31/7 - 2010

Grillmys hos Emma igår och de va jätte trevligt må jag säga! :) Körde lite kubb och jag fick ner 3 st! Va ett par år sen jag lyckades träffa av! Alkoholen är helt klart min vän.

Köpte en ny stereo och lite kablar till zaaabbben igår och älski är så snäll och hjälper mig att kopplar in de nu :]. Kankse är bäst att jag går ut igen så jag kanske lär mig nått nytt och spännande ;). Sen äre bara en baslåda och ett steg som ska köpas och kopplas in och sen jävlar är biln klar för premiärkörning när uppkörningen är klar :D. Taggat till 10000!

Le och vinka!

29/7 - 2010

Äntligen är dagen slut och de är bara myspys som gäller med älski då vi är husvakter ;).

Red Lillebror en liten sväng på ca 30 - 40 min. Jag vet att jag är både för stor och för tung för han, men jag rider inte regelbundet utan bara nån gång ibland och han har inte dött än så länge så så farligt äre nog inte :). Och jag göre för att han ska få göra nått annat än att trava framför vagn. Våra spännande upptäcksfärder består av att öronen är framåt hela tiden och han tycker allt är farligt trots att man har kört förbi samma sak 50-11 ggr. Söt liten köttbullehäst! Han är som som ett ångande lokomotiv då han väl få galoppera..

Grillning hos Emma imorgon med massa folk och de ska bli trevligt! Nellyskorna ska självklart va på fossisarna ;)! Dock kan jag inte bada badtunna som är på plats då naveln är ny piercad. Men jag överlever nog utan badning! ;D

Såg det mest äckligaste jag någonsin har sett idag.
Eller iaf på väldiglänge..
Le och vinka!

28/7 - 2010

Lillebror är en dum ponny. Han har tagit av sig sitt nya och fina flugpanband inatt. Det lär ju va JÄTTE lätt att hitta den, eller inte om de har tillgång till 3 lite mindre åkrar.. Fördelen är ju att pannbandet är svart så de hjälper iaf lite grann! Har då sysselsättnig så de het duga :P. Han ska få gå långt idag som staff, haha! Nemen jag hade tänkt han skulle få gå de då han va så pigg och glad av att få komma ut igår :).

Nu blire att leta reda på Micke och se när jag kan börja rulla hemmåt med räääser Bettis. Ja jag va galen igår och moppade hit till gräsmyr. Men vad gör man inte för sin älskade? ;]

Le och vinka!

27/7 - 2010

Nu är The boss skylten på rättplats, bakrutan på zzaabbben. Pappa tyckte de va en kul grej haha!

Nu blire att traggla lite trafikfrågor medans jag väntar på älski som är och ränner nånstans. Va som ett tag sen jag satt med dessa.. Äre nått jag är orolig för så är ju teorin. De blir att fortsätta traggla dessa frågor och läsa boken 7975 ggr fram tills de är dags!

Le och vinka!


27/7 - 2010

Nyss kommit hem från stallet. Och gud vad Lillebror! Han va iaf glad då han fick komma ut och röra på fläsket :). Han har ju som sagt vilat ett par dagar, stackarn! :P Men de har han nog mått bara bra av.

De jag kom hem med från göteborg va en klänning, ett par jeans, jeansleggings, hoodtröja, The boss skylt till vindrutan till zzzaaabbbeeennn, väska, ridbyxor, ridsockar x 2, flugpannband och hål i naveln ^^. Är som sagt hel nöjd med inköpen och helgen va helt underbar! Och nu blire en dusch.

Le och vinka!

26/7 - 2010

Nu är jag och älski hemma från dagarna i Göteborg. Va en helt underbar helg med älski och några ur vännäsgänget! :) Och de vart mer åka på liseberg än vad jag trodde jag skulle göra men de va fanimej hur kul som hälst! Tack för en underbar helg allihop!

Är iaf hel nöjd efter helgens shopping och kommer ta upp vad som har inhandlats imorgon då jag är för trött för att ens orka tänka efter vad som är i nytt i väskan :]. Sova nästa! Och så har jag saknat Lillebror jätte mkt :(.

Le och vinka!

23/7 - 2010

Sista lektionerna är körda och nu äre bara lite småfix innan jag och Micke rullar söderut! :D Finns på mobben om de är nått! :)

Pusshej och le och vinka!

22/7 - 2010

Imorgon bär de av mot Göteborg! Gah helt otroligt vad tiden går fort! Blir att fara till Lillebror för att hitta på nå bus och säga hejdå till han. Kommer hem på tisdag så han får en förtjänt vila :). Får se om jag orkar smörja upp alla grejer så de är rena och fina på onsdag då jag ska pallra mig dit. :)

Cirkulationplatser och orientering kördes idag och de gick lika bra som vanligt. Självsäker jag vet :]. Gårdagen gick också super då vi körde trafikljus och de gick prima jämnfört med i måndags :P. Fredik har börja spåna efter uppkörningstider och den närmaste tiden va full så de blir de närmaste tiden efter de, YEAH! Måste ta och fixa Zzzzabbben för premiärkörningen! Och leta bas och högtalate osv osv!

Ne nu blire att byta om sen full fräs med räääääserBettis till Lillebror! Justera ventilerna idag då hon jävlades och hade sig igår men nu är hon sitt gamla vanliga jag igen - RRRÄÄÄSSSSEEEERRR.

Le och vinka!

Fiiin biln! :]


21/7 - 2010

Jag och älski drar till Göteborg efter min sista körlektion på fredag! Yeah en riktig semester med mkt shopping (A). Lördagen kommer att spenderas på liseberg med några av vännäsgänget, kul kul! Blir nog inte så mkt åkande för mig.. Och resterande dagarna kanske lite lördag, hela söndag och måndag blire shopping :D. Känns något taggande just nu!

Körlektion snart, borde ta och göra mig iordning for att fara. Efter körningarna blire fullfräs mot Lillebror för att hitta på nått med han. Och sen hem och börja små packa, iiiih!

Le och vinka!

20/7 - 2010

Lillebror är bortgjord för idag och han skötte sig jätte bra som vanligt, pigg och glad :). Rätt skönt att han redan är klar, nu kan jag hitta på i stort sätt vad som hälst tills Micke får för sig att rulla hit. Vilket jag hoppas på snart men får nog vänta ett tag till. Jag hatar att vara själv då jag blir så förbannat rastlös!

Men jag tror att jag ska ta och baka en sockerkaka nu och medans den gräddas och hare mysigt i ugnen ska jag göra några trafikfrågor och därefter läsa på lite i boken inför körlektionerna imorgon :). Sen ett kallt glas mjölk med en ljummen sockerkaks bit. <3 Love it!

Le och vinka!



19/7 - 2010

Lillebror har fått röra på fläsket, kaninerna har fått kärlek, facebook, bloggkoll och bilddagboken är kollad. Inge nytt och spännande har hänt sen sist jag kolla, tråkigt! Men nu ska en macka göras och ätas samtidigt som jag ska traggla lite trafikfrågor. Efter de blire älskade sängen.

Le och vinka!

19/7- 2010

Ny vecka har börjat och nu gäller de statskörning på mitt körschema. Höger och väntsresväng + stopp och väjningsplikter. Gick bara bra och Fredrik tyckte jag va bäst idag. Kul att höra! Sen lite trafikljus och de vill jag inte ens nämna hur de gick.. :P

Nu blire full fart mot Lillebror. En långtur eller iaf en lite längre tur än vanligt blire nog, då han ha fått vilat sen i fredags. Och två dagar har han varit utan munkorg då han hade varit duktig och tagit av sig den alldeles själv.

Le och vinka!

17/7 - 2010

Micke och jag drog som planerat till Åselemarknad och vandrade och spenderade pengar, eller rättare sagt Micke gjorde de, tack för allt bäbis! Träffade upp Camilla och Torde sen, bara trevligt! Kom hem med en (hör och häpna!) grön t-shirt, en monster tjocktröja (L) och en liten gott och blandad påse med olika färger på tung, navel och läpppiercingar. Tungan behövde en ny stav kan jag lova då bioplaststaven började bli sönder tuggad. I tungan sitter de just nu röda kulor på och en efterlängtad metallstav!

Resten av denna kväll kommer att spenderas i sängen framför tvn då benen knappt bär mig mer. Då är de fan illa.

Le och vinka!


-

Jag och syster ha varit hos pappa och paxat lite grejer som vi vill ha. Trots allt så verkar han va ganska glad och lättad att de har blivit som de har blivit. Även om man va väldigt sugen att fixa upp de då de väl va dags och tjäna en slant för att hyra ut. Så som de egentligen skulle va.

Men nu slipper han ha ansvar för allt och de blir nog perfekt för gamgubben att de är han som får säga vad som är på tok och ska fixas. Även om vi inte ska ha nått ansvar över det som har hänt, så är de ganska svårt att låta bli.

16/7 - 2010

Nu bär de av mot Pluttis och se om han lever och mår och ska bara pysslas om! Passar bra att ta en stallkväll ikväll då Micke har farit upp till sin farmor och farfar igen för att stjuta in sitt gevär inför jakten i år. Eller får se hur lat jag blir då jag väl är hos Pluttis för att ta tag i de hela! xD

Åselemarknad imorgon! Känns så konstigt att fara dit istället för den årliga tävlingshelgen i östersund.. Men jag har ju trots allt lagt tävling på sidan av och Lillebror dör inte av ett riktigt sommarlov med lite lagom träning :).

Le och vinka!


15/7 - 2010

Sista körningarna i vindeln är klara, resterande 7 är här i ume, lite små nervös faktiskt! Körkortet är allt närmare mitt. :D

Blir ingen lång stallkväll ikväll som va tänkt blir bara en lugntur, då han och Magnus kom hem tidigare från deras farmor och farfar. Han kom och hämtade mig i vindeln och snart bär de av till stallet för att köra litenponny. Han som "älskar" att följa med dit, men han ha inget annat val, hehe!

Le och vinka!

14/7 - 2010

Långtur för Lillebror stog på schemat igår och de vart de. Öronen framåt hela tiden och pinnade på bra :). Va nog ganska skönt att få röra ordentlig på fläsket skulle jag tro.

Bilkörningen går bara framåt, och Fredrik tycker jag utvecklas och de är ju bra! Rallykörning idag, askul! For hem tidigt då jag kände att huvet inte pallade mer. Hann göra en fas innan jag drog mig hem och sen mot Pluttis. Hjälpte Emma och bygga hage (snacka om fin linnebränna man fick..) och sen följdes vi ut på en tur tillsammans :). Bara trevligt!

Imorgon SKA jag stanna till 3 på trafikskolan för att sen ta en kväll i stallet med smörjning, städning bland mina saker, massa pyssel före och efter en tur. Passar bra då Micke är med Magnus hos deras farmor och farfar för att fiska :), inte sant? Och på fredag får Lillebror välförtjänt/a vilodag/dagar.  

Le och vinka!

Lillebror med sin "älskade" munkorg :]


12/7 - 2010

Japp då va första körlektionen avklarad och vi båda klarade oss utan att dö. Gick bara prima och tur läraren är själv god ^^. Pluggade teori ca 2h innan jag tog bussen hem för att dra till Pluttis. Tog en barbacka tur på typ 30 min, mer seriöst än så orkade jag inte komma på/göra. Han fick iaf komma ut en liten sväng efter några dagars vila. Imorgon ligger en långtur på schemat då jag har dubbel lektioner imorgon och då hinner de bli svalt och skönt innan jag är hemma för en sådan tur, kanoners!

Middag hos systeryster idag, Danne fyller år, gamgubb! Blir en snabb datakoll innan de blir dags att leta fram kläder.

Le och vinka!

11/7 - 2010

Imorgon börjar allvaret igen, upp tidigt för att åka till vindeln fram och till baka för att köra biiiiiiiiil. Jag kan lova att körkortet är något taggat nu! Dock suger de då jag måste så förbannad länge på uppkörningen då de faila på körskolan.. Men jag och älski hinner trots allt fara på våran semester så jag ska inte klaga allt för mkt (:, även om de vore nice med körkortet lite tidigare som va tänkt från början.

Varit och badat med Micke, Ida, Andreas och Emil i örsten :). Jätte trevligt och mysigt! Bra temeratur i vattnet :D. Solat lite också men jag tror inte de blev någon färg.. När jag väl får för mig/klarar av att ligga och steka händer de ju inget :(. Men hoppas kan man ju göra :D.

Le och vinka!

10/7 - 2010

Bara trevligheter igår! Och så odräglig vart jag inte efter alla cider och den där groggen jag fick, haha! Maten va helt himelsk god!

Träffade Emma en liten sväng före allt, asså under överraskningskidnappningen och köpte varsin glass, bara trevligt, länge sen man traäffades och va med varandra! Vad har hänt med gamla goa tiden?

Le och vinka!

9/7 - 2010

Överraskningsfest för Danne som fyller 30 måndag! Gubbarna (Johan, Andreas och Micke) håller på att kidnappa han från jobbet nu :P. Blir massa busigheter med grillmys och massa mer busigheter ikväll med de riktiga gamfolket! :D Känns taggande!

Trevligheter före jobbigheter, de är så de ska va!

Le och vinka!

Jag vill va lika lycklig som en ponny som
är på bete utan munkorg för några timmar.



9/7 - 2010

Blivit väckt stup i kvarten av att syster som har ringt angående Dannes överraskningsparty. Sammanlagt 5 ggr på en timme har hon och älskling ringt så då tog jag mig i kragen och klev upp ur sängen då telefonen lär ringa fler ggr :P. Grillfest ikväll med alla gamlingar och de bjus på grillmys och gott att dricka samt massa andra busigheter under dagen och kvällen :).

Jag har nyss duschat och borde väl ta och fundera vilken outfit de blir till detta upptåg! Skorna är iaf bestämt och de är självklart nellyskorna! <3<3

Le och vinka!

8/7 - 2010

Snart va denna dag också över, gud vad tiden går fort! På måndag bär de av mot vindeln igen för att köra, blev ju lite knas som ni kanske minns? Intensivkurs va meningen men då vart de fel på bokningen men denna lösning vart ändå super tycker jag :). Bara teori hela förra veckan och bara körning veckan som kommer. KUUUUNNNGGG!

Lillebror fick sig en promenad idag då han gick intervaller igår. Kändes superfin! Imorgon får han vila helt och hållet från mig hade jag tänkt :).

Kissemisse köp är Micke okej med, men då äre bara mamma som inte vill.. Jag menar då Micke godkänner en katt då måste jag fan fullfölja detta! Blir nog att jag säger dagen före att de kommer en katt hem till mamma x), hon lär inte bli glad men hur ska det annars gå? Kanske ska ta och fundera på en bättre lösning..

Ne snart blire att dra och bada!

Le och vinka!

6/7 - 2010

Är hemma hos Johanna och är barn och hundvakt helt själv, notera HELT själv ;)! Haha nemen jag hoppas vi alla överlever detta. Annars lär jag inte syster och Danne va så glad! :P Men de borde inte va så svårt då Alfred är på strålande humör och Sixten helt slut tack vare vädret.

Micke är hemma hos mig och väntar på att jag ska komma hem (A), haha tur jag inte skulle va vakt allt för länge :P. Och väl hemma vet jag inte vad som händer men nått bus lär vi hitta på! Kanske ska ta och fara och bada..? De vore skönt efter denna soliga dag!

Le och vinka!

-

När de höll på att fixa sig kunde man inte låta bli att hoppas på de bästa, men nu finns de inget mer man kan göra än att le och vinka.. Just nu kan inte låta bli att gråta då jag jämnför med hur de ha varit och skulle fortsatt ha varit med hur de kommer att bli framöver - någon annans.

De blir att fara till min gråa bästa vän och rensa tankarna lite.


3/7 - 2010

Ridit Ticket medans Emma körde Sandy :). Snacka om att kondisen är mkt mkt mkt bättre nu! Inte dåligt. Körde Pluttis också, och Emma följde med och hade hundarna på släp och de gick bara bra :). Imorgon får han vila hade jag tänkt.

Mor min fyller ju år idag så grattis på henne! Och från ett ämne till ett annat, är faktiskt små sugen på att skaffa en kissemissekatt, ska se vad Micke säger om de.. ;) Men nu bär de av mot stan med folket! Hare så bra och Pusshej!

Le och vinka!

2/7 - 2010

Nu bär de av till systeryster för att hjälpa henne sen köra en sväng med Pluttis! Får se hur långt de blir beroende på när jag och syster är klara, är middag ikväll med Hoss och ett par till då han fyll år idag :). Bäst att röra sig mot syster nu då!

Le och vinka!

Lillebror <3


1/7 - 2010

Jag och Micke såg ju Eclipse igår :). Helt godkänd film tycker då jag, då de va ganska så mkt ändrade scener och missade detaljer men de vet man mkt väl då de blir en film av en bok. Det går ju inte att ha med allt från en bok, då skulle ju filmen bli 8427 h lång och de går ju som inte riktigt :P och så kändes det som om de stressade igenom filmen då typ allt hände på en gång och tog inte med sånt man skulle vilja skulle ha med och så var fimen slut i stort sätt typ. Tiden går fort då man har roligt som man brukar säga. Nemen helt godkänt som sagt och de är jätte svårt att få till en super bra film efter en super jävla bra bok och så äre ju bara. 

Nyss kommit hem från syster. Pratat och ätit tillsammans efter att jag hade varit ute med Pluttis :). Vart en liten ridsväng. Öronen spetsade framåt hela tiden, pigg och alert och självklart skötte han sig perfekt. Dock gillar han inte att han måste ha munkorg då han står i ett stort grönt hav! Men jag förstår han till 100 %.

Le och vinka!

RSS 2.0