30/12 - 2012

Ojoj, redan nyår och snart ett helt nytt år. Detta år ha varit både bra och dåligt som alla andra år men jag tror nästan detta år ha varit bäst hittills! Fått jobb och inte vilket som helst utan ett drömjobb, Rocky ha visat sig vara en stjärna i ringen både i Sverige och i England som är heelerns hemland, nytt tillskott i familjen - Bamse, renoveringarna ha börja gå snabbare framåt, nya planer för renoveringar osv osv. Nemen detta år ha varit bra tycker jag :).
 
Julen ha varit bra också, fina julisar och fint sällskap, kan icket klaga!
 
Årets sista timmar kommer att spenderas hos Emma och Martin och hoppas de avslutas på ett bra sätt! :) Om inte annat, bättre än förra året x) ;). Men nu ska jag dra mig mot duschen tror jag och be Micke hjälpa mig med vilken klännning jag ska ha. Ha en hel garderob med kläder + en fylld byrå men ha ändå inget att ha på mig - en klassiker för många tjejer tror jag! Men Micke brukar va en bra hjälpreda till sånna här fall! :* <3
 
Hääj dåå!
 
Ni ha säkert sätt dessa bilder 100 ggr men en snabb bild resume av året. Självklart har mer hänt men orkar inte leta reda på bilder och lägga in osvosv så detta får duga :).
 
Världens bästa jobb och Klotet får representera den
bilden!
 
Bilden talar för sig själv ;)
 
Bamsebamsestor! BIR valp 2 dagar i rad på Högbo.
 
Före
 
Efter
 
Andra tatton
 
Den förskräckliga trappan, före
 
En aning bättre, efter
 
Ett akutenbesök, njursten
 
 

26/12 - 2012

Skönt att va tillbaka på jobbet igen faktiskt! :) Två dagars ledighet duger gott! Tre startande på umåker idag/kväll och de blev en 2:a plats gjord av Lome Liten, en 4:e plats i samma lopp av Junifaksen och sist ut va Brutus som kutade till en 5:e placering! :) Mkt lyckad kväll trots snöyra/snöblåstkyla som kröp in under kläderna även om gradantalet inte va så jättekallt. Men en varm dusch och sockar på fötterna gjorde susen! Blir att sova med dom på tro jag.

Nä bäst att man börja varva ner nu, så man orkar med jobb och bio imorgon (Y). Sammanfattning av julen bli om mån dag, om jag kommer ihåg de vill säga. Minnet är bra meeeeeen kort ;).

Hääj dåå!


25/12 - 2012

Soffpotatisen Bella fyller 3 år idag, grattis Bellson <3


-

Jag trodde på fullaste allvar att vi va såkallade "bästisar", men se på fan vad fel jag hade.


24/12 - 2012

Det är självaste julafton idag, gud vad tiden ha gått fort! Känns som om jag nyss började hos Mats men de är ju trots allt snart ett halv år sen. Och typ imorgon är de ett år sen jag hoppade in hos Akseli och skulle va där i fem dagar men blev kvar fem veckor! Ja som sagt tiden går för jävla snabbt. Om en månad är jag 21 också. Ojoj.
 
Hoppas alla får en bra julafton och ät inte ihjäl er :).
 
GOD JUL!
 
 
 

23/12 - 2012

Dan före julafton och man ligger i soffan nu och väntar på bättre tider. Nemen jobb idag (vi ska köra häst som bara den idag) och sen är man ledig två dagar innan julledigheten är över och de dras igång igen! :) Hästarna få sin lilla julafton idag av mig och klapparna innehåller morotar för den som vill veta (Y).

Ledig igår och de blev lilla julafton hos mammie med Johanna, Danne, Alfred, Mamma och jag och Micke :). Mysit värre och julisarna klagar man inte på!

Hääj dåå!


17/12 - 2012

Blev inge list köp då spikpistolen va utlånad, men de är inte svårare än att de få bli sen! :) Men vi ha iaf köpt dom sista julklapparna och de känns skönt! Så här "sen" brukar jag aldrig va med klapphandlingen men nån gång ska va den första. Sen blev de en snabbfika hos mor :).
 
Tomtejävlarna ha fått kommit fram då de faktiskt är julafton snart (!) och även dammat fram julgranen och klätt den medans Micke ha kört den söta snöslunga han investerade idag :P. Som ett barn på julafton asså, haha.
 
Men nu blire att betala dom värsta kravbreven (räkningar) innan jag sätter igång med lite tvätt och disk, yääääjjj. 
 
Hääj dåå!
   

17/12 - 2012

Då va vi hemma från huvudstaden med fina resultat ändå :). Eller iofs så kom vi hem igår kväll. Lördag: Bamse 2:a i juniorklassen med excellent :), och på söndag: Pocken blev 3:e bästa hane med ck och reserv cert :). Blev inget 11:e cert i rad men vad gör de han redan har 10 i rad liksom? Inte så mkt i mina ögon och öron, för han är och förblir min stjärna i alla lägen hur som helst även om han kan va billig ibland x).
 
Annars lyckades jag köpa hem en ny tygbur åt Rocky då den han har inte är så mkt att hurra för längre och sen de bästa jag någonsin ha köpt tror jag - 4 nya sportbh:ar!  Sånna där Aire bra som visas på tvshop fast i ett annat märke :). Dom hade sånt fint mässpris så kunde inte låta bli att köpa två uppsättningar (4 st). Hur jävla underbart sköna som helst, så nu äre hääj dåå för dom gamla och skruttiga! 
 
Bäst att börja packa upp packningen innan pälski kommer hem och vi drar vidare mot stan för att köpa lister!! :D :D :D
 
Hääj dåå!

10/12 - 2012

Vad har hänt i mitt intressanta och spännande liv då jag ha dissat bloggen lite? Eftersom de inte ha hänt så mkt roligare än dessa saker: Jobbat, ätit, sovit, skitit, städat, julpyntat, vi ha tapetserat lillhallen, håller på att sluta snusa (vilket går ganska så bra än sålänge!), gått 7 månader sen Miise försvann och är ej återkommen :(, och sist men inte minst fått topparna klippt av bästate syrran! Inte så mkt roligare än de så äre därför de inte ha blivit nå inlägg skrivna. Inte så mkt att skryta om men de är de som ha hänt, hahahahhahah. Kanske nå annat kulit också men minnet är bra men kort.
 
På fredag drar jag, Micke, Emma, Martin, Matte, Bamse, Rocky, Amy och Elvis till La Stockholmo för utställning och jag är ganska så taggad! Lördag - Bamse, Elvis och Amy och på söndag äre PockenRocken som ska in och showa loss :). Hoppas vi få ett lycka till eller två. 
 
Men nu ska jag återgå till matlagningen och sen blire på med målarkläderna!
 
Hääj dåå!
 
 
 

2/12 - 2012

Jobbat lördag + söndag vilket betyder att jag är ledig onsdagen samma vecka (om inget annat sägs) och onsdagen som kommer, men snäll som cheferna är fick jag va ledig imorgon, jiha! Dagen ska börja med en lagom sovmorgon och sen städa (som vanligt på mina lediga dagar x)) och julpynta lite smått :). Men tomtjävlarna få titta fram närmare jul. Märker att vi är lite sen ljusgrejer osv om man jämnför med husen runt om kring oss samt facebook, haha. Fast vi/ Micke ha ju satt upp en ljusslinga idag på pelarna som balkongen står på så vi är med i svängarna, lite smått sådär.

Är helt fast i Hungergames boken MEN ögonlocken tillåter inte mer :(.

Hääj dåå!


RSS 2.0