14/3 - 2012

Internet funkar fortfarande inte och lika så internetdelningen mellan aaajjjfååånen och datorn, så inga bilder än då jag bloggar via mobilen (utan app då den ej funkar på denna blogg, men självklart funkar den på Rockys blogg som jag aldrig uppdaterar). Men iaf ha de varit en internetnisselassesnubbe här för att ta mätningar osv så småning om ska de komma tillbaka! :)

För dom som inte är vän med mig på facebook kan få uppdatering. Hade tänkt ta de med bilderna och via datorn men tur jag är snäll och tar de nu :). Jag, Emma och Rocky tog bilen ner till danmark för att ta båten över till england för att va på världens största hundutställning - crufts, som Rocky kvalade in sig till i stockholm. Både bil och båtresan tog Rocky utan problem! Men tågresan/orna från hamnen till Birmingham tyckte han inte riktigt om, men skötte sig utmärkt trots allt <3. Väl på plats i ringen vann han sin klass och bara de är coolt! Och i bästa hene klassen blev han andra bästa hane och fick reserv certet! Trodde inte mina ögon då domaren gick fram till han och Emma för att placera dom på andra plats! Och i england äre bara 2 st i bästa hane och bästa tik som placeras så de är grymt jävlafucking overkligt. En svensk heeler som kommer till heelerns hemland och visar hur en heeler ska se ut är lite små kul ^^. Många frågade mig om dom fick köpa han, och mitt svar va helt klart nej. Han är och förblir min <3. De är fortfarande overkligt för mig att han vann de han vann asså. Och nu ha poletten fallit ner, Rocky är snygg på riktigt. Nu låter de som att jag skryter men så äre nästan inte, de är ju bevisat.

Annars flyter livet på som vanligt. Ha dock blivit sjuk efter denna kingliga resa men de kan jag va trots allt utan att gnälla ;D. Men hoppas jag hinner bli någolunda frisk innan fredag då jag ska på "jobb besök" hos M.G för att se om jag trivs, äre så blire provanställning redan i april! Och mer om vad M.G är kommer meddelas då, mohahahahaha (Y). Om ingen smartskalle kan lista ut de före de vill säga ;).

Le och vinka!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo