28/3 - 2012

Medans jag strosade omkring på stan så hade jag lyckats få trevlig (noooot) gul lapp på framrutan av bilen, en jävla parkeringsböterfuckingjävel........

Ska fan aldrig mer parkera på stan utan de bli hos mamma och kidnappa hennes cykel framöver asså. Fast de skulle inte förvåna mig om jag skulle få en sån gul lapp på den med nån gång, haha! Nemen for sen till stallet och red Ticket en sväng och kan ju säga att de va hur underbart som helst att sitta på hans rygg igen! <3 Nästa gång jag far dit blire att inviga de, waaaaaittt for itttt........ Lila (heheheh) schabraket jag köpte av Linis idag :). Han kommer bli sååå fin i de :].

Hundarna ska få smälta maten en liten stund till innan vi tar en promenix och jag ska inviga dom nya skorna! :D Dessa skor + jobb ska hjälpa mig med beach 2012 hade jag tänkt! ;D

Le och vinka!

28/3 - 2012

Ha ägt min älskade svarta monster till hund i ett år! <3 Och fler ska de bli!

Le och vinka!


28/3 - 2012

Blev ingen skillnad på håret trots att jag tog en nyans ljusare än sist.. Kanske blev lite mörkare om de vart nån skillnad..? Aja bättre lycka nästa gång! :) Eller nästa gång blire fan klippa och färga hos frissan, enda rätta. Men jag ska bli rik först så de är ett tag bort, haha! ^^

Är på subway och vilar matrn medans jag väntar på Linis och Marie ska anlända till stan :). Dejta dom en stund innan jag drar vidare till älskade Ticket <3. Annars ha jag gjort lite små fynd på stan faktiskt, så som torrschampoo, "volympulvet", en kofta på rea och easytone skor på rea :). JIIIHO, äntligen va dom i rätt prisklass, och självklart äre lila "inslag" i dom, hehe.

Le och vinka!

27/3 - 2012

Är som ledig imorgon så då bär de av till stan en snabbis ska stosa runt lite :). Så för den som ha lite att göra eller nått kan ju slänga iväg ett sms så kanske man kan ta och dejta lite innan jag drar vidare till TICKET! De va inte igår jag va hos han, typ januari? Ne fyfan vad jag ha saknat den hästen asså, finns inte ord.

Annars så sitter jag med hårfärg i håret och hoppas för gudarna att resultatet ska bli min naturliga färg. Men dessa färger man köper är inte direkt att lita på ha jag märkt, då jag försökte med samma sak vid typ nyår och då blev de ingen skillnad, så ja man kan ju alltid hoppas på de bästa denna gång då de blev ett annat märke eller vad man säger  ^^. Och då detta försök är klappat och klart blire att mysa ner sig i soffan och se lite film innan man ska sova like a baby! (Y) 

Le och vinka!


Dag 30 - Fem bra saker som hänt under dessa 30 dagar

Ha gått mer än 30 dagar sen jag börja men aah, dom få va med iaf!

1. Rocky blev andra bästa hane på crufts.

2. Ska få provanställning.

3. Sista delen till ååjdon är beställd och borde vid de här lagret väntas på att bli dit satt. 

Ni få ba tre då jag inte kommer på fler saker, haha!

Le och vinka!




Dag 29 - Detta åt jag till frukost

En skinkmacka! Och sen självklart en kopp kaffe till de. Koffein är ett måste nu förtiden. Iaf på veckorna.

Le och vinka!

24/3 - 2012

Gårkvällen blev lugn men blev lite väl sen, jävla mobil och spel asså.. Men ikväll skare bli en tidig kväll! Måste sova igen lite timmar känner jag. Så ikväll blire gotta sig med ostbollar som jag köpte igår och he gång en film i rätt tid och sen låta mobilen va :). Låter som en bra plan men då är bara frågan om planen håller, haha! Man kan ju alltid hoppas.

Ja vad mer kan jag säga? Vet som inte, eller jo jag älskar mitt jobb! Kan inte bli bättre asså. En mkt glad Julia! Tackar Annika Westin hur mkt som helst som tipsa mig om detta jobb! Sen är jag evigt tacksam Uffe på Forslunda som gav mig möjligheten/chansen (hur man nu vill säga de) att extrajobba hos Akseli, de ha öppnat många dörrar inom denna bransch om man säg så. Nån som kan lista ut vad "M.G" står för nu? ;) Haha om inte så få ni veta de sen, mohahah! 

Ne ut nu med dom fyrbenta odjuren innan duschen kallar. Kom ihåg att ställa om klockan inatt också! Tur man ha en modernmobil som gör de själv ;D. Slipper komma en timme förtidig eller försent i fortsättning ;). Hur fantastiskt är inte de?

Le och vinka!

 


 


Dag 28 - Bild på sminket du brukar använda

Använder inte smink till vardags men till fest så äre dessa saker jag använder (googlebilder, i ett mkt fint kollage made by me) ;).

Le och vinka!



23/3 - 2012

Ska dra på ica och köpa lite basgrejer för att kunna laga mat och kanske nått gottigotti, hehe ;). Helt klart få man äta de då man är ensam hemma med dom fyrbenta barnen. Få se om dom ha nått som faller mig i smaken för tillfället bara ^^. Jobb imorgon så de bli en lugn kväll! :) Även jobb på söndag hos Stefan så då ringer klockan tidigt na jävulst! Men de är ganska skönt eller vad man ska säga att börja lite tidgare så man bli klar nån gång liksom, de är ju trots allt söndag. Och då jag kom hem blire en välförtjänt tidig kväll för att vila upp sig inför en full arbetsvecka! :)

Le och vinka!   

22/3 - 2012

Micke ha farit till fjälls i ca en vecka med jobbet och de roliga jag kommer göra medans han är borta är att va hos M.G vilket känns toppen! Och sen självklart mysa med djuren och se film i min ensamhet här hemma (Y). Vilket känns prima faktiskt! Ganska skönt att va ensam ibland då jag ha en tendens till att va en ensamvarg ibland. 

Men nu ska hundarna få sig en promenix innan jag ta en dusch för att sen slänga på mig min älskade onepiece och he igång en film och därefter drar mig vidare till sängen för en dejt med john blund :).

Le och vinka!


Dag 27 - Ditt framtida bröllop

Ha gjort en annan lista tidigare och då va frågan "Ditt drömbröllop" och säger samma sak nu som då. Då drömbröllop och framtida bröllop är nästan samma sak, eller jag ha samma svar. Kör en latvariant, sounds like me! Så tryck Här för att läsa mitt svar :).

Le och vinka!

Dag 26 - Något du vill ha just nu

Maaaaaaattttttt! Heheheh.


21/3 - 2012

Självklart då de är finvädre ute så ska man va inne och städa.. Men de måste göras för de kan inte se ut såhär en dag/några dagar till. Men hundarna är iaf ute i hundgården och planen är att dom ska va där så länge de är fint väder :). Känns taskigt att ha dom inne efter promenad på en promenad osv då de är så fint väder liksom, och dom älskar att va där så de är ju ett vinnvinn koncept fan ;D. Sen hinner huset bli rent utan några "avbrott" och bli klart nån gång, hur asum är inte de?

Le och vinka!

20/3 - 2012

Imorgon är jag "ledig" och då äre städning av hela huset som är prio ett! Ser ju för tääääskigt ut här hemma, inte ok asså....... Om städningen inte tar hela dagen så ska min min walk in få sig en snabb urstädning av skor och kläder för att målas vit! ;D Just nu är den tråkigljusgul liknande färg från typ 1800 talet och den färgen är inte så tilltalande faktiskt. Men vit, fräsch och mer tilltalande ska den bli! :D Happyface på mig! Längtat så (sen vi flytta in i somras) på att få den vit och nu jävlar skare äntligen bli av. Bättre sent än aldrig ;).

Men nu ska hundarna få sig kvälls promenixen innan jag jump in i min onepiece och glo på tv, inte helt fel faktiskt.

Le och vinka!   

Dag 25 - Detta är jag beroende av

Det är en hel del faktiskt, hehe.



Snuse <3




Sova, sova, säng, säng!


Min fjååååån!


