7/11 - 2010

Ååååh jag säger de igen, jag kommer sakna alla så som 2 benta till 4 benta vänner! :( Men 4 veckor kommer gå fort de ska jag se till! Och hur ska jag klara mig utan bäbisbajs?! :O Utan ..... i 4 veckor hur ska detta sluta? Stackars Naaadddaaalliiiie säger jag ju bara! :]

PPPPUUUSSSS PÅ ER ALLA! Sköt er snyggt medans jag är borta! Gör inget som jag inte skulle ha gjort och vänta på alla busigheter tills jag kommer hem, OKEJ?! ;)

Nästa stopp: soffan och filmmys med älski! <3 :]

Le och vinka!


7/11 - 2010

Detta är vad som har hänt/kommer att hända i stora hela under helgen :)

Inge trav i fredags då jag vart för lat (A) + middag hos mammie, jobb igår, middag + bio för syster som fyllde 29, grattis! Idag äre en bra dag känns det som, spendera pengar dag känns det som, har lämnat zzaaben hos pappa bildocktor, handbroms + höger blinkers ska fixas medans jag är i frankrike, har spenderat pengar på en matta och klocka inköpt till lägenheten (Y), och snart "avskedsmiddag" i gräsmyr :/.

Tänk vad tiden går fort! Tyckte de va nyss jag fick veta att vi fick fara, och imorgon åker vi.. Men 4 veckor kommer gå fort! :) Får jag hoppas.. Och jag hoppas jag har två levande kaniner kvar då jag kommer hem! Ååh vad jag kommer att sakna alla! Puss på er! :*

Le och vinka!


4/11 - 2010

Har pratat med Akseli om lön, hur trevlig som hälst! :). Han frågade hur mkt jag ville ha, men hur fan ska jag kunna veta hur mkt som är lagom? Vi kom iaf fram till ett beslut som vi båda va nöjda över efter att ha haft miniräknarens hjälp så de är bara att le och vinka :). Och de är helt okej att va hästskötare egentligen (päninga fråga), iaf hos han! Blir nog att jobba där ett tag efter skolan tills jag hittar och får de jobb jag verkligen vill ha, jobba i en skobutik - ÄLSKAR SKOR!

Blir att fara på travet imorgon då de är trav och hoppas på att jag stöter på han då så jag får pääninga. Annars får jag den på lördag då jag ska dit och jobba för sista gången innan jag åker till france! Och imorgon så ska jag spela för första gången i mitt 18-åriga liv hade jag tänkt! Undra om man får + i kanten om man spelar på hans hästar? ;)

Och så ha jag kommit fram till att travhästar har roliga namn. Hurricane face är ett exempel. Travvärlden är bra skojsig ibland ^^.

Mot pansarvagnen och hem till vännäs!

Le och vinka!


Han/hon/den/det som kom miniräknaren
måste ha varit ett geni.


3/11 - 2010

Nyss kommit hem från att ha jobbat extra som mockare och lämna en häst på kliniken och hålla i henne medans veterinärerna röntgade henne. Ha aldrig varit med om en sån snäll och lugn 1 åring! Gick dit utan problem, bara lite små läskigt att gå in genom dörren till atg men väl inne va hon helt lugn. Är helt förälskad i henne! Robert undrade tidigare idag om jag hade fått någon favorit än men då visste jag inte, men nu vet jag!

Internet ville inte funka igår men jag hade bara tänkt säga att jag stormtrivs hos Akseli! Man skrattar minst 10 ggr på en dag då Robert och Sammo är igång och jävlas och ha sig med varandra ^^. Riktigt kul faktiskt, gör jobbet så mkt roligare! Och så fick jag köra för första gången igår också, två st fin fina hästar :).

Och Ticket gick som en klocka igår så de är bara att le och vinka!

Nu äre mot Ticket som gäller! Måste passa på att va med han så mkt som möjligt innan jag far på praktik-

Le och vinka!


1/11- 2010

Hade tänkt att inte blogga nått idag då jag ha bloggat så mkt denna vecka men hur som haver måste jag få skriva av mig lite.

Då man har första lovdan och har tänkt sova länge, så ska man ju förtås inte sova så länge som man vill/hade tänkt utan man är pigg och vaken tidigt. De ha väl alla varit med om? Jag försökte tvinga mig själv att somna om då jag insåg att klockan va för lite för att vakna, och då jag väl va i drömmarnas värld så vaknar man av ljud från grannen en trappa upp. Vettefan vad dom gör men jag har försökt att somna om flera ggr men de går inte. Låter som om de flyttar en möbel fram och tillbaka och hit och dit typ, och att ett barn ropar/skriker och de värsta av allt, man hör då grannen kissar! Man hör hur de pålar.. Inge bra ljudisolering här inte! Men man behöver inte säga mer än, vännäs eller hur?

Ne idag blire först käka frukost och höja volyumen och basen för att hämnas, sen fara iväg med skräp och sen typ städa och sen till pluttpälsbollarna! :)

Le och vinka!

RSS 2.0