10/7 - 2013

Långt mellan inläggen igen, ovanligt? Haha ne. Men iaf så ha tiden mellan de sista inlägget och i skrivande stund bara gått bra! Utställningarna ha gått superduper bra och i allmänhet också super, mer om de sen. Men jag tänkte göra en snabbresume av utställningarna :). För den som orkar läsa ;).
 
28/6 rullade kosan med husvagn mot Gälivare för utställning. På lördagen (29/6) så ställde vi lejonen och de gick bättre än förväntat! Bamse vann klassen med excellent och ck, bästa hane med cert och fucking CACIB! :O :D Men de slutar inte där, vi slog till och blev BIR också! :D Slog både championhane och championtik, hihi. Man är lite smått mallig (A). Jättefin kritik och jättefina lovord från domaren. Hon tyckte han va läcker, och de håller jag helt klart med om! ;DElvis blev tredje bästa hane med reserv-cert :). Efter en långdag på utställningsplatsen drog vi upp på dundret, och oj vad fint de va där uppe asså! Utsikten va bara mumma. Hade lätt bosatt mig där uppe, haha.
 
På söndagen ställde jag den svarta jäveln sen och han slog till med att vinna klassen med excellent och ck, bästa hane och tog sista certet, så nu är han äntligen svenskutställningschampion! :D Sen blev BIR på de också (Y). Undrar fortfarande vad domaren i vännäs höll på med.. Men men hur som helst så är han en champinjon efter typ 12 cert ;).
 
Helgen som va alltså helgen efter Gällivare for vi upp till Pite med lejonen. Bamse vann klassen med excellent och ck sen andra bästa hane med cert och reserv cacib! :) Denna gång slog championhanen oss men vi va på godväg att slå han igen ^^. 
 
Hääj dåå!
 
Och nu massa bilder, hihi!
 
Gällivare:
Chillar i ringen
 
BIR
 
Jag är lycklig, men vet inte om Bamse är så lycklig i denna stund
 
Bamse på Dundret
 
Pite:
Emma och Martin som har fotat dessa bilder, lånat från facebook.
Ha inte orkat slänga in "mina" bilder.
 
Söt Bamse solar? i ringen.
 
Serious dog
 
Happy dog
 
Brumbrum
 
 
 
 
 

RSS 2.0