29/1 - 2012

Blev inget inköp av ett vitrinskåp igår som va tanken. Då de vi hade hittat en i lämplig prisklass och skulle säga till i kassan säger kassören att den skulle bli 1000 kr billigare på måndag, så vi valde att vänta till dess. Liksom 1000 kr kan man göra mkt skoj för. Men nu ha vi hittat ett annat som är ännu billigare så vi ska slå till på den imorgon istället :).

Annars så va pyjamaspartyt igår asum! Och tack Nikki för att du söp mig under bordet ;). Haha nemen tack brudar för en asum kväll! <3 Jag och Linn va inga mesar utan vi va uppe till halv 6 imorse och sen klev jag upp vid 10 då Micke börja leva jävel i sovrummet som vi håller på att fixa upp (vi sover i gästrummet mittimot), medans Linn den jäveln som en stock nån timme till :P. 

Tjockismaten med Linn, Jessica och Pålle imorse, va som dagens tummen upp (Y). Sen såg vi 101 dalmatiner innan dom rullade hemåt :]. Sen vare fika med mammie, Johanna, Danne och Affebaffebus :). Och så vare första gången mamma va i huset och jag tror hon tyckte de såg bra ut eller vad man ska säga :).

Men nu blire pinka och gå och lägga sig så man orka upp imorgn bitti för jobb! Och måste bara säga att magen är inte i tropptrim idag asså, jävla bakismage........ Hoppas den ha gått till sig imorgon och jag hoppas på lite "mobbning" av kompanjonerna också. Känner jag dom rätt kommer så kommer de bli ett förhör om gårkvällen, haha!

Bjuder på några bilder sen går kvällen, dock fick jag ingen bild på Ida :(.

Le och vinka!


Nikki :)


Jessica, Linn och Pålle :)


Emma :)


Rebecca :)


Sen finfina tårtan jag fick! :]


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo