Dag 6 - Några bilder för 2 år sedan


Sista sommaren jag hade Lillebror <3


Min första tatto "Seahorse"


Retards, we all know one. Miisen.


Nattis och Tombola i la france!



31/1 - 2012

Idag fyller den svarta lilla rackare till hund 1 år. Han ha faktiskt fått en pipboll och ett tuggben av mig efter jobbet :]. Inte för att man brukar göra så stor grej av att sitt djur fyller år, men jag är inte som alla andra, hehe.

Annars så måste jag ha världens bästa sambo. Hade tjatat som en jag vet inte vad om en soda streamer innan jul och vad fick jag i julklapp av han? Jo en soda streamer :D. Och nu kring min födelsedag ha jag tjatat som satan om en one piece, och vem tror ni väntar på att få en one piece i brevlådan?! Och den är lila till och med! Ha som börja tycka lila är väldigt fint :] och de ha hade han snappat upp och letat efter en lila åt mig, ja som sagt man ha ju typ världens bästa sambo! Puss på dig älski <3.

Le och vinka!


30/1 - 2012

Nu är vitrinskåpet på plata här hemma och de blev asum! :) Äntligen kan "fin" grejerna synas istället frö att va undanstoppade i lådor och köksskåp ;D. Happyface! Och 3 jobb ha jag sökt ikväll också, tummen upp vafan (Y).

Jobbet gick bara bra trots lite sömn då de blev att krama kudden lite senare än planerat igår kväll, men what to do? Imorgon bosätter jag och Rocky oss hos mammie iaf :). Va som tvungen att fara hem direkt idag för att kunna pyssla med grejerna i skåpet :]. Och imorgon blire en sväng till älskade Ticket! <3

Le och vinka!

Dag 5 - Vilken mobil har du?

Ha en mobil som alla små fjortisar har, med andra ord en iphone 4 :). Väldigt nöjd över den! Man bli som bortskämd efter att ha haft den ett tag så nu äre bara som går/man kan använda.

Alla som känner mig, vet att jag ha bytt mobil som underkläder, ha tappat räkningen på hur många mobiler jag ha förbrukat, men efter många år har jag äntligen hittat den rätta och kommer inte byta förren den ramla av pinnen själv! Och då de är så blire troligast värstingen som apple ha kommit ut med då, haha! En gång en iphone, alltid en iphone.

Le och vinka!


29/1 - 2012

Blev inget inköp av ett vitrinskåp igår som va tanken. Då de vi hade hittat en i lämplig prisklass och skulle säga till i kassan säger kassören att den skulle bli 1000 kr billigare på måndag, så vi valde att vänta till dess. Liksom 1000 kr kan man göra mkt skoj för. Men nu ha vi hittat ett annat som är ännu billigare så vi ska slå till på den imorgon istället :).

Annars så va pyjamaspartyt igår asum! Och tack Nikki för att du söp mig under bordet ;). Haha nemen tack brudar för en asum kväll! <3 Jag och Linn va inga mesar utan vi va uppe till halv 6 imorse och sen klev jag upp vid 10 då Micke börja leva jävel i sovrummet som vi håller på att fixa upp (vi sover i gästrummet mittimot), medans Linn den jäveln som en stock nån timme till :P. 

Tjockismaten med Linn, Jessica och Pålle imorse, va som dagens tummen upp (Y). Sen såg vi 101 dalmatiner innan dom rullade hemåt :]. Sen vare fika med mammie, Johanna, Danne och Affebaffebus :). Och så vare första gången mamma va i huset och jag tror hon tyckte de såg bra ut eller vad man ska säga :).

Men nu blire pinka och gå och lägga sig så man orka upp imorgn bitti för jobb! Och måste bara säga att magen är inte i tropptrim idag asså, jävla bakismage........ Hoppas den ha gått till sig imorgon och jag hoppas på lite "mobbning" av kompanjonerna också. Känner jag dom rätt kommer så kommer de bli ett förhör om gårkvällen, haha!

Bjuder på några bilder sen går kvällen, dock fick jag ingen bild på Ida :(.

Le och vinka!


Nikki :)


Jessica, Linn och Pålle :)


Emma :)


Rebecca :)


Sen finfina tårtan jag fick! :]


Dag 4 - Din barndom

Ja den va väl som alla andras? Den va bra lite smått bortskämd redan då och man kan väl säga att man va väldigt busig också! Annars så vare bara hästar som fanns i mitt huvud. Hade tävling med pappa varje gång vi åkte bil (handling och dylikt) och den som såg flest hästtransporter och sa "hästtransport" och peka var den va per tur vann. Helvette om jag förlora asså, då va den dan förstörd! Och de hördes och märktes. Men vilken tur att jag vann oftast ;D. Hmm undra varför? ^^

Med andra ord, så va den bra :).

Le och vinka!


Dag 3 - Dina intressen

Som ni säkert redan vet/ha listat ut så är mina intressen hästar/travsport och hundutställningar med min galna hund :). Ja de är typ de, hahaha.

Le och vinka!


Akselis segergest (Y)


28/1 - 2012

Pyjamasparty at my place to night and de är bara dom som ha fått en inbjidn som få komma, mohahaha! Så so long suckers som inte ha fått en inbjudan! Nemen så äre faktiskt, känner att jag vill inte ha en nyår i repris, asså då nyår börja spåra.

Men nu blire en handla ett vitrinskåp :).



Le och vinka!

Dag 2 - Staden där du bor

Bor i umeå, eller rättare sagt i vännäs, ca 4 mil från umeå. Men vännäs räknas inte som en stad så jag snackar om umeå. Ha ju faktiskt bott där i 18 år så. Ja vad ska man säga om umeå då? Ja jag trivs som fisken i vattnet. Lagomt stor stad för mig, skulle aldrig kunna bo i nån större stad faktiskt! Med andra ord, är nöjd med Umeå :). Jag är nog den ända som gör de, men må tacka gud att vi alla är olika! ;) Visst saknar man vissa affärer som typ stockholm och domstörre städerna har men då få man ju en orsak och besöka dom nån gång ibland :P. Annars så tyck jag umeå är bra. Vet som inte vad jag ska säga mer.. 

Le och vinka! 

Dag 1 - Berätta fem saker om dig själv och publicera en bild på dig själv

1. Älskar skor!

2. Ha inte koll på mina pengar/älskar spendera pengar. Dom är borta med vinden, lika fort jag ha pengar på kortet typ.

3. Envis, ge mig inte i första taget.

4. Impulsiv

5. Rastlös all the time!



Le och vinka!


Lista

Ha tänkt dra en till lista då mina inlägg inte ha nå kul i sig.


1. Berätta fem saker om dig själv och publicera en bild på dig själv
2. Staden där du bor
3. Dina intressen
4. Din barndom
5. Vilken mobil har du?
6. Några bilder för 2 år sedan
7. Vad gillar du att mest med att fota?
8. Berätta om din familj
9. En bild på ditt rum som det ser ut just nu
10. Hur ser din framtid ut?
11. En bild på någon du saknar
12. Ditt bästa minne
13. Ett kort någon annan tagit på dig
14. Bästa utomlandsresan
15. Några saker du ska göra innan du dör
16. Detta gör jag på helgerna
17. Hit vill jag åka innan jag dör
18. Här handlar jag helst
19. En vän som bor långt ifrån
20. Bild på det du köpte senast
21. Favorit ställe
22. En tv-serie du älskar
23. Ditt favorit nagellack?
24. Ett kort på din data
25. Detta är jag beroende av
26. Något du vill ha just nu
27. Ditt framtida bröllop
28. Bild på sminket du brukar använda
29. Detta åt jag till frukost
30. Fem bra saker som hänt under dessa 30 dagar

25/1 - 2012

Ha varit inne på systemet och handlat för första gången i mitt liv idag, och de vaf an lite små läskigt! Men nu äre iaf gjort och de känns små prima att va "vuxen" på riktigt! ;D Skulle ju dra en repa igår men jag vart för lat, haha ^^.

Rocky ha fått sin sista rabies vaccination inför englandresan i mars idag också :). Han kom ihåg vad som hände sist vi va där, så han lät sig inte luras med godis och hopp om att de skulle gå att sticka han. Nej nej utan de va jag och en veterinär som fick hålla i han och den andra veterinären sticka han. Han må va liten och dryg men smart är han! Sen begav vi oss till stallet och jag ha suttit på världens bästa hästs rygg idag! <3 Blev lite uppmjukningsövningar på ridbanan och han va mjukare än vad jag trodde! Visst va han inte lika mjuk som han va då vi va som bäst men inte lika stel och jävlig som jag trodde så, tummen upp! :) Sen en liten travtur efter vägen :). Finfina gubbe <3.

Gjorde ju värsta kapet igår. Köpte ett par reebookskor och en addidaströja för 550:- sammanslagt! Skorna 200:-ordinarie pris 1200:- och tröjan för 350:- och ordinarie pris va 700:-. Så de va mer än ett bra kap må jag säga! :D Och de va min present till mig själv ;D. Om jag inte bli kallad till travet nästa vecka blire en till present till mig själv då, men de är en hemlis fortfarande, hihih!

Le och vinka! 


24/1 - 2012

Kommer fortsätta fira min födelsedag hos mammie i min ensamhet med Rocky :). Skönt på sätt och vis faktiskt! Visst skulle de sitta fint med en gnutta älski också men aah orka som inte rulla till vännäs.. :P

Ska dra på konsum nu, och köpa lite gotta innan jag ta en långpromenad med svarta faran till hund :). Sen blire götta i sig massa gott till vampire diaries! Kanon födelsedag må jag säga trots att jag är själv med ett monster till hund men inget slår vampire diaries, så ja kanoners helt enkelt!

Le och vinka!


24/1 - 2012

20 fucking år idag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D Hejhej systemet efter travet! ;) Kommer kliva in med stallkläder och allt, heheheh.

Le och vinka!

23/1 - 2012

Är inne på min femte vecka på travet och ha gått ner sammanlagt 8 kg. Man kan alltid hoppas på nått kg till då de bara är början av veckan ;). Haha! Nemen de vore inte helt fel faktiskt :P.

Annars efter jobbet ha jag varit i garaget hos pappa och börja polera lite på Åååjdon (Audin) som jag ska få köra istället för zzzaaabbben :). Och oj så fin hon blev av de lilla jag ha gjort än sålänge! (Vänster framdörr, bakdörr och bakskärm). De är en hel del timmar kvar med polering men de få bli senare, ha iaf börjat! :) Få se när de bli fortsättning. Är ett litet tag kvar innan de är besikning så de är ingen bråska vilket känns najsbajs :).

Men nu blire att göra sig ost och marmelad mackor! :D

Le och vinka!

22/1 - 2012



Så jävla kinglig film asså! :D


20/1 - 2012

Blev som inget "möte" med storchiiifen i veckan, så nervositeten över det där är som borta med vinden nu så de är happyface på mig kan jag ju lova :P. Ha faktiskt fått nya arbetskor av han (fick välja vilka jag ville ha) så nu fryser jag inte längre om mina tassar! :D Tack och bock! Nu äre bara fingrarna som är istappar efter ett varv på banan trots suveräna vantar. Men bättre att frysa om en sak än två liksom som de va tidigare ;).  

Och nu är jag äntligen hemma i vännäs igen, ha hunnit käka, duschat och chillat i soffan efter duschen typ en kvart, så ha inte varit hemma så väldigt länge. Drog över tiden en aning i stallet då kompanjonerna for till bergsåker för att starta några hästar, och va ensam att sköta allt innan de kom backup av en finska :). Så de blev att öva på engelskan som suger baaaajs. Haha men jag gjorde mig förståd sådär lämpligt så de är väl huvudsaken? ^^.

Le och vinka! 

16/1 - 2012

Blev inget "möte" med storchiiifen idag utan de bli senare i veckan typ :). Han skulle komma hit på onsdag så de bli kanske då, kan man hoppas på, vill få de överstökat :P. Blir en sväng till älskade Ticket på onsdag också! <3 Älska som den hästen!

Hur som haver så blire en dusch nu, sen ska jag frossa i mig godis, trots att de är början av veckan men är man sugen på godis så är man! Och självklart med en cola också framför en film innan nattinatti! :) Perfekt måndag de vill säga :).

Le och vinka!


Pussbah! <3


15/1 - 2012

Efter att ha tillbringat 3 veckor på travet ha jag gått ca 7 kg. Haha illa! Eller aah, jag klagar då inte ;). Dock ha mitt "friska" knä börja dampa och ena handleden. Men de är ba att bita ihop vafan ^^. Blir att tillbringa en vecka till där, vad jag vet än så länge :). Så denna vecka kommer jag och Rocky bosätta hos mammie igen ;D Jag tror inte hon tycker illa om de så, happyface! Sen ville storchiiifen prata med mig imorgon, vet som inte om de är bu eller bä som han vill ha sagt.. Gah typ nervös.. Man ska inte "förvarna" om nått sånt där, bättre ta de utan förvarning så slipp man samla på sig nervositet..   

Le och vinka!

-

........................


11/1 - 2012

Ha äntligen suttit på Tickets rygg igen! Perfekt väder också, kunde inte bli bättre ju! :) han skötte sig kanonbra iaf och va perfekt pigg och framåt, så ja, som sagt kanon dag! Sen så invigde vi de nya tränset vi fick av Linis som inte använde de längre :). Jättefin blev han iaf! Mötte Johanna och Emma då vi började bege oss från stallet och även dom tyckte de va fint på han och fint i övrigt :). Så Linis, jag tackar och bockar för de! :)

Mer än så ids jag inte skriva, nu blire en dejt med john blund (som skulle ha varit för längesen) så man orka upp och orkar med morgondagen busigheter!



Le och vinka!

10/1 - 2012

Om 14 dagar är man ett år äldre. Fyfan vad tiden går fort! Blir en vända på systemet samma dag, hihihh! :D

Denna vecka tillbringar jag min tid på travet igen, kiiingeling må jag säga faktiskt! Så från och med imorgon bosätter sig jag och Rocky hos mammie :). Hade glömt hjärnan på kudden imorse och glömde väskan med diverse saker som skulle med för att kunna va hos mamma, så de bli en till natt här hemma, men inte äre sadface för de liksom :). 

Lille rackarn till hund ha visat en ny talang, sprakdragning ^^. Så nu är han, utställningshund, sällskapshund, monsterhund, cirkushund och sparkdragar hund ;D. Haha de är inte alla hundar som ha så många talanger i sånt litet format ^^. Vill jag tro iaf :].

Le och vinka!


Emma som förare och Rocky som motor ;D


-

Ta och kolla på dig själv innan du börja gå till attack på en varelse. You know, man ska gå på nån i sin egna storlek.

6/1 - 2012

Sådär, nu är man hemma på riktigt, asså i vännäs! :) Dödstrött till 1000 så de blir som en tidig kväll (som resterande dagar denna vecka) för miiiiiig ha jag bestämt!

För den som undrar så blire england för Rockypock, då de löste sig :). Och jag vill tro och hoppas att de va för att ni höll tummarna som jag bad er göra som kirrade biffen! Ett stort tack till er! Nu får man bara hoppas att jag hinner få ihop nog mkt pengar så jag ha råd att följa med, annars får han åka själv med Emma och hennes mamma :). Han är i bra händer så jag är inte de minsta orolig, bara jag få hem en hel hund och ev. rosetterna han ev. vinner så är jag nöjd ;). Hehe. Hans triumf rosettsnöre som sitter på väggen är en aning full, nu så den måste movafläsk ännu en gång, men de bli den dag de är knöka fullt ;D.

Le och vinka!


4/1 - 2012

Ska tappa upp ett bad här hos mammie då jag ha ont i varenda muskel och går som om jag ha en sopkvat uppkörd i röven, hahha. Nemen, mest äre ryggen som är bajsdryg, men jag går så som jag sa x). Ska leta reda på mina badbomber som jag ha samlat på mig under "alla" år och annat småtjafs som gör de skummit för att göra de extra barnsligt :]. Känner mig lite barnsligt busig så då passa de perfekt! Och efter dagens skitväder så behövs ett bad tyck jag! Va inte roligt att köra häst idag, men må tacka att jag bara behövde trotsa vädret bakom häst 2 ggr idag. Tycker mer synd om "arbetskamraterna" som va ute ett par ggr mer än mig. Fick en mig en promenad till kliniken för att få en häst fri röntgad istället, och inte va jag bitter för de ;D. Hahha!

Men nu bär de av till the toilet för att börja tappa upp mitt mysiga bad! :D Jag vet att ni är avundsjuka med badbomber och skum osv..!, Hihihihihi!

Le och vinka!

3/1 - 2012

Blir som jobb denna vecka också! :D Kan inte bli bättre än bra. Katjing i plånkan fan, och de tackar man inte nej till!

Rocky ha fått sig rabies vaccin inför englandresan och ska få sin andra dos om 22 dagar :). Hoppas allt hinns bara, blev lite strul men för att göra alla inblandade glada igen så tycker jag att ni som läser min blogg ska hålla tummarna att de hinns! :)

Ha ju glömt nämnaatt jag sålde min kaninbur förra veckan! :D Eller Micke fick sköta äffären då jag jobba men nu nu är de beskymret borta :). Tog typ 6 månader innan jag la ut en annons och sen gick de ca 2 månader innan blev såld, men som sagt nu är den borta och de känns nicebajs.

Le och vinka! 

2/1 - 2012

Nu blev allt mkt drygare. Tack för de slaget. Sen då jag liks håll på så är jag hungrig som ett jihu. Håller fan på att svälta ihjäl! Gaaaaaaahhhh! Kanske dags att ställa sig och laga mat då? Yeeeaaahhh skulle tro de.

Le och vinka!

2/1 - 2012

Nyårsfirandet vart inte lika asum som jag hade hoppats på men den va ändå king! :) Man kan ju inte komma undan drama så äre ju bara men vafan, vi alla va vuxna människor men ändå blev de som de blev. Men what to do liksom. Men jag hoppas alla hade trevligt om man räkna bort dessa "ovuxna" grejer som hände, för de hade iaf jag! Dock blev huset typ halvt vandaliserat typ, men what to do där med? Tur jag tyck om att städa och fixa osv då ;). Och nu vill jag avsluta "nyårsfirandetjofräset" med detta: Tack alla inblandade för en händelserrik och minnesvärd nyår! :)

Och nu ska jag börja och leta alla grejer folk ha gömt och ställt undan. Jag börjar leta på en nivå med en meter upp, haha! ;)

Le och vinka!


Pussbah! <3


RSS 2.0