24/8 - 2016

4månader till självaste julafton idag! 4fucking månader. Ne gud, vad tiden går fort. MEEEEN IAF ha Filip växt sen senaste bvcbesöket iaf. 9,6kg tung och 81,5cm lång är dagsformen. Inte konstigt att stl 74 börja va lite litet ^^. Vi fick även utskrivet en starkare salva för hans torrfläckar som ha hängt med för länge nu så nu hoppas vi på att det ge med sig!

Jag går sakta men säkert ner i vikt också. Ca 4kg kvar till inskrivningsvikten (Y) och lite (i min värld mkt) magfläsk/överflädig hud kvar men de kommer också försvinna sakta men säkert. Innan vi for till mamma (som vanligt vid BVC besök) så for vi runt lite för lite klädköp av folk (A). Sålde en jacka till en kvinna också så inte bara slöseri, hehehe.

William fick va ledig från dagis idag då det va lättast så för alla, om inte annat lättast för W. Men imorgon få han träffa kamraterna igen!

Hooj!


22/8 - 2016

Ojoj ännu en evighet sen jag skrev, hahah! Men sen sist jag skrev så ha det inte hänt så mkt mer än att 1år som herr och fru ha gått. Det firades först med att lämna W hos Ida och F hos mamma, sen fika på mekka, därefter middag på allstars, bio och slutligen en natt på Stora hotellet. Det va både skönt men ändå jobbigt utan barnen, men det är väl helt naturligt. Och sen ha vi hunnit skaffa kanin också, hehe. Eller aah det är väl jag som ha gjort de, men får iaf bästa hjälpen av kaninkillen William. Han är så glad över denna lilla Doris. Skoj skoj! William ha börjat dagis igen efter sommarlovet och på det nybyggda. Så kul att få va med på ett helt nytt dagis. Förra veckan började han och han verka stor trivas! Nya pedagoger och nya kompisar. Är så glad att Agneta, hans favvopedagog fick stanna kvar på hans avdelning. Men dom två nya tycker jag verka minst lika bra som henne! Ja det är väl de som ha hänt.   
 
Är nu inne på min sista veckan som mammaledig på heltid. På måndag börjar jag kombinera det med jobb. Och då är det är kvällar och helger den rutiga skjortan åker på och tar betalt av folk (Y).
 
BVC på onsdag för Filip, så ska bli spännande som vanligt och se om han ha vuxit nått sen sist vi va dit. Håller på att rensa ut stl 74 ur hans garderob sakta men säkert, så han borde ju växa ;D.   
 
Hooj!
 
 
 
 

2/8 - 2016

Nemen hejsan! Vi lever fortfarande om nån undrar. Nu var det länge sen senaste inlägget, haha! Mkt har hänt som vanligt och givetvis kommer jag inte ihåg allt som har hänt. Men endel saker kan jag ta upp i punktform så ni få se vad vi ha pysslat med dessa veckor sen vi hördes sist.
 
 
∞ Fick en finfin klocka och ett extra armband av mina söner (och man) i morsdagspresent. Mkt finare och mer "jag" än min såkallade drömklocka som jag ha försökt spara till läääänge. Mina grabbar kan :*

∞ Varit inne med Filip på akuten några gånger. Nästan så att vi har klippkort där. Okej man ska kanske inte skämta om sånt.. 

∞ Han kryper/drar sig framåt för fullt nu. Snabb som satan är han! Och nu på senare tid ha han börja dra sig upp till sittande efter möbler, han ha inte riktigt kommit på att dra sig upp på stående ben än helt själv, men snart så.

∞ William kämpar på som vanligt med sina grejer.
 
∞ Den årliga Vännäsutställningen i juni ställde vi Bamse (då Rocky ha fåt pension från ringen nu) och ja, de gick bättre än förväntat! Först BIR och sen BIG 2:a! De trodde jag aldrig! Trodde faktiskt att han hade glömt hur man gör då senaste gången vi ställde va på samma utställning året innan. Men glömt hade han inte gjort! 
 
∞ Ställde i Piteå också några veckor senare men den domaren va inte lika genirös med placering så vi fick "nöja" oss som 3:e bästa hane. 
 
∞ Förhoppningsvis ska pälsodjuret bli pappa igen åt ett gäng valpar tillsammans med Amy denna gång nu i höst. 
 
∞ Jag och Micke ha varit tillsammans i 8 år. 
 
∞ Jag fick en infektion i ena njuren pga en obehandlad urinvägsinfektion. Tog en vecka innan jag lessna på febern och ha ont och tog hjälp av vårdcentralen. Medans Micke tyckte jag skulle ringa till dom på dag ett, men som sagt dumtjurig är man.. Hädanefter blire läkarbesök för minsta lilla känning av urinvägsinfektion ha jag bestämt. 

∞ Besökt Junseledjurpark och Mickelbogård med barna, Emma, Martin och Lukas. Och sen Lyckseledjurpark med Ida, Anders, Clara och Thomas.

∞ Har blivit beroende av Wish. 
 
∞ Haft strålande väder med både massa sol och värme timmar. Dock gillar jag ju inte värme så värst mkt men man ska väl inte klaga över vädret ändå men kan man knappt vistas ute utan att dö av värmeslag så få man klaga lite kan jag tycka.
 
∞ Familjen for ut på en spontan tur på kvällen och grilla korv och pinnbröd efter läggdags för smågrabbarna.

∞ Tar på mig den rutiga skjortan och sätter mig i kassan lite smått igen vecka 35. Visst ses vi? 
 
 
 
Camilla Gustavsson som ha fotat denna snygga bild på (snygga) Bamsen! 
 
 
 
 
 
 
Rånöjd kille!
 
Lyckseledjurpark
 
Mickelbogård
 
Grillkvällen
 

RSS 2.0