31/7 - 2011

Sådär ja nu är man på väg norrut igen från 3 dagars utställning i ransäter :). Man ha hunnit bli solbränd under dessa dagar (kräftvarning), varit inne i dom värsta bajjamajjorna som finns, kommit på att camping inte min grej, husvagn är faktiskt nästan helt okej och massa annat smått och gott :).

Rocky ha varit på sin andra utställning i sitt liv idag (första utställningen han va på va en inoff och blev BIS 1) där av sin första officiella utställning :). Och kan dra en sumering av dagen. De ha varit jävligt varmt, 30-36 grader hela dagen, vi ha varit i farten sen ca halv 9 imorse till typ 4 idag, mkt människor + hundar för Rocky att hålla ett vallöga på och hitta nya lekkamrater. Trots allt liv och rörelse idag så kammade bajs på snöre hunden hem, BIR valp, hp, och BIS-valp 4! Och då va de ca 45 andra raser inne i ringen, han är ju helt jävla galet! Men de mest komiska är att han va inte ens trött efter prisutdelningen i stora ringen asså. Han är ju helt otrolig... Men nu sover så sött :]. Älskade hund <3. Tack Emma för att du visade han! Och grattis till Hugo och Kittys prestationer också! Bilder sen utställningen kommer sen då jag mobilbloggar nu och ha gjort de en hel del på sistånde, därav lite bilder i övrigt också :).

Kul med jobb imorgon, vi är i hemstaden kring 5 imorgonbitti (y).



Le och vinka!



31/7 - 2011

Sådär ja nu är man på väg norrut igen från 3 dagars utställning i ransäter :). Man ha hunnit bli solbränd under dessa dagar (kräftvarning), varit inne i dom värsta bajjamajjorna som finns, kommit på att camping inte min grej, husvagn är faktiskt nästan helt okej och massa annat smått och gott :).

Rocky ha varit på sin andra utställning i sitt liv idag (första utställningen han va på va en inoff och blev BIS 1) där av sin första officiella utställning :). Och kan dra en sumering av dagen. De ha varit jävligt varmt, 30-36 grader hela dagen, vi ha varit i farten sen ca halv 9 imorse till typ 4 idag, mkt människor + hundar för Rocky att hålla ett vallöga på och hitta nya lekkamrater. Trots allt liv och rörelse idag så kammade bajs på snöre hunden hem, BIR valp, hp, och BIS-valp 4! Och då va de ca 45 andra raser inne i ringen, han är ju helt jävla galet! Men de mest komiska är att han va inte ens trött efter prisutdelningen i stora ringen asså. Han är ju helt otrolig... Men nu sover så sött :]. Älskade hund <3. Bilder sen utställningen kommer sen då jag mobilbloggar nu och ha gjort de en hel del på sistånde, därav lite bilder i övrigt också :).

Kul med jobb imorgon, vi är i hemstaden kring 5 imorgonbitti (y).



Le och vinka!



30/7 - 2011

Igår höll man på att gå åt här i ransäter, varmt som satan! Och jag hatar värme så de va typ synd om mig. Men idag ha jag tagit mig i kragen och tagit solningsställning och hoppas på att kunna bättra till bondebrännan man ha lyckas få, skit snyggt! (y) Rocky ställs imorgon och nervositeten börja komma lite smått redan nu..

Blev som inga inlägg under resan hit eller under dagarna före då varken tiden, batteriet eller orken ha som inte funnits till fören nu, men då blev de ett gnällinlägg, men de är bättre än inget ;D.



Le och vinka!


27/7 -2011

Jiiiihhhooo jag lyckades hålla mig torr efter spolningen! :d Eller, aah okej då, högerbenet vart en aning blöt, hur jag lyckades vet jag inte.. Aja allt annat va torrt iaf :), framstegframsteg!

Nu hem och duscha och sen iväg på äventyr! :d



Le och vinka!


27/7 - 2011

Både idag och igår så hann jag somna en snabbis på soffan i fikarummet på jobbet, skillat må jag säga ^^. Lite jobb är nice till en viss grad. Men ha man rast så ha man jaaaaaoooo! Och varför passar man inte på att sova och få betalt för de liksom? ;) haha! Dom som jobba skift (dom gör inte så mkt heller men får än jääävla massa päääning för de) bryr sig typ inte utan dom funderar på att he in två till soffor så att alla rymms, nice ju! :d Jag och Rebecca ocuperar nämligen dom två som redan finns :]. Hihihi.

Nu slaggar vi varje dag istället för varanan dag, mer nice att ta bort lagomt varje jag istället för mkt varanan dag, yeah! Spola värmeväxlar idag och jag hoppas på att bli mindre blöt än senast, önska mig lycka till (y).



Rullar söderut ikväll, så de lär bli många inlägg pga uttåkighet.



Le och vinka!


25/7 - 2011

Jag är fani mig värdelös då de gäller att duscha häst, högtryckstvätta bilen och högtryckstvätta värmeväxlar. De slutar alltid med att jag är minst lika blöt själv ( om inte blötare). Som idag, jag va helt jävla blöt från topp till tå då vi tvätta värmeväxlarna på jobbet. Medans killarna va lite små blöt i håret bara, om ens de.. Men de roliga är ju att jag gör EXAKT som dom, står på EXAKT samma ställe men likförbannat blir jag blötast, inte okej asså. Nått galet fel måste jag helt enkelt göra, men vad? Hmm... Haha nemen jag va som tvungen att få lätta min ilska en aning :]. Nemen seriöst, de är fan pinsamt på riktigt.

Le och vinka!


24/7 - 2011

Helgen är över och ny arbetsvecka är på ingående. Fyfan asså 11 blåsor i händerna på en vecka, hur kommer händerna må efter 3 veckor till? Haha ja bra fråga ^^.

På onsdag kväll börja vi att rulla söderut på nya äventyr och hundutställning :). Lilla Rocky ska ställas ut för andra gången i sitt liv och då är de en officiell utställning, spännande spännande! :) Ticket startar på torsdag på dannero, lite svårt att va på två ställen samtidigt :/, men jag håller mina tummar stenhårt att de går bra! Sist han starta vart de en 5:e placering! Så nu hoppas vi på en lika fin prestation på torsdag :).



Ne en dusch och sen krypa ner i sängen för att sova!



Le och och vinka!


-

Be the one to guide me, but never hold me down.

22/7 - 2011

Jag ha kommit på varför min katt är som hon är. För hon ha inte alla hemma om man säg så. Micke gav henne alkohol då hon va minderårig (vaniljlikör blandat med grädde och hon slurpa i sig allt utan problem) och de ha slutat med att hennes hjärna smällte ihop lite fel så att resultatet blev - damp, retard, vaktkatt, allmänt galen och att hon can see dead people! De är lite små läskigt faktitiskt. Tror hon skulle må bra/bli frisk av att få en kattkompis som är normal och som inte ha fått späd grädde som liten, eller äre bara jag som tror de?

Le och vinka!


21/7 - 2011

Då är man 5 nya blåsor rikare, yeeey! Noooooot. Sammanlagt 11 blåsor i händerna nu och de känns lagomt mysit. 4 ha gått sönder idag med. De är nästan synd om mig på riktigt faktiskt. Men de visar ju bara att jag ha hard work workat också ;), hahaha!

Nemen idag ha vi egentligen inte gjort så mkt, dragit upp strumpor (typ 100473736 st smala rör ur en stor rund sak) sen slaggat idag igen eftersom en av avdelningarna stog stilla så då passade vi på att göra de idag istället för imorgon :). Tro de eller ej, hade ingen träningsvärk idag! :D Men de kommer väl imorgon skulle jag tro.. Sen ha vi haft långa raster då vi inte ha haft så mkt att göra, chill men samtidigt inte då, man inte ha nått att göra. Avslutade dagen med att kasta upp bark/spån på de låååååånga rullbandet i de varma och fuktiga "rummet". Inte ens kul att va där, man behöver bara blinka så rinn svetten, för den som ville veta, så de är en aning drygt att va där om man säger så.



Men nu blire he igång en film och sen sleeepytiiimmee! :D

Le och vinka!


20/7 - 2011

Andra arbetsdan på fabriken idag och gårdagen va en aning lugnare än idag. Igår fick jag och Lukas ta bort en bark hög och sen ta bort spån, fika rast och sen fick vi spola golv på 4 våningar :). Helt okej!

idag fick vi slagga som de heter och de innebär att man ska dra ner massa aska/kol/bark i en saligblandning från en stor jävla ugn och de är tunga spett och skrapor och srn äre en bit upp så man Spänner varenda arm muskel + axlarna så hej hej träningsvärk imorgon! Grädden på moset så ha jag fått en blåsa på tumknogen som självklart ha spruckigt, och sen grädden på grädden på moset så ska vi göra samma sak igen om en timme.... Och detta ska göras varannan dag så mer muskler kommer man allt få, måste se de positiva i de hela också ;).



