30/11 - 2015

I veckan kommer jag ha fullt upp med att springa på Ica och hämta ut paket, haha! Inte mig emot! :D Först ett julklapps paket som sagt, sen blire även lite tallrikar och sist men inte minst ett paket från jotex som innehåller sängkläder till oss alla och julstrumpor (A). Klart man måste ha julstrumpor på öppna spisen nu när man ha barn! Men de bästa vore ju om alla paket kom dit på samma dag, man kan ju hoppas iaf :).
 
Igår vare ju 1:a advent och de är då jag tar fram strykbrädan och strykjärnet, tomtar och troll. Och glögg är inhandlat och knäcken är kokad. Så nu äre jul här i vårt hus! Hade lite otur med mitt gardinstrykande till fönstrerna på sidorna i vardagsrummet så de slutade med att vi for in till stan och köpte nya, haha! Sen blev de två ljusbollar för att hänga i fönster också :D. Tack älski :*. Dock fick man slåss för att ta sig fram på Rusta..
 
Annars går William sin sista vecka på dagis för iår och börjar inte igen fören i slutet av Januari nästa år :). Hemma med mig nu innan bebisen kommer så man få råom han lite extra ochsen bara va han och jag innan de blir en till man ska va med :). Och sen va hemma ett tag efter som sagt ett tag då Micke är ledig :). Kommer bli super det där tro jag! Och sen tycker jag att bebisen borde komma snart för jag är övervänt och less :*.
 
Hooj!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo