19/6 - 2013

Igår va jag och Micke på Ikea  som sagt och oj vad jag shoppade. Man kan säga att semestern är räddad då vi har vad vi gör ^^. Dock är min plånbok inte så levande längre, typ hela min lön gick åt, haha. Inte alls shoppaholic, nejnej. Hittade faktiskt ett rejällt fynd på fyndavdelningen så jag är som en sol! 795 kr för en skänk som skulle gå på 2100 kr annars, de kallar jag fynd! Fyndade massa andra saker också som inte va på fyndavdelningen ;D. Micke ba skaka på huvudet och tyckte att jag allmänt va galen men jag älskar att spendera pengar, hihihi.
 
Min atmosvär är inte bra, de är saker överallt där dom inte ska va och huller om buller. Man måste som sicksacka mellan grejerna osv osv. Och jag som vill ha ordning och reda och på mitt sätt, ni kan ju gissa hur "jobbigt" de är att ha de så som vi ha de nu? Köket håller på att få sig en liten renovering som består av tapetsering, så alla köks saker är då överallt och de är stökit i allmänhet.. Jag inte tycka om för 5 öre så att säga.. Ha iaf städat lite grann så atmosvären är iaf liiiiite bättre. Men allt kommer gå tillrätta inom en snar framtid så de är ba att härda en stund till :). Även om de är nalta jobbigt.
 
Mot nya äventyr!
 
Hääj dåå!

17/6 - 2013

Då va den årliga vännäsutställningen avklarad! Fina resultat tyck jag! Men vafan höll domaren som dömde heeler på med? Ne ingen förstår sig på de. Very good på Rocky (?!) i lördags då han tyckte massa konstiga saker om han, bedömde dom på bordet osv osv. Ne ska inte visa Rocky för han igen iaf. Vi satsar på att få de sista certet på Rocky i Gällivare istället! :D
 
Leonbergerspecialen va på lördagen, vannklassen med excellent och ck och sen blev 3:e bästa hene med reservcert! :D Fina fina Bamse! Trots att han är naken.. ^^ Finfinkritik och lovord från både domare och andra uppfödare! <3 :D Söndag vann han klassen med excellent dock utan ck då domaren tyckte att han hade lämnat pälden hemma ;) :P. Men fick fin kritik och även han gav fina lovord, så skoj! Sen kan jag ju tillägga att han va den enda i klassen som fick excellent så man är lite mallig ändå ;).
 
Ja så helgen ha varit hur kanon som helst med utställningar och grillning med massa lejonfolk osv osv!
 
Och nu massa bilder, hihih!
 
Leonspecialen:
 
 
 
 
 
 
 
Han visar stolt upp dom!
 
Vännäs internationella:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

17/6 - 2013

Bodenresan i fredags slutade med att Lurven blev 8:a, Klot 5:a, Liten 3:a och Adena 0:a :). En halvlyckad dag ändå tycker jag med tanke på hur banan såg ut efter hellregnet. Om inte annat så gjorde hästarna de bra som kunde springa på den kletiga banan! Adena sprang i sista loppet och banan blev ju bara sämre och sämre för varje lopp, och Mats sa att hon sprang och sprang men tog sig ingen vart, nr dom gör de bra dom fyrbenta vännerna!
 
Sen fick jag lite träningstips av Adenas ägare då han ha gym och allt där imellan så ja, så snarty som möjligt ska jag börja med min nya plan med mat och "träning" :).
 
Ha ju som lite semester denna vecka och imorgon drar jag och Micke till Ikea och ska shoppa loss! :D Eller iaf jag ska de, hehe.
 
Hääj dåå!
 
Lila grejer och blingbling (Y)
 
 
Liten är som små cool med borstbländare!
 
 
 
 
 

13/6 - 2013

För två dagar sen vare 2 år sen man tog studenten, fyfan vad tiden går fort! Tyckte de va nyss.. Aja har man roligt så har man! ;)
 
Imorgon äre min sista arbetsdag innan de bli lite ledigt, en veckas semester (Y)! Känns både skönt och samtidigt inte faktsikt. Dagen kommer spenderas mesta dels i hästlastbilen då vi drar till Boden med 4 kusar. Lurven, Klot, Liten och Adena äre som ska selas ut och de känns toppen! :)
 
I tisdags for jag och Piraten heeeelt själva till solänget då Mats och Annika va i lycksele och kollade då Jocke tog studenten :). Fick värma denna erfarna gubbe till häst och han visste precis vad han skulle göra, så skönt! Sen så tjabblade jag till de lite men de gick iaf och Janne körde Piraten till en 5:e plats med nån tiondels sekund bättre rekord! Jag firade detta med att köpa en tröja åt mig och blåpannrosetter med blingbling. Jag som hästskötare måste ju ha lite stil på grejerna och kläderna ;).
 
Ne ska ta och bada lite hundar då jag inte kommer orka göra de imorgon - utställning på lördag och söndag på hemmaplanen här i vännäs (Y).
 
Hääj dåå!
   

RSS 2.0