händer väl
Drömma sexdrömmar: Hihih jo
Försöka vara annorlunda: Naaaeee
Klä dig i svart: Japp
Ha sex: Ja, eller jag mena nej, vänta ju tills jag ha gift mig ju! :O
Hata folk: Asså hata och hata, tycka mindre om finns de en del...
Lita på folk: Jag ha dom jag lita på så ja


NÄR…

Åt du senast: Nyyysssss, Julia happy!
Läste du en bok senast: Hahaha ja de va ett tag sen.
Var du på konsert senast: Länge sen
Köpte du något senast: i morse, snuuus <3
Kysste du någon senast: Ha som inte sten koll på de 
Svor du senast: Samma svar som ovan
Sjöng du senast: In the fucking paaarty zzaaab från the fabriken
Klagade du senast: Ha som inte koll på de men nog vare inte allt för länge sen
Är det sommar: När de är varm som satan


VEM…

Saknar du: Vet som inte
Rörde dig sist: Älski
Kysste dig sist: Älski
Gjorde dig riktigt glad senast: Finns många
Fick du sms från senast: Älski


HAR DU…

För många vänner: Kan man ha får många?
Tvångstankar: Yes, för många men en kan jag säga iaf, slut siffran på tex volymen måste va antingen 0,2,3,4,5,6,8. Tex 35, 28.
Någon annan psykisk sjukdom: Är tvångstankar de? OMFG. JA vet som inte
Färgat håret: Nope
Brutit några ben: Ha jag säkert, hata sjukhus, därför far man aldrig in om de inte gör svaaajjjna ont.
Några piercings: Yes, öronsnibbarna, näsa, tunga och navel
Egen dator: Yeeeeesss
Gjort bort dig rejält: Varje dag
Bra självförtroende: Kunde ha varit bättre om man säga så
Kysst någon: Kanske :]
Haft sex: Ja, eller jag mena nej igen... hhihi
Köpt kondomer: Ja, fan jag mena nej här med.. hihi
Sagt jag älskar dig till någon idag: Inte idag
Varit kär: Är
Blivit kär i någon på nätet: Pinsamt, men typ
Velat vara otrogen: Ööö nej?


HUR...
Går du: Ja vettefaaouun
Fördriver du tiden: Sova och äta typ, kanske lite dator, tv och också
Mycket pengar har du: För lite, buhu
Tjänar du pengar: Inte nu längre :(
Ofta diskar du: Man ha ju som diskmaskin!
Ofta städar du: Ganska ofta
Ofta träffar du din familj: Mammsen, pappsen och systeryster, inte så ofta men Micke och alla djuren varje dag
Mycket äter du: Vissa lever för att äta andra äter för att leva. Så de första jag sa, mohahahha!


ÄR DU...
Förstående: Jao
Öppensinnad: Nja inte direkt
Arrogant: Ne 
Osäker: Ganska ofta
Blyg: Jo
Smart: Haha beror på vem man frågar och vem man jämnför med men enligt mig, ooh yyyeeess
Pratglad: För det meeeesta


13/8 - 2011

Sista timmarna här på fabriken rullar sakta men säkert mot sitt slut :(. Buhääähä. Ska göra ett försök att leta reda nisselassen som ha hand om personalen och säga att jag är intresserad av att fortsätta om de finns jobb. Vore asum att ha nått att göra till hösten! Man ha ju tyvärr varit för lat för att se vad de ha funnits för kurser att läsa, eller de ha mest suttit i att jag vet inte vad jag vill bli/ jobba som. Men nu efter 4 veckor här vet jag, vill stanna här! Dom behöv yngre individer här, inte illa menat ;p och de är riktigt bra här. Trivs super, bra arbetsuppgifter, bra stämning osv :). Men de är riktigt kul att läsa/höra att typ alla i klassen (aah gamla klassen nu då) ha antingen jobb eller ska läsa vidare till hösten! :) Kul kul!

Le och vinka!


12/8 - 2011

Ticketmannen tog sig i mål, men tyvärr näst sist, nått åt de hållet. Men han gjorde sitt bästa så de är bara att le och vinka och ta nya tag till nästa start! :)

Annars så vare som sagt sista dagen på fabriken idag. Buhuhuhuhu :(. Eller ska ju dit imorgon också ett par timmar men de gills inte som en dag tyck jag. Fyfan 4 veckor ha gått för fort. Ha iaf haft en super bra sista dag med jobb hela tiden istället för än massa dötid som vi ha haft nu på slutet, och sen fick vi tårta i slutet av dan av skiftarbetarna :). Och de är inte alla som ha fått tårta två dagar i rad heller! Fick som tårta igår också! Fyfan vad gööööötttt! Dock vet jag inte om vi fick tårta för att vi ha varit duktiga och så, eller om de va för att dom äntligen ha blivit av med oss :P. Hahaha, men vet som aldrig med dom äldre typerna nu för tiden. Dagens äldre asså.

Ne nu blire att krypa ner i sängen och hoppas på en dejt med john blund!

Le och vinka!


Ticket är värmd i skogen inför kvällens st...

img_4458 (MMS)

Ticket är värmd i skogen inför kvällens start. Fick äran att göra de och han kändes finfin! :) Nu håller vi tummarna för han!


11/8 - 2011

Ha blivit beroende av kortspelet harpan på mobilen, eller klondike heter de ju faktiskt men de är samma sak som harpan. Men jag kan inte mer än säga, spelet kan ju ta och äta skit.

Le och vinka!



11/8 - 2011

Näst sista dagen på fabriken idag :(. Kommer va ett stort jävla sadface på mig imorgon kan jag ju lova. Som tur va eller vad man ska säga åkte jag på helgsslaggning på lördag så lite till få jag va här :). Iiiih! Fast de är bara några timmar. Buuuhu... Ännu mer sadface på lördag.

Vad ska man hitta på för bus som sysselsättning nästa vecka då? Ja de är frågan.. Blir väl att städa huset så att de skiner kristallklart. Men nästa fråga då, vad ska man hitta på där efter? Gah, kommer bli helt fucking tokig att va sysslolös..... GGGAAAAAAHHH!



Le och vinka!


9/8 - 2011

Ha nyss kommit hem från den bruna springaren och en dusch väntar! Han startar på fredag och jag hoppas på att jag hinner agera som hästskötare denna gång, va som ett tag sen..!

Emma bad om ett dressyrpass och jag slängde på hackamoret (för att byta tränder). Gick inte alls bra i början, tänkte faktiskt ge upp då ha va jävlig och ville inte alls lyssna eller göra nått. Men han tragglade på med övningarna, motvilligt. Efter ett tag med kämpande så tänkte jag att lite trav kanske muntrar upp han, han är ju trots allt en travhäst. Och då blev han en helt annan häst. Lyssnade super, jobbade som aldrig förr och hade rätt tempo och fin fin form, va länge sen han gick så bra i form! Kunde till och med sitta ner i traven och känna lugnet och bara styra. Därefter blev skritten helt annan också. Dom gamla gubbarna är bra allt lustiga dom :). Trots börjans elände så är detta bästa passet sen länge, ojoj vad fin han va!! Tror nästan att jag ska ta och köpa ett eget hackamore, Han gick ju pöörfekt med de och sen äre ju bra att ha då de blir dags att köpa sig en egen springare :).

Le och vinka!


9/8 - 2011

Efter all inget att göra timmar vi ha haft genom dessa snart 4 veckor så hinner man tänka, undersöka, konstatera ja you name it, massa saker. Och igår kom jag på en sak. Att jag ha biffigare överarmar än vad killarna har. Moahhahahahahahhaha! Men de är fan illa på riktigt asså, eller nått. Men samtidigt väldigt kul xD. Sååååååå teoretiskt sätt borde jag va starkare? Eller helt enkelt bara fetare, men jag kör på starkare ;D.

Le och vinka!


Man är ju bäst på paint! Eller hur de nu va.


9/8 - 2011

Happ då sitter man ännu en gång i soffan och väntar på bättre tider/pilla navelludd. Inge spola värmeväxlar idag som Jonas sa igår att vi skulle göra. Bytte till stövlar som är mer ute och går med mig istället för tvärtom och gick till bruket helt i onödan, för han va inte där den jäveln. Och självklart ska batterit va snart slut i telefonen också. Bbbbajs jävla dålig dag. Man ska kanske ta sig en snus och åter gå till väntande av att kl ska slå sluta.

Le och vinka!


9/8 - 2011

Haha försov mig imorse! Jävla telefon som dog under natten...Tur man ha en snäll mor som håller koll på än och ser till att man ha farit till jobbet trots att hon själv ha sovmorgon :). Jag vakna/hon väckte mig kl 7 och jag börjar halv 7, så morgon pinket fick vänta så flyga upp ur sängen kasta på sig kläderna och upp med håret och då jag va klar så hade mamma gjort en matlåda som va klar, flyga ut till bilen tog räserbilen till jobbet, stämpla in, ombytt och klar och stod i manöverrummet efter 20 min efter att jag hade vaknat, inte illa pinkat! :) Är nog ingen favorit av lastbilschaufförerna idag heller, hehe (A). Som tur va slapp vi slaggningen så idag äre en vänta dag, så de gjorde inte så mkt att jag kom sent :).

Le och vinka!


7/8 - 2011

Ny arbetsvecka och de är även den sista på fabriken. Gud vad tiden går fort! 4 veckor har snart gått eller rättare sagt ha sprungit iväg. Vill inte sluta, trivs för bra :(. Sadface på högnivå faktiskt.

Tidig morgon imorgon så de är bara att krypa ner i sängen och hoppas på en dejt med john blund snart :). Blir att våldgästa/sova hos mor hela denna vecka också ^^. Är så sällan hemma nu för tiden så hon bli bara glad att jag våldgästa. Trots att hingriga jag äter henne ur huset :], nästan iaf ;D.



Le och vinka!


5/8 - 2011

Städning står på schemat imorgon eller först och främst sova ut, sen städa för att sist men inte minst rulla mot stallet senare då Emma är på äventyr igen :). Tanken är iaf ett rejält dressyr pass för min fyrbenta vän vare sig vädret vill vara på min sida eller ej :).

Le och vinka!


5/8 - 2011

3 smakprovs bilder sen ransäter på lilla Rocky :). Orka inte föra över fler för tillfället mkt bök med kablar hit och kablar dit osv.

Nu ha han varit på två st utställningar och skött sig bara bra som sagt! :) En inoff och en officiell. Den första va en inoff i nordmaling och han kammade hem BIS 1 valp, och så nu i ransäter var de en officiell och skitkorven blev BIS 4 valp :). Det händer inte ofta att en heeler blir BIS placerad. Så de här kan nog gå riktigt bra tro jag! :)

Pinnar på i gruppringen.

Ut från gruppringen och han blev BIR valp (vidare till stora ringen och möta dom
andra valparna i andra raser)

Finfin kritik. "Utm typ valp med härlig stil mkt
vackert välformat huvud väl burna öron mörka ögon bra uttryck vacker
hals och rygglinje välburen svans bra bröstkorg utm front utm vinklar rör
sig och visar sig mkt bra utm päls vacker färg mkt lovande Bästa valp!!"

:D
!!!

Slutade som BIS 4 valp i stora ringen! :D
Han är min, bara min. Finaste och vackraste puttenuppevovis som finns <3.
Haha ja, hejhej fjortis Julia :]. Men jag är faktiskt lite små stolt över han :].

Le och vinka!

4/8 - 2011

Asså fyfan vi håller fan på att jobba ihjäl oss! Nnnnnnooooot. Gårdagen slutade med en intensiv rast på 3h tills dagen va slut. Denna dag började med att ha rast från halv 7 till halv 9. De är en aning nice att få betalt för att pilla navelludd må jag säga ^^. Fast de som är minst ok är att cacao creamen är slut i automaten. Dagen är förstörd.

Le och vinka!


3/8 - 2011

Inge spola värmeväxlar så de blir att lugga i soffan och dryga ut tiden på nå vis. Janina är försvunnen så inge jobb kan vi få heller baaaajs! Batteriet är snart slut igen och jag orkar inte gå ut till bilen igen heller. Fyfan kan inte denna dag va över snart?!

Le och vinka!


3/8 - 2011

Vet att jag sa senast igår att jag älskar mitt chilla jobb, men nu äre bra nog jävla cp tråkigt. Rast till halv 12 (slaggningen gick förbannat fort) pallra oss ner till bruket och se om Jonas behöver hjälp med att spola värmeväxlarna, han vet inte hur de ligger till än. Om de nu inte bli så att vi ska hjälpa han så ha vi ca en halvtimmes jobb och sen rast tills vi sluta i stort sätt.. Nu vart de nästan jobbigt då man inte ha nått att göra, tiden går så bajsjävlasatanscp långsamt. Man hinner fan dö och återfödas innan denna dag är slut! GAH!!!!! Blir som att fördriva tiden med att ladda fjjjåååånnen i bilen ett tag.

Le och vinka!


Rockys prishylla än så länge, lute halv na...

img_1366 (MMS)

Rockys prishylla än så länge, lute halv naket men de ska fyllas på med mer ;D


2/8 - 2011

Jag behöver inte säga mer än att jag älskar mitt jobb och vill inte sluta. De är inte alla som går ca 500 m till älven för att plocka skräp som va tanken som eftermiddags jobb men då fanns de inge skräp att plocka utan jag, Lucas och Janina (vår handledre, de va hon som föreslog detta!) satte ner våra rövar i solen och chillar, pratar och njuter i ca 1 h istället för att gå tillbaka och hitta på nå annat. Hahaha nice jobb jag har ändå! Slagga varje dag, hjälper Jonas med att spola värmeväxlar på måndag, onsdag och fredag, skottar bort spån/ bark från den så kallade gropen och sen efter rullbanden samma dagar och spolar golv på 4 våningar en gång i veckan. Tiden emellan allt "jobbigt" jobb kan vi få nå en timmes små jobb här och där. Resterande timmar har vi rast och sover eller sitter bara av tiden. Jag klagar inte på mitt jobb om man säger så ;).

Jag tycker synd om min stackars snus dosa som ligger ensam och övergiven nånstans i skogen. Ticket va helt crazy idag, lömska jävel.



Le och vinka!


1/8 - 2011

Henma i stan kring 4 i morse och klockan va ställd på halv 6 för att fara på jobbet. Tur man blev avsläppt hos mammie, sova lite längre :). Man ha ju förstås lutat omkull sig i bilen men man får inte samma goda sömn i en bil. Så de blir många koppar kaffe idag kan jag ju lova. Ska börja på den första koppen snart.

Le och vinka!