2/1 - 2017

Ojoj redan nytt år! Julen va trevlig här hemma med Ida, Anders, Thomas, Magnus, Vera och Ingvar. Och sen fyller ju Filip år på annandagen så då blev de lite kalas med Mickes sida. Sen blev vi dygnsjuka allihopa i familjen så min sida få vänta en stund till på att få komma på kalas då vi fortfarande är sjuka ^^. Inge jobb för mig veckan som va heller då jag verkligen blev sjuk. Inge kul för kunderna om en snörvlande och hostande kassör i sitter i kassan. Samt att alla krafter tog slut.

 

Nyår då? Jo den va lugn minsann också. Bara vi här hemma, Filip somna vid vanlig tid medans William va tappert uppe till 10! Vi la oss sen också faktiskt! Jag sov igenom 12 slaget medans Micke sa att de va värsta kriget typ. Hahah. Men skönt vare! Är ledig nu i veckan så hade tänkte börja plocka undan julen lite smått och sen passa på att vila massor! Så jag orkar jobba nästa vecka.

 

Tappade även mobilen i toan igår så de blev en ny idag, suck. Den va ju knappt gammal.. Men men. Nu få den inte följa med in på dass längre!

 

Och sen ha vi ju en världsnyhet också. I slutet av maj i början av juni blir William och Filip storebröder till en liten krabat! Japp, de blir en till tvåbening. Ha sagt de att detta blir sista! Så nu håller Micke på att renovera övervåningen för fullt så vi får ett till rum :). Och nej vi ha inte kollat kön nu heller :). Micke påstår han såg nått mellan benen på busen då vi va på UL för ett par dagar sen medans jag tror på en tjej då jag ha mått helt annorlunda nu gentemot grabbarnas graviditet så dom va så lika. Men vågar säga mer vad jag tror efter besöket hos BM i slutet av månaden då hjärtljuden mäts :).

 

 
 

 


RSS 2.0