Le och vinka!


18/7 - 2011

Sitter just nu i soffan och chillar med tv och dator i högsta hugg :). Chillar sista dan på sommarlovet då jag börjar på fabriken imorgon :). Fyfan vad tiden går fort! Får dock se vad som händer till hösten, ha som inte hinnut styra upp mitt liv än.. De är fan jobbigt att bli vuxen på riktigt asså.

Ne fyfan asså, blir nog att chilla vidare i soffan en stund till och sen kanske ta och göra sig lite mat eller nått sånt busit :).

Le och vinka!

17/7 - 2011

Trevligt värre igår! Länge sen man sågs må jag säga. Godmat och massa snack :).

Jag och Micke (rättare sagt bara Micke) satte upp två hyllor igår i vardagsrummet och de blev asm! Och sen grädden på moset så köpte jag även gardinstänger på ikea och nu är dom uppsatta med gardiner på, så nu är de vardagsrummet klart på riktigt! JIHO! :D

Nu ska fördriva tiden med att träna de "konster" Rocky redan kan och sen leta efter några nya coola konster som vore roligt att lära han innan de är dags för mig att ta rääässser zzzaaabbben till stallet :).  

Le och vinka! 


16/7 - 2011

Blev varken bilder på mig och Ticket eller uppsättning av grejer igår. Men efter en dag på ikea, en höft som dampa och en fiskluktande bäbis så blev man inte taggad på nått efter stallet :p. Men Ticket skötte sig bara bra men de blir att träna i höger varv igen då han ha blivit stel och jävlig igen tyvärr, men är man en gammalherre så hör de som till om man inte håller igång dressyren hela tiden :).

Köpa diskmaskin idag, hämta bilen som pappsen ha lagat, sen middag med Linis och Pålis och där efter kanske se en film hos mig och Micke :). Får se om man ha orken/ taggen till att kanske sätta upp nå grejer ikväll istället :).



Le och vinka!



15/7 - 2011

På väg hem från ikea just nu och en del grejer fick följa med hem, king! Tack pappsen! Blir att ge micke jobb ikväll kan jag ju lova! ;) Men först ska han va fotograf då de är ett dressyrpass för mig och Ticket ikväll då jag ska kvälla dom fyrbenta vännerna då Emma är på äventyr :). Han hare inte lätt min älskling :]. och de ha inte pappsen heller som en en dotter som jag ;). Haha ja inte lätt asså.

Le och vinka!


12/7 - 2011

Dont dream your life, live your dream. Because
everyday is another day to make your
dreams come true.



11/7 - 2011

Sådär ja, nu har jag tagit tummen ur röven och köpt blommor till vardagsrummet, äntligen är de rätta ordet :D. Dyrt vart de dock men presentkort gillas (Y). Nu äre bara gardinstänger som ska inköpas sen så är vardagsrummet klart på riktigt :). Priiiima! Sen så ska även en diskmaskin inköpas, Julia happy!

Man hann ju träffa bästis Jocke en sväng idag också, bara trevligt! :) Jag och Emma hjälpte självklart han med att käka upp hans lunch, haha vi är som nå gamar x). Men de är små busit. Jag mena nån ska ju va de och de råka va vi ;D.  

Le och vinka!  




10/7 - 2011

Ligger just nu i mitt favorit soffhörn och typ tycker synd om mig själv. Tvådagars är fan ingen höjdare för mig. Mår inte direkt prima men samtidigt inte dåligt heller så aah tycka synd om sig själv just nu är helt okej enligt mig, hahha. :)

Fest hos mig och Micke igår och trevligt vare! Lite små tråkiga miner blev de från olika håll men aah de hör som till ibland, men de jag fick höra idag så förstår jag varför de blev så! Fyfan asså. Men de viktigaste av allt, så fick vi vip gäster från sorsele, Nattis och Jesper kulitkulit :D. Inte igår man sågs. Dom sov även över här för att sen dra vidare norrut då Nattis skulle jobba ikväll. Små coolt ändå att dom kom förbi för att träffa och festa med oss :). Så tummen upp!

Allt är typ ihop städat bara lite disk och skurning i köket kvar typ. Sen alla bord ska tillbaka på rätta platser men de kan förflyttas sen. Och jag ska kanske ska ta och dra ut och steka en stund?

