26/2 - 2013



 
"Välkropp. hane, utm prop., mkt bra över och under linje, bra päls,
                        rejäl benstomme, fint uttryck, bra rörelser, väl uppvisad"

23/2 - 2013

Bamse skötte sig galant idag! Är så nöjd och stolt! Dock räckte de inte till och vinna men vad gör de då inoffar är till för att träna?! :) Men en andra placering är inget att klaga på. Vi bju på vinsten till Elvis och Emma denna gång ;).

Skämt i sido på sista meningen, nu äre mata magen och sen lite andra äventyr innan kvällen hinner bli allt för sen. Jobb imorgon och bäst man är pigg och rask då ju (Y). Och sen äre ju ganska skönt med tidiga kvällar, eller hur?

Hääj dåå!


22/2 - 2013

Inoff dags igen imorgon! Denna gång äre bara Bamseman som ska ställas :). Ganska skönt faktiskt, hehe. Pocken få se denna gång som en liten vila då vi drar på heelerspecialen i slutet av mars ;D.

Från ett ämne till ett annat. Älskar PMS, noooot. Hade jag kunnat så hade jag legat kvar i sängen imorse med täcket över huvet och låssas att inte funnits. Ursch vilken bajs dag. Varje liten grej som gick "fel" blev jättestort fel och arg som ett bi blev jag. Och vad tror ni hände/blev då de faktiskt va nå stort som hände? Haha ja jag kan säga att de går inte att förklara med ord hur arg och galen jag blev x). Men efter att ha fått lunchen i magen och fredagsfikat jag hade med mig till jobbet så blev allt mkt bättre ett tag. Och just nu är jag i tycka-synd-om-mig-själv stadiet..... Åååh vad roligt de är att va tjej/kvinna ibland asså. Hoppas på en lyckad dag imorgon och ingen repris av denna dag!

Hääj dåå!

 

Han må va en nakenfis nu, men snygg är han!

 


15/2 - 2013

En jobbarfri helg och lönehelg för mig kommer spenderas med sova och shoppa massa kuliga saker! (Y) Kanske städa och tvätta lite också då jag inte kan låta bli, hihi.

Och sen de som skulle "avslöjas" i slutet i helgen kommer tyvärr att skjutas upp några dar då blev lite komplikationer, men jag tror ni överlever! Om inte annat hinner ni kanske bli ännu mer nyfiken ;D. And i love it!

Hääj dåå!


14/2 - 2013

Tisdags uppdraget gick bra! Men vidare information kommer ges i slutet av helgen (Y). Om de går som jag vill så att säga :D. IIIIHHHHHHH!
 
Alla fucking hjärtans dag idag, och ja.., den va ju jätte romantiskt som allas andra, nooot. Middagen bestod av matlådor, jag luktade häst och hade väldigt omatchande kläder och Micke fick jobb från jobbet. Haha! Härlig dag (Y). Fick en överraskning efter den "fina" middagen så okej då, den va lite romantiskt iaf <3. For på ica för att se om jag hitta nå litet åt han iaf, men allt med tema hjärtan va ju slut - kuljul. Så en påse olw hjärtan med ost och lök smak fick han av mig. Men tur de är tanken som räknas :].
 
Nu drar vi oss mot soffan för filmtittande med chipsen i högsta hugg! Erkänn att ni är liiiiiite avis på våran alla hjärtansdags dag?! ;D
 
Hääj dåå!
   

10/2 - 2013

Kan de inte bli tisdag och sen helg direkt efter?! Är grymt taggad. Få hoppas att båda vägarna möts!

Desutom ha jag varit nikotinfri i 3 dagar idag och känner mig nästan som en ny människa. På vilket sätt ny människa undrar ni säkert och Micke svarar: "En mkt elakare och argare människa!". Haha han har de inte lätt alltid <3. Inte förns man slutar så inser man/lurar hjärnan än, hur mkt man älskade att snusa. De går inte att förklara med ord asså.

Hääj dåå till er och tjchääääna till John Blund! (Y)


9/2 - 2013

 Nu äre 2-åringarnas tur (Y).
 

Stålville "Stålis"
Född: 2011
E: Lome Elden
U: Eira
 
Kolarbo Lykken "Lykken"
Född: 2011
E: Lykkemin
U: Kolarbo Scilla
 
Lillfax
Född: 2011
E: Järvsöfaks
U: Nordli Gullet
 
Ängspilen "Pilen" eller "Junior"
Född: 2011
E: Nordli Svarten
U: Ängsrappa
 
Nitrofaks "Nitro"
Född: 2011
E: Järvsöfaks
U: Lomis
 
Sonny Frontline "Sonny" eller "Blodingen"
Född: 2011
E: Gidde Palema
U: Kaline du Cotil
 
 
 

5/2 - 2013

Måste nog va min finaste parkering hitills :).




2/2 - 2013

Vad ska man säga? Typ världens vrickaste serie, men ändå världens bästa!


RSS 2.0