30/6 - 2010

Hemma efter en dag framför datorn i vindeln med dessa satans trafikfrågor. Repetitionsfrågorna kan ju ta sig i röven tycker jag, men en tårtbit är klar iaf och hoppas på att jag hinner göra klart de andra två innan morgondagens sista buss går. Som sagt lärarna är super bra och riskettan vart avklarad igår. Inte lika dryg som jag hade föreställt mig då Joni är kung! Missade dock sista bussen hem men tur jag har min pojke. :]

Nä nu blire mat och sen göra sig smått iordning inför bio besöket till Eclips :). Medans systeryster tar Pluttis idag, tack så mkt :). Efter bion blire bums i säng inför samma tidiga morgon imorgon.

Le och vinka!

28/6 - 2010

Äntligen hemma från en dag framför dator och böcker. Fas A, B och C är klara :). Dagen har gått ganska så fort trots allt stilla sittande och lärarna är suveräna! Ett jävligt stort +!!! Dock vart de lite strul angående bokningen för mig men vi löste de på ett bra sätt. :) Och de vart bättre såhär än vad de skulla ha varit från början tycker då jag iaf, och kommer att ta körkortet hur som hälst så jag ska inte klaga de minsta lilla! :)

Ne en snabb datakoll innan de blir sängen då de är en tidig morgon imorgon också.

Le och vinka!

27/6 - 2010

Kondisen är inte lika dålig som den en gång ha varit. Den vanliga rundan klarade jag utan större problem! Och från och med nu blire att komma på en längre runda eller sträcka. Är fan impad av mig själv men det måste man väl få va ibland?

Jag är så skillad, har tappat bort ett usb, en bok och nu min usbsladd till mobilen på bara ett par månader! Hur lyckas man? Och de värsta av allt sakerna har försvunnit från ingenstans eller rättare sagt jag har inget minne av vart jag kan ha lyckats lägga dom någonstans. Börjar bli senil tror jag eller så har sakerna fått egna ben.. JAg tror på alternativ 2. Och nästa sak jag tappar/glömmer är nog zzzaaabbbbeeeennn..

Le och vinka!


27/6 - 2010

Har bra precis kommit hem från stallet, körde Lillebror en sväng och han skötte sig exemplariskt som vanligt :). Det är så härligt att få köra igen! Har saknat de ett tag. Allt kändes som komplett igen typ. Inte varje dag man får en sån känsla. Skulle egentligen till Mickes farmor och farfar på middag, men magen va inte på min sida så jag stannade hemma för att ta de lugnt men jag kunde inte låta bli att fara till Pluttis.. :] Magontet släppte då jag kom till stallet av någon anledning. Haha knas!

Jag har än massa myggbett som kliar så nå jävulst efter midsommar! Men dom är fan värda då vi hade de så trevligt som vi hade de tycker jag :). Och imorgon börjar intensivkursen! Tiden går fan snabbt. Nervositeten börjar komma lite smygandes nu..

Ne nu blire att byta om och sen ut och spring en liten sväng då de va ett tag sen och innan ja kliar sönder fler bett från de satans myggjävlarna.

Le och vinka!

24/6 - 2010

Hämtningen och installationen av Lillebror gick bara bra! :) Ska ta snart fara till stallet för att testa att släppa ihop hästarna nu när de har fått bekanta sig lite i skilda hagar :).

Midsommar imorgon och de blir att va med några ur klassen i Mickizz stuga och ba hare göööttt! Och nån gång under helgen ska jag och Micke fara och se vart i vindeln jag ska hoppa av närmast inför intensivkursen som börjar på måndag.. Är lite smått nervös inför det faktiskt. Apropå buss så måste jag ta och kolla busstider innan jag glöm bort de..

Le och vinka!

24/6 - 2010

Zaaaabbbbeeeennn vart tvättat ut och invändigt inför kommande körkortet - måste va fin på premiärkörningen ju! Och gräsmattan hos dadddiiiie klippt :). Nu äre att hämta Pluttis som saknas!

Le och vinka!

23/6 - 2010

Imorgon hämtar jag Lillebror!!! Gah tänk att jag fick en till sommar med han! Denna sommar blire en mys sommar för oss då jag har lagt tävlingen på sidan och så kommer jag inte hinna hålla han i tävlingskondition då jag börjar intensivkursen på måndag och måste konsentrera mig på de så mkt som möjligt. Och han mår bara bra av att tare de lilla lugna och de ska bli kkönt att kunna koppla bort plugget några timmar för att fara och kolla så han lev och köra en liten sväng för att forsätta med allvaret sen.

Skickade tillbaka den söta klänningen iförrgår då jag inte ids fixa till den. Bättre att lägga pengarna på Pluttis :). Ska ta och höra med Emma om hon vill att jag ska fara och fixa boxen redan idag eller om de blir bättre imorgon. Och se ska jag ta och se om de blir någon tvättning och städning av zzzaaaabbbeeeennn också.

Le och vinka och pusshej!

21/6 - 2010

Denna sommar blev bättre än förväntat! Då det ser ut såhär:
Och jag säger även detta: Livet leker!

Ha Lillebror i sommar
hämtas troligast
på torsdag!



Intensivkurs - körkort ska
tas, start på måndag
nästa vecka




Bilsemester med älskling
d
å körkortet är klart.




Och än massa mys
med kaninerna <3
Som även ska flytta
till gräsmyr :]

Le och vinka!



21/6 - 2010

Kalaset för Alfred gick bara bra och han vägrade släppa ballongerna han fick tag i. Så söt! Han fick en spargris med start med pengar inför miljonen och en supermanbadrock av mig och Micke :). Efter allt g fika igår ochi ngen promenad vart de en joggingtur imorse och kondisen börjar bli bättre!

Sen for jag och Micke och åt kinamat och sen en bio :). Typ en vanlig vardag för oss men mysigt var de och jag invigde mina nya skor :D! Vi såg iaf Killers och det va länge sen jag såg en så bra och rolig film! Nästan ett måste att se helt klart! Man går inte ut från salongen utan att ha skrattat! Och de va inte bara jag som skratta utan alla ;). Men humor till 100000 finns de och spänning i de hela och såklart ett bra slut som de ska va. Och Ashton Kutcher gör ju filmen bara ännu bättre! En kung skådespelare och en snygg en också.. Raowr på han!

Le och vinka!

20/6 - 2010

2 år med bäbis idag!!! :]. Blir först kalas hos Alfred som fyllde 1 år i tisdags? Massa fika kommer att finnas, så gratis fika på denna dag kunde ju inte bli bättre? ;) Blir max en bit av varje för mig då jag går på diet och jag gick inget igår, och kommer inte hinna just nu, så de får bli en låååång promenad ikväll.

Ikväll vet jag inte alls vad som händer (som vanligt) men Micke skulle iaf ha hitta på nått på denna dag :]. Nemen jag får se vad som händer och sker helt enkelt :). Nu måste ta och göra mig iordning inför kalaset.

Le och vinka!

  
Älskling!


19/6 - 2010

Dagen som sådan ha varit som vädret = Dååååålig.

Tjalala Alfreds 1 års kalas imorgon! Och två år med Micke. Tiden går fan fort!

Over and out!

18/6 - 2010

Äntligen hemma efter timmar med bak med systeryster! Kaninerna fick sig inte så mkt kärlek då de regna så pass mkt.. Men godispinnar har dom fått så dom borde känna kärleken via dom :). Sandy skötte sig bara bra! Dagen har bara susat förbi känns det som.

Nu blire dator en stund och sen blire en dusch så man slipp lukta häst då älski kommer :). Och så ska jag ta och se om de går att sy inklänningen då syrran inte kunde ha den heller och sätta dit axelband så jag kan ha den :). Den är hur söt som hälst så den måste få ett försök till att passa :). Vill icket att den ska fara tillbaka ;).

