31/7 - 2012

På väg till stan med Bamseman för att titta på lite folk :). Så den som känner sig för att vilja va social med oss en stund kan skicka ett sms eller slå en pling :). Men först ett stopp på travshoppen!


30/7 - 2012

Älskar mitt liv asså. Jag ha världens bästa jobb (ursäkta att jag säger de åter igen.), de börja hända grejer här hemma, garaget är så städat och fint som de kan bli just nu, ha fått en egen liten hörna uppe på garagevinden för mina hästagrejer (sadel, träns och annat småskit man samlar på sig), bilen är så ren som den kali på insidan. Ja allt rullar på i en perfekt fart och jag gillaré! Så nu fattas de bara en sneeeeelheeest så är mitt liv så bra som de kan bli ;D.
 
Ledig imorgon så ha passat på att unna mig själv en hårinpackning och ha för tillfället fötterna i fotbad, hihi. Inte varje dag man orkar/ids/ha tid att göra de :).
 
Ovärt inlägg (som vanligt) men hare gött, för de ska jag ha.
 
Hääj dåå!
 
 
 
   

28/7 - 2012

Tur man ha världens bästa jobb asså. Trots för lite sömn (självförvåldat samt bodenresor tar kol på en) så va man pigg som en pelikan då klockan ringde imorse för att fara på jobbet! :)

 

Red en flock hästar (3 st) idag och alla skötte sig fint! Lotta premade idag och klarade de så tummen upp. Tog in alla hästar före lunch så fyrbenta vännerna fick vila sig lite då de va hett na jävulst ute. Och släppte ut hela konkarongen efter em. fodringen :). Så motion ha jag fått så de het duga ^^. Mockat alla boxar (ingår i rutinen) + rengjorde alla krubbor och vattenkoppar och sen massa annat små fix i de fina vädret! :) Älskar att jobba helg, lugnt och skönt, man simmar i sin egna glasbubböa och man hinner göra sånt man inte hinner göra på vardagarna. Ne som sagt kan aldrig tröttna på att säga att jag älskar mitt underbara jobb.

 

Lotta :)

Ett sött solande/dött Klot!


26/7 - 2012

Prinsen 6:a och Ivan fick inga pengar men de är glada miner på oss iaf! Tröjan for till östersund för att starta i uttagningsloppet till Derbystoet 2012 och blev 5:a där! :) De innebär att hon har en finalplats till finalloppet som är före derbyt :). Vore inte helt fel om hon placerar sig i finalen så hon kommer med i derbyt! Blev lite rörligttext angående Tröjan, men hoppas ni fattar poängen med de jag mena ^^. 
 
Då jag kom hem såg jag att de va massa fjädrar på gården igen, kanske Miise som ha ätit middag? Vill iaf tro de! <3 2 månader och 19 dagar ha hon varit borta..För de vore roligt att veta om hon fortfarande lever även om hon ha blivit vildkatt eller kanske till och med bytt familj. För de jobbigaste är att inte veta om hon lever eller ha trillat av pinn. Vill som veta antingen eller, vid liv eller inte, och inte, att inte veta.
 
Hääj dåå!

26/7 - 2012

Prinsen 6:a och Ivan fick inga pengar men de är glada miner på oss iaf! Tröjan for till östersund för att starta i uttagningsloppet till Derbystoet 2012 och blev 5:a där! :) De innebär att hon har en finalplats till finalloppet som är före derbyt :). Vore inte helt fel om hon placerar sig i finalen så hon kommer med i derbyt! Blev lite rörligttext angående Tröjan, men hoppas ni fattar poängen med de jag mena ^^.

Då jag kom hem såg jag att de va massa fjädrar på gården igen, kanske Miise som ha ätit middag? Vill iaf tro de! <3 För de vore roligt att veta om hon fortfarande lever även om hon ha blivit vildkatt eller kanske till och med bytt familj. För de jobbigaste är att inte veta om hon lever eller ha trillat av pinn. Vill som veta antingen eller, vid liv eller inte, och inte, att inte veta.

Hääj dåå!

26/7 - 2012

På väg till Boden med Ivan och Prinsen :). Mats far med Tröjan till östersund så jag, Annika och Sven (ägaren till Prinsen) åker i hans bil upp och inte klagar jag för de! Typ splitter ny chrysler jeep, skitskön att åka i må jag säga! Jävligt sköna säten, bra med benutrumme, bilen låter typ inget, guppen i vägen känns knappt osvosv :). Vi åker inlandet upp (tjänar 4 mil) till skellefteå och sen e4:an till boden men vägen mellan vindeln och skellefte är inte att leka med, guppig och jävlig men i denna bil märks de knappt! :D För jävla nice asså. Hääj dåå!


25/7 - 2012

Är typ super jävla happy! Eller rättare sagt, jag är de. HAPPYFACE på hög nivå, oja!


23/7 - 2012

Dunex 4:a och MysElden tyvärr först utan pengar efter en start galopp men pinnade jävel på upploppet och knappra sig förbi några, så man få glädjas åt de! :) Men i övrigt va Mats nöjd över Mumse så le och vinka ffs!


23/7 - 2012

Rullar mooot

 

 

idag igen med Dunex och Mys Elden! :)


22/7 - 2012

Alea iacta est


21/7 - 2012

Ha haft väldigt tur då Rocky ha vunnit så pass mkt mat som han ha gjort. Ikväll va de fjärde gången jag köper mat åt han sen jag köpte han ^^. De vill säga för över ett år sen, inte illa pinkat tyck jag! ;) Hääj dåå!


21/7 - 2012

Jobbarfri helgen och den kommer spenderas med att gipsa hallen! :) Under veckan ha vi tagit tummen ur röven och äntligen rivit ner den fulgrönamålade masoniten som ha klätt väggarna som ska ersättas med gipsskivor och sen en tapet som passar oss :). Iiiiiih snart ett till rum som är avbockat!

 

Va ledig i onsdags och for som planerat in till stäään och köpte några små grejor och de sista till min "tävlingsoutfit" :). Nu få man bara hoppas att man få nån uppsittning av Mats snart så man få användning av allt ;D.

 

Hääj dåå!


15/7 - 2012

Lionbrook's Knight Ot Attention "Bamse"
 
 

15/7 - 2012

Rocky blev första bästa hane med cert och sedan BIM! Så nu ha han alltså 7 cert, 5 BIR och 2 BIM. Fyfan vilken hund jag har alltså.
 
Hääj dåå!

14/7 - 2012

Haha för en kul grej kollade jag upp mig själv på travsport.se för nyfikenhetens skull för att se om lärlingsansökan och lärlingsutplocket hos Mats gått igenom trots att sekretariatet ha semesterstängt fram tills 27:e denna månad. Klickade på sök och se på fan, där fanns jag! De ha med andra ord gått igenom :D.
 
Hääj dåå!
 
 

14/7 - 2012

Min crazymotherfuckercpsvartamonsterhund leder listan av årets vackraste heeler i sverige! OMGOMG! OCh vinnaren som kronas på årsmötet nästa år får en bigbig rosett, och jag som älskar rosetter så skulle denna rosett sitt fint hemma hos mig (A). Så jag hoppas att han kan stanna i ledningen fram till dess, hehe ;D.
 
Har hört rykten att han är Sveriges vinstrikaste heeler, kanske till och med världens. Alltså de finns ingen heeler som ha vunnit/fått lika många cert som han (6 st, kanske 7 efter morgondagens uts) och framför allt inte lika många i rad. OMGOMG säger jag igen! Och självklart ska han inte kunna gå i avel.. Men what to do mer än att gilla de läget och le och vinka att man ha en väldigt väldigt snygg hund?! ;D Många som ha vilja köpa han men ha alltid svarat nej. Men om nån dumjävel skulle erbjuda 1 miljon för han och skulle ge mig de på direkten, så ska jag vara helt fucking ärlig så skulle jag nog tänka en eller några sekund extra, men svaret skulle vara lika som alltid - ett solklart NEJ. Han är och förblir i min ägo och han är overdelig i mina ögon. Han är helt enkelt min stolthet.
 
Hääj dåå!
 
 
 
 

14/7 - 2012

Fick sluta en halv timme tidigare från jobbet och de är tackar man inte nej till! Ledig igen på onsdag då jag jobba idag och då bär de av till schtääään och spendera pengar då lönen kommer inrullandes på kontot på måndag ;D. Första månaden jag får "riktig" lön eller normal lön heter de väl då jag är anställd på riktigt nu :). Är en aning större päääng än de försäkringskassan ha gett ut som praktiklön/bidrag/stöd eller vafan de nu heter. Och de ha inte varit mkt att hänga i julgran (ca 3000 kr) om man säg så. Men bättre än inget äre ju iaf! :) Men nu äre stor ändring på månadsinkomsten framöver och de firas med lite shopping ;). Haha nemen en säkerhetsväst och hjälmöverdrag ska eller måste inhandlas och där efter får väl snåltarmen bestämma vad som ska hänga med hem och inte ;P.

 

Nääää, nu ska sluta och dega framför denna mobil och börja göra lite nytta här hemma, som att måla lite halltak! :D

 

Hääj dåå!


12/7 - 2012

Balder tog sin andra seger :). Jag (vårdare) och ägarna fick pris, vet dock inte vad dom fick men jag fick iaf en avlång skål formad som sverige! De få bli den nya karraskålen helt klart! :D Mats lovade mig en glass om Balder vann och de tackar man ju inte nej till ;D. Junifaksen blev 4:a i samma lopp, duktiga pållar! 
 
Tror jag tog personligt rekord på att käka idag också, haha! Slängde bokstavligt talat i mig maten. Hann knappt smaka på maten innan den va i magen :P. 
 
Hääj dåå! 
 

12/7 - 2012

Mot

 
med Junifaksen och Guli Balder!