Food <3


Spendera pengar ;D


Heeeestar <3



Skor! <3


Och slutligen, fejjan fan!



Dag 24 - Ett kort på din data

Haha bättre sent än aldrig! ;) Nemen nu ska jag försöka göra dom sista dagarna efter varandra så denna lista bli klar nångång ^^.

Orka som inte ta kort på datorn, så jag kör den lata varianten, google, hehe. De är en 10,1" och kallas för "lilldatorn". Fick den i körkortpresent av pappsen. För den som ville veta lite info om den, men här kommer två bilder iaf är smått generös ;).

Le och vinka!




15/3 - 2012

Va som sagt och provjobba/jobbesök hos M.G idag och de gick bara bra! :) Tråkig som jag är så säger jag: - mer om de sen ;). Vill ha allt klart osv innan jag avslöjar något, hehe. Men dom som vet, dom vet och dom som inte vet få lov att inte veta ett litet tag till (A).

Men nu blire att kasta sig i onepiecen och glo på tv ett stund innan de är nattinatti för mig då de är tidig uppstigning nanting imorgonbitti.

Siiiii yyyyaaaaa laaaajjjtter! 

Le och vinka!

15/3 - 2012

Nu funka internet igen! :D

Bjuder på fyra bilder, två från lilla heelerspecialen och sen två från crufts :). Ha några "utsiktsbilder" från hotellet i england på mobilen men de bli en annan dag, då jag inte ha fört över dom till datorn än, hehe.

Le och vinka!




Crufts
 


14/3 - 2012

Internet funkar fortfarande inte och lika så internetdelningen mellan aaajjjfååånen och datorn, så inga bilder än då jag bloggar via mobilen (utan app då den ej funkar på denna blogg, men självklart funkar den på Rockys blogg som jag aldrig uppdaterar). Men iaf ha de varit en internetnisselassesnubbe här för att ta mätningar osv så småning om ska de komma tillbaka! :)

För dom som inte är vän med mig på facebook kan få uppdatering. Hade tänkt ta de med bilderna och via datorn men tur jag är snäll och tar de nu :). Jag, Emma och Rocky tog bilen ner till danmark för att ta båten över till england för att va på världens största hundutställning - crufts, som Rocky kvalade in sig till i stockholm. Både bil och båtresan tog Rocky utan problem! Men tågresan/orna från hamnen till Birmingham tyckte han inte riktigt om, men skötte sig utmärkt trots allt <3. Väl på plats i ringen vann han sin klass och bara de är coolt! Och i bästa hene klassen blev han andra bästa hane och fick reserv certet! Trodde inte mina ögon då domaren gick fram till han och Emma för att placera dom på andra plats! Och i england äre bara 2 st i bästa hane och bästa tik som placeras så de är grymt jävlafucking overkligt. En svensk heeler som kommer till heelerns hemland och visar hur en heeler ska se ut är lite små kul ^^. Många frågade mig om dom fick köpa han, och mitt svar va helt klart nej. Han är och förblir min <3. De är fortfarande overkligt för mig att han vann de han vann asså. Och nu ha poletten fallit ner, Rocky är snygg på riktigt. Nu låter de som att jag skryter men så äre nästan inte, de är ju bevisat.

Annars flyter livet på som vanligt. Ha dock blivit sjuk efter denna kingliga resa men de kan jag va trots allt utan att gnälla ;D. Men hoppas jag hinner bli någolunda frisk innan fredag då jag ska på "jobb besök" hos M.G för att se om jag trivs, äre så blire provanställning redan i april! Och mer om vad M.G är kommer meddelas då, mohahahahaha (Y). Om ingen smartskalle kan lista ut de före de vill säga ;).

Le och vinka!

13/3 - 2012

Inga bilder tyvärr då internet inte vill funka och lika så internetdelningen på mobilen så ni få vänta lite till. Micke är och tränar på gymmet och själv håller jag på att somna i soffan, haha! Värt inlägg i knooooow!

13/3 - 2012

Home sweet home! Bilder och sånt skit kommer senare, för nu ska kag sova nån timme eller två. Vaken sen 11 igår "morse". Sen blire även avgiftning från koffein och taurin då vi ha levt på redbull och monster i en vecka, hehe. Och särskillt bilfärden hem blev de inga sovpauser utan fullfräs uppåt. Så efter vägen blev de gäääänska många burkar drukna. Inge energidryck för mig på en månad!

Aja nu äre godnatt! Siiiiii juuuuuu läääjjjttteeerr allliiigggäääättteeerr (y).


Le och vinka!

Dag 23 - Ditt favorit nagellack

För de första lackar jag sällan naglarna och för de andra ha jag ett litet urval på nagellack hemma då jag endast äger 2 färger, rött och lila, haha. Men när jag väl lackar naglarna så äre självklart med min favvofärg som är lila! :D Svårt att gissa att de skulle va den färgen? Hehe.

Le och vinka!

4/3 - 2012

Dom för stora plopplurarna är in knökade i öronen sen ett tag tillbaka och vi är på väg hem till tro de eller ej, älskade norrland igen! Vi tror att vi är i hemstaden vid 10 halv 11 nån gång iaf :). Är i stora hela bara hem och sova och börja packa då man vakna för att rulla söderut igen på tisdag! Taggad till tusen! Även om de kanske inte skulle gå bra, så äre om inte annat bara häftigt att få ha varit där och kikat och fått ha sin hund där då de bara är inkvalade hundar som få ställas där, om jag inte ha fått de om bakfoten? Men hur som haver så ha jag som sagt bara lämnat svearike en gång så de bli ju även en upplevelse :).

Förlåt för lite bilder osv men de är för att jag ha mobilbloggat och appen vägra funka.. Och de lär nog inte hinna komma upp nå bilder eller nån kritik från denna utställning förns efter england, men meeejbiii jag hinner slänga in nån bild om jag hinner, vi få helt enkelt se :). Den som vänta på nått gott väntar aldrig för länge ;).



Le och vinka!

3/3 - 2012

Vann juniorklassen och blev sen andra bästa hane! <3 Cliff, hans morbror vann bästa hane klassen, grattis Loulou! :) Tre Limebrookshundar (1:a Cliff, 2:a Rocky och 3:a Bruno) placerade sig i bästa hane klassen :). Inte illa! Nu äre bara tikarna kvar (Mimmi, Rockys kullsyster och sen Chess) innan BIS finalen :). Matti blev BIRvalp också! :)

Le och vinka!

3/3 - 2012

Sitter vid ringen och väntar på att de hela ska börja :). Börja bli nervös faktiskt.. Haha att de aldrig ska gå över liksom, borde va van nu tyck jag men icket :p. Ska även va fotograf åt klubben och fota alla gruppvinnare :). Hoppas de bli nån bra bild på vardera iaf, lite pinsamt om de bara bli skit, haha ^^.

Sen måste man ju gratta Nattis och Jesper som blivit föräldrar till en grabb! :) Nu måste jag och Micke ta tummen ur röven och åka upp och hälsa på dom! :)

Le och vinka!

2/3 - 2012

Värt att jag ha små öron, noooot. Köpt nya hörlurar för att kunna lyssna på musik i bilen (glömde ordinarie headsetet hemma) och plupparna (på dom nya lurarna) man stoppa i öronen är för stora/jag ha för små öronhål så plupparna ramla ut hele tin.. Och smartskaftet jag kom på man kan byta plupparna till ett par mindre från förpackningen, men då följde inte med några utbytespluppar.. Värdelöst. Men efter att ha borrat in lurarna så långt de bara går, så ramla dom iaf inte ut vid varje gupp utan vid vart tionde istället, så de är väl bara att le och vinka åt de!

Vore som asum om de går hela vägen som jag vill! Och vad de är få ni inte veta, hihi! (Y) Hoppas hoppas!


Le och vinka!

2/3 - 2012

Vi ha börja rulla söder ut till eskilstuna för heelerspecialen :). Fullsmockad bil med hundar, packning och människor :). Och bara några dagar efter vi ha kommit hem igen från denna utställning så rulla jag och Emma till danmark med Rocky för att sen ta båten till england! Iiiih!

RSS 2.0