Le och vinka!


18/6 - 2010

YEEEESS nellypaketet kom idag! Slapp vänta! Skorna är underbara! Dom va inte lika snygga som på bilden men dom är lika underbara för de! Typ 1 dm längre än Micke med skorna på (A). Ena klänningen va lite stor kring bysten så ska se om Johanna kan ha den isåfall får hon köpa den av mig eller så ber jag Micke sy in den (kvinnan i huset you know ;)). Och den andra som Micke taggade satt perfekt! Ska bara fortsätta med min diet ett litet tag till så slipp kramtagen synas ;).

Nu blire mat och sen brumma med räser Bettan till stallet och rida Sandy och de reserande sakerna jag nämnde igår blir av :). Sen blire hem till mina underbara skor :D.

Le och vinka!


17/6 - 2010

Jahapp då va denna dag snart över. Ja idag har jag inte gjort så värst mkt, tagit en joggingtur (jag kom ihåg att byta till sportbh! ;)) läst då jag är som besatt i boken, rensat lite i rummet och gått igenom sista lådan med grisar innan älski kom :). Fast grisrensningen fick han hjälpa till med, hehe och några grisar har fått flyttat hit till gräsmyr :]. Känns lite mer som att jag bor i hans rum nu :].

Vet inte vad man kan säga mer än att livet leker då jag har nått att göra men annars så går tiden så jävla långsamt. Morgondagen är iaf fullsmokad med grejer! :D Promenad, stallet och rida, bakning med syrran och kärleka lite med kaninerna tills att Micke har kommit sig från firmafesten :). Så dår äre inga lessna miner! :D

Jag väntar ivrit på nellypaketet! Leveransrapporten kom idag! Så inom 2 arbetsdagar kommer paketet troligast på måndag.. Hatar att vänta.. Taggar mest de underbara skorna!!!! Och Micke taggar den tajta klänningen.. ;)

Le och vinka!



16/6 - 2010

Varför går tiden så långsamt då man inte har nått att göra? Evigheter kvar tills Micke slutar ju.. Och jag har ingenting att göra. Kan ju fortsätta läsa men hur kul äre att läsa bort en dag? Ne nu blire att fundera ut nått jag kan hitta på till älski slutar! :) Därefter får han lov att hitta på nått kul vi kan göra ikväll :P.

Älskade Pluttisbror!

Min första hästfria sommar,

hur kommer de att sluta?


16/6 - 2010

Nyss kommit in efter en härlig promenad i de fina vädret :). Nu blire en dusch och därefter en lunch och den ska njutas på balkongen med fjärde boken ur twilight serien :).

Ikväll har jag ingen aning om vad som händer faktiskt och resten av dagen har jag inte heller någon susning.. De ända som är spikat är att jag ska till älskling efter att han ha slutat så till dess får jag hitta på nå bus. Beställde från nelly igår så de blir att tagga lite tills paketet har kommit :D.

Le och vinka!

14/6 - 2010

Jobbat på ägget 3 timmar idag. Lätt förtjänta pengar kan jag ju lova! Klirr i kassan är ju aldrig fel eller hur? Stog på dinestern hela tiden kuuuung, då de är de chillaste stället att va på då de inte strular, intensivkursen betalad, tredje boken ur twilight utläst och jag kommer att sova gott i natt, kan de bli bättre?

 

Le och vinka!

 


14/6 - 2010

Nu när man har vaknat och suttit vid datorn en stund är det nog dags att plocka upp grejerna man har i väskan och sen tvätta de som ska tvättas innan Micke slutar samt äta frukost/lunch :).

Le och vinka!

13/6 - 2010

Jag och älski for till Häggströms modehus för att ha nått att göra gör :). Kom hem med ett par leggings, ett par jeansshorts och två tröjor :). Så nu har jag typ inga pengar kvar.. Men jag är nöjd med kköpen så varför klaga? Alltid bra att förnya sin garderob :). Saknas bara ett par nya skor (A).

Jag har även gjort lite nytta genom att ha klippt deras gräsmatta medans Micke höll på med att klyva ved :). Nu blire mat och sen brännboll och jag ska vara med för en gångsskull faktiskt :}.

Le och vinka!


13/6 - 2010

Gud vad fint älskis rum vart tack vare mig :]. Men de är långt i från lika snyggt som mitt är ;). Nemen de vart faktiskt väldigt bra om jag får skryta lite (A). Har städat två rum på en och samma vecka så jag borde få skryta utan större problem :].

Vi har nyss kommit hem från att ha sett Sex and the city 2. Den va lite utdragen men humorn fanns så man skrattade gott! Så där väger den upp en hel del! Men som sagt första filmen är alltid bättre än uppföljaren.

Nattinatti.

Le och vinka!

12/6 - 2010

Kvällen va bara trevlig! God mat och trevligt folk då kan de ju inte bli bättre? :). Efter maten drog vi ner på tivolit och åkte en av karusellerna. Maten kom nästan upp om man säger så. Men nu äre färdigt åkt för i år! En gång per år räcker gott och väl! Och så måste jag ju säga att Micke är bäst då han vann två gossedjur åt mig på såndär upplockningsgrejs :]. Mkt pengar for iväg på en satans djävul som jag ville han men till slut vann han den :]. Albin din Nalle puh är jätte söt!

Just nu kliar så nå jävulst i mina fingrar då jag inte har nått att göra.. Tror de blir stor städning i Mickes rum så jag har nått att göra.

Le och vinka!


11/6 - 2010

Nu har jag verkligen varit duktig! Dammtorkat allt som finns att göra de på i rummet, damsugit, hängt ut täckerna och kuddarna på vädring, stoppat in två tvättar, hängt en, gått igenom garderoben och packat in alla mina grisar i papper och ska snart ut i förrådet :). Inte dåligt på ca 3 h? :) Dock hittar jag inte boken som jag måste hitta.. Har hela sommaren att leta vafan! ;)

Som sagt äta med ett par st från klassen på eurasia kl 6 :). Ska bli mysigtpysigt! Sen får jag se vad som händer och sker mot kvällen som vanligt.

Le och vinka!

11/6 - 2010

Jag tycker jag ha varit duktig, min första sommarlovsmorgon så går jag upp med älskling kl 6 och åker in med han för att sova vidare sen (A) men just bara att kliva upp så tidigt?! Men då kl 10 så ringer tokfan och väcker mig >.<. Vad tror han om mig att jag är en morgonpigg helt plötsligt efter 2 år? Haha, han lär inte få de lätt sen ikväll kan jag lova ;).

Ja idag första sommarlovsdagen blire nog städa, renbädda och tvättaa, kul? Nja.., men då har jag nått att göra iaf så de duger ju. Ikväll eller när de blir blire mat och en öl med några ur klassen klassen. Trevligt trevligt! Undra vart de blir nånstans, för de ser ut som om de blir bra väder så :).

Lets the städning och renbäddning begin! ;)

Le och vinka!

10/6 - 2010

SOMMMMMMMAAAARRRRRLLLLLOOOOOOVVVV!

Ett år kvar nu till den stora dagen! Sommarlovet är efterlängtat nanting!!! 3:an kommer nog gå fortare än detta år.. Vill inte ens tänka tanken.. Men från en sak till en annan, är iaf nöjd med betygen, bättre än förväntat faktiskt på dom man inte fick veta innan praktiken. Fick mvg i ridning och körning grundkurs som jag ville ha och kämpade för att få. Något nöjd! Mitt andra mvg :]. De va nog Uffemannen som kirrade pratet om betyget.

Ne nu blire parta musik, njuta början av sommarlovet och dator tills älski kommer och hämta mig :). Kvällen vet jag inte hur den ser ut men de är bara vänta och se vad de är för bus som bjuds på.

Mkt utropsteckan i detta inlägg jag vet :]. Men äre SOMMARLOV SÅ ÄRE!

Le och vinka!

9/6 - 2010

Nu är biljetterna inför Eclipses premiär köpta! Tur man har haft koll på sfs hemsida varje dag för att se när de släppts. Och som Micke har lovat så skulle vi se filmen på premiären :]. Men han har som inte så mkt att säga till om så ;). Ne nu måste jag ta och läsa de sista kapitlet i boken känner jag. Har som varit fast med boken under resan till praktiken!

For till stallet typ direkt då jag vaknade för att rida gamlemannen Sandy :). Gick bara bra. Hoppas nu att Ticket blir bra snart och att de inte är så allvarligt som vi tror att de är.. Han som är en sån fin häst.. Inge mer dåliga saker nu.

Le och vinka!


-

Kunde inte stoppa tårarna, de bara rann och rann. Det är fan sjukt att det har gtt såhär långt utan att du har sagt nått.. Och framförallt inte ens till dina egna barn!.. Jag är tacksam över att jag har Micke just nu asså.. Han gör så att de blir lättare att gå igenom det hela.

8/6 - 2010

Denna skoldag är också över. Första lektion hade vi information inför projektarbetet vi ska ha i 3:an. Och så vare en tjej från UF som kom och pratade en massa. Eleverna som har kommit på vissa grejer är fan smarta, de ska fan få va olagligt att va så smart asså. Efter de vare lunch och därefter så planterade vi om våra fina blommor som vi har fått av rektorn och sen bjöd Katja på fika :). Till fikat gjorde hon och Glenn en jätte fin discodans och så fick vi veta att han ha varit underklädersmodell för ellos -96 xD.

Efter skolan drog jag, Linn och Pålsson till elgiganten för att jag skulle kolla på en mobil. Min vanliga otur va förtåss att den modell jag ville ha fanns inte, så gick vi till expert och där fanns den inte heller.. Hoppas mamma inte ser det här men de vart iaf en Samsung GT- S5230 :). Byta tränder sägs ju va bra så varför inte satsa på en då? Blir att plocka upp den om nån vecka och säga att jag köpte den då :P. Vi drog vi vidare till intersport för att träffa Albiiiiin och prata - trevlig prick! Fått massa tips på tältgrejs man ska titta efter för att få ett bra tält ;).

Boken va inte i dataskåpet så de blir att vända upp och ner på rummet igen och söka, nu har jag även Micke som hjälp även om inte de är så mkt till stor hjälp men.. Älskar dig också! Men du är inte så bra på att leta och de har du själv erkännt!

Le och vinka!

7/6 - 2010

Fyfan säger jag bara, tur man lär sig av sina misstag! xD. Det vill säga - ska inte glömma att byta till sportbh då jag ska ut och gå/springa en sväng. Haha. Men jag övdelevde trots min dåliga kondis och ja ni kan ju räkna ut vad som gjorde ont :P. Måste ta och träna upp kondisen nu känner jag. Inte okej på hur den är just nu asså..

Hittade inte boken då jag sökte och den är inte hos Micke så mitt sista förslag på vart den kan va är i nått dataskåp på skolan. Får hålla tummarna att den är där då! Men först och främst ska jag komma ihåg allt att jag att kolla efter den (A).

Le och vinka!


7/6 - 2010

Första skoldagen på 5 veckor är över. Va inte lika "farligt" som jag trodde, och bara trevligt att träffa de i klassen som man inte ha sett så mkt :) Dck va de typ bara halva klassen men. Vi har iaf städat ut skåpen, lämnat in böcker, tränat lite på brännbollen, en sväng på öb och sen en sväng på hippo :). Efter skolan vart de att va hos pappa en stund innan jga skulle möta mamma på stan och göra lite ärenden och så och frasses på de, mums! Inge mer skräpmat denna vecka. Gärna för resten av denna månad.. :P

Ne nu blire att vända upp och ner på hela mitt rum för att leta fram en bok som är gömd här nånstans samt städa då ser ju ut som.. ja jag vet som inte, de går som inte sätta ord på de hela.. Och snyggare lär de inte bli då de ska vändas upp och ned ;).

Le och vinka!



6/6 - 2010

Har ridit Ticket idag och han skötte sig som vanligt! :) Och så har jag övningskört med Johanna. Vi övdelevde resan till och från Marica i stöcke :). Körkortet är något taggande nu kan jag lova! Snart snart!

Älskling är på väg hit för att hämta mig <3. Blir att sova i gräsmyr i natt då jag inte ha varit med han nått i helgen ;/, men de är bra att bryta tränder ibland, men iaf, jobbigt ju! Men jag har iaf haft nått att göra så de har inte varit nära klättra-på-väggarna-varning iaf så de är ju bra ;).

Alfred är helt galen i mina kaniner! Han pratar med dom med ett stort leende på läpparna och klappar på sitt egna vis, tur att Dixie är så snäll :). De går nästan inte att förklara hur glad han är då han ser dom. Måste ta nått kort nån gång för kunna visa hur skojjsigt han tycker att de är :). Roligt att se på iaf!

Ne ska ta och byta om.

Le och vinka!

Gratis spotify premium - http://www.gratispremium.com/?ref=445310


5/6 - 2010

Tur man kan få se ut nästan hur som hälst dagen efter korgen. Vart gröna crocs och mjukisbyxor på stan - hejkomochhjälpmig varning xD Men tur Linisi nte brry sig så mkt! Får jag hoppas iaf..  Nemen gårdagen va sjuk kul! Trots att fötterna skrek väldigt mk, ska man va fin får man lida pin ;). Och så vart de lite busigheter, men de är en hemlis ;).

Ne nu blire att moppa till systeryster!

Le ch vinka!

4/6 - 2010

Praktiken är äntligen över. Även om vi har haft de jävligt chill så är de rätt skönt att få sluta. Perfekt avslut gjorde vi också så de kunde inte ha blivit bättre! :) Först skurade en spilta.. (mindre kul) Men efter de tog Linn Brask och jag Mackan (förståss (A)) på en lång skogstur och hade de bara trevligt och hästarna hade också de, samt lite damp fick dom men vafan de är ba kul att de är liv i dom också ;)!

Så nu ikväll blire utgång soms agt med Linn, Marie, Isabell och Micke! Känner taggen redan nu och borde egentligen ta en dusch och leta fram kläder men de får vänta en stund till för datakollen måste göras först ju! ;)

Le och vinka!


(Hoppas de gick bra att jag lånade bilderna Jessica! :))

3/6 - 2010

Näst sista dagen på praktiken är över för ett tag sen. Äntligen snart slut! Känner hur gärna man vill ha sommarlov nu och snart, snart äre så! Och så måste jag bara få säga: Håll käften och gör nått själv om du vill ha saker och ting gjort? Bara negergöra idag, bajsvatten överallt, tack och lov att de finns dusch.

Imorgon äre sista dan och då lät de som att de skulle bli en långtur i skogen med Brask och Maaackiizzz :). Kvällen blire parteeey på krogen med finflickorna, Linis, Marie, Isabell och kankse Mickizz :) och så klart min lilla söta pojke :]. Ne nu taggas de!

Le och vinka!

-.

Jag visste att de va illa, men så här jävla illa trodde jag verkligen
inte att de va, eller kunde bli.

1/6 - 2010

Redan första juni, helvette vad tiden går fort. Jag och Linn har arbetat hårt idag, målat så de het duga och hinner bli klar med måleriet på torsdag om vi fortsätter i den takt som vi har nu :). Så de blir bara mys på fredag som är sista dagen på praktiken.. Kommer fan sakna chillheten..! Som sagt så har vi målat jag vet inte hur mkt, men mkt iaf och ridit två hästar var idag, mäktigt mäktigt för att va oss!

Ne nu blire chill med älski framför tvn :).

Le och vinka!

RSS 2.0