Le och vinka!


7/7 - 2011

Jobb på ägget idag och sen imorgon också. Klirr i kassan! Sover hos mammie inatt som vanligt då de är jobb, men sovmorgon är nice ;). Och sen så blire en tidig kväll eller ska iaf försöka bli en :). Trött som ett jag vet inte vad.

Sen så måste jag bara säga de igen, man ha ju storhästlicensen nu! Ska även försöka rida ett monteprovlopp för att få montelicensen också, då de är kulit/bra att ha :). Blir att klura ut en dress och sen fixa allt för att sen kunna ta ut den och kunna tävla! :D  Så nu får jag både träna och tävla travhäst, inte illa pinkat! Men då äre bara frågan om jag har nerverna för att kunna starta.. Ska försöka bygga upp nerverna ^^. Hoppas på att min första start blir med min trogne vän, Ticket :). Och apråpå start och Ticket så startar ju han idag på solänget så håll en tumme! (Y).

Neman ska kanske ta och gå ut med den svarta faran till hund.

Le och vinka!

6/7 - 2011

Yeees är klar med storhästlicensen! Kiiing. Fyfan bara nice! Och träffa Jocke va också nice! :) Men nått som kan ta sig är min satansjävlabajsjävla bil. Äre inte de ena så äre självklart det det ANDRA. Helt klart i bil byta kretsar nu. Gah bli fan arg på riktig, börja va bettanmoppe varning nu på zzabbbben så nu är jag less.

jobb i morgon på ägget så nu äre godnatt!



Le och vinka!



-

Fuck this shit.

5/7 - 2011

Bildbomb på Limebrook´s Blackpool Rock at noon "Rocky" :).

























Le och vinka!


4/7 - 2011

Vi ha hittat felet på bilen så de va bara att ringa pappsen så att han skulle kunna köpa ut delarna, kiiing. Han ha som bra med rabbater på mekonomen så de är därför ;). Fast jag är iofs pappas lilla bortskämda flicka också, men de vet jag inget om utan de är alla andra som tycker och tänker så ;p Eller hur vare nu? :p

Le och vinka!



4/7 - 2011

Blir att försöka få igång bilen ikväll maten. Hoppas på de bästa nu! Annars blir jag fani mig angrytant på riktigt asså. Men håll gärna en tumme :). 

Annars idag så jag inte gjort mer än att plocka undan och städa lite hemma :). Misse ha fått sig ett nytt halsband (igen), denna gång vart de ett rosa med glitter på, hihi, hon vart så fin i de! :D   

Le och vinka!


Saknar dig!


2/7 -2011

Är just nu hos emmas föräldrar i stöcksjö för att äta gubbar med jord på med glass till :). Annars ha vi varit på nolia och kollat på massa fina gamla bilar. Ögongodis! Massa fina mustanger man vill ha. Men som sagt rik ska jag bli nån dag och köpa en röd pärla! Eller iaf att spara till en, för en röd 60-70 tal ska jag minnsan ha! Ha även försökt att få pappa att köpa en till mig de gick Inge vidare bra då de konstigt nog blev dålig mottagning sa han ;), haha!

Le och vinka!



2/7 - 2011

Jag skulle ta en powernap på 20 min men de blev en på 3 h haha, skillat! Och sen då inte bilen startade så va de typ lika bra då det behövdes men de som sög va att planerna sprack. Men Äre inte de ena så äre de andra med bilen. Jävla bilar asså. Lika bra att kvadda skiten typ. Eller kanske inte, hon är ju min bäbis typ så ne ^^. men bara nästan sugen på de trots allt. Må tacka riktiga hästkrafter! Le och vinka!

1/7 - 2011

Redan juli, vart tar tiden vägen? Ja de är frågan. Börjar på fabriken snart också, hihi päääninga gillas.

Jobbade igår och de blev övertid till ca 20.00 då de bara hade jävlats på morgonen. Fick veta att de skulle bli övertid typ 2 h före vi skulle sluta egentligen. Men då skulle Nicke bjuda på max som middag och för kortvarsel, mumma! Men ordentlig klirr i kassan blev de och go mat så helt klart värt de trots allt faktiskt :). Kommer bli en fin månad, de gillas ordentligt!

Bilen vägra starta, moooorrrr och just nu vill jag inte ut och testa igen i detta oväder.

Le och vinka!