11/7 - 2012

Dunex blev 2:a i sin debut och visste inte vad de hela gick ut på. Alma blev tyvärr distanserad även då de va Ove långben som körde henne ;P. Gusten som åkte upp med oss blev först utan pengar i sin debut, Ivan 2:a efter att ha varit i ledning från start till typ 100 m kvar på upploppet i försöksloppet på en fingin tid och sen i finalen blev han 6:a :). Mats sa att han inte kunde köra ihjäl gamhästen ;).

 

Ledig idag så ha inte gjort många knop idag men målning, kört iväg massa skräp och lite städning ha jag iaf hunnit med :). Men där tog bensinen slut. Resten av kvällen blir till att ladda batterierna införskelleftetravet imorgon! :). Hääj dåå!

 


11/7 - 2012

Huuh, jag dug ba då de passa dig. Bli nästan ledsen och samtidigt en gnutta arg, men framförallt bli jag jävligt besviken. Livet är inte en dans på rosor så äre men detta är för jävla tråkigt faktiskt.

 

Annars ha vi fått fin fina resultat med dessa 4 starthästar i lycksele vi hade till staft ikväll! :) Men de "avslöjas" senare idag då jag ha sovit ikapp mig själv lite. Ha i stort sett nyss kommit hem så jag slänger in handduken nu!

 

Godnatt och Hääj dåå!


8/7 - 2012

Medans alla sov av sig ruset imorse (iofs äre nu igår morse) så klev jag upp och jobba :). Vi for till lycksele med 4 hästar och kom hem med en vinst som Guli Balder gjorde (han debuterade), en fjärdeplats med Junifaksen som pinnade på i samma lopp som Balder, en sjätteplacering av MysElden och en femteplats gjord av Mojerker. Kanon dag för fan! Balders ägare gav mig "min häst vann på lyckseletravet 2012" tröja som han fick som ägarpris, man tackar och bockar! Fast Mats hann ta på sig den före mig, men tur jag inte är den som är den! ;D

 

Sen vare 2 månader sen igår (nya dagen ha nästan nyss börjat) Miiseliten sprang på äventyr.. Saknar dig Miise! Ha som gett upp hoppet att hon ska komma tillbaka. Men de sägs ju att en katt ha 9 liv så förr eller senare en vacker dag kanske hon står på bron och vill komma in igen..

 

 


4/7 - 2012

Friskintyg idag för licensen och tro det eller, jag är fullt frisk! Kanon härlig läkare (privatläkare), ville inte gå därifrån typ. Nemen hon va hur cool och trevllig som helst! Bara licensenansökan som ska skrivas på och sen ska den och friskintyget skickas till hemmabanan, alltså umåker ;D. Jiha! Haha snart äre färdigsnackat om denna jävla licens, i promiiiiiissssssss.
 
Bamsus fick följa med till stan och vi besökte båda pappie och mammie :). Mammsen bjöd på lunch och on va även hundvakt åt Sixten så fyrbenta vännerna ha busat jävel :). Blev en liten promenad runt haga med han för att socialiseras och kolla in lite nytt och han skötte sig galant! Ville hälsa på allt och alla. Och sen vare middag i gräsmyr, gratis mat gillas, hehe!
 
Bäst att krypa ner i sängen nu så man orka upp till jobbe imorr´n :).
 
Hääj dåå!
 
Seahorse med bubblor! Iknow, navelpiercingen är sne, men
tur att jag bju på de då!
 
 

3/7 - 2012

Meeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuullllllllllllllllit värre, nooot.

2/7 - 2012

Blev en lyckad dag i skellefteå! Guli Pirat 6:a, Lome Prins 1:a och KällsjöLurven 2:a! :) Prinsen kammade hem ett segertäcke och hederspriser till tränare, ägare och vårdare, man tackar man tackar! :)

Nu är vi på väg hem och väl hemma är min briljanta svarta fara hemma också <3. Gällivareutställningen kammade han hem första bästa hane med cert och sen slutade som BIM! Detta är 6:e raka certet och de är bara galet. Han slutar aldrig förvåna.

Hääj dåå!

1/7 - 2012

I fredags gick min praktiktid ut hos Mats som jag hade via arbetsförmedlingen. Både han och Annika är mer än nöjd över mig så dom vill "ha" kvar mig. Så med andra ord, imorgon äre min första dag som anställd på riktigt! :) En vuxenpoäng rikare. Första dan som anställd äre en tripp till skellefteå med 3 otäcka djur som jag ska sela ut och förhoppningsvis äre 3 vinnare ;D.
 
Ha bokat tid för friskintyg på onsdag :). Sen äre bara ett papper som ska skrivas ut och skrivas på av mig och Mats och sen skickas in till banan så ska dom kika på den och "godkänna" så är jag så gott som lärling hos Mats! Då äre bara ett svart hjälmskydd som ska inköpas och namnet på bröstfickan som ska sprätas bort så är jag klar för start!
 
Hääj dåå!
 

RSS 2.0