30/10 - 2015

Jihaaa, måste få skriva av mig lite lycka. Äntligen ha jag hittat en köksoffa i rätt prisklass och jag va snabbast på att visa intresse för en gång skull! Ibland ha man flyt och är snabb! :D Vännäs köp och sälj levererar igen. Ba målas vit och nytt tyg på sittsen så är den som ny (Y). Hämtar den imorgon, iiih taggad till 1000. Den blir prio 1 att fixa i veckan asså :).

Ha även hängt upp Williams adventskalender nu ikväll, ska bli spännande och se vad han säger om den och dess innehåll :). 

Hooj!

30/11 - 2015

I veckan kommer jag ha fullt upp med att springa på Ica och hämta ut paket, haha! Inte mig emot! :D Först ett julklapps paket som sagt, sen blire även lite tallrikar och sist men inte minst ett paket från jotex som innehåller sängkläder till oss alla och julstrumpor (A). Klart man måste ha julstrumpor på öppna spisen nu när man ha barn! Men de bästa vore ju om alla paket kom dit på samma dag, man kan ju hoppas iaf :).
 
Igår vare ju 1:a advent och de är då jag tar fram strykbrädan och strykjärnet, tomtar och troll. Och glögg är inhandlat och knäcken är kokad. Så nu äre jul här i vårt hus! Hade lite otur med mitt gardinstrykande till fönstrerna på sidorna i vardagsrummet så de slutade med att vi for in till stan och köpte nya, haha! Sen blev de två ljusbollar för att hänga i fönster också :D. Tack älski :*. Dock fick man slåss för att ta sig fram på Rusta..
 
Annars går William sin sista vecka på dagis för iår och börjar inte igen fören i slutet av Januari nästa år :). Hemma med mig nu innan bebisen kommer så man få råom han lite extra ochsen bara va han och jag innan de blir en till man ska va med :). Och sen va hemma ett tag efter som sagt ett tag då Micke är ledig :). Kommer bli super det där tro jag! Och sen tycker jag att bebisen borde komma snart för jag är övervänt och less :*.
 
Hooj!

27/11 - 2015

Det slog mig att idag äre ett år sen sen morfar sträckte ut sin hand från andra sidan till mormor, och dom fick återförenas igen efter många år ifrån varandra <3.. 

Men tur att jag ha gjort de jag är bäst på (spendera pengar) idag och ätit middag borta annars hade nog denna hormonkossa bölat och varit allmänt nere hela dan.. Tack för idag mamma för sällskapet och Ida, Anders och Thomas för middagen och kaffet! Men nu är iaf alla julklappar inhandlade för iår, skönt som vanligt! Och jag ska leka och skratta då ni andra är ute i sista minuten och handlar :). Inte för att va elak utan för att jag kan och ha troligtvis en bebis och sniffa och koncentrera mig på istället för att va på jakt efter julklappar :). Fast de kanske är elakt ändå? haha! 

Nu väntar bara de mindre roliga kvar, alla räkningar denna månad som ska betaldas. Men sen äre sängen med gomusten och chips som ska ner i magen framför tvn! 

Hooj!

Morfar har räckt ut handen
Mormor ha fattat den
På den andra stranden
Möts de igen <3




25/11 - 2015

William fixade en julklapp åt pappa Micke i måndags, samtidigt som han va på dagis och sov, haha underligt hur det gick till! ;). Nemen vi få hoppas han bli nöjd över den! Och frun i huset ha fixat lite klappar idag till oss allihopa, dock tråkiga paket men nån måste ju fixa dessa saker och de är ju tur att jag gillar de då ;). Vill inte säga vad de är för nått då Micke kan få för sig att kika in här och då äre ju inge roligt. Men Mickes "riktiga" julklapp ska fixas på fredag som jag ha nämnt tidigare. Så de klappar jag fixade idag åt oss är som ba extra kan man säga ^^. Kan knappt berga mig tills fredag, haha! Shoppaholicen inombords hälsar att de kliar gode mkt i fingrarna.
 
Som sagt så ha jag dille på julmust och de är ju ohållbart i längden med både att behöva fara och köpa julmust dag ut och dag in nästan då jag dricker fasligt mkt och ekonomiskt ohållbart för den delen :P. Så idag dammade jag fram sodastreamen och gick och bytta patron på Ica då jag liks va och handla och köpte mustkoncentrat (Y). Så nu kommer jag ha julmust ett tag framöver :D. Den är dock inte lika god som Zeunerts men de funkar ändå! Kan lyxa till de med en Zeunerts på fredag till fredagsgottiset istället ;D.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

23/11 - 2015

Tvättmaskinen har gåt varm nu i helgen! Med både mkt tvätt från oss i familjen som bara ha väntat på att bli tvättad som sagt, samt ytterkläder av dess like efter grillningen i lördags uppe på ett berg med Emma, Martin, Lukas och några hundar :). Sen ha ju väderguden bestämt sig för att de äntligen ha kommit snö (jippi!) och se till att de börja bli lite bitande kyla i kinderna också (jippi igen!) så ha jag tvättat mina stalltäckbyxor och jacka typ 100 ggr för att få bort den värsta lukten av häst då de är de ända jag rymms i samt dom är åt vinter hållet :). Och jag vann mot doften! Hyffsat iaf, haha! Nemen jag är riktigt nöjd då till och Micke godkände latt jag ska få ha klädesplaggen här inne, då äre bra gjort! Nemen bättre att dom bli använda än att dom bara ska ligga undanstoppade, eller köpa nya/begangnade ytterkläder stora som tält för en ca månad liksom :).
 
På fredag äre typ planeringsdag på dagis så dom ha stängt vilket innebär att alla barn måste va hemma, då passar de ju ypperligt att ta med sig sonen in till stan och spendera lite pengar med mor min på diverse ställen till huset. Och inhandla den sista klappen till sonen, Mickes klapp och liiite till julpynt :). Julpyntningen ha som fått en annan gnista/perspektiv nu när man ha fått barn. Så okej mest julsaker kommer inhandlas då. Sen är jag strandad här i vännäs hela veckan då jag är utan bil, så lite kul måste man väl få ha en dag?
 
Hooj!

22/11 - 2015

Idag gick vi in i vecka 37! Huvva vad tiden har gått fort nu på slutet. Och nu är jag less på att va gravid på riktigt.Trött på att va trött, tjock, ont överallt typ, konstiga hjärnmonster var och varannan dag, ha inga kläder som passar och otymplig. Aaah listan kan göras lång kan jag lova. Mindes inte att jag blev så här less, om jag ens blev less på att va gravid då William låg i magen. Aaah varje graviditet är unik med andra ord! Denna graviditet ha satt sig mest psykiskt och rätt tidigt faktiskt även om jag inte ha velat erkänna de för mig själv, men tur Micke känner mig och märkte de tidigare än jag själv och han ha hjälp mig mkt <3. Men skönt att bäbisen snart är här! Du få gärna komma liiite tidigare än beräknat :*.

Sen ha jag fyra killnamn på lager och två flicknamn men vi får se vem som vinner "namnjakten" denna gång ;)..

Hooj! 



19/11 - 2015

1 månad kvar tills de är beräknat att föla idag, omg vart ha tiden tagit vägen?! 
 
Hade tänkt göra så mkt idag, tvätta, städa hos oss och hos hundarna men kroppen säger annat. Ungen är lämnad och hundarna är rastade samt källsorterat (med hundarna). De räcker gott och väl tycker kroppen. Ja juste ha även promenerat och köpt mig en Zeunerts julmust i smärtor. Mitt nya beroende/dille så vad gör man inte då man är gravid och galen? Mummaligen äre iaf! Så de va värt de iaf, typ. Och tvätten och städningen få vänta en dag eller två till då jag hade tänkt äta lunch, dricka musten en kopp te och sen slumra en stund innan jag ska hämta hem gangstern igen :). Bäst att lyssna på nångång också. Ska ju orka busa med William innan maten ska börja förberedas :). Igår hade jag en rätt bra dag utöver massa sammandragningar och förvärkar mot kvällen och idag orkar/kan jag knappt gå pga av foglossning och förvärkar. Aah tänk vad en dag kan variera. Visserligen sov jag inge vidare bra inatt heller så de ha väl satt sina spår för dagen.     
 
Hooj!
 
 
 

18/12 - 2015

Micke fick bära ner spjälsängen nu ikväll så att jag ha kunnat bädda den, gravid och galen som man är så skulle de göras pronto. Tack älskling! <3 Och jag kan erkänna att en sten från hjärtat ha lättat. 1månad (och en dag) kvar till BF och jag känner lite småpanik med allt som hör till :p. Så jaaa, de va skönt att ha fått de bortgjort iaf :). Dock hänger täcke och kudde på tork i torkrummet just nu då de är nytvättat, därav att bilden jag bjuder på inte ser så ullig och gullig och mysig ut som många andras. Men imorgon så!

Och just nu är jag less på att va gravid så för mig får h*n komma när som! 

Hooj! 


Spjälskydd som är 4cm tjockt känns lyxigt och ombonat. Och med hästar på, Micke som valde motivet faktiskt :*. Saknas ba nå gosedjur som ska pryda och vakta ooongen som ska införskaffas sen <3


15/11 - 2015

Igår slog in Williams adventskalenderjulklappar :). Vilket pyssel de va säger jag bara. Men hoppas han gilla dom då de väl är dags att öppna en per dag! "Råkade" som bli tre till julisar hemklickade åt han igårkväll också, hihi. Men nu äre bra! x) Han kommer ha typ 1000 julklappar, haha. Nemen den här julklappen (tre julklappar blir till en stor) får han öppna på slutet då jag tror han kommer va i paradiset! :) Gid vad jag längtar till jul asså. Massa god mat, men nära och kära, öppningarna av klapparna för barnen och förhoppningsvis har vi en liten nisse/nissa här också innan dess så då blir bebismys också <3.
 
Dåligt väder idag, så vad ska man hitta på? En kort promenad med dogsen är på schemat iaf men därefter får vi se vad vi hittar på. Skulle tro att de bli inte så mkt ;D.
 
Hooj!

5/11 - 2015

Nu ha mössan till bebben kommit i brevlådan! Supernöjd. Funderar på att beställa en åt William sen så dom kan syskon matcha ;D. 


Hur söt och cool är den inte?!

5/11 - 2015

De slutade med att William fick sova i sin spjälsäng i förrgår :P. Då han klev ur sängen och öppnade sin dörr och ropade på oss för många gånger, haha! Men inatt sov han i växasängen hela natten lång, fick till och med väcka han i morse! Men igår kväll stannade jag kvar tills han hade somnat. Vilket jag inte gjorde i förrgår utan gjorde dom gamla rutinerna, så de va väl "mitt fel" att han inte kom till ro riktigt. Fick höra på dagis igår då jag lämna han att dom stannar i rummet tills dom ha somnat så tänkte jag skulle göra samma sak, och de gick ju finemang som sagt i natt! Nu är han stor på riktigt :*.
 
Bakade en sockerkaka igår efter att jag hade kaffesurrat med Emma ett tag :). Ha nyss mumsat i mig en bit med ett glas mjölk (mumma!) såhär lagomt busigt innan lunch och ska faktiskt stäla en av Mickes matlådor till lunch, hihi! Orkar inte laga nån lunch eller va sugen på min matlåda så jag kastbyter ;D. Undra om han kommer märka nått? Aah jag ser väl imorgon. Efter lunch blire inte många och snabba puckar då kroppen är på de humöret idag. 
 
Hooj!
 
 

3/11 - 2015

Stora killen som ska sova i växasäng för första gången inatt! Får se hur de går :P. Låter som om han är uppe och härjar i sitt rum istället för att sova just nu, haha! Aah Rom byggdes inte på en dag :). Spjälsängen få stå inne hos han en stund till innan den ska bäddas om till bäbisen och tas ner till oss. Om han inte är "redo"/för busig att sova i sin nya säng :).
 
Jag hade tur föresten, mössan fanns kvar så den borde va i brevlådan dom närmsta dagarna! Halv mkt paket som väntas denna vecka men de gillas. Men nu äre slut beställt för ett tag framöver. Man måste ha råd att fara till Ikea och shoppa där ;).
 
Hooj!   

1/11 - 2015

Hello November

Tyckte de va nyss jag skrev sådär fast för oktober. Haha. Vi fick behålla de mesta av godiset själv igår, smaskens! Iofs så for vi in till stan och va inte hemma fören halv sent så vi missa väl den största rusningen av bus eller godis  monstren, men ett besök hann vi få iaf! 

Måste även ba säga att jag ha hittat världens coolaste mössa till bäbisen asså! Hoppas den finns kvar bara, då blire att slå till utan problem! Ha fått Mickes godkännande till och med! ;) Bebben har typ 1000 mössor men en till skadar inte tyck jag. Samt att inga av dom är så hära coola. De är en tjej/kvinna som stickar och lägger ut på insta som försäljning och har endast det exemplaret. Så hoppas den är kvar! Väntar spännt på svar. Visar bild om den blir min :). 

Annars idag så fyller W 1 år och 8 månader, mamma och pappas stora kille :*. Samt kusin Lukas döptes idag och de va en så fin ceremoni :). Och William va så duktig så! Om man få skryta lite över sitt barn. Sen fick han, Thomas och Clara hälla vattnet i den där skålen, skojit :). 

Sen ha jag fått mejlaviseringar att både Jollyroompaketet och klädespaketet är på väg till mig :D. Så inom några dagar har jag paketuthämtning (Y) Vilken dag asså! Valrosspreggot är utslut och ligg i sängen och glor i telen medans bäbisen har party i magen eller kanske karatelektion och Micke och Matte ser film i vardagsrummet :). Ska väl facebooka lite innan jag slår igen ögonlocken.

Hooj!

RSS